ay canım çok güzelmiş senin de şanssızlık olmuş sonradan cinsiyet değişmesi. sen buna ne kadar vermiştin canım?Canım ben aziz benes en bu takimi almıştım.tabi o zaman bebeğimi erkek zannediyodum.evde duruyo geri de veremedim.aziz bebeğe bak istersen.
Eki Görüntüle 1580435 Eki Görüntüle 1580435 Eki Görüntüle 1580435 Eki Görüntüle 1580435 Eki Görüntüle 1580435
Yalnız değilim :)valla canım ne şanslısın bizimkinden hiç ses çıkmıyor
Yalnız değilim :)
hatta dün sevgili görümcem bi de utanmadan sen beğenmezsin diye bir şey almadık. bayramda geldiğinde istersen alırız dedi. ne isteyeceksem ben her şeyimi almışım zaten. millet kendini çok akıllı sanıyor valla komik geliyor artıkYalnız değilim :)
Off ama benimde kanayan yarama parmak basmissiniz resmen yaeşimi şimdiden uyarıyorum. ev kalabalık olacak. gelen giden bitmeyecek. herşeye karışacaklar. çocugumla ,ilgili yaptıgım herşey eleştirilcek öyle olmaz böyle olur diye, onlar lahana gibi kat kat giydircekler sarıp sarmalıycaklar ben eylülün sıcağında o kadar da giydirilmez mücadelesi vereceğim.....tüm bunların sonucu kimseye bişey diyemeyip sana çatarım. beni alttan al diyorum. yazık şimdiden korktu zavallım ama kendimi de çok iyi biliyorum. kalabalık ve her kafadan bir sesin çıktığı ortamda geriliyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. geçen haziran annelerini okudum da onlar da bu konudan baya şikayetçi. direkt o anları yaşadım valla
sanki bana gec olsa daha iyi olur gibi geliyor 40 i asarsa dogum rapor sorun olmasin diyee aslina bakarsanGeçe bırakmayın kızlar tam 32+4 üm bugün rapor almaya gittim. 01 Eylül doğum 11 Ağustos ta son çalışma tarihim olacaktı . Ama raporda 15 Ağustos son çalışma tarihim çıkmış yani 4 günü de eklemiş. Keşke 32+0 da gitseydim.
Ben ilk doğumumda kimseye haber verdirmedim doğdu bebegim sonra herkese haber verdi esim insan sancı çekerken çatacak yer arıyo sadece ablam ve esim vardi onlarda güzel destek verdiler saolsunlar ama öyle kalabalıkta ne yapardım bilemiyorumOff ama benimde kanayan yarama parmak basmissiniz resmen yabende nefret ederim kalabaliktan ve eminim hastanede sanci cekerken de evde de ilk1 hafta hic rahat vermicekler napicam bilmiyorum kizlar yaa. Kaynimin kizi var bir de kayinvalidemin kardesinin kizi kayomvalidemlerde kaliyo okudugu icin, simdiden plan yapiyolar yok benle birlikte hastaneye geleceklermis kimsede cikip kizim sizin ne isiniz var sancili kadinin basinda dogunca gelir gorursunuz demiyorlar. Zaten esimin ailesinde dusunce denen bisey yok kesin gelip kadin erkek dalicaklar odaya o konuyu onceden doktorumla konusmayi dusunuyorum bikac kisiden fazla kimseyi almasin odaya. Ama bir de ev var tabi dogum yaptigim gun coluk cocuk toparlanip gelecekler bir de gorseniz kpim ve kaynim her ne olursa olsun hizmet bekleyen insanlar onlerine ve bi kez dogum yapinca gelir kaliriz lafi gecti hep boyle dusuncesizler her konuda kayinvalidem de isini biliyor valla en basindan beri bebege bakamicagini soyleyip duruyo ama en ihtoyacim olmicagi zaman başımda bitecek herkesi toplayip getirecek dusunceli bi insan da degil ki aksam oldu mu hadi gidelim kadin dinlensin dicek offf off
Benim normal tansiyonum herzaman 10/5 metabolizmam buna alışkın hamile değilken tansiyonum 13/8 oldugunda kafam zonklardı şimdi hep 12/8 fakat ben bir sey hissetmiyorum ben de tiroid hormonu kullanıyorum demek o yüzden boyle yükseliymelek1684 canım benimde nabzım ve tansiyonum senin gibi nabzımın 100 üzeri olması kullandığım yapay troid hormonundan kaynaklanıyor eğer sende tsh yüksekliğinden dolayı ilaç kullanıyorsan ondan olabilir normal dedi 3 kadın doğumcu 1 kardiyolog ve 1 endokrinci. Üzülme her hamilenin bir olmuyor tansiyonu düşüklerde daha yüksek oluyor. Mesela bu gün tansiyonum 11/7 çıktı benim ki bana göre çok yüksek kalp atışı 97 dedi dün 9/6 idi tansiyonum kalp atışı 106 idi.
