2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bende yarın 12 de görecem ınsallah aramızda birgun var nasıl kılosu gelişimi merak ediyorum

Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .

canım minyon bi bebek olur sadece gelişimini tamamlamıs olacagı için kiloyu sıkıntı yapma sağlıkla gelsin bebişler inşallah sen kendini üzme bebisde üzülmesin hemen kilo alıyorlar zaten doğunca...

Aynen şansımı deneyeceğim canım inşallah olur ... Sen gitmedin mi doktora bu aralar
canim ben gecen cumartesi gittim her sey yolunda idi sukur...raporu da dr.a yazdiracagim...ben kurs actim okulda insallah 5 haftayi aktaracagim bir aksilik olmazsa...

Yediklerimiz yariyr galiba ben kiloda almadim ole 2 kilo aldm sadece hepsini benim ufaklik aldi galiba tosunummm almisss
ay bende aldım 3-4 kilo sıpa olmuş zaten 2,5 kilo. daha çokda erken çookkk canım sıkılıyo çok dua ediyodum ben almıyım çocuk alsın diye noldu bilmiyom

uğraşamam mı demiş o doktor sanki

Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz

Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
canım çalışmıyorsan ya da bebeğine uzun süre sen bakacaksan gerek yoktur heralde diye düşünüyorum. ben almadım şuan düşünmüyorum da bakalım ihtiyaç olursa alınır.

Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
canım ne demek yaşar mı? Allahın izniyle yaşar tabi. Sakın böyle,düşünüp kendınide bebeğimi de üzme yengemin,ikizleri 32 haftalık doğdu nisan ayında biri 1300 biri 1800 falandı. Şimdi ikisi de çok iyi maşallah 4 buçuk kiloyu geçtiler. Üzme kendini,hiç çoks sağlıklı olacak inşallah meleğin.

bizim marangozda sonunda bugun getirdi dolabımızı ama akıllı marangoz kulpları getirmeyi unutmuş hafta sonu getirecekmiş. Pervazlardan biri de uzun geldi onu kesip yarın Bi,daha gelecek. Amma uzadı bu dolap işi yaaaa

canım çalışmıyorsan ya da bebeğine uzun süre sen bakacaksan gerek yoktur heralde diye düşünüyorum. ben almadım şuan düşünmüyorum da bakalım ihtiyaç olursa alınır.
bu konuyu bende merak ediyorum yaa. hep ben bakıcam ama ne biliyim bazen emmiyolar ya süt çok olursa göğüste sıkıntı oluyo. acaba bekleyip lazım oluncamı alsam diye düşünüyorum

Canım galiba sütü az,olanlar. Da çok olanlarda kullanıyormuş bu pompa denen aleti. İlk zamanlarda dutun gelmesini kolaylaştırıyormuş sanırım. Birde eğer çooook bol sutumuz olursa bebiş emdikten sonra kalan sütü de sağmak gerekebilirmiş yoksa çok sızlıyormuş. Benim,gorumcem maşallah mandıra gibiydi inşallah bizlerde oluruz :) çocuk emfikten yarım saat sonra taş gibi olurdu göğüsler sut dolardı hemen sağmazsa çok ağrısı olurdu. E yarım saat sonra bebeği de tekrar emziremiyordu sonuçta. Ben almadım gorumcem kendikini verdi madelanın rlektriklisi.

bir ay mı onden gidiyor çok şaşırdım. Yani 1-2 hafta tamam,da bu bir ay farka doktorun ne diyor canım.
ultrasona göre erken doğum yapabilirsin dedi. hep 1 hafta falan önden gidiyodu. sonra normale döndü şimdi hepten uçmuş. şeker yüklemesinde falan sorun çıkmamıştı kiloda almadım beslenme şeklimi hep sorar anlatırım aynen böyle devam çok iyi gidiyosun diyodu. ilerde çıkınca açlık tokluk şekerine bakıldı açlıkta sorun yok ama tokluğun sınırı 140 dı benimki 144 çıktı diyete başladım. iki hafta sonra kontrole çağırdı. acaba diyorum şekerim düzelince bebek zayıflıycakmı yoksa haftasına gelinceye kadar bu kiloda kalması için duamı edicez 2400 gr. 28+3 olması gerekiyodu 33 çıktı

çok iyi hatırlıyorum annem sağardı ben lavaboya dökerdim. bi taraftan emzirir bi taraftan sağardı kendisi anlatıyo içim yanıyodu kızım su içtikçe süt geliyodu diye okadar çok su içerdimki haddi hesabı yok diyo

Hanımlar insanlar cok tuhaf ya bugün mağazada birşeyler beyendim denemek için Kabin sırasına girdim malum bayram üstü neyse çıkan biri olunca ben girecektim sıra bendeydi bir kız geldi kabindeki ark konuştu o arada başka Kabin boşaldı pat diye girdi elimle açtım sıra var dedim görmüyorsmusun bana neler dedi terbiyesiz seni döverim diyor bana daha neler neler buraya yazmak istemiyorum Insanalr cins ya saygısız normal Halim olsa hakkından çok daha iyi gelirdim ama insan her türlü kötülüğü düşünüyor Allah korusun bir anlık tepkiyle Allah'a havale ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…