2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bu konuyu bende merak ediyorum yaa. hep ben bakıcam ama ne biliyim bazen emmiyolar ya süt çok olursa göğüste sıkıntı oluyo. acaba bekleyip lazım oluncamı alsam diye düşünüyorum

Ya iste benim yeni dogum yapan arkadasim da al kesin lazim oluyo dedi ama emin olamiyorum.. Ucuz bisi de diil ki aman aliim kenarda dursun diyeyim

Iyi günlerde kullan canım zamanında getirdilermi benimki 3 Ağustos dendi nasıl güzelmi ona extra birşey lazım degil dimi herşeyi içinde ben unuttum valla Mayıs'ta almıştık çok soru sordum

Sorma canm onlar getirmiyorlarms biz babamn arabasıyla getirdik nakliye ücreti vermen gerekiyorms 40 tl.cicek daha fazla koyun dedim ama unuttular sanrm bende söylemeyi unuttm bugün aman kalsın böyle ama zamannda hazırdı beşik

Evet canım nakliyeyi söylemişlerdi ama benim ev yakın diye getiririz dediler inşallah caymazlar bizim araçta küçük hayatta sığmaz bakalım nasıl olucak

canım çalışmıyorsan ya da bebeğine uzun süre sen bakacaksan gerek yoktur heralde diye düşünüyorum. ben almadım şuan düşünmüyorum da bakalım ihtiyaç olursa alınır.
Ben aldim canim kraft elektrikli gerekliymis mastit olmamak icin dediler diye aldim lansinoh ciftli alicakdim onunda goguse yerlesdirdiyimiz yeri sterilize etdikce deformasyona ugruyormus kenarlari sorun cikartiyormus neyse magazadaki kiz krafti onerdi insallah pisman olmam.sen yinede arasdir mastit olamak icin gerekli diyolar

canım 32+1 de alsak sıkıntı olmaz değil mi...
Canım benim Dr Um gün kaybı olmasın diye tam Günü'nde gel dedi eklenen her gün ( ama ben işgörür raporu alıcam kısmetse) senin izninden azalır dedi; sen de eklenen gün kadar fazla çalışmış olursun izine ayrılacaksan; başka bi sorun olmaz bence

canım gerilmemeye çalış. ne yapcan millet bi enteresan olmuş. bugün ben de eşimle pazara gittim. Şort giymiştim bütün millet bana baktı bi de dönüp yanındakine fısfıs bir Şeyler söylüyorlar. o kadar sinir oluyorum ki. dönüp ne var diyesim geliyor de sallamıyorum. en iyisi kimseye bulaşmamak

valla canım şuan askıya aldım ben onu ihtiyaç olursa bakıcam artık.

Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz

Ben aventin elektriklisini aldım. Şu an işe dönmeyi düşünmüyorum, 2 yaşına kadar evden çalışmak istiyorum allah nasip ederse ama aldım. Bana sütün azsa çoğaltmak için çoksa da sütün azalmaması için pompa ile sağılmasını tavsiye etti hep sorduklarım. Kuzenimin maşallah sütü çoktu. Şimdi 1yaşındaki kızını halen emziriyor ve sağıp dondurucuya attığı sütlerini de kızına hazırladığı yemeklerde kullanıyor :)

Bende bugün nst ile tanıştım bebeğin hareketlerini hissetmiyordum kasıklarımdada sancı vardı şükür bişey çıkmadı son günlerde çok tedirginim Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?

Ben koymadim canım tadı nasıl içer miyim bilmiyorum doğal bitki çayı yaparız.
Ben kefir faydalı diye bikaç tane almıştım mesela içémedim komşu ya verdim diğerleri ni.
Ankarada babymall diye mağaza da o çayı gördüm vardi

Sanirim odem tutmaya basladim bugun kendimi ilk defa sis hissettim.birde artik fazla yemek yiyemiyorum sisiyorum geriliyorum.gobek kismim acio.cok sukur daha gobekte catlak yok ama yanlarda basladi.kirmizi kirmizi

Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
canım geçmiş olsun. seni çok iyi Anlıyorum. dün yaşadım senin yaşadıklarını. Allah yardımcınız olsun. inşallah zamanında gelir bebiş

Bende haftaya kontrole gidecem inşallah kilosuyla pozisyonunu çok merak ediyorum

Sanirim odem tutmaya basladim bugun kendimi ilk defa sis hissettim.birde artik fazla yemek yiyemiyorum sisiyorum geriliyorum.gobek kismim acio.cok sukur daha gobekte catlak yok ama yanlarda basladi.kirmizi kirmizi
canim o sislik gerginlik yemek yiyememe durumu bende 2 aydir var ve karnim da aciyor haliyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…