2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ÖZEL CANIM ACIBADEM HASTANESİNDE Bİ DOKTOR , BEN ŞAŞIRTICI BULDUM. TAMAM KENDİ 3 ÇOCUĞU DA SEZERYAN OLMUŞ RİSK ALMADIM VS DİYOR AMA BİLEMEDİM

özel hastane doktorları genelde biraz ticari düşünerek sezeryana yönlendiriyor. devleti tercih etmemin en büyük sebebi budur ( genel konuştum herkes demedim çünkü çok özenli doktorlarımızda var)

AYY DEĞİL Mİ CANIM YA, ŞAŞIRDIM KALDIM İNAN Kİ, EĞER BU GİTTİĞİMDE DE BÖYLE BİR MUAMLE YAPARSA DEĞİŞTİRİCEM YA. GERÇİ SON ZAMANLARDA HANGİ DOKTOR KABUL EDER VS AMA BAKALIM

doktorun özelde mi canım .. klasik özel hastane doktorları gibi konuşmuşta.

özel hastane doktorları genelde biraz ticari düşünerek sezeryana yönlendiriyor. devleti tercih etmemin en büyük sebebi budur ( genel konuştum herkes demedim çünkü çok özenli doktorlarımızda var)

ÇOK HAKLISINIZ ARKADAŞLAR, NORMAL DOĞUM DÜŞÜNENLER MUTLAKA DOKTORLARI İLE SIK SIK BU KONUYU KONUŞSUN SONRADAN DEĞİŞİYOR BAKSANIZA

Bende bunu aldım yalnız internette pahalı Mağazalar daha uygun bence mağazalara bakın derim

Kızlar yarın doktordan randevum var çok heyecanlym kilosunu çok mrk ediyorm :) günü bana yakın olan arkadaslar sizde durumlar nasıl? Ya zaman geçtikçe doğum yaklaştıkça daha sabırsız olmaya başladım :))

masallah kilosuna canım benim de baktığım uygulamalrda farklı da ondan sordum...inşallah okul sorun çıkarmaz canım mebin işlerine güven olmuyor...

canım n11 de ne kadarmış fiyatı...

Maşallah bebeğine sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Anestezi yöntemi ile ilgili bir şey söylemedi mi?

evet canım 2 hafta hala..
E o zaman 37 de bile doğa 2 hafta geri olduğunu düşünürsek 2200 falan olacak göreceksin benimkisi 5 hafta geri ydi 38. Hafta doğduğunda belmacim
musadenle yuh demek istiyorum başka bi bahane soyleseymis en azından niyetini bu kadar açıktan belli etmeseymis

evet canım 2 hafta hala..
E o zaman 37 de bile doğa 2 hafta geri olduğunu düşünürsek 2200 falan olacak göreceksin benimkisi 5 hafta geri ydi 38. Hafta doğduğunda belmacim
musadenle yuh demek istiyorum başka bi bahane soyleseymis en azından niyetini bu kadar açıktan belli etmeseymis

Aynı dert bendede var canım şimdiden böyle olursak agustosu düşünemiyorum

Sinir krizi geçiricem nerdeyse, bugün çok fena yaa, asabım bozuldu
Bendeki bi tane ama seninkilerden eksik kalır yanı yok, ne yana dönsem oradan dürtüp duruyor kalk diye. Hey Allahım ya :) bir de hiç durduğu yok, hiç uymuyor sanırım, doğunca da böyle olursa bittim ben

Kilo almıyor deme canım, gelişmesine devam ediyor düzenli olarak Allaha şükür. Erken doğum riski diye kafana takıp durma hem. Şu ada öyle bir riskin olsaydı, ciğer geliştirici iğne filan yaparlardı ama yapmadıklarına göre yok demek ki. Gönlünü ferah tut, darlandın mı la havle çek.

sıcak+ütü piştim resmen....
Bu sıcakta bir de ütü müüüüüüüü
öyle canım . zaten inan atıl hoca aralarında en pozitif olanı. yaşlıca bir doktor ama çok iyi olduğunu duydum. genelde herkese pozitif şeyler söylüyor. Tabi ki meleklerimiz Allaha emanet.
O doktorların hepsi çok iyiler zaten, hele ki Atıl hoca, bir numara diye geçiyor dünyada. Ama emin ol ki hepsi gerçekçi davranır kimse sana polyanacılık yapmaz onlardan, gönlünü ferah tut.
En nfret ettiğim doktor tipi, ne hakkı var ya böyle birşeye.
Gebeliğimin başlarında bazı tavsiyeler üzerine ben de birkaç doktora gittim özelde, malum çapaya gidiyorum ve evime çok uzak.
Neyse daha 2-3 aylıkken ve ilk görüşmemizken önceki gebeliğmden dolayı bana sezeryan yapmam gerekeceğini söyledi hepsi, oysaki bu zamanlara geldim çapada böyle bir zorunluluk olduğundan bahsedilmiyor. Devletle özel farkı işte. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Canım benim karnımızdakiler Allah'a emanet bunu kimse bilemez ne zaman ne şartlar altında doğacaklarını, biz sadece üzerimize düşeni yapmalıyız. Bence bu karamsar düşünceleri hemen kafandan uzaklaştırıp gelişim geriliği yaşayan bebeklerine anneler nasıl kilo aldırmış neler uygulamış bence onlara bak. Benim bildiğim maden suyu, kaşar peyniri, balık, muz, susamlı çubuk, hurma, çerez ve pekmez. Yatmadan önce muz, yağlı süt/dondurma, hurmaları rondadan geçirip soğuk bir içecek hazırlayabilirsin. Çerezleri de evin sık kullandığın alanlara bir tabak koy gel git ye. Kahvaltı peynirini eski kaşara çevir. Sabah aç karına da pekmezini iç mutlaka. Günde 2 şişe maden suyu, çay yanına da susamlı çubuk. Sen çok kilo almamıştın zaten bence bunları ve arkadaşların önereceği diğer gıdaları en az 2 hafta boyunca uygula fark yaratırsa devam edersin. Birde yerken yediklerinin hep bebeğine gittiğini düşün, yarasın bebişime afiyet olsun de. Nasıl düşünürsen öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…