Sağol canım bugün okadar çok denedim ki dediklerini akşama doğru iyice endişelendim gitmeseydik acile sabahı edemezdim dedim karar kara düşüneceğime bi göreyim bebişi belki psikolojik kasıklarımda adet sancısı gibi ağrımaya başlayınca kaçınılmaz oldu ilk defa böyle bişey yaşadım inşallah son olurcnm bazen bebişin hareketleri yavaşlayabiliyor ya da biz çok hareketli oluyoruz hissedemioruz.. kafana takma ve stres yapma lütfen.. bütün bi gün tek bi hareket bile hissedemezsen o zmn doktoruna haber vermelisin.. bazen ben de bugün az hissettim sanki diorum o zmnlar sağ ya da sol tarafıma yatıp karnımı hafifçe içime çekiorum hemen kıpırdanmaya başlıyo bi tekme sallayıveriyoor sen de deneyebilirsin
şeker çıktı canım ya çok fazla değil ama doktorum yinede diyet verdi. kayınvalidem 1 ay emzirmiş doktorlar sütü kestirmiş sonra. fazla büyümüş benimki 40 günlük bi fotosu var 1 yaşında gibi. doktorumla konuştum büyük ihtimalle ondada şeker vardı dedi. sınır 140 benim şeker 144 çıktı umarım herşey yolunda gider
Aaaa hiç merak etme Allahin izniyle hiç birşey olmaz şekerinde hamilelik durumuna göre gayet iyi benim 162 çıktı doktor diyet verdi birde şeker ölçüm cihazi aldım açlık ve tokluk ölçüyorm gayet normal çıktı sende uygula bence beyaz ekmeği tamamen kestim meyvede çok şeker varmış onuda sınırladım hemen fark ettişeker çıktı canım ya çok fazla değil ama doktorum yinede diyet verdi. kayınvalidem 1 ay emzirmiş doktorlar sütü kestirmiş sonra. fazla büyümüş benimki 40 günlük bi fotosu var 1 yaşında gibi. doktorumla konuştum büyük ihtimalle ondada şeker vardı dedi. sınır 140 benim şeker 144 çıktı umarım herşey yolunda gider
Evet canım nakliyeyi söylemişlerdi ama benim ev yakın diye getiririz dediler inşallah caymazlar bizim araçta küçük hayatta sığmaz bakalım nasıl olucak
kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Bende de oluyor bu tarz şikayetler...Kizlar bu kasilma dedikleri sey karnin bazi yerlerini tas gibi olmasimi? Ben bi kac gundur yasiyorum ve bufun daha uzun suruyor. Birde bufun kasiklarimda adet olmusum gibi sanci oluyor yalanci sanci ve rahimin doguma kendini hazirladigi icin sanci olanilecegini okudum int. ten, sizlerede oluyor mu? Midem uyutmadi beni neyse simdi rennie aldim gecti cok sukur. Uykusuz geceler basladi son 1 aydir rabbim cumlemize sabirlar versin ins
Cnm bunlar dogum sonrası için gerekli ihtiyaçlar bence, tabi serinlede alakalı. Eğer bebişi bırakıp evden çıkmam gerekecek durumların olacaksa sağıp bırakman Şart oluyor, yoksa evde bakıyorsan, cocuguda bırakıp biryerlere gitmen gerekmiyorsa Şart değil. Bir de çalışan bir bayan mısın? Eğer 6 ay Çalışır sonra işe baslarım gibi düşüncesi olan bayanlarında alması Şart , işe basladıktan sonra bebişe verilmesi için süt stok yapılması gerekiyor.Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
Ben kullanmıştım, feci kilo yaptırıcı Birsey tavsiye etmem. Sütü olanın bu Tür seylere ihtiyacı olmuyor su bile işe yarıyor, şekersiz bol doğal Vişne suyu( dondurucuya stok yapabilirsiniz) ya da kurutulmuş meyve kompostoları, tabi yine şekersiz ya da az şekerli olsun en Güzeli. Sütü olmayana ne yerse yesin fayda etmiyor zaten, arkadasım dogum sonrası 10kg Aldı sırf sütü olsun diye mesela, yemediği şey kalmadı ama olmayınca gerçekten gıdalar hiçbir işe yaramıyor.kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Benim tansiyonum hep dusuktur yani dusuk oldugunda normal hissediyorum bitaz ciksin basim agrimaya basliyor,kucuk 5-6 arasi buyukte 9-11 arasi oluyor genelede ama nabzim 100-111 arasi cikiyor.hamile bir arkadasim var 21. Haftasinda onunki 70 lerde falan.kendi dr una sormus oda demiski arkadasinin doktoru kontrol altina alsin tansiyonunu ve nabzini.Bende telaslandimdoktor her kontrolde tansiyon bakıyor.. 14-9 dan sonrası tehlikeliymiş, bnm genelde 11-7 12-8 çıkıyor..
sen neden sordun canım? hızlı mı atıyor nabzın? öyleyse ölç 140'ı geçiyorsa, doktoruna sor.. bazen kansızlığın da taşikardi yaptığı söyleniyor..
sorma canım ya nolcak hiç bilmiyorumOy masallah senin tosun daha çok ondeymis :))
iki hafta meyveye çok yüklendim yemek yiyemediğim için acaba o yüzdenmi oldu diye düşünüp duruyorum. dün başladım diyete 2 hafta sonra kontrol var bakalım nolcakAaaa hiç merak etme Allahin izniyle hiç birşey olmaz şekerinde hamilelik durumuna göre gayet iyi benim 162 çıktı doktor diyet verdi birde şeker ölçüm cihazi aldım açlık ve tokluk ölçüyorm gayet normal çıktı sende uygula bence beyaz ekmeği tamamen kestim meyvede çok şeker varmış onuda sınırladım hemen fark etti
Çok geçmiş oldu. İnşallah erterlelerler merak etme benimde su gibi akintim oluyordu bende acaba soyunmuş diye endişeleniyorum şimdi dr gidecek bakalım benim kuzular nasilKızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
canım ben ufak ufak hazırlamaya basladım her seyin lazım olanını koymaya çalışacağım ama tabii ki de yapabilirsem:))tatlım ben ebebekte satılan promalt aldım, onu koyucam çantama.. ama dha hiiç başlamadım çanta işlerine :) buarada doğum çantası dioruz ama o çanta değil bildiğin kabin valizi olucak :))
Coook sicaaak nefes alamiyorum Allah im yardim et.
Kizlar bu kasilma dedikleri sey karnin bazi yerlerini tas gibi olmasimi? Ben bi kac gundur yasiyorum ve bufun daha uzun suruyor. Birde bufun kasiklarimda adet olmusum gibi sanci oluyor yalanci sanci ve rahimin doguma kendini hazirladigi icin sanci olanilecegini okudum int. ten, sizlerede oluyor mu? Midem uyutmadi beni neyse simdi rennie aldim gecti cok sukur. Uykusuz geceler basladi son 1 aydir rabbim cumlemize sabirlar versin ins
Evet canim hemde cok zor gececek Allah yardimcimiz olsun klimaya devam.Ben de öyle. Gece sıcaktan uyanıyorum. Bu yaz çok zor geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?