- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
valla canim artik ilaclardan ignelerden sonra cayin tadi nasil olsa icerim diyorum...bir de sutu arttirma muhabbeti yorumlardaki gibiyse icilebilir gibi geldi bana..Ben koymadim canım tadı nasıl içer miyim bilmiyorum doğal bitki çayı yaparız.
Ben kefir faydalı diye bikaç tane almıştım mesela içémedim komşu ya verdim diğerleri ni.
Ankarada babymall diye mağaza da o çayı gördüm vardi
Geçmiş olsun canım yatış iyi olmuş ama enfeksiyona müdahale ederler daha hızlı sonuç alırsın suyun hala yeterli miktarda ise erken doğum için bir sorun teşkil etmiyormuş inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun bebişlerimiz Allaha emanet..Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz bize de haber ver canim...Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Cok tesekkurler ozmn yarin bakalim yetisirsem bi ugrayayimAçık canım pazar günü kapalı. Ama haftasonu çok kalabalık olur dikkat et
canım çok geçmiş olsun. merakta bırakma bizi.Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Aynen doktora sorup sonra eger yararliysa aliriz cnmcanim genelde hep guzel yorumlar okudum faydali olduguna dair bir kutu alsak iyi olur gibime geldi..
ultrasona göre erken doğum yapabilirsin dedi. hep 1 hafta falan önden gidiyodu. sonra normale döndü şimdi hepten uçmuş. şeker yüklemesinde falan sorun çıkmamıştı kiloda almadım beslenme şeklimi hep sorar anlatırım aynen böyle devam çok iyi gidiyosun diyodu. ilerde çıkınca açlık tokluk şekerine bakıldı açlıkta sorun yok ama tokluğun sınırı 140 dı benimki 144 çıktı diyete başladım. iki hafta sonra kontrole çağırdı. acaba diyorum şekerim düzelince bebek zayıflıycakmı yoksa haftasına gelinceye kadar bu kiloda kalması için duamı edicez 2400 gr. 28+3 olması gerekiyodu 33 çıktı
Cnm hiç korkma ,ciğer geliştirici vururlar sana ,antibiyortik kullanırsın ve doğumu bir kaç hafta ertelerler ,en kotu ihtimal bebişin bi süre küvezde kalır ama bişiy olmaz allahın izni ile ,26haftalık bebekler bile yaşıyorKızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Hanımlar insanlar cok tuhaf ya bugün mağazada birşeyler beyendim denemek için Kabin sırasına girdim malum bayram üstü neyse çıkan biri olunca ben girecektim sıra bendeydi bir kız geldi kabindeki ark konuştu o arada başka Kabin boşaldı pat diye girdi elimle açtım sıra var dedim görmüyorsmusun bana neler dedi terbiyesiz seni döverim diyor bana daha neler neler buraya yazmak istemiyorum Insanalr cins ya saygısız normal Halim olsa hakkından çok daha iyi gelirdim ama insan her türlü kötülüğü düşünüyor Allah korusun bir anlık tepkiyle Allah'a havale ettim bende
Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
Bende bugün nst ile tanıştım bebeğin hareketlerini hissetmiyordum kasıklarımdada sancı vardı şükür bişey çıkmadı son günlerde çok tedirginim Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Kizlar nabzinizi olcuyor musunuz?
Canim cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsunKızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Canim fotolarini çekip atsana başka neler yaptinAllah nasip ederse hastane odamiz cok guzel olacak :) hastane suslerim hepsi hazir :) sadece mavi beyaz balon almam kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?