kesinlikle..Kuzuyu görünce soru moru kalmıyor kafadayazmak lazım
canım inşallah sen de belma da bu süreçten mutlu sonla çıkacaksınız...Rabbim yavrularımız bize bağişlasın inşallah...
bu arada su miktarın ne kadarmış canım, ne güzel sıkıntı görmemişler...
amin canım bence de , şimdi 33. hafta da iş mu bu yaptığı . herkes de övüyordu iyi diye.Kuzuyu görünce soru moru kalmıyor kafadayazmak lazım
Aynen şansımı deneyeceğim canım inşallah olur ... Sen gitmedin mi doktora bu aralarmasallah kilosuna canım benim de baktığım uygulamalrda farklı da ondan sordum...inşallah okul sorun çıkarmaz canım mebin işlerine güven olmuyor...
güzel haberler bekl,yoruzheyy kızlar bende doktora gıdıcıım bırazdan...dua edın guzel haberlerle gelelim
tooches canım geceliğin markasını öğrenebilir miyim. pijama Takım'ı bakıyorum ben de . belki o markanın güzel bi pijama Takım'ı da cardır
Allah aşkına bu nedir yaaa bu doktorlar iyice kasaba döndüler cok zaruri durumda tabi ki sezeryan yapılır ama bir komplikasyon olmadıgı ve anne normal düşündüğü halde saçma sapan mazeretlerle caydırmaya çalışmak nedir gerçekten estetiksel gerekçelerle ikna etmeye çalısanı da yeni duyuyorum dogrusukızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
kızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
hamileliğe ve çocuk sahibi olmaya ilişkin izlediğiniz güzel filmler var mı? hafta sonu izlemek için araştırıyorum da..
hamileliğe ve çocuk sahibi olmaya ilişkin izlediğiniz güzel filmler var mı? hafta sonu izlemek için araştırıyorum da..
icin rahat olsun cani sikinti yoktur o zaman...Amin hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah çok sagol. Miktar söylemedi aslında bildiğin gibi ust sinirdaydi söyledim suyum sinirda risk goruldu diye baktı yok riskli bir şey dedi iyi bir prof.güvenmek istiyorum:)
ben "aramızda bebek var" diye bir Fransız filmi izlemiştim. bebek yapmaya karar verdikten sonra hayatlarında oluşan değişiklikleri biraz olumsuz ( ya da gerçekçi ) yanından irdeliyordu, hatta kadın üniversitede doktora yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam :). izlemek istersen bir bak, ama başka güzel filmlerde vardı, okumuştum; not almamışım.aaa varsa öyle bşiler biz de izleyelim :)
ben "aramızda bebek var" diye bir Fransız filmi izlemiştim. bebek yapmaya karar verdikten sonra hayatlarında oluşan değişiklikleri biraz olumsuz ( ya da gerçekçi ) yanından irdeliyordu, hatta kadın üniversitede doktora yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam :). izlemek istersen bir bak, ama başka güzel filmlerde vardı, okumuştum; not almamışım.
İcdunyam diye bi igülerek giyinin :) nerden ve kaça aldınız acaba ?
gülerek giyinin :) nerden ve kaça aldınız acaba ?
geldimm miskcimmmgüzel haberler bekl,yoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?