2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
valla canim artik ilaclardan ignelerden sonra cayin tadi nasil olsa icerim diyorum...bir de sutu arttirma muhabbeti yorumlardaki gibiyse icilebilir gibi geldi bana..

Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Geçmiş olsun canım yatış iyi olmuş ama enfeksiyona müdahale ederler daha hızlı sonuç alırsın suyun hala yeterli miktarda ise erken doğum için bir sorun teşkil etmiyormuş inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun bebişlerimiz Allaha emanet..

Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
gecmis olsun iyi haberlerini bekliyoruz bize de haber ver canim...

Oy masallah senin tosun daha çok ondeymis :))

Cnm hiç korkma ,ciğer geliştirici vururlar sana ,antibiyortik kullanırsın ve doğumu bir kaç hafta ertelerler ,en kotu ihtimal bebişin bi süre küvezde kalır ama bişiy olmaz allahın izni ile ,26haftalık bebekler bile yaşıyor

ne kötü insanlar var yaa inanasım gelmiyor, sıra onda bile olsa biz hamileyiz yüklüyüz çok ayakta kalamıyoruz bunu düşüp siz geçin demesi gerekirken bi de senin olan sırayı kapması üzerine bi sürü laf söylemesi inanılır gbi değil.. neyse bence de en iisi allaha havale etmek, kendinin başına geldiğinde anlar ancak..

buarada dün cenk beydeydim, nazar değmesin çok erken ısındım gerçekten sevdim :) inş doğuma kdr da böyle devam eder :)

Kızlar sütü rezene ve ısırgan çayı çok arttırıyor ben oğlumda bizzat tecrübe ettim mutlaka bundada içicem tavsiye ederim

Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz

tecrübeli arkadaşlarımın hepsi almamı önerdi ben de aventin elektriklisini aldım süt az olursa çoğaltmak için, çok olursa ağrı olmaması için sağmak gerekiyormuş.. bir de çalışıyorsan, doğum izninden sonrasında da çok faydasını görürsün diyorlar

Bende bugün nst ile tanıştım bebeğin hareketlerini hissetmiyordum kasıklarımdada sancı vardı şükür bişey çıkmadı son günlerde çok tedirginim Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

cnm bazen bebişin hareketleri yavaşlayabiliyor ya da biz çok hareketli oluyoruz hissedemioruz.. kafana takma ve stres yapma lütfen.. bütün bi gün tek bi hareket bile hissedemezsen o zmn doktoruna haber vermelisin.. bazen ben de bugün az hissettim sanki diorum o zmnlar sağ ya da sol tarafıma yatıp karnımı hafifçe içime çekiorum hemen kıpırdanmaya başlıyo bi tekme sallayıveriyoor sen de deneyebilirsin

kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?

tatlım ben ebebekte satılan promalt aldım, onu koyucam çantama.. ama dha hiiç başlamadım çanta işlerine :) buarada doğum çantası dioruz ama o çanta değil bildiğin kabin valizi olucak :))

aaaa çok geçmiş olsun.. akan sıvının amniyon sıvısı olduğu kesin mi?? doktorun kontrol etti mi cnm? normal bi akıntı da olabilir.. gelişmelerden hbrdar et bizi lütfen, dualarımız seninle..

Kizlar nabzinizi olcuyor musunuz?

doktor her kontrolde tansiyon bakıyor.. 14-9 dan sonrası tehlikeliymiş, bnm genelde 11-7 12-8 çıkıyor..
sen neden sordun canım? hızlı mı atıyor nabzın? öyleyse ölç 140'ı geçiyorsa, doktoruna sor.. bazen kansızlığın da taşikardi yaptığı söyleniyor..

Canim cok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…