2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
saçmalamış biraz. tamam egzersiz kolaylaştırabilir normal doğumu da eşimin ne hissedeceğinden doktora ne ya onu da bize bıraksın bi zahmet

Aynı zamanda Meryem hurma ağacına asılarak doğum yapmıştır.Yani dalına asılarak. Asılarak doğum yapmak mevcut ağrıyı hafifletip bebeğin inişini kolaylaştırıyor. Hurma mutlaka tüketilmeli. Özellikle kasılmalar başladıktan sonra

Ayrıca normal doğum için illa maratona hazırlanır gibi hazırlanmak gerekmiyor. 9 ay boyunca yatmak zorunda kalıp normal doğum yapan kadınlar var. Aktif olmak sadece normal doğumu kolaylaştırır. Rahim gayette eski haline geri dönebilir. Çok sorun olursa kegel egzersizleri var. Doktorlar ne kadar düşünceli cinselliğimizle ilgili!

ilk 3 ay hurma yedim,kasılmalarım başladı kanamam geldi,doktor düşük riskin var dedi,ben bunu abartarak yediğim hurmaya bağladım, özellikle ilk aylar dikkat edilmeli. daha yeni başladım hurma yemeye az az :)

ilk 3 ay hurma yedim,kasılmalarım başladı kanamam geldi,doktor düşük riskin var dedi,ben bunu abartarak yediğim hurmaya bağladım, özellikle ilk aylar dikkat edilmeli. daha yeni başladım hurma yemeye az az :)

Evet , doğal oksitosin içerdiği için rahmi kasabiliyor. 36. haftadan sonra en iyisi

Kizlar listeme bakip eksiklerimi soyleyebilir misin rica etsem????

Eklentiler

• IMG_20150711_155705.webp
    27 KB · Görüntüleme: 119
aynen onlar kasılma olsa gerek ben de yaşıyorum aynılarını. özellikle de yürüdüğümde çok oluyo.karnımı nasıl öyle kasabiliyo şaşırıyorum.günde 5 i geçmiyosa normal dedi doktorum

sabun tozu kalıntı bırakıyo ben bi ara kendime kullandım üstüme ne giydiysem pantolonuma değen kısımlarında beyaz beyaz birikintiler oluyordu.hipoalerjenik omo sıvı kullanıyorum herşeyimi onunla yıkıyorum.bebeğiminkileri de onunla yıkıcam inşallah

canım aynı ben bende de o korku var nasıl katlanıcam geriliyorum şimdiden

Kizlar benim oglusum cok hareketli sizinkilerde oylemi birde sanki hickiriyor gibi gup gup sesler cikariyor boyle ayni kalp atisi gibi segiriyor sizdede oluyor mu yoksa bir yeri mi aciyorrr
bugün çok hareketli benimki de maşallah.biraz önce yarım saat kadar hiç durmadan kıpırdadı.sanırım yoruldu şimdi tık yok

Ayy canım ben de aynı sen gibi düşünmeye başladım. Biz de dediğin gibi eşimle sakinliğe alıştık, bi rutinimiz var. Şimdi doğum zamanı o kalabalık nasıl gelecek gözüme kara kara düşünmüyor değilim

haklısın bebişinin en güzel kıyafetleri ilk kıyafetleri olsun.bende katılıyorum buna.değişik bi hastane çıkışı aldım o yüzden ben de

az ağlamadım geçen hafta size burda. aynı dertler bende de var. ilk defa bu kadar çok istedim memleketimde yaşamayı.sirf kimse kalmasın gelen akşam oldu mu evine dönsün diye

kızlar ilk Kıyafet demişken ben de papyonlu şık bir şey istiyorum ama bulamadım. alan varsa bana markasını söyleyebilir mi. eğer bulamazsam çok içimde kalacak.

az ağlamadım geçen hafta size burda. aynı dertler bende de var. ilk defa bu kadar çok istedim memleketimde yaşamayı.sirf kimse kalmasın gelen akşam oldu mu evine dönsün diye

eşimi şimdiden uyarıyorum. ev kalabalık olacak. gelen giden bitmeyecek. herşeye karışacaklar. çocugumla ,ilgili yaptıgım herşey eleştirilcek öyle olmaz böyle olur diye, onlar lahana gibi kat kat giydircekler sarıp sarmalıycaklar ben eylülün sıcağında o kadar da giydirilmez mücadelesi vereceğim..... tüm bunların sonucu kimseye bişey diyemeyip sana çatarım. beni alttan al diyorum. yazık şimdiden korktu zavallım ama kendimi de çok iyi biliyorum. kalabalık ve her kafadan bir sesin çıktığı ortamda geriliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. geçen haziran annelerini okudum da onlar da bu konudan baya şikayetçi. direkt o anları yaşadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…