ÖZEL CANIM ACIBADEM HASTANESİNDE Bİ DOKTOR , BEN ŞAŞIRTICI BULDUM. TAMAM KENDİ 3 ÇOCUĞU DA SEZERYAN OLMUŞ RİSK ALMADIM VS DİYOR AMA BİLEMEDİM
AYY DEĞİL Mİ CANIM YA, ŞAŞIRDIM KALDIM İNAN Kİ, EĞER BU GİTTİĞİMDE DE BÖYLE BİR MUAMLE YAPARSA DEĞİŞTİRİCEM YA. GERÇİ SON ZAMANLARDA HANGİ DOKTOR KABUL EDER VS AMA BAKALIMPanik olmayın sevgili doktorum doğuracak olan benim, benim için problem yok ama siz doğurtamam derseniz bilemem deseydinlafa bak, benim erken doğum riskim var diye yürüyüş yapmamı yasakladı doktorum haftada bir gün sahilde yarım saat yürüyorum o kadar ama normal doğum konusunda halen destekçi :)
doktorun özelde mi canım .. klasik özel hastane doktorları gibi konuşmuşta.
Panik olmayın sevgili doktorum doğuracak olan benim, benim için problem yok ama siz doğurtamam derseniz bilemem deseydinlafa bak, benim erken doğum riskim var diye yürüyüş yapmamı yasakladı doktorum haftada bir gün sahilde yarım saat yürüyorum o kadar ama normal doğum konusunda halen destekçi :)
özel hastane doktorları genelde biraz ticari düşünerek sezeryana yönlendiriyor. devleti tercih etmemin en büyük sebebi budur ( genel konuştum herkes demedim çünkü çok özenli doktorlarımızda var)
Hakkaten şaka gibi sezeryancı doktorlar bile önce normali deniycez diyolar bu bira kolaya kaçmış kadınmı doktorun kadın doktorlar bide daha çok yönlendiriyolar sezeryana
canım çok güzel geçen bir arkadas da almıştı bundan..canlar merhaba... bugün kendime hastane için nevresim takımı aldım :) gecelikte baktım size nasıl bu gecelik ?
1 saatlik ütüyü 4 saatte yaptım otura otura:))ütü resmen korkulu rüyamklima bile yetişmiyor ...
masallah kilosuna canım benim de baktığım uygulamalrda farklı da ondan sordum...inşallah okul sorun çıkarmaz canım mebin işlerine güven olmuyor...Geldim kızlar çok şükür oglusum iyi 2400 gr olmuş 24 gün önden gidiyo dedi clexane i sordum kızlar son güne kadar devam sakın bırakma dedi is görebilir raporunu da aldım okulum vereceğim şansımı deneyip ...
canım bu arada bi uygulama var ya takvimim diye ordan hesapladim
1 saatlik ütüyü 4 saatte yaptım otura otura:))
canım n11 de ne kadarmış fiyatı...canım öylesine google a yazmıştım Allah seni inandırsın hiçbirşey beğenmiyordum bunu görünce vuruldum :) bulduğum site güvenilir değildi. marka modelini yazdım n11.comda çıktı karşıma hemde 25 tl hediye çekiyle birlikte ücretsiz kargo.
ben ütü yapmayı çok severim ama bu karınla zor oluyor canım...dinlenerekten yapacağız artık...ütü benim korkulu rüyam ya hele ki bu sıcaklarda
canım n11 de ne kadarmış fiyatı...
1400 gr olmuş boyuda yanlış olmasın 38 cm civarıymış...erken doğum riski yokmuş...kendini yormadan bayramı rahat rahat geçirebilirsin dedi..200 km'lik sınır verdi...sonra biraz yükseltti...rahim ağzı kapalıymış..suyuda güzelmiş..hamdolsun..bi daha gittiğimde kan akış hızına bakılacak
solanin ayisigi3434 coraspini 3 hafta sonra kesicem yani 32.haftamda..iğneyide doğum tarihinden 4 gün önce dedi..
