Hahaaa, bizimkinede kim söylemiştir bilemem, görümcemden şÜphelenmektwyimevet güzel olmuş o browniler. dediğin gibi gelene gidene ikram edilebilir. ama ben kocamın o gün o telaşla böyle bir incelik düşünebileceğine pek ihtimal vermiyorum. yani normalde de pek romantik oldugu söylenemez. şimdi bana çiçek alcaksın ya doğumda onun yerine kurabiye kek buketi yaptır da denmez ki. ben mi istiycem o düşüncek. (ki benim ki düşünmeyecek) doğum sonrası da taşlar kafaya kafaya
Geçe bırakmayın kızlar tam 32+4 üm bugün rapor almaya gittim. 01 Eylül doğum 11 Ağustos ta son çalışma tarihim olacaktı . Ama raporda 15 Ağustos son çalışma tarihim çıkmış yani 4 günü de eklemiş. Keşke 32+0 da gitseydim.insallah olmaz canim benim de biraz gecikecek alinca haber ver olur mu noldu diye.
Ama şimdi değil cnm, 2 i geçmesin yediğiniz hurma, son 2-3 hafta arttırılabilir. Hurma dogumu kolaylaştıran açılma yapan birseyAdına sure indirilen Kuran'da geçen tek kadın olan Hazreti Meryemin kolay doğum yapması için hurma önerilmiş. Şimdilerde bilim adamları yeni yeni keşfetmişler bu durumu. Bu Meryem suresini ve hamilelikte hurma tüketimini arttırmalıyız.
Hahaaa, bizimkinede kim söylemiştir bilemem, görümcemden şÜphelenmektwyimama bu sefer ben kendim önceden sipariş verebilirim, küçÜk kürdanlara saplı oluyor, üstünü kapadın mı kir bişey girmiyor, taze ve şık bir sunum oluyor.
kızlar ilk Kıyafet demişken ben de papyonlu şık bir şey istiyorum ama bulamadım. alan varsa bana markasını söyleyebilir mi. eğer bulamazsam çok içimde kalacak.
Benimde tansiyon düşük nabiz 90-100 lerdemelek1684 canım benimde nabzım ve tansiyonum senin gibi nabzımın 100 üzeri olması kullandığım yapay troid hormonundan kaynaklanıyor eğer sende tsh yüksekliğinden dolayı ilaç kullanıyorsan ondan olabilir normal dedi 3 kadın doğumcu 1 kardiyolog ve 1 endokrinci. Üzülme her hamilenin bir olmuyor tansiyonu düşüklerde daha yüksek oluyor. Mesela bu gün tansiyonum 11/7 çıktı benim ki bana göre çok yüksek kalp atışı 97 dedi dün 9/6 idi tansiyonum kalp atışı 106 idi.
canım mamas papas baya Pahalı. bana daha uygun bi Şeyler Lazım. ama çok da güzelmiş içim gitti valla.oskeortmen
İdil babyden aldığım 3lü takım olarak geçiyormuş. Sitesinde hastane çıkışını bulamadım ama benim aldığımı bulabildim:
http://www.idilbaby.com/6159-Organik-3lu-Tulum,PR-166415.html
Mamas papastan aldığım da bu sitede gözüküyor. Lacivertli grili, içerisinde gömlek varmış gibi gözüken kravatlı tulum :)
http://trendyol.alisveriskulupleri.com/mamas-papas-kampanyasi/urunler-2553334
canım mamas papas baya Pahalı. bana daha uygun bi Şeyler Lazım. ama çok da güzelmiş içim gitti valla.
Benim tsh normal ama simdi aklima geldi kan sulandirici igne kullaniyorum.bununda etkisi olabilir.gunde iki uc defa olcuyorum.artis olursa dr a basvurucam artik.tesekkur ederim cevabin icin canimmelek1684 canım benimde nabzım ve tansiyonum senin gibi nabzımın 100 üzeri olması kullandığım yapay troid hormonundan kaynaklanıyor eğer sende tsh yüksekliğinden dolayı ilaç kullanıyorsan ondan olabilir normal dedi 3 kadın doğumcu 1 kardiyolog ve 1 endokrinci. Üzülme her hamilenin bir olmuyor tansiyonu düşüklerde daha yüksek oluyor. Mesela bu gün tansiyonum 11/7 çıktı benim ki bana göre çok yüksek kalp atışı 97 dedi dün 9/6 idi tansiyonum kalp atışı 106 idi.
Yalnızlığa alışınca Başlarda zor oluyor ana sonra alışıyor insan o yoğunluğa ; Allah kolaylık versin inş sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı uslu sakin bebişler olsunlaray daha doğurmadan lohusa depresyonuna gircem. düşünüyorum da doğumdan sonra evin kalabalığını. annemler kayınvalidemler gelen giden... offf... biz eşimle işten eve gelip sessiz sakin baş başa kalmaya o kadar alıştık ki. bi anda o kalabalık çıldırtcak sanki. geçen bir hafta evde yattım raporlu annemle kayınvalidem başımda bi hafta da doydum valla. offffffffff ... iyiler hoşlar ama bi yerden sonra seytan dürtüyo işte. herşey insanın gözüne batıyo
Benimde dilimde hep duam uslu sakin bebekler olsunlar kimseye ihtiyaç duymadan buyuteyim annem ilk 1 ay benimle oda sıkıntı vermez sağolsun kaynana doğduktan 1ay sonra gelecek üst katimda oturuyor Ama is görmez raporu var kadınınYalnızlığa alışınca Başlarda zor oluyor ana sonra alışıyor insan o yoğunluğa ; Allah kolaylık versin inş sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı uslu sakin bebişler olsunlar
valla canım ne şanslısın bizimkinden hiç ses çıkmıyorMamas papasınki hediye geldi bize kayınvalidemden. Allah nasip ederse mevlütte giydiririz diye düşündük o da alırken öyle düşünmüş zaten :) ama idil babynin ürünleri daha hesaplı, ordan aldığımı da çok beğendim ben. Tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?