ütü resmen korkulu rüyamklima bile yetişmiyor ...
bende akşamları azar azar bebişin kıyafetlerini ütüleyip yerleştiriyorum ama klima varken kan ter içinde kalıyorum. zaten normalde de nefret ediyorum ütüden
ya alttan muayeneden korkuyorum da daha zamanı var mı yoksa doktor istediği ve gerekli gördüğü zaman bakıyor mu diye merak ettim. nasıl bi şey o da ayrı bi merak konusun
Ben aldım bu gecelik takımından canım.Tavsiye ederim.canlar merhaba... bugün kendime hastane için nevresim takımı aldım :) gecelikte baktım size nasıl bu gecelik ?
canım öylesine google a yazmıştım Allah seni inandırsın hiçbirşey beğenmiyordum bunu görünce vuruldum :) bulduğum site güvenilir değildi. marka modelini yazdım n11.comda çıktı karşıma hemde 25 tl hediye çekiyle birlikte ücretsiz kargo.
sağol canım bana henüz alttan muayene dicem vs demedi. sadece normal doğum mu istiyorsun dedi.Doktor gerekli gördüğü zaman alttan muayene ediyor. Benim şikayetim aşırı bir baskı hissi ile ayakta ve lavaboda iken vajinamda hissettiğim gariplikti. Ultrasonda bir anormallik görememişti ama ben şikayetimde ısrarcı olunca bir kaç soru sormuştu tam hatırlamıyorum sonra o zaman bi muayene edelim diyip de çatala çıkarmıştı. Normal alttan muayenenin aynısı işte :) önce elle muayene yapmıştı, yumuşama olduğunu söyledi ve ben panik olup kendimi çok kastığımdan ıkınmamı söylemesine rağmen ıkınamamıştım o da açıklık var mı diye görememişti ve spekulum denen aletle bakmıştı. Bir daha o aletle bakmadı ama.
Ben aldım bu gecelik takımından canım.Tavsiye ederim.
N11 ile kavgalı bi alışverişim olmuştuilk ve son alışverişim olmuştu.. Sitenin değil tedarikçinin hatasıydı, yanlış ürün yollamışlardı değişim yapmadıkları gibi iade almamışlardı. N11 ise tedarikçiyle görüşmemiizi yapabilecekleri birşey olmadığı söylemişti ben de uyuz olmuştum o yüzden korkuyorum tekrar sipariş vermeye ama attığın linkteki marka ve modelden yola çıkarak bulabilirim galiba :) teşekkür ederim
Evde nasil vakit geçiriyorsunuz, sikiliyor musunuz? Esim aksamlari isten gec geliyor,ben de izindeyim,tum gun dizileri hatim ediyorum,ikide bir camasir yikiyorum kafayi yedimmm sicaktan cikilmiyordaaa
CANIM HAVUÇ SUYU ÇOK İŞE YARIYOR MUTLAKA İÇSlm arkadaşlar umarım hepiniz ve tabi bebişler iyisinizdir. Bu sıcaklarda bebegin suyu konusunda ne yapabiliriz fikri olan var mı. Doktorum suyun sınırda dedi ve daha çok erken 3 4 litre su içmeye çalışıyorum ama başka yapabileceğim birsey varmı bilen duyan yazsın ne olur
ben iyi firmaya denk geldim sanırım :) bebek arabasınıda ordan aldım şimdide bunu almayı düşünüyorum. aslında 7 gün içerisinde cayma hakkı varmış aslında onu kullanamaadınız mı ?
bir çok doktor böyle canım, yeni bir şey değil bu ne yazik ki... gerçekten normal istiyorsan doktoruna ısrarcı olmalı ya da değiştirmelisin. ama yürüyüş ve egzersiz şart tabi ki :)kızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
Yok çünkü biz kargoyu ofisimize getirtmiştik ve tatilden geldiğimizde itiraz hakkımızın son günüydü. Hemen aradık. Oyaladı firma bizi, değişim yaparız dediler ertesi gün vazgeçtiler... Zaten iki ürün sipariş etmiştik, ilk gelen ürün paketi içerisinde iki ürünün faturası vardı ama tek ürün vardı. Sonradan yolladıkları eksik olan ürünü yanlış yollamışlardı. Aman işte baya karışıktı :) çok şükür senin sıkıntısız olmuş :)
Hakkaten şaka gibi sezeryancı doktorlar bile önce normali deniycez diyolar bu bira kolaya kaçmış kadınmı doktorun kadın doktorlar bide daha çok yönlendiriyolar sezeryanakızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
kızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
kızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
YA BEN TAM TERSİNE DESTEK OLMASINI BEKLERDİM, ŞAŞIRDIM. TAMAM DÜZENLİ ÇIKIP YÜRÜYEMİYORUM AMA HAREKET HALİNDEYİM ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM SÜREKLİ YATMIYORUM. KIZLAR BENCE DE ISRARCI OLALIM SAĞLIK AÇISINDAN Bİ SIKINTI YOKSA. BU MESELELER SON YILLARDA MI ÇIKTI YANİ YILLARDIR ANNEMİZ DE ANANNELERDE SIKINTI YOKTU DA.bir çok doktor böyle canım, yeni bir şey değil bu ne yazik ki... gerçekten normal istiyorsan doktoruna ısrarcı olmalı ya da değiştirmelisin. ama yürüyüş ve egzersiz şart tabi ki :)
ÖZEL CANIM ACIBADEM HASTANESİNDE Bİ DOKTOR , BEN ŞAŞIRTICI BULDUM. TAMAM KENDİ 3 ÇOCUĞU DA SEZERYAN OLMUŞ RİSK ALMADIM VS DİYOR AMA BİLEMEDİMdoktorun özelde mi canım .. klasik özel hastane doktorları gibi konuşmuşta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?