2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kizlar humana still tea diye bir cay varmis sutu arttiriyormus dogum cantasina koymak icin alan var mi?
Ben getirmedim ,hemsire 2 tane cay vermisti hastanede.Eve gidince humana aldim.bir kac kutu bitirdim cok lezzetliydi cay gibi iciyordum.ama sıcak icmek gerekiyor.birde malt icecegi iciyordum.

Kızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorum allah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Geçmiş olsuncanım inş çabucak geçer bi ağrı kesici içsen aslında acını alır rahatlarsın eğer sabaha kadar sızın dinmez ve ayağın şişerse sakın ihmal etme bi film çekilmesi gerekebilir çok geçmiş olsun

Ya iste benim yeni dogum yapan arkadasim da al kesin lazim oluyo dedi ama emin olamiyorum.. Ucuz bisi de diil ki aman aliim kenarda dursun diyeyim
Daha evvelde yazdim ama tekrar yazayim calismayinca ve bebek emiyorsa gerek olmuyor.ben 2 ay sagdim haliyle gogusler hirpalaniyor.

Zor oluyor bizim hastane odası 2 gün boyunca boşalmadı tabi herkezden Allah Razı olsun ama dinlenemiyorsun odada devamlı 7-8 kişi hemşireler haber vermiş herhalde Başhekim geldi herkesi çıkarttı odadan ama biraz sonra yine aynı; Dr Um dedi uyuması lazım ameliyattan çıktı ama ben kalabalıkta hiç uyuyamam; gece de uyuyamadım hiç uykusuzluktan çok yorgundum unutmuyorum; ama işte sağlık olsun onlar da küçük şeyler geçiyor

Pekı sütun gelmesınde ıslevsel mı gerçekten...
Valla onu pek anlamadim.ilk aylardi zaten.
ama benim sutum iyiydi.birini emzirirken digeri akiyordu.biraz zaman gecsin akmaya basliyordu sutum.yani cayi biraktigimda da sutum iyiydi.
Sen bir dene yinede.kendinde gozlemle.ben tadini cok sevmistim.bi humana bi malt iciyordum ne olur ne olmaz diye.

kızlarrrrr
kulaklarında baskı gibi bi şey hisseden oluyor mu yani tam nasıl olduğunu da bilmiyorum hep dışardayken olurdu sıcağa bağlardım biraz önce eşimle yemek için çıktık arabayla gittik gittiğimiz yer serinde ama yine oldu dün olduğunda tansiyonumu ölçtürmüştüm 12/7 idi tansiyonla alakası yok şekerim var onunla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. resmen kimyamız değişti....
kontrol de 15 gün sonra

evet ondanmış o ilaç yüzünden ilk tansiyonum bana göre yükseldiğinde ve kalp atışım 100e çıktığında panik yaptık. kardiolojiye kadar gittik ritim holter falan takıldı bakıldı sonunda ilacın etkisi olduğu anlaşıldı. Öncesinde tansiyonu düşük olan kişilerde böyle etkileri oluyormuş. 1 hafta - 10 gün hastanelerde sürünmüştük ozaman. Hamile kalmadan önce 9/5 tansiyonla yüksek tansiyon belirtisi gösteriyordum, şimdi alıştı bünye eskisi gibi kötü etkilenmiyorum.

Allah azı olsun evladindan gul dursun inşallah

Anneler bebislerin giysilerini kac beden almaliyiz ben 62-68yazan kiyafetleri abartdim sanjrim kizlar 62-68i hangi ayda giyiniyo yavruslarr

Anladım canım ınsallah bızlerın de şutu bol olur...bugün aldım bakalