2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Amin hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah çok sagol. Miktar söylemedi aslında bildiğin gibi ust sinirdaydi söyledim suyum sinirda risk goruldu diye baktı yok riskli bir şey dedi iyi bir prof.güvenmek istiyorum:)

tooches canım geceliğin markasını öğrenebilir miyim. pijama Takım'ı bakıyorum ben de . belki o markanın güzel bi pijama Takım'ı da cardır

Kizlar havuzlu han cumartesi acikmi haftasonlari kapali fln duydum da aciksa yarin gideyim Allahin iznile

Allah aşkına bu nedir yaaa bu doktorlar iyice kasaba döndüler cok zaruri durumda tabi ki sezeryan yapılır ama bir komplikasyon olmadıgı ve anne normal düşündüğü halde saçma sapan mazeretlerle caydırmaya çalışmak nedir gerçekten estetiksel gerekçelerle ikna etmeye çalısanı da yeni duyuyorum dogrusu

ovelcim sakin ol :) doktorun direk konuya girince tabi biraz irite olmuşsun ama aslında yanlış bişi sölememiş.. benm doktorum da şuan bi sıkıntı yok, normal olmasını bekliyoruz ama sen ne kdr kendine dikkat edersen o kdr rahat bi doğum geçirirz diyor.. ama tabiki bizim doktorlarımızın desteğine ihtiyacımız var, sen de doktorunu bu konuda uyarabilirsin bence..
ben bayadır haftada 2 gün yüzüyorum.. artık izne çıkıorm sabahları da yrm sa yürüyüş eklicem bu programa.. sonrası allah nasip ederse, rahat bi doğum olmasını umucam :) sna da nacizane tavsiyem elinden geldiğinde spor yapman..

hamileliğe ve çocuk sahibi olmaya ilişkin izlediğiniz güzel filmler var mı? hafta sonu izlemek için araştırıyorum da..

hamileliğe ve çocuk sahibi olmaya ilişkin izlediğiniz güzel filmler var mı? hafta sonu izlemek için araştırıyorum da..

anne karnında yaşamın öyküsü diye bir belgesel var bebeğin 9 aylık sürecini konu alan ben ilk aylarımda rastlamıştım hoşuma gitmişti..

icin rahat olsun cani sikinti yoktur o zaman...

aaa varsa öyle bşiler biz de izleyelim :)
ben "aramızda bebek var" diye bir Fransız filmi izlemiştim. bebek yapmaya karar verdikten sonra hayatlarında oluşan değişiklikleri biraz olumsuz ( ya da gerçekçi ) yanından irdeliyordu, hatta kadın üniversitede doktora yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam :). izlemek istersen bir bak, ama başka güzel filmlerde vardı, okumuştum; not almamışım.

aaa çok saol canım, hemen bulup izlicem merak ettim :)

güzel haberler bekl,yoruz
geldimm miskcimmm
melegım ıyı cok şükür...sertleşmelerım var dıye nts ye baglandım....sorun cıkmadı allahtan...ama nst de ıken aklıma neler geldı...her an dogurabılırız yanı onu anladım....hazırlıkları sımdıden yapsak ıyı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…