E o zaman 37 de bile doğa 2 hafta geri olduğunu düşünürsek 2200 falan olacak göreceksin benimkisi 5 hafta geri ydi 38. Hafta doğduğunda belmacimevet canım 2 hafta hala..
musadenle yuh demek istiyorum başka bi bahane soyleseymis en azından niyetini bu kadar açıktan belli etmeseymiskızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
E o zaman 37 de bile doğa 2 hafta geri olduğunu düşünürsek 2200 falan olacak göreceksin benimkisi 5 hafta geri ydi 38. Hafta doğduğunda belmacimevet canım 2 hafta hala..
musadenle yuh demek istiyorum başka bi bahane soyleseymis en azından niyetini bu kadar açıktan belli etmeseymiskızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
Aynı dert bendede var canım şimdiden böyle olursak agustosu düşünemiyorum
Bendeki bi tane ama seninkilerden eksik kalır yanı yok, ne yana dönsem oradan dürtüp duruyor kalk diye. Hey Allahım ya :) bir de hiç durduğu yok, hiç uymuyor sanırım, doğunca da böyle olursa bittim benAynen acayip sıcak BiDe benim.kuzular yatağa girince kuduruyor sola donuyom biri ytekmeliyo sağa donuyom diğeri sürekli durtulme halindeyim eğer karnında ne zaman hareket ediyorsa doguncada öyle oluyosa yandım ki ne yandım Allah yardımcımız olsun
Kilo almıyor deme canım, gelişmesine devam ediyor düzenli olarak Allaha şükür. Erken doğum riski diye kafana takıp durma hem. Şu ada öyle bir riskin olsaydı, ciğer geliştirici iğne filan yaparlardı ama yapmadıklarına göre yok demek ki. Gönlünü ferah tut, darlandın mı la havle çek.hepsini kullanıyorum canım ama almıyor kilo maalesef. muz , pekmez balık et süt hepsini yiyorum ama hep aynı. damarlarda da bir sorun yok. doktora dedim benden mi kaynaklı değl dedi bebekten kaynaklı dedi. ne yapabilirim dedim , bir şey yapamazsın dedi. Nasip iyi olsun da inan kilosuna takılmıyorum. 2 kilo olsun küvözde kalmasın , korkum o
Bu sıcakta bir de ütü müüüüüüüüsıcak+ütü piştim resmen....
O doktorların hepsi çok iyiler zaten, hele ki Atıl hoca, bir numara diye geçiyor dünyada. Ama emin ol ki hepsi gerçekçi davranır kimse sana polyanacılık yapmaz onlardan, gönlünü ferah tut.öyle canım . zaten inan atıl hoca aralarında en pozitif olanı. yaşlıca bir doktor ama çok iyi olduğunu duydum. genelde herkese pozitif şeyler söylüyor. Tabi ki meleklerimiz Allaha emanet.
En nfret ettiğim doktor tipi, ne hakkı var ya böyle birşeye.kızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
amin cümlemizinki inşşş...ya heyecandan unuttum onu..okadar enerji dolu geçtiki..iğneyi bile eşim hatırlattı..yoksa öylece çıkacaktım odadanMaşallah bebeğine sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Anestezi yöntemi ile ilgili bir şey söylemedi mi?
Kuzuyu görünce soru moru kalmıyor kafadaamin cümlemizinki inşşş...ya heyecandan unuttum onu..okadar enerji dolu geçtiki..iğneyi bile eşim hatırlattı..yoksa öylece çıkacaktım odadan
Canım benim karnımızdakiler Allah'a emanet bunu kimse bilemez ne zaman ne şartlar altında doğacaklarını, biz sadece üzerimize düşeni yapmalıyız. Bence bu karamsar düşünceleri hemen kafandan uzaklaştırıp gelişim geriliği yaşayan bebeklerine anneler nasıl kilo aldırmış neler uygulamış bence onlara bak. Benim bildiğim maden suyu, kaşar peyniri, balık, muz, susamlı çubuk, hurma, çerez ve pekmez. Yatmadan önce muz, yağlı süt/dondurma, hurmaları rondadan geçirip soğuk bir içecek hazırlayabilirsin. Çerezleri de evin sık kullandığın alanlara bir tabak koy gel git ye. Kahvaltı peynirini eski kaşara çevir. Sabah aç karına da pekmezini iç mutlaka. Günde 2 şişe maden suyu, çay yanına da susamlı çubuk. Sen çok kilo almamıştın zaten bence bunları ve arkadaşların önereceği diğer gıdaları en az 2 hafta boyunca uygula fark yaratırsa devam edersin. Birde yerken yediklerinin hep bebeğine gittiğini düşün, yarasın bebişime afiyet olsun de. Nasıl düşünürsen öyle olur.Kızlar günaydın ;
Şimdi benim bebeğim 1380 ya . önümde 7 hafta var. bu 7 hafta içinde en fazla 800 gr alır . ya 7 hafta önce doğurmak zorunda kalırsam !!!!!!! kuvözde kalma ihtimali çok yüksek ama ya yaşama ihtimali ? ya yaşayamazsa , ya internete bakmayayım diyorum ama gelişim geriliği yaşayan bebeklerde erken doğum ve bebeğin yaşayamama ihtimali varmış. Ne yapacağım ben , beni panik sardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?