2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar nette gördüm ben anne oğul takımı diye. lohusa tacı, anne hastane terliği ve bebişin hastane çıkışı takımı. çok tatlıydı ondan sipariş etmeyi düşünüyorum. taç mavi çiçekli tüllü terlikler de beyaz üstü mavi çiçekli tüllü. bebişin takımı da beyaz,her parcada mavi kurdele vardı. bakayım da bulursam atayım resmini. çok hoşuma gitmişti

Kızlar ;
Bugün sizinle güzel ve özel birşey paylaşacağım. Forumu takip eden bir arkadaşımız , bizim için bebeklerimizin sağlıklı dünyaya gelmesi , hamileliklerini sıkıntıyla geçiren annelerimiz için bebeklerinin sıkıntıdan kurtulması adına kuranı Kerim hatmi yapıp duasını da yapmıştır. Bu olay karşısında önce şok oldum, daha sonra duygulandım. Şuanda ağlıyorum . Kimsenin kimseye Allah razı olsun bile diyemediği şu günlerde bizim için okunan şu hatim beni gerçekten inanılmaz etkiledi. Rabbim bu güzel arkadaşımızın şu mübarek günlerde yapmış olduğu bu hatimin yüzü suyu hürmetine önce kendi bebeğinin sağlıklı hayırlı doğumlar ile dünyaya gelmesini daha sonra zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızın tez zamanda sıkıntılarının giderilmesini, hamile arkadaşlarımızın hayırlı doğumlar yapmasını nasip etsin. Bu güzel arkadaşımız tüm Eylül annelerinde yazan arkadaşlarımız için dua etmiştir. Lütfen siz de duamızın üzerine birer fatiha okuyun. Rabbim bütün annelerin bebeklerini hayırlısıyla dünyay gelmesine vesile olsun ve hayırlı evlatlar Rabb'ime de hayırlı kul olmalarını nasip etsin . Unutmayın evlat peygamber ağlatan bir imtihandır. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.

Doktora gittim bugün gelişimimiz haftasyla uyumlu çok şükür bayramda doktorum yokmuş bayramda ilişki yasak dedi kan ilacına başlattı kafamz aşağıda baya hissediyorum zaten bizde durumlar böyle

Hahaaa, bizimkinede kim söylemiştir bilemem, görümcemden şÜphelenmektwyim ama bu sefer ben kendim önceden sipariş verebilirim, küçÜk kürdanlara saplı oluyor, üstünü kapadın mı kir bişey girmiyor, taze ve şık bir sunum oluyor.

insallah olmaz canim benim de biraz gecikecek alinca haber ver olur mu noldu diye.
Geçe bırakmayın kızlar tam 32+4 üm bugün rapor almaya gittim. 01 Eylül doğum 11 Ağustos ta son çalışma tarihim olacaktı . Ama raporda 15 Ağustos son çalışma tarihim çıkmış yani 4 günü de eklemiş. Keşke 32+0 da gitseydim.

Ama şimdi değil cnm, 2 i geçmesin yediğiniz hurma, son 2-3 hafta arttırılabilir. Hurma dogumu kolaylaştıran açılma yapan birsey

ben sezeryan düşünüyorum bi aksilik olmazsa planlı doğum olcak nasipse. belki bi gün öncesinden evde böyle bişey hazırlayabilirim. hastaneye 20-30 tane şeker de yapıcam nasipse. hastane için yeter diye düşünüyorum. umarım benimkine de bi akıl veren çıkar

melek1684 canım benimde nabzım ve tansiyonum senin gibi nabzımın 100 üzeri olması kullandığım yapay troid hormonundan kaynaklanıyor eğer sende tsh yüksekliğinden dolayı ilaç kullanıyorsan ondan olabilir normal dedi 3 kadın doğumcu 1 kardiyolog ve 1 endokrinci. Üzülme her hamilenin bir olmuyor tansiyonu düşüklerde daha yüksek oluyor. Mesela bu gün tansiyonum 11/7 çıktı benim ki bana göre çok yüksek kalp atışı 97 dedi dün 9/6 idi tansiyonum kalp atışı 106 idi.

kızlar ilk Kıyafet demişken ben de papyonlu şık bir şey istiyorum ama bulamadım. alan varsa bana markasını söyleyebilir mi. eğer bulamazsam çok içimde kalacak.

İdil baby'de organik olanların arasında bi seri var. Hastane çıkışı seti var o serinin. Ben hastane çıkışını değil de ayrı olarak bir tulum ve şapka setini aldım. Krem rengi, papyonlu, sade birşey :) bir de mamas papastan aldım ben jokerden. Kravatlı bi tulum aldım elimde bi tane papyonlu olunca değişik olsun diye ama papyonlusu da hoştu :) b&g de görmüştüm bir de. Smokin tarzındaydı.

Benimde tansiyon düşük nabiz 90-100 lerde

canım mamas papas baya Pahalı. bana daha uygun bi Şeyler Lazım. ama çok da güzelmiş içim gitti valla.

canım mamas papas baya Pahalı. bana daha uygun bi Şeyler Lazım. ama çok da güzelmiş içim gitti valla.

Mamas papasınki hediye geldi bize kayınvalidemden. Allah nasip ederse mevlütte giydiririz diye düşündük o da alırken öyle düşünmüş zaten :) ama idil babynin ürünleri daha hesaplı, ordan aldığımı da çok beğendim ben. Tavsiye ederim :)

Benim tsh normal ama simdi aklima geldi kan sulandirici igne kullaniyorum.bununda etkisi olabilir.gunde iki uc defa olcuyorum.artis olursa dr a basvurucam artik.tesekkur ederim cevabin icin canim

kızlar ilk Kıyafet demişken ben de papyonlu şık bir şey istiyorum ama bulamadım. alan varsa bana markasını söyleyebilir mi. eğer bulamazsam çok içimde kalacak.
Canım ben aziz benes en bu takimi almıştım.tabi o zaman bebeğimi erkek zannediyodum.evde duruyo geri de veremedim.aziz bebeğe bak istersen.

Yalnızlığa alışınca Başlarda zor oluyor ana sonra alışıyor insan o yoğunluğa ; Allah kolaylık versin inş sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı uslu sakin bebişler olsunlar

Yalnızlığa alışınca Başlarda zor oluyor ana sonra alışıyor insan o yoğunluğa ; Allah kolaylık versin inş sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı uslu sakin bebişler olsunlar
Benimde dilimde hep duam uslu sakin bebekler olsunlar kimseye ihtiyaç duymadan buyuteyim annem ilk 1 ay benimle oda sıkıntı vermez sağolsun kaynana doğduktan 1ay sonra gelecek üst katimda oturuyor Ama is görmez raporu var kadının bi hayri dokunmaz bir kızım var ikizlerde geliyor ben kendi evimin işini anca yaparım diyo zaten uzak dursun evine huzursuzluktan başka bişey getirmez

valla canım ne şanslısın bizimkinden hiç ses çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…