bende yarın 12 de görecem ınsallah aramızda birgun var nasıl kılosu gelişimi merak ediyorumgeldimm miskcimmm
melegım ıyı cok şükür...sertleşmelerım var dıye nts ye baglandım....sorun cıkmadı allahtan...ama nst de ıken aklıma neler geldı...her an dogurabılırız yanı onu anladım....hazırlıkları sımdıden yapsak ıyı olur bence
canım ınsallah sende guzel haberlerle gelırsınbende yarın 12 de görecem ınsallah aramızda birgun var nasıl kılosu gelişimi merak ediyorum
Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
canim ben gecen cumartesi gittim her sey yolunda idi sukur...raporu da dr.a yazdiracagim...ben kurs actim okulda insallah 5 haftayi aktaracagim bir aksilik olmazsa...Aynen şansımı deneyeceğim canım inşallah olur ... Sen gitmedin mi doktora bu aralar
Canım inşallah öyle olur.Allah hepimizin evlatlarını hayırlı akıllı uslu etsin inşallah.inşallah azalır canım gitgide sıcaklarda zordur...senin kız anne karnında çok nazlı ama doğunca çok uslu olacak annesi:))
ay bende aldım 3-4 kilo sıpa olmuş zaten 2,5 kilo. daha çokda erken çookkk canım sıkılıyo çokYediklerimiz yariyr galibaben kiloda almadim ole 2 kilo aldm sadece hepsini benim ufaklik aldi galiba tosunummm almisss
uğraşamam mı demiş o doktor sankikızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
canım çalışmıyorsan ya da bebeğine uzun süre sen bakacaksan gerek yoktur heralde diye düşünüyorum. ben almadım şuan düşünmüyorum da bakalım ihtiyaç olursa alınır.Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
canım ne demek yaşar mı? Allahın izniyle yaşar tabi. Sakın böyle,düşünüp kendınide bebeğimi de üzme yengemin,ikizleri 32 haftalık doğdu nisan ayında biri 1300 biri 1800 falandı. Şimdi ikisi de çok iyi maşallah 4 buçuk kiloyu geçtiler. Üzme kendini,hiç çoks sağlıklı olacak inşallah meleğin.Canım ama 32+3 yüm ya ben ona rağmen geride o yüzden dedim. doktor 700-800 gr ancak alır diyor 40.haftaya kadar. bende diyorum ya 37.haftada gelirse 1700 gr olur yaşayamama ihtimali olabilir mi diyorum acaba ? stres yaptım .
güle güle kullanın canımBeşiğimiz geldii
bir ay mı onden gidiyor çok şaşırdım. Yani 1-2 hafta tamam,da bu bir ay farka doktorun ne diyor canım.benimkide önden gidiyo 1 ayne olduysa son iki haftada oldu
Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
bu konuyu bende merak ediyorum yaa. hep ben bakıcam ama ne biliyim bazen emmiyolar ya süt çok olursa göğüste sıkıntı oluyo. acaba bekleyip lazım oluncamı alsam diye düşünüyorumcanım çalışmıyorsan ya da bebeğine uzun süre sen bakacaksan gerek yoktur heralde diye düşünüyorum. ben almadım şuan düşünmüyorum da bakalım ihtiyaç olursa alınır.
Iyi günlerde kullan canım zamanında getirdilermi benimki 3 Ağustos dendi nasıl güzelmi ona extra birşey lazım degil dimi herşeyi içinde ben unuttum valla Mayıs'ta almıştık çok soru sordumBeşiğimiz geldii
Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
ultrasona göre erken doğum yapabilirsin dedi. hep 1 hafta falan önden gidiyodu. sonra normale döndü şimdi hepten uçmuş. şeker yüklemesinde falan sorun çıkmamıştı kiloda almadım beslenme şeklimi hep sorar anlatırım aynen böyle devam çok iyi gidiyosun diyodu. ilerde çıkınca açlık tokluk şekerine bakıldı açlıkta sorun yok ama tokluğun sınırı 140 dı benimki 144 çıktı diyete başladım. iki hafta sonra kontrole çağırdı. acaba diyorum şekerim düzelince bebek zayıflıycakmı yoksa haftasına gelinceye kadar bu kiloda kalması için duamı edicez 2400 gr. 28+3 olması gerekiyodu 33 çıktıbir ay mı onden gidiyor çok şaşırdım. Yani 1-2 hafta tamam,da bu bir ay farka doktorun ne diyor canım.
çok iyi hatırlıyorum annem sağardı ben lavaboya dökerdim. bi taraftan emzirir bi taraftan sağardıCanım galiba sütü az,olanlar. Da çok olanlarda kullanıyormuş bu pompa denen aleti. İlk zamanlarda dutun gelmesini kolaylaştırıyormuş sanırım. Birde eğer çooook bol sutumuz olursa bebiş emdikten sonra kalan sütü de sağmak gerekebilirmiş yoksa çok sızlıyormuş. Benim,gorumcem maşallah mandıra gibiydi inşallah bizlerde oluruz :) çocuk emfikten yarım saat sonra taş gibi olurdu göğüsler sut dolardı hemen sağmazsa çok ağrısı olurdu. E yarım saat sonra bebeği de tekrar emziremiyordu sonuçta. Ben almadım gorumcem kendikini verdi madelanın rlektriklisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?