- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
Kizlar benim oglusum cok hareketli sizinkilerde oylemi birde sanki hickiriyor gibi gup gup sesler cikariyor boyle ayni kalp atisi gibi segiriyor sizdede oluyor mu yoksa bir yeri mi aciyorrr
BEnim oğlum da çok hareketli. Evet o ritmik hareketler hıçkırıkmerak etme acımıyor bir yeri
Yüz örtüsüde ne kikızlar günaydın. bebişim için yüz örtüsü arıyorum. internette pek bişey bulamadım. aslında çeyizimde sarı ve beyaz ipekten küçük örtüler var. etrafı hafif iğne oyalı :) ama güzel ve şık bişey arıorum. biraz da kayınvalideme inat. bi dünya alışveriş yaptı. bebiş örtüsü de yaptı kurdeleli nazar boncuklu falan süslemiş. ama hiç birini vermiyo. bebek doğduktan sonra tepsi yapcakmış nişan tepsisi gibi. gıcık oldugum konu şu ki zamanında ben nişan tepsisi istediğimde bilmem ben diyip hiçbirşey yapmamıştı. bi dünya şey aldı sağolsun benim geceliklerime kadar. bana da alma ben bunları aldım dedi. şimdi diyorum hastane cantası hazırlıyorum en azından hastane için olanları getir diye. yok efendim tepsi yapcam mahalleli görsün doğumdan sonra getircem. bu aldıklarımı hastane köşelerinde kullanma. anlıyacagınız tüm alışverişi başa sarcam ve inadına getirdiklerini kullanmıycam. ben hastanede herşeyin en güzelini istiyorum. bebişimin ilk kıyafetleri en güzeli olsun. yüz örtüsüne de ondan taktım. anlattı anlattı şöyle süsledim böyle püsledim. şimdi de hastanede olmaz diye. sinir oldum. daha görmediğim o yüz örtüsünün kat ve kat daha güzeli lazım bana :)
Yüz örtüsüde ne kiBen hiç bebişime öyle Birsey kullanmadım. 40 gün kırmızı tülbent tak demişlerdi,anneyi korurmuş, ben de evde yalnızken zevkle kullanmıştım o kadar
Canım benim nabız da 90 95 lerde. Normal diye duymuştum ama bilemiyorum :/Benim tansiyonum hep dusuktur yani dusuk oldugunda normal hissediyorum bitaz ciksin basim agrimaya basliyor,kucuk 5-6 arasi buyukte 9-11 arasi oluyor genelede ama nabzim 100-111 arasi cikiyor.hamile bir arkadasim var 21. Haftasinda onunki 70 lerde falan.kendi dr una sormus oda demiski arkadasinin doktoru kontrol altina alsin tansiyonunu ve nabzini.Bende telaslandim
Şimdi dr geldim çok şükür ikisisde iyi biri 1050 diğeri 1027 gr olmuş herşey yolunda su gibi akıntı için bi ped verdi onu kullan pedde renk değişikliği oliyosa suyundur takip edelim dedi inşallah bişey yoktur su an suyun gayet iyi erken doğum riski gözükmüyor dedi BiDe fitil verdi 3 tane
kızlar günaydın. bebişim için yüz örtüsü arıyorum. internette pek bişey bulamadım. aslında çeyizimde sarı ve beyaz ipekten küçük örtüler var. etrafı hafif iğne oyalı :) ama güzel ve şık bişey arıorum. biraz da kayınvalideme inat. bi dünya alışveriş yaptı. bebiş örtüsü de yaptı kurdeleli nazar boncuklu falan süslemiş. ama hiç birini vermiyo. bebek doğduktan sonra tepsi yapcakmış nişan tepsisi gibi. gıcık oldugum konu şu ki zamanında ben nişan tepsisi istediğimde bilmem ben diyip hiçbirşey yapmamıştı. bi dünya şey aldı sağolsun benim geceliklerime kadar. bana da alma ben bunları aldım dedi. şimdi diyorum hastane cantası hazırlıyorum en azından hastane için olanları getir diye. yok efendim tepsi yapcam mahalleli görsün doğumdan sonra getircem. bu aldıklarımı hastane köşelerinde kullanma. anlıyacagınız tüm alışverişi başa sarcam ve inadına getirdiklerini kullanmıycam. ben hastanede herşeyin en güzelini istiyorum. bebişimin ilk kıyafetleri en güzeli olsun. yüz örtüsüne de ondan taktım. anlattı anlattı şöyle süsledim böyle püsledim. şimdi de hastanede olmaz diye. sinir oldum. daha görmediğim o yüz örtüsünün kat ve kat daha güzeli lazım bana :)
Benim tansiyonum hep dusuktur yani dusuk oldugunda normal hissediyorum bitaz ciksin basim agrimaya basliyor,kucuk 5-6 arasi buyukte 9-11 arasi oluyor genelede ama nabzim 100-111 arasi cikiyor.hamile bir arkadasim var 21. Haftasinda onunki 70 lerde falan.kendi dr una sormus oda demiski arkadasinin doktoru kontrol altina alsin tansiyonunu ve nabzini.Bende telaslandim
