- 2 Ocak 2015
- 128
- 135
- 53
Canım cok gecmis olsun elini uzerine koyup bol bol fatiha oku insallah yardımı olacaktırKızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Ben getirmedim ,hemsire 2 tane cay vermisti hastanede.Eve gidince humana aldim.bir kac kutu bitirdim cok lezzetliydi cay gibi iciyordum.ama sıcak icmek gerekiyor.birde malt icecegi iciyordum.kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Geçmiş olsuncanım inş çabucak geçer bi ağrı kesici içsen aslında acını alır rahatlarsın eğer sabaha kadar sızın dinmez ve ayağın şişerse sakın ihmal etme bi film çekilmesi gerekebilir çok geçmiş olsunKızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Daha evvelde yazdim ama tekrar yazayim calismayinca ve bebek emiyorsa gerek olmuyor.ben 2 ay sagdim haliyle gogusler hirpalaniyor.Ya iste benim yeni dogum yapan arkadasim da al kesin lazim oluyo dedi ama emin olamiyorum.. Ucuz bisi de diil ki aman aliim kenarda dursun diyeyim
Zor oluyor bizim hastane odası 2 gün boyunca boşalmadı tabi herkezden Allah Razı olsun ama dinlenemiyorsun odada devamlı 7-8 kişi hemşireler haber vermiş herhalde Başhekim geldi herkesi çıkarttı odadan ama biraz sonra yine aynı; Dr Um dedi uyuması lazım ameliyattan çıktı ama ben kalabalıkta hiç uyuyamam; gece de uyuyamadım hiç uykusuzluktan çok yorgundum unutmuyorum; ama işte sağlık olsun onlar da küçük şeyler geçiyorOff ama benimde kanayan yarama parmak basmissiniz resmen yabende nefret ederim kalabaliktan ve eminim hastanede sanci cekerken de evde de ilk1 hafta hic rahat vermicekler napicam bilmiyorum kizlar yaa. Kaynimin kizi var bir de kayinvalidemin kardesinin kizi kayomvalidemlerde kaliyo okudugu icin, simdiden plan yapiyolar yok benle birlikte hastaneye geleceklermis kimsede cikip kizim sizin ne isiniz var sancili kadinin basinda dogunca gelir gorursunuz demiyorlar. Zaten esimin ailesinde dusunce denen bisey yok kesin gelip kadin erkek dalicaklar odaya o konuyu onceden doktorumla konusmayi dusunuyorum bikac kisiden fazla kimseyi almasin odaya. Ama bir de ev var tabi dogum yaptigim gun coluk cocuk toparlanip gelecekler bir de gorseniz kpim ve kaynim her ne olursa olsun hizmet bekleyen insanlar onlerine ve bi kez dogum yapinca gelir kaliriz lafi gecti hep boyle dusuncesizler her konuda kayinvalidem de isini biliyor valla en basindan beri bebege bakamicagini soyleyip duruyo ama en ihtoyacim olmicagi zaman başımda bitecek herkesi toplayip getirecek dusunceli bi insan da degil ki aksam oldu mu hadi gidelim kadin dinlensin dicek offf off
Pekı sütun gelmesınde ıslevsel mı gerçekten...Ben getirmedim ,hemsire 2 tane cay vermisti hastanede.Eve gidince humana aldim.bir kac kutu bitirdim cok lezzetliydi cay gibi iciyordum.ama sıcak icmek gerekiyor.birde malt icecegi iciyordum.
Valla onu pek anlamadim.ilk aylardi zaten.Pekı sütun gelmesınde ıslevsel mı gerçekten...