Bende aslinda haber verdirmem ama esim kesin daha hastaneye gitmeden arar herkesi arama desem de kesin neden arama dediğimi anlamaz napicam bilmiyorum canim bu konu cok kafami kurcaliyor dogum yapicagim hastanenin odalari da buyuk oturma grubu filan var kesin hetkes dolusur tek cozum doguma yakin doktorumla konusmak sanırımBen ilk doğumumda kimseye haber verdirmedim doğdu bebegim sonra herkese haber verdi esim insan sancı çekerken çatacak yer arıyo sadece ablam ve esim vardi onlarda güzel destek verdiler saolsunlar ama öyle kalabalıkta ne yapardım bilemiyorum
canım geçmiş olsun. nasıl oldu o iş?Kızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Amiiiin cnm Allah o arkadaşımızdan razı olsun onunda sıkıldığı zamanlarda hiç ummadıgı yerlerden yardım gelsin insallahKızlar ;
Bugün sizinle güzel ve özel birşey paylaşacağım. Forumu takip eden bir arkadaşımız , bizim için bebeklerimizin sağlıklı dünyaya gelmesi , hamileliklerini sıkıntıyla geçiren annelerimiz için bebeklerinin sıkıntıdan kurtulması adına kuranı Kerim hatmi yapıp duasını da yapmıştır. Bu olay karşısında önce şok oldum, daha sonra duygulandım. Şuanda ağlıyorum . Kimsenin kimseye Allah razı olsun bile diyemediği şu günlerde bizim için okunan şu hatim beni gerçekten inanılmaz etkiledi. Rabbim bu güzel arkadaşımızın şu mübarek günlerde yapmış olduğu bu hatimin yüzü suyu hürmetine önce kendi bebeğinin sağlıklı hayırlı doğumlar ile dünyaya gelmesini daha sonra zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızın tez zamanda sıkıntılarının giderilmesini, hamile arkadaşlarımızın hayırlı doğumlar yapmasını nasip etsin. Bu güzel arkadaşımız tüm Eylül annelerinde yazan arkadaşlarımız için dua etmiştir. Lütfen siz de duamızın üzerine birer fatiha okuyun. Rabbim bütün annelerin bebeklerini hayırlısıyla dünyay gelmesine vesile olsun ve hayırlı evlatlar Rabb'ime de hayırlı kul olmalarını nasip etsin . Unutmayın evlat peygamber ağlatan bir imtihandır. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
canım daha önce de söyledim benim bu yönde korkularım var. biz ailemizden uzaktayız. annem 12 kayınvalidem 2 saatlik uzaklıkta. acil bi durumda annem gelene kadar muhtemelen Çoktan doğum olmuş olur ve Yanımda kayınvalidem ve görümcem biter. düşünsene hem gıcık oluyorum onlara hem de annem Yanımda olmayacak. ama şimdiden kendimi kasmak da istemiyorum. en iyisi şimdiden gerilmemek. nasıl olsa o an sinir olucaz Öncesinde de düşünüp sinirlenmek gereksiz aslında.Bende aslinda haber verdirmem ama esim kesin daha hastaneye gitmeden arar herkesi arama desem de kesin neden arama dediğimi anlamaz napicam bilmiyorum canim bu konu cok kafami kurcaliyor dogum yapicagim hastanenin odalari da buyuk oturma grubu filan var kesin hetkes dolusur tek cozum doguma yakin doktorumla konusmak sanırım
Canım bu tarz şeylerde biraz eşe iş düşüyor ama şunu da belirtmeliyim benim ailem çok kalabalik fakat kendi ailemden de kimsenin haberi olmadı sadece bir ablam o da saolsun bol bol okudu beni onun icin cagirdim manevi destek olsun diye eger sen kendi ailene haber verir ama esinden haber vermemesini istersen onu kabul etmeyecektir ama sen kendi ailenide cagirmazsan eşin bu durumda senin kimseyi istememende ki samimiyetine inanacaktir aksi taktirde onun ailesine yapılmıs bir tavır veya tepkı olarak algılayabilir tabi bunların hepsi faraziye netice de eşini en iyi tanıyan sensin Allah yar ve yardımcın olsunBende aslinda haber verdirmem ama esim kesin daha hastaneye gitmeden arar herkesi arama desem de kesin neden arama dediğimi anlamaz napicam bilmiyorum canim bu konu cok kafami kurcaliyor dogum yapicagim hastanenin odalari da buyuk oturma grubu filan var kesin hetkes dolusur tek cozum doguma yakin doktorumla konusmak sanırım
Evet canim haklisin ama sanci esliginde kvdemin sacma sapan konuşmalarını duymak acimi ikiye katlicak bide gorsen iki dk susayim demezcanım daha önce de söyledim benim bu yönde korkularım var. biz ailemizden uzaktayız. annem 12 kayınvalidem 2 saatlik uzaklıkta. acil bi durumda annem gelene kadar muhtemelen Çoktan doğum olmuş olur ve Yanımda kayınvalidem ve görümcem biter. düşünsene hem gıcık oluyorum onlara hem de annem Yanımda olmayacak. ama şimdiden kendimi kasmak da istemiyorum. en iyisi şimdiden gerilmemek. nasıl olsa o an sinir olucaz Öncesinde de düşünüp sinirlenmek gereksiz aslında.
Çok gecmıs olsun canım umarım daha ıyısındır...Kızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Gecmis olsun canimKızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Öyle canım ya benim de annem gelicek inş 40 îma kadar annemle rahatım ama kayınvalidemle zor ben de çok geriliyorum; benim bişeyler yapmamı bekler yani iyi niyetli ama ben de rahat edemiyorum annem gibi; sağlık olsun da hepsi bi şekilde halloluyor, benim de oğlum var o da ilk zamanlar kıskanmasın illa olacaktır da ilgi bekler, bebeklerimiz de uslu olur inş senin de ikizlerle Allah kolaylık versin canımBenimde dilimde hep duam uslu sakin bebekler olsunlar kimseye ihtiyaç duymadan buyuteyim annem ilk 1 ay benimle oda sıkıntı vermez sağolsun kaynana doğduktan 1ay sonra gelecek üst katimda oturuyor Ama is görmez raporu var kadınınbi hayri dokunmaz bir kızım var ikizlerde geliyor ben kendi evimin işini anca yaparım diyo zaten uzak dursun evine huzursuzluktan başka bişey getirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?