Ay benim kayinvalidem de bi zibin alsa kosa kosa evine goturuyo onu.. Biz istanbuldayiz kendisi kayseride.. Hepsini biriktirip oyle getircem diye.. Bence amaclari eksik tamamlamak diil de millete gosteris yapmak
Park yatak aldim portatif olsun tasiyabileyim kayseriye diye.. Kadin aramis beni bn buraya besik alcam diyo.. Anne park yatak aldik ya getircem bn onu, sn ana kucagi al madem diyorum yok o cok farkli bisi bn besik alcam diyo
Bu hamilelikte kafayi kadina taktim walla hadi hayirlisi
Hımm anladım cnm, biz de öyle seyler yok, adetleri çok severim aslında bunu atlamışım ben ama bilimsel olarak gerçekliği var mı bilemiyorum. Olurda sarılık olur, farketmeyiz diye 10 gün kadar bizde sarı renk giydirilmez bebişlere. Bir de ilk doğduğunda anne Sütünden önce Ağzına zemzem ve hurma sürülür, onu yapmıştık hastanede. Eşim çiçek yerine küçük Gül brownilerden hazırlanmış koca bir tepsi çiçek browni göndermişti bana, annem çiçek alma odaya zaten sokulmuyor Demiş iyikide öyle yapmışlar, aman ne işimize yaradı, bereket düştü içine, gelene gidene doktora hemşireye bakıcıya hepsinede şık ikramlık oldu, sizede tavsiye ederim aklınızda bulunsun:) hani sarılık olmasın falan diye sarı örtü örtüyolar ya bebişe :) ondan bahsediyorum. siz de yok mu böyle bişey. o sarı tülbenti muhakkak örterler. hoş sarılık olcağı varsa yine de oluyo yavrucaklar. sarı örtünün pek işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası :) adet yerini bulsun işte.
evet güzel olmuş o browniler. dediğin gibi gelene gidene ikram edilebilir. ama ben kocamın o gün o telaşla böyle bir incelik düşünebileceğine pek ihtimal vermiyorum. yani normalde de pek romantik oldugu söylenemez. şimdi bana çiçek alcaksın ya doğumda onun yerine kurabiye kek buketi yaptır da denmez ki. ben mi istiycem o düşüncek. (ki benim ki düşünmeyecek) doğum sonrası da taşlar kafaya kafayaHımm anladım cnm, biz de öyle seyler yok, adetleri çok severim aslında bunu atlamışım ben ama bilimsel olarak gerçekliği var mı bilemiyorum. Olurda sarılık olur, farketmeyiz diye 10 gün kadar bizde sarı renk giydirilmez bebişlere. Bir de ilk doğduğunda anne Sütünden önce Ağzına zemzem ve hurma sürülür, onu yapmıştık hastanede. Eşim çiçek yerine küçük Gül brownilerden hazırlanmış koca bir tepsi çiçek browni göndermişti bana, annem çiçek alma odaya zaten sokulmuyor Demiş iyikide öyle yapmışlar, aman ne işimize yaradı, bereket düştü içine, gelene gidene doktora hemşireye bakıcıya hepsinede şık ikramlık oldu, sizede tavsiye ederim aklınızda bulunsun
Hımm anladım cnm, biz de öyle seyler yok, adetleri çok severim aslında bunu atlamışım ben ama bilimsel olarak gerçekliği var mı bilemiyorum. Olurda sarılık olur, farketmeyiz diye 10 gün kadar bizde sarı renk giydirilmez bebişlere. Bir de ilk doğduğunda anne Sütünden önce Ağzına zemzem ve hurma sürülür, onu yapmıştık hastanede. Eşim çiçek yerine küçük Gül brownilerden hazırlanmış koca bir tepsi çiçek browni göndermişti bana, annem çiçek alma odaya zaten sokulmuyor Demiş iyikide öyle yapmışlar, aman ne işimize yaradı, bereket düştü içine, gelene gidene doktora hemşireye bakıcıya hepsinede şık ikramlık oldu, sizede tavsiye ederim aklınızda bulunsun
insallah olmaz canim benim de biraz gecikecek alinca haber ver olur mu noldu diye.günaydın herkeslere...
ben 32.hafta raporunu 33. haftada alıcam ancak pazartesi gidebilecem doktora inşallah sıkıntı olmaz.
bende de daha yeni benzer bi sorun oldu iade ettim ama kargo param yandı yani sinir oldum.bi de yanlış ürün gönderdiğini kabul etmiyo firma.telefondan yolacaktım saçını başını :)))N11 ile kavgalı bi alışverişim olmuştuilk ve son alışverişim olmuştu.. Sitenin değil tedarikçinin hatasıydı, yanlış ürün yollamışlardı değişim yapmadıkları gibi iade almamışlardı. N11 ise tedarikçiyle görüşmemiizi yapabilecekleri birşey olmadığı söylemişti ben de uyuz olmuştum o yüzden korkuyorum tekrar sipariş vermeye ama attığın linkteki marka ve modelden yola çıkarak bulabilirim galiba :) teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?