2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sen adanadaydın dimi fulyacım? oralar tabi dha da sıcaktır, normal bence sıcak basması.. hem kilomuz arttı, hem içimizde bi canlı dha büyüyoor sabredicez inş bebişlerimize kavuşucaz :)
Evt canim çok sıcak klimayla rahatliyoruz nefesim daraliyor.ins canım sabır edecez artik

Slm arkadaşlar umarım hepiniz ve tabi bebişler iyisinizdir. Bu sıcaklarda bebegin suyu konusunda ne yapabiliriz fikri olan var mı. Doktorum suyun sınırda dedi ve daha çok erken 3 4 litre su içmeye çalışıyorum ama başka yapabileceğim birsey varmı bilen duyan yazsın ne olur

Sağol canım. Sana da Allah şifa versin. Ben çok fazla takip edemiyorum. Rastlamadım bu konuda yazılanlara. Dün çok yoğundu gün boyu.bu sabah da vardı ama daha hafif.
inşallah azalır canım gitgide sıcaklarda zordur...senin kız anne karnında çok nazlı ama doğunca çok uslu olacak annesi:))

Bugün tam 32+0 olduk. Hem kontrole gittik hem de çalışabilir raporumu da aldık. Kızım 2036 gr olmuş. Çok şükür her şeyi normal dedi doktor. Nst ye de bağlandık , onda da bi sıkıntı çıkmadı, sadece kızım sabah sabah fazla hareketli çıktı.

canım merhaba... iyi düşünüp iyi olması gerçekten senin elinde. çok yakın bir akrabama bebeğin kafası 1 hafta küçük dendi ama sınırda denildi. o bunu çok büyüttü de büyüttü her gün ağladı etti. ve bir takım tatsızlıklar yaşadı ve yaşattı çevresine. çok huysuz bir dönem yaşadı. sakinliğini hiç korumadı. ve sonunda 32. haftada bebeği dünyaya getirdi 1600 gram olarak. 21 gün küvezde yattı ama çok şükür şuan görsen o minicik bebek bu değil dersin. artık o kadar gelişti tıp maşallah 800-900 gram doğan bebekler bile yaşıyor. sen lütfen sakinliğini koru. hepimiz risk altındayız bende dahil. ama herşey Allah tan . güzel olacağına inan lütfen lütfen :)

canım güzel haberler ile dönersin umarım..
muhtemel doğum günümüz aynı benim hesaba göre 31+5 oluyoruz sen nerden hesapladın...
Geldim kızlar çok şükür oglusum iyi 2400 gr olmuş 24 gün önden gidiyo dedi clexane i sordum kızlar son güne kadar devam sakın bırakma dedi is görebilir raporunu da aldım okulum vereceğim şansımı deneyip ...
canım bu arada bi uygulama var ya takvimim diye ordan hesapladim

yok canım atıl yüksel var prof. sonra recep has var perinatolog İbrahim Kalelioğlu var bir de prof. burak tatlı var. bunlar giriyor.
atıl yüksel zaten bu konuda en iyisi, ben de detaylıyı onun öğrencisi İbrahim Kalelioğlu'na yaptırmıştım. gayet emin ellerdesin yani... hiç bir şey için korkma elinden gelenin fazlasını yaptın sen, bundan sonra her şey olacağına varacak. derin bir nefes al şimdi, bebişin için hazırlık vakti :))

maşallhh tosun olmuş

Demir ilaci
Demir ilacı gerçekten kötü biliyorum ben düzenli içtiğim halde yine dusuk cikti günde ikiye çıkardı doktorum ilaci bence mutlaka iç

Canım ben bşr yerde okumuştum Günde bir dilim karpuz yemek Su bakımından cok faydalıymış ama şekeri olanlar için riskli ben her gün yiyorum sende yiyebilirsin hem su içip hem karpuz geceleri wc ye taşınıyorum resmen :)))

ya alttan muayeneden korkuyorum da daha zamanı var mı yoksa doktor istediği ve gerekli gördüğü zaman bakıyor mu diye merak ettim. nasıl bi şey o da ayrı bi merak konusun

Sevindim canım iyi günlerde kullanalım inşallah

Çok güzelmiş bence :) hangi sitede gördüğünü sorabilirmiyim? Ben de bakabilirim buna :))

canım öylesine google a yazmıştım Allah seni inandırsın hiçbirşey beğenmiyordum bunu görünce vuruldum :) bulduğum site güvenilir değildi. marka modelini yazdım n11.comda çıktı karşıma hemde 25 tl hediye çekiyle birlikte ücretsiz kargo.

Canim cok gecmis olsun Allah herkese zamanında dogum nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…