2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol canım bugün okadar çok denedim ki dediklerini akşama doğru iyice endişelendim gitmeseydik acile sabahı edemezdim dedim karar kara düşüneceğime bi göreyim bebişi belki psikolojik kasıklarımda adet sancısı gibi ağrımaya başlayınca kaçınılmaz oldu ilk defa böyle bişey yaşadım inşallah son olur

Aaaa hiç merak etme Allahin izniyle hiç birşey olmaz şekerinde hamilelik durumuna göre gayet iyi benim 162 çıktı doktor diyet verdi birde şeker ölçüm cihazi aldım açlık ve tokluk ölçüyorm gayet normal çıktı sende uygula bence beyaz ekmeği tamamen kestim meyvede çok şeker varmış onuda sınırladım hemen fark etti

Evet canım nakliyeyi söylemişlerdi ama benim ev yakın diye getiririz dediler inşallah caymazlar bizim araçta küçük hayatta sığmaz bakalım nasıl olucak

Getirirz dedilerse getirirler bende eksik olan çiçek için arıcm yarın canm sende almaya gittiginde dikkat et herseyine ve 2 gün önceden ara benim gibi rahat bırakma :))

Kizlar bu kasilma dedikleri sey karnin bazi yerlerini tas gibi olmasimi? Ben bi kac gundur yasiyorum ve bufun daha uzun suruyor. Birde bufun kasiklarimda adet olmusum gibi sanci oluyor yalanci sanci ve rahimin doguma kendini hazirladigi icin sanci olanilecegini okudum int. ten, sizlerede oluyor mu? Midem uyutmadi beni neyse simdi rennie aldim gecti cok sukur. Uykusuz geceler basladi son 1 aydir rabbim cumlemize sabirlar versin ins

Kızlar bugün uyku setini yıkadım Bebeğin sabun tozuyla ama kalıntı kaldı iki kere durulatmıştım ama sabun kalıntısı var hala tekrar yıkanacak yıkayacak arkadaşlar Sıvı deterjan kullanın bence

Bende de oluyor bu tarz şikayetler...

Kizlar aklima bi soru takildi.. Bebisimiz emerse yine de gogus pompasi almak gerekiyo mu? Bi de aventin elektriklisini oneriyolar siz ne dersiniz
Cnm bunlar dogum sonrası için gerekli ihtiyaçlar bence, tabi serinlede alakalı. Eğer bebişi bırakıp evden çıkmam gerekecek durumların olacaksa sağıp bırakman Şart oluyor, yoksa evde bakıyorsan, cocuguda bırakıp biryerlere gitmen gerekmiyorsa Şart değil. Bir de çalışan bir bayan mısın? Eğer 6 ay Çalışır sonra işe baslarım gibi düşüncesi olan bayanlarında alması Şart , işe basladıktan sonra bebişe verilmesi için süt stok yapılması gerekiyor.
Ben evde bebişime baktım ve emziriyordum, ihtiyaç duymam dedim ama ilk ay bebiş kilo almayınca, ne kadar sütümün olduğunu Öğrenmek için almıştım, 3 kere anca kullanmışımdır. Bence çok fonksiyonlu bir alete gerek yok, ben kardeşimin kullandığı manuel lansinoh markasını almıştım ama şuan o model satılmıyor sanırım, 3-5 dk da sağma işlemi bitiyordu. Doğum sonrası ihtiyaç duyarsan internetten siparişi verirsin 2 gÜn sonra elinde oluyor zaten

kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Ben kullanmıştım, feci kilo yaptırıcı Birsey tavsiye etmem. Sütü olanın bu Tür seylere ihtiyacı olmuyor su bile işe yarıyor, şekersiz bol doğal Vişne suyu( dondurucuya stok yapabilirsiniz) ya da kurutulmuş meyve kompostoları, tabi yine şekersiz ya da az şekerli olsun en Güzeli. Sütü olmayana ne yerse yesin fayda etmiyor zaten, arkadasım dogum sonrası 10kg Aldı sırf sütü olsun diye mesela, yemediği şey kalmadı ama olmayınca gerçekten gıdalar hiçbir işe yaramıyor.

Benim tansiyonum hep dusuktur yani dusuk oldugunda normal hissediyorum bitaz ciksin basim agrimaya basliyor,kucuk 5-6 arasi buyukte 9-11 arasi oluyor genelede ama nabzim 100-111 arasi cikiyor.hamile bir arkadasim var 21. Haftasinda onunki 70 lerde falan.kendi dr una sormus oda demiski arkadasinin doktoru kontrol altina alsin tansiyonunu ve nabzini.Bende telaslandim

Oy masallah senin tosun daha çok ondeymis :))
sorma canım ya nolcak hiç bilmiyorum
iki hafta meyveye çok yüklendim yemek yiyemediğim için acaba o yüzdenmi oldu diye düşünüp duruyorum. dün başladım diyete 2 hafta sonra kontrol var bakalım nolcak

Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Çok geçmiş oldu. İnşallah erterlelerler merak etme benimde su gibi akintim oluyordu bende acaba soyunmuş diye endişeleniyorum şimdi dr gidecek bakalım benim kuzular nasil

tatlım ben ebebekte satılan promalt aldım, onu koyucam çantama.. ama dha hiiç başlamadım çanta işlerine :) buarada doğum çantası dioruz ama o çanta değil bildiğin kabin valizi olucak :))
canım ben ufak ufak hazırlamaya basladım her seyin lazım olanını koymaya çalışacağım ama tabii ki de yapabilirsem:))

Evet canım bebek bir yerde toplanıyor gibi oluyor,hafif adet ağrısı ile. Uzun süren ve sürekli olan kasılma tehlikeli. Doktorum karnın sürekli top gibi olursa gel dedi.
Hazırlık kasılması,pozisyon değiştirince geçer. Benim gece uykularım da kötüleşmeye başladı. Havaların sıcaklığı da etkili tabii. Ben de rennie tablet kullanıyorum.

Kizlar benim oglusum cok hareketli sizinkilerde oylemi birde sanki hickiriyor gibi gup gup sesler cikariyor boyle ayni kalp atisi gibi segiriyor sizdede oluyor mu yoksa bir yeri mi aciyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…