evet ondanmış o ilaç yüzünden ilk tansiyonum bana göre yükseldiğinde ve kalp atışım 100e çıktığında panik yaptık. kardiolojiye kadar gittik ritim holter falan takıldı bakıldı sonunda ilacın etkisi olduğu anlaşıldı. Öncesinde tansiyonu düşük olan kişilerde böyle etkileri oluyormuş. 1 hafta - 10 gün hastanelerde sürünmüştük ozaman. Hamile kalmadan önce 9/5 tansiyonla yüksek tansiyon belirtisi gösteriyordum, şimdi alıştı bünye eskisi gibi kötü etkilenmiyorum.Benim normal tansiyonum herzaman 10/5 metabolizmam buna alışkın hamile değilken tansiyonum 13/8 oldugunda kafam zonklardı şimdi hep 12/8 fakat ben bir sey hissetmiyorum ben de tiroid hormonu kullanıyorum demek o yüzden boyle yükseliy
Allah azı olsun evladindan gul dursun inşallahKızlar ;
Bugün sizinle güzel ve özel birşey paylaşacağım. Forumu takip eden bir arkadaşımız , bizim için bebeklerimizin sağlıklı dünyaya gelmesi , hamileliklerini sıkıntıyla geçiren annelerimiz için bebeklerinin sıkıntıdan kurtulması adına kuranı Kerim hatmi yapıp duasını da yapmıştır. Bu olay karşısında önce şok oldum, daha sonra duygulandım. Şuanda ağlıyorum . Kimsenin kimseye Allah razı olsun bile diyemediği şu günlerde bizim için okunan şu hatim beni gerçekten inanılmaz etkiledi. Rabbim bu güzel arkadaşımızın şu mübarek günlerde yapmış olduğu bu hatimin yüzü suyu hürmetine önce kendi bebeğinin sağlıklı hayırlı doğumlar ile dünyaya gelmesini daha sonra zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızın tez zamanda sıkıntılarının giderilmesini, hamile arkadaşlarımızın hayırlı doğumlar yapmasını nasip etsin. Bu güzel arkadaşımız tüm Eylül annelerinde yazan arkadaşlarımız için dua etmiştir. Lütfen siz de duamızın üzerine birer fatiha okuyun. Rabbim bütün annelerin bebeklerini hayırlısıyla dünyay gelmesine vesile olsun ve hayırlı evlatlar Rabb'ime de hayırlı kul olmalarını nasip etsin . Unutmayın evlat peygamber ağlatan bir imtihandır. Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin.
Anladım canım ınsallah bızlerın de şutu bol olur...bugün aldım bakalım ıse yarayacak mı...Valla onu pek anlamadim.ilk aylardi zaten.
ama benim sutum iyiydi.birini emzirirken digeri akiyordu.biraz zaman gecsin akmaya basliyordu sutum.yani cayi biraktigimda da sutum iyiydi.
Sen bir dene yinede.kendinde gozlemle.ben tadini cok sevmistim.bi humana bi malt iciyordum ne olur ne olmaz diye.
şuan sadece bir tahminde bulunuyorum 3-6 ay olabilirAnneler bebislerin giysilerini kac beden almaliyiz ben 62-68yazan kiyafetleri abartdim sanjrim kizlar 62-68i hangi ayda giyiniyo yavruslarr
Canım indirimden butik bebeden almıştım.55 tl ye almıştım.simdi ne kadar bilemiyorum.ay canım çok güzelmiş senin de şanssızlık olmuş sonradan cinsiyet değişmesi. sen buna ne kadar vermiştin canım?
Canim benim dogumuma yakin ananem ve teyzem gelicek dogumu onlarla birlikte beklicez zaten esimin ailesi cok kalabalik iste bizimkide panik sanki sancilaninca 1 saatte dogurucam gibi toplar kesin herkesi once bebegin hemen olmicagini anlatmam gerek sanirim :)Canım bu tarz şeylerde biraz eşe iş düşüyor ama şunu da belirtmeliyim benim ailem çok kalabalik fakat kendi ailemden de kimsenin haberi olmadı sadece bir ablam o da saolsun bol bol okudu beni onun icin cagirdim manevi destek olsun diye eger sen kendi ailene haber verir ama esinden haber vermemesini istersen onu kabul etmeyecektir ama sen kendi ailenide cagirmazsan eşin bu durumda senin kimseyi istememende ki samimiyetine inanacaktir aksi taktirde onun ailesine yapılmıs bir tavır veya tepkı olarak algılayabilir tabi bunların hepsi faraziye netice de eşini en iyi tanıyan sensin Allah yar ve yardımcın olsun
Haklisin canim ben zaten dogumdan sonra yalniz kalmayi beklemiyorum artik ama oncesinde sanci cekerken en azindan kimsenin olmasini istemiyorum odada. Eminim cok zor gecirmissindir o gunleri dogum sonrasi insanin uyuyup di lenebilmesi lazim tabiki bunun icin de o kalabaligin icinden akli basinda birinin cikip yahu bu kadin dogumdan yeni cikti uyumasi lazim hasta ziyareti kisa olur demesi lazim ama dogumda pek o kadarini dusunen olmuyor maalesef.Zor oluyor bizim hastane odası 2 gün boyunca boşalmadı tabi herkezden Allah Razı olsun ama dinlenemiyorsun odada devamlı 7-8 kişi hemşireler haber vermiş herhalde Başhekim geldi herkesi çıkarttı odadan ama biraz sonra yine aynı; Dr Um dedi uyuması lazım ameliyattan çıktı ama ben kalabalıkta hiç uyuyamam; gece de uyuyamadım hiç uykusuzluktan çok yorgundum unutmuyorum; ama işte sağlık olsun onlar da küçük şeyler geçiyor
Benim 2 hafta once ayak bilegim kirildi canim. Anemi rahatsizligim var ve bebegin 34 ile 36. hafta arasinda dogmus olmasi gerekiyor. Ayagimdaki alçi 36. haftada cikacak. O kadar uzgunum ki hergun agliyorum. Umarim bi sorun olmaz da 36. Haftada dogururum. Kendini uzme senden cok daha kotu durumda olanlar var. Dualarim seninle ve tum hamile arkadaslarimla. Rabbim bebeklerimizi saglikli olarak kucagimiza almayi nasip etsin. Bende dularinizi bekliyorum.Kızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Benim 2 hafta once ayak bilegim kirildi canim. Anemi rahatsizligim var ve bebegin 34 ile 36. hafta arasinda dogmus olmasi gerekiyor. Ayagimdaki alçi 36. haftada cikacak. O kadar uzgunum ki hergun agliyorum. Umarim bi sorun olmaz da 36. Haftada dogururum. Kendini uzme senden cok daha kotu durumda olanlar var. Dualarim seninle ve tum hamile arkadaslarimla. Rabbim bebeklerimizi saglikli olarak kucagimiza almayi nasip etsin. Bende dularinizi bekliyorum.
Ahh canım sna da geçmiş olsun.. Bn röntgen çektirmedim, elle muayene ettiler, kırık yok ama eklem ya da kıkırdam zedelenmesi olabilir dediler.. Ben bunun ağrısına bile dayanamıorm sen naptın nasıl dayandın?
Aynen canım benimde kayinvalidemle hiçbir sorunumuz olmadı hatta sağolsun hergün yemek yapıp gönderdi ama annem çok zor bi kadındir eşimle devamlı didişti yani memnuniyetsiz bi annem var bu doğumdada eşimle anlaştık doğumdan kimsenin haberi olmayacak hatta şu an annem doğumu ekim sonu zannediyor.eşim bakacak bana bende biraz toparlandıktan sonra anneme ben dogurdun diye bebeği alıp gidecem anneminde kalma stresi olmayacak diğer doğumlarimda tövbe ettirmisti sağ olsun hepimizin hayırlı doğumlari olsunArkadaşlar bu dogum olayların da sizinle kendi yaşadıklarımdan tecrübeyle birseyler paylasmak istiyorum benim bu ikinci doğumum olacak ilki 6 sene önce oldu o dönemde benimde sizin gibi çekincelerim vardı kayınvalidemle ve eltilerimle aynı sokakta oturuyoduk ve annem benimle kalacaktı bir süre kayınvalidemle eltilerim sık sık gelirler çocukları sinirimi bozar (aslında daha cok annemim sinirini) diye endise ediyordum ama hicte oyle olmadı bilakis kayınvalidem hep düzenli sıklıkta ama sıkmayacak sekilde geldi eltilerim de öyle ama annem benim psikoljimi o kadar bozdu ki hala aklıma geldikce ofurup aglayasım gelir yani demem o ki bazen umduklarımızdan değil en sevdiklerimiz tarafından acıtılıyoruz o yüzden simdiden bunları düsünüp canınızı sıkmayın relax olmaya calısın ben bu dogumumda gelecek olan annemi düsünüp üzülmüyorum ornegin zira bana hayatın ne getirecegini bilemiyorum belki de o anda ona çok ihtiyacım olacak hayat bizim düşledigimiz vibi olmuyor farklı farklı bonuslarla geliyor dua edelim biz hazırlıklı olalım o sürprizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?