çok iyi hatırlıyorum annem sağardı ben lavaboya dökerdim. bi taraftan emzirir bi taraftan sağardıkendisi anlatıyo içim yanıyodu kızım su içtikçe süt geliyodu diye okadar çok su içerdimki haddi hesabı yok diyo
bu konuyu bende merak ediyorum yaa. hep ben bakıcam ama ne biliyim bazen emmiyolar ya süt çok olursa göğüste sıkıntı oluyo. acaba bekleyip lazım oluncamı alsam diye düşünüyorum
Canım galiba sütü az,olanlar. Da çok olanlarda kullanıyormuş bu pompa denen aleti. İlk zamanlarda dutun gelmesini kolaylaştırıyormuş sanırım. Birde eğer çooook bol sutumuz olursa bebiş emdikten sonra kalan sütü de sağmak gerekebilirmiş yoksa çok sızlıyormuş. Benim,gorumcem maşallah mandıra gibiydi inşallah bizlerde oluruz :) çocuk emfikten yarım saat sonra taş gibi olurdu göğüsler sut dolardı hemen sağmazsa çok ağrısı olurdu. E yarım saat sonra bebeği de tekrar emziremiyordu sonuçta. Ben almadım gorumcem kendikini verdi madelanın rlektriklisi.
Iyi günlerde kullan canım zamanında getirdilermi benimki 3 Ağustos dendi nasıl güzelmi ona extra birşey lazım degil dimi herşeyi içinde ben unuttum valla Mayıs'ta almıştık çok soru sordum
Evet canım nakliyeyi söylemişlerdi ama benim ev yakın diye getiririz dediler inşallah caymazlar bizim araçta küçük hayatta sığmaz bakalım nasıl olucakSorma canm onlar getirmiyorlarms biz babamn arabasıyla getirdik nakliye ücreti vermen gerekiyorms 40 tl.cicek daha fazla koyun dedim ama unuttular sanrm bende söylemeyi unuttm bugün aman kalsın böyle ama zamannda hazırdı beşik
Ben aldim canim kraft elektrikli gerekliymis mastit olmamak icin dediler diye aldim lansinoh ciftli alicakdim onunda goguse yerlesdirdiyimiz yeri sterilize etdikce deformasyona ugruyormus kenarlari sorun cikartiyormus neyse magazadaki kiz krafti onerdi insallah pisman olmam.sen yinede arasdir mastit olamak icin gerekli diyolarcanım çalışmıyorsan ya da bebeğine uzun süre sen bakacaksan gerek yoktur heralde diye düşünüyorum. ben almadım şuan düşünmüyorum da bakalım ihtiyaç olursa alınır.
Canım benim Dr Um gün kaybı olmasın diye tam Günü'nde gel dedi eklenen her gün ( ama ben işgörür raporu alıcam kısmetse) senin izninden azalır dedi; sen de eklenen gün kadar fazla çalışmış olursun izine ayrılacaksan; başka bi sorun olmaz bencecanım 32+1 de alsak sıkıntı olmaz değil mi...
canım gerilmemeye çalış. ne yapcan millet bi enteresan olmuş. bugün ben de eşimle pazara gittim. Şort giymiştim bütün millet bana baktı bi de dönüp yanındakine fısfıs bir Şeyler söylüyorlar. o kadar sinir oluyorum ki. dönüp ne var diyesim geliyor de sallamıyorum. en iyisi kimseye bulaşmamakHanımlar insanlar cok tuhaf ya bugün mağazada birşeyler beyendim denemek için Kabin sırasına girdim malum bayram üstü neyse çıkan biri olunca ben girecektim sıra bendeydi bir kız geldi kabindeki ark konuştu o arada başka Kabin boşaldı pat diye girdi elimle açtım sıra var dedim görmüyorsmusun bana neler dedi terbiyesiz seni döverim diyor bana daha neler neler buraya yazmak istemiyorum Insanalr cins ya saygısız normal Halim olsa hakkından çok daha iyi gelirdim ama insan her türlü kötülüğü düşünüyor Allah korusun bir anlık tepkiyle Allah'a havale ettim bende
valla canım şuan askıya aldım ben onu ihtiyaç olursa bakıcam artık.Ben aldim canim kraft elektrikli gerekliymis mastit olmamak icin dediler diye aldim lansinoh ciftli alicakdim onunda goguse yerlesdirdiyimiz yeri sterilize etdikce deformasyona ugruyormus kenarlari sorun cikartiyormus neyse magazadaki kiz krafti onerdi insallah pisman olmam.sen yinede arasdir mastit olamak icin gerekli diyolar
Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
Ben aldimkizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
canım geçmiş olsun. seni çok iyi Anlıyorum. dün yaşadım senin yaşadıklarını. Allah yardımcınız olsun. inşallah zamanında gelir bebişKızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Ben almadim bilgim yoktu bu cay hakkinda sayende arastircamm))kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Bende haftaya kontrole gidecem inşallah kilosuyla pozisyonunu çok merak ediyorumKızlar yarın doktordan randevum var çok heyecanlym kilosunu çok mrk ediyorm :) günü bana yakın olan arkadaslar sizde durumlar nasıl? Ya zaman geçtikçe doğum yaklaştıkça daha sabırsız olmaya başladım :))
canim genelde hep guzel yorumlar okudum faydali olduguna dair bir kutu alsak iyi olur gibime geldi..Ben almadim bilgim yoktu bu cay hakkinda sayende arastircamm))
Açık canım pazar günü kapalı. Ama haftasonu çok kalabalık olur dikkat etKizlar havuzlu han cumartesi acikmi haftasonlari kapali fln duydum da aciksa yarin gideyim Allahin iznile
canim o sislik gerginlik yemek yiyememe durumu bende 2 aydir var ve karnim da aciyor haliyle....Sanirim odem tutmaya basladim bugun kendimi ilk defa sis hissettim.birde artik fazla yemek yiyemiyorum sisiyorum geriliyorum.gobek kismim acio.cok sukur daha gobekte catlak yok ama yanlarda basladi.kirmizi kirmizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?