- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
saçmalamış biraz. tamam egzersiz kolaylaştırabilir normal doğumu da eşimin ne hissedeceğinden doktora ne ya onu da bize bıraksın bi zahmetkızlar ya doktorumla konuştum bana normal doğum mu istiyorsun dedi , tabiki evet dedim sıkıntı olmazsa...... şaka gibi verdiği cevap şu: - canım normal doğum için çok çaba sarfetmelisin, bol yürümen ve egzersiz yapman gerek yoksa çok zor. hem eşlerde rahimle ilgili sonrasında bazı sıkıntılar yaşıyor vs dedi. BU NE ALLAH AŞKINA ŞİMDİYE KADAR HİÇ Bİ PROBLEMİMİZ YOKTU DOKTORLA HERŞEY GÜZELDİ ŞİMDİ KAÇAMAK HALLER KIZLAR NE DİYORSUNUZ
Adına sure indirilen Kuran'da geçen tek kadın olan Hazreti Meryemin kolay doğum yapması için hurma önerilmiş. Şimdilerde bilim adamları yeni yeni keşfetmişler bu durumu. Bu Meryem suresini ve hamilelikte hurma tüketimini arttırmalıyız.
ilk 3 ay hurma yedim,kasılmalarım başladı kanamam geldi,doktor düşük riskin var dedi,ben bunu abartarak yediğim hurmaya bağladım, özellikle ilk aylar dikkat edilmeli. daha yeni başladım hurma yemeye az az :)Aynı zamanda Meryem hurma ağacına asılarak doğum yapmıştır.Yani dalına asılarak. Asılarak doğum yapmak mevcut ağrıyı hafifletip bebeğin inişini kolaylaştırıyor. Hurma mutlaka tüketilmeli. Özellikle kasılmalar başladıktan sonra
Ayrıca normal doğum için illa maratona hazırlanır gibi hazırlanmak gerekmiyor. 9 ay boyunca yatmak zorunda kalıp normal doğum yapan kadınlar var. Aktif olmak sadece normal doğumu kolaylaştırır. Rahim gayette eski haline geri dönebilir. Çok sorun olursa kegel egzersizleri var. Doktorlar ne kadar düşünceli cinselliğimizle ilgili!
ilk 3 ay hurma yedim,kasılmalarım başladı kanamam geldi,doktor düşük riskin var dedi,ben bunu abartarak yediğim hurmaya bağladım, özellikle ilk aylar dikkat edilmeli. daha yeni başladım hurma yemeye az az :)
aynen onlar kasılma olsa gerek ben de yaşıyorum aynılarını. özellikle de yürüdüğümde çok oluyo.karnımı nasıl öyle kasabiliyo şaşırıyorum.günde 5 i geçmiyosa normal dedi doktorumKizlar bu kasilma dedikleri sey karnin bazi yerlerini tas gibi olmasimi? Ben bi kac gundur yasiyorum ve bufun daha uzun suruyor. Birde bufun kasiklarimda adet olmusum gibi sanci oluyor yalanci sanci ve rahimin doguma kendini hazirladigi icin sanci olanilecegini okudum int. ten, sizlerede oluyor mu? Midem uyutmadi beni neyse simdi rennie aldim gecti cok sukur. Uykusuz geceler basladi son 1 aydir rabbim cumlemize sabirlar versin ins
sabun tozu kalıntı bırakıyo ben bi ara kendime kullandım üstüme ne giydiysem pantolonuma değen kısımlarında beyaz beyaz birikintiler oluyordu.hipoalerjenik omo sıvı kullanıyorum herşeyimi onunla yıkıyorum.bebeğiminkileri de onunla yıkıcam inşallahKızlar bugün uyku setini yıkadım Bebeğin sabun tozuyla ama kalıntı kaldı iki kere durulatmıştım ama sabun kalıntısı var hala tekrar yıkanacak yıkayacak arkadaşlar Sıvı deterjan kullanın bence
canım aynı benay daha doğurmadan lohusa depresyonuna gircem. düşünüyorum da doğumdan sonra evin kalabalığını. annemler kayınvalidemler gelen giden... offf... biz eşimle işten eve gelip sessiz sakin baş başa kalmaya o kadar alıştık ki. bi anda o kalabalık çıldırtcak sanki. geçen bir hafta evde yattım raporlu annemle kayınvalidem başımda bi hafta da doydum valla. offffffffff ... iyiler hoşlar ama bi yerden sonra seytan dürtüyo işte. herşey insanın gözüne batıyo
bugün çok hareketli benimki de maşallah.biraz önce yarım saat kadar hiç durmadan kıpırdadı.sanırım yoruldu şimdi tık yokKizlar benim oglusum cok hareketli sizinkilerde oylemi birde sanki hickiriyor gibi gup gup sesler cikariyor boyle ayni kalp atisi gibi segiriyor sizdede oluyor mu yoksa bir yeri mi aciyorrr
Ayy canım ben de aynı sen gibi düşünmeye başladım. Biz de dediğin gibi eşimle sakinliğe alıştık, bi rutinimiz var. Şimdi doğum zamanı o kalabalık nasıl gelecek gözüme kara kara düşünmüyor değilimay daha doğurmadan lohusa depresyonuna gircem. düşünüyorum da doğumdan sonra evin kalabalığını. annemler kayınvalidemler gelen giden... offf... biz eşimle işten eve gelip sessiz sakin baş başa kalmaya o kadar alıştık ki. bi anda o kalabalık çıldırtcak sanki. geçen bir hafta evde yattım raporlu annemle kayınvalidem başımda bi hafta da doydum valla. offffffffff ... iyiler hoşlar ama bi yerden sonra seytan dürtüyo işte. herşey insanın gözüne batıyo
canım aynı benbende de o korku var nasıl katlanıcam geriliyorum şimdiden
haklısın bebişinin en güzel kıyafetleri ilk kıyafetleri olsun.bende katılıyorum buna.değişik bi hastane çıkışı aldım o yüzden ben dekızlar günaydın. bebişim için yüz örtüsü arıyorum. internette pek bişey bulamadım. aslında çeyizimde sarı ve beyaz ipekten küçük örtüler var. etrafı hafif iğne oyalı :) ama güzel ve şık bişey arıorum. biraz da kayınvalideme inat. bi dünya alışveriş yaptı. bebiş örtüsü de yaptı kurdeleli nazar boncuklu falan süslemiş. ama hiç birini vermiyo. bebek doğduktan sonra tepsi yapcakmış nişan tepsisi gibi. gıcık oldugum konu şu ki zamanında ben nişan tepsisi istediğimde bilmem ben diyip hiçbirşey yapmamıştı. bi dünya şey aldı sağolsun benim geceliklerime kadar. bana da alma ben bunları aldım dedi. şimdi diyorum hastane cantası hazırlıyorum en azından hastane için olanları getir diye. yok efendim tepsi yapcam mahalleli görsün doğumdan sonra getircem. bu aldıklarımı hastane köşelerinde kullanma. anlıyacagınız tüm alışverişi başa sarcam ve inadına getirdiklerini kullanmıycam. ben hastanede herşeyin en güzelini istiyorum. bebişimin ilk kıyafetleri en güzeli olsun. yüz örtüsüne de ondan taktım. anlattı anlattı şöyle süsledim böyle püsledim. şimdi de hastanede olmaz diye. sinir oldum. daha görmediğim o yüz örtüsünün kat ve kat daha güzeli lazım bana :)
az ağlamadım geçen hafta size burda. aynı dertler bende de var. ilk defa bu kadar çok istedim memleketimde yaşamayı.sirf kimse kalmasın gelen akşam oldu mu evine dönsün diyeay daha doğurmadan lohusa depresyonuna gircem. düşünüyorum da doğumdan sonra evin kalabalığını. annemler kayınvalidemler gelen giden... offf... biz eşimle işten eve gelip sessiz sakin baş başa kalmaya o kadar alıştık ki. bi anda o kalabalık çıldırtcak sanki. geçen bir hafta evde yattım raporlu annemle kayınvalidem başımda bi hafta da doydum valla. offffffffff ... iyiler hoşlar ama bi yerden sonra seytan dürtüyo işte. herşey insanın gözüne batıyo
sarı örtü örtmeyin buyurmuş diye duydum ben de. ama bizde de örterlerBenim bildiğim de peygamber efendimiz n hadisi varmış sarı giydirmeyin diye yeni doğan bebekler e
papyonlu değil ama kravatlı aldım ben canım idil baby denkızlar ilk Kıyafet demişken ben de papyonlu şık bir şey istiyorum ama bulamadım. alan varsa bana markasını söyleyebilir mi. eğer bulamazsam çok içimde kalacak.
güzelmiş canım bakayım ben de.papyonlu değil ama kravatlı aldım ben canım idil baby den
canım aynı benbende de o korku var nasıl katlanıcam geriliyorum şimdiden
Ayy canım ben de aynı sen gibi düşünmeye başladım. Biz de dediğin gibi eşimle sakinliğe alıştık, bi rutinimiz var. Şimdi doğum zamanı o kalabalık nasıl gelecek gözüme kara kara düşünmüyor değilim
az ağlamadım geçen hafta size burda. aynı dertler bende de var. ilk defa bu kadar çok istedim memleketimde yaşamayı.sirf kimse kalmasın gelen akşam oldu mu evine dönsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?