2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar benim oglusum cok hareketli sizinkilerde oylemi birde sanki hickiriyor gibi gup gup sesler cikariyor boyle ayni kalp atisi gibi segiriyor sizdede oluyor mu yoksa bir yeri mi aciyorrr

BEnim oğlum da çok hareketli. Evet o ritmik hareketler hıçkırık merak etme acımıyor bir yeri

kızlar günaydın. bebişim için yüz örtüsü arıyorum. internette pek bişey bulamadım. aslında çeyizimde sarı ve beyaz ipekten küçük örtüler var. etrafı hafif iğne oyalı :) ama güzel ve şık bişey arıorum. biraz da kayınvalideme inat. bi dünya alışveriş yaptı. bebiş örtüsü de yaptı kurdeleli nazar boncuklu falan süslemiş. ama hiç birini vermiyo. bebek doğduktan sonra tepsi yapcakmış nişan tepsisi gibi. gıcık oldugum konu şu ki zamanında ben nişan tepsisi istediğimde bilmem ben diyip hiçbirşey yapmamıştı. bi dünya şey aldı sağolsun benim geceliklerime kadar. bana da alma ben bunları aldım dedi. şimdi diyorum hastane cantası hazırlıyorum en azından hastane için olanları getir diye. yok efendim tepsi yapcam mahalleli görsün doğumdan sonra getircem. bu aldıklarımı hastane köşelerinde kullanma. anlıyacagınız tüm alışverişi başa sarcam ve inadına getirdiklerini kullanmıycam. ben hastanede herşeyin en güzelini istiyorum. bebişimin ilk kıyafetleri en güzeli olsun. yüz örtüsüne de ondan taktım. anlattı anlattı şöyle süsledim böyle püsledim. şimdi de hastanede olmaz diye. sinir oldum. daha görmediğim o yüz örtüsünün kat ve kat daha güzeli lazım bana :)

Yüz örtüsüde ne ki Ben hiç bebişime öyle Birsey kullanmadım. 40 gün kırmızı tülbent tak demişlerdi,anneyi korurmuş, ben de evde yalnızken zevkle kullanmıştım o kadar

Yüz örtüsüde ne ki Ben hiç bebişime öyle Birsey kullanmadım. 40 gün kırmızı tülbent tak demişlerdi,anneyi korurmuş, ben de evde yalnızken zevkle kullanmıştım o kadar

:) hani sarılık olmasın falan diye sarı örtü örtüyolar ya bebişe :) ondan bahsediyorum. siz de yok mu böyle bişey. o sarı tülbenti muhakkak örterler. hoş sarılık olcağı varsa yine de oluyo yavrucaklar. sarı örtünün pek işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası :) adet yerini bulsun işte.

Şimdi dr geldim çok şükür ikisisde iyi biri 1050 diğeri 1027 gr olmuş herşey yolunda su gibi akıntı için bi ped verdi onu kullan pedde renk değişikliği oliyosa suyundur takip edelim dedi inşallah bişey yoktur su an suyun gayet iyi erken doğum riski gözükmüyor dedi BiDe fitil verdi 3 tane

ay daha doğurmadan lohusa depresyonuna gircem. düşünüyorum da doğumdan sonra evin kalabalığını. annemler kayınvalidemler gelen giden... offf... biz eşimle işten eve gelip sessiz sakin baş başa kalmaya o kadar alıştık ki. bi anda o kalabalık çıldırtcak sanki. geçen bir hafta evde yattım raporlu annemle kayınvalidem başımda bi hafta da doydum valla. offffffffff ... iyiler hoşlar ama bi yerden sonra seytan dürtüyo işte. herşey insanın gözüne batıyo

Canım benim nabız da 90 95 lerde. Normal diye duymuştum ama bilemiyorum :/

maşallah kuzucuklara. hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah canım

Ay benim kayinvalidem de bi zibin alsa kosa kosa evine goturuyo onu.. Biz istanbuldayiz kendisi kayseride.. Hepsini biriktirip oyle getircem diye.. Bence amaclari eksik tamamlamak diil de millete gosteris yapmak

Park yatak aldim portatif olsun tasiyabileyim kayseriye diye.. Kadin aramis beni bn buraya besik alcam diyo.. Anne park yatak aldik ya getircem bn onu, sn ana kucagi al madem diyorum yok o cok farkli bisi bn besik alcam diyo

Bu hamilelikte kafayi kadina taktim walla hadi hayirlisi

sen söyleyince ben de merak ettim.. iphoneda heart rate diye app var onda baktım.. bnm de 88 90 89 çıktı.. 110 çok değil sanki, bnce en azından dr a bi telde sorabilirsin cnm, rahatlarsın

bencede amaç eksik tamamlamak değil gösteriş yapmak artık. ya bi de ben bunları bunları aldım sen sakın alma diye arıyor hergün. bari hastane çantasına lazım olanları getir dedim onu da getirmiyo. hepsini baştan alcam. sinir oldum

günaydın herkeslere...
ben 32.hafta raporunu 33. haftada alıcam ancak pazartesi gidebilecem doktora inşallah sıkıntı olmaz.

Hımm anladım cnm, biz de öyle seyler yok, adetleri çok severim aslında bunu atlamışım ben ama bilimsel olarak gerçekliği var mı bilemiyorum. Olurda sarılık olur, farketmeyiz diye 10 gün kadar bizde sarı renk giydirilmez bebişlere. Bir de ilk doğduğunda anne Sütünden önce Ağzına zemzem ve hurma sürülür, onu yapmıştık hastanede. Eşim çiçek yerine küçük Gül brownilerden hazırlanmış koca bir tepsi çiçek browni göndermişti bana, annem çiçek alma odaya zaten sokulmuyor Demiş iyikide öyle yapmışlar, aman ne işimize yaradı, bereket düştü içine, gelene gidene doktora hemşireye bakıcıya hepsinede şık ikramlık oldu, sizede tavsiye ederim aklınızda bulunsun

evet güzel olmuş o browniler. dediğin gibi gelene gidene ikram edilebilir. ama ben kocamın o gün o telaşla böyle bir incelik düşünebileceğine pek ihtimal vermiyorum. yani normalde de pek romantik oldugu söylenemez. şimdi bana çiçek alcaksın ya doğumda onun yerine kurabiye kek buketi yaptır da denmez ki. ben mi istiycem o düşüncek. (ki benim ki düşünmeyecek) doğum sonrası da taşlar kafaya kafaya

Benim bildiğim de peygamber efendimiz n hadisi varmış sarı giydirmeyin diye yeni doğan bebekler e

Adına sure indirilen Kuran'da geçen tek kadın olan Hazreti Meryemin kolay doğum yapması için hurma önerilmiş. Şimdilerde bilim adamları yeni yeni keşfetmişler bu durumu. Bu Meryem suresini ve hamilelikte hurma tüketimini arttırmalıyız.

bende de daha yeni benzer bi sorun oldu iade ettim ama kargo param yandı yani sinir oldum.bi de yanlış ürün gönderdiğini kabul etmiyo firma.telefondan yolacaktım saçını başını :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…