Evt canim çok sıcak klimayla rahatliyoruz nefesim daraliyor.ins canım sabır edecez artiksen adanadaydın dimi fulyacım? oralar tabi dha da sıcaktır, normal bence sıcak basması.. hem kilomuz arttı, hem içimizde bi canlı dha büyüyoor sabredicez inş bebişlerimize kavuşucaz :)
inşallah azalır canım gitgide sıcaklarda zordur...senin kız anne karnında çok nazlı ama doğunca çok uslu olacak annesi:))Sağol canım. Sana da Allah şifa versin. Ben çok fazla takip edemiyorum. Rastlamadım bu konuda yazılanlara. Dün çok yoğundu gün boyu.bu sabah da vardı ama daha hafif.
Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
sıcak+ütü piştim resmen....
Geldim kızlar çok şükür oglusum iyi 2400 gr olmuş 24 gün önden gidiyo dedi clexane i sordum kızlar son güne kadar devam sakın bırakma dedi is görebilir raporunu da aldım okulum vereceğim şansımı deneyip ...canım güzel haberler ile dönersin umarım..
muhtemel doğum günümüz aynı benim hesaba göre 31+5 oluyoruz sen nerden hesapladın...
atıl yüksel zaten bu konuda en iyisi, ben de detaylıyı onun öğrencisi İbrahim Kalelioğlu'na yaptırmıştım. gayet emin ellerdesin yani... hiç bir şey için korkma elinden gelenin fazlasını yaptın sen, bundan sonra her şey olacağına varacak. derin bir nefes al şimdi, bebişin için hazırlık vakti :))yok canım atıl yüksel var prof. sonra recep has var perinatolog İbrahim Kalelioğlu var bir de prof. burak tatlı var. bunlar giriyor.
çok güzelcanlar merhaba... bugün kendime hastane için nevresim takımı aldım :) gecelikte baktım size nasıl bu gecelik ?
gayet şık duruyor :)canlar merhaba... bugün kendime hastane için nevresim takımı aldım :) gecelikte baktım size nasıl bu gecelik ?
maşallhh tosun olmuşGeldim kızlar çok şükür oglusum iyi 2400 gr olmuş 24 gün önden gidiyo dedi clexane i sordum kızlar son güne kadar devam sakın bırakma dedi is görebilir raporunu da aldım okulum vereceğim şansımı deneyip ...
canım bu arada bi uygulama var ya takvimim diye ordan hesapladim
Demir ilacı gerçekten kötü biliyorum ben düzenli içtiğim halde yine dusuk cikti günde ikiye çıkardı doktorum ilaci bence mutlaka içDEMİR İLACI ZATEN BAŞLI BAŞINA KORKULU RÜYAM GECE YATARKEN İÇİYORUM HİSSETMİYİM DİYE AMA GECE DAYANAMAYM KALKIYORUM MİDE YANMASINDAN HEP ALLAHIM BÜYÜK KONUSMAK İSTEMİYRUM AMA UZUN Bİ SÜRE İLAÇ GÖRMEK İSTEMİYORUM ARTIKK
Canım ben bşr yerde okumuştum Günde bir dilim karpuz yemek Su bakımından cok faydalıymış ama şekeri olanlar için riskli ben her gün yiyorum sende yiyebilirsin hem su içip hem karpuz geceleri wc ye taşınıyorum resmen :)))Slm arkadaşlar umarım hepiniz ve tabi bebişler iyisinizdir. Bu sıcaklarda bebegin suyu konusunda ne yapabiliriz fikri olan var mı. Doktorum suyun sınırda dedi ve daha çok erken 3 4 litre su içmeye çalışıyorum ama başka yapabileceğim birsey varmı bilen duyan yazsın ne olur
canlar merhaba... bugün kendime hastane için nevresim takımı aldım :) gecelikte baktım size nasıl bu gecelik ?
ya alttan muayeneden korkuyorum da daha zamanı var mı yoksa doktor istediği ve gerekli gördüğü zaman bakıyor mu diye merak ettim. nasıl bi şey o da ayrı bi merak konusunBen oldum ve 15te bir kontrole gidiyorum ayda bir gene alttan muayene yapıyor doktorum, ne için sordunuz? Bana alttan muayene sonrasında rahim yumuşaması teşhisi koymuştu, ardından nst de de sancım çıkınca 4gün hastanede yatmıştım.
Sevindim canımcanım çoook teşekkür ederim sayende uzun süredir almayı düşündüğum fakat bana biraz tuzlu gelen çantayı alabildim Allah hepimize aldiklarımızı boynumuz bükülmeden evlat acısi cekmeden kullanmayı nasib etsin
Çok güzelmiş bence :) hangi sitede gördüğünü sorabilirmiyim? Ben de bakabilirim buna :))
Canim cok gecmis olsun Allah herkese zamanında dogum nasib etsinkızlar günaydın. güne erken başladık biz oğlumla. sabah nstye girdim. çok şükür sancım çıkmadı. saat 1 ebkadar izin verdi. tekrar nst çekilecek. idrar yolu enfeksiyonu varmış. bol bol su içeceksin yolu yok dedi. vücut susuz kaldığı anda kasılmalar başlıyormuş. aman dikkat edin siz de . haa bir de iyi ki varsınız hepiniz. burası bana çok iyi geliyor. öpüldünüz
Aynen Tosun olmuş nasıl doguracaksammmm????maşallhh tosun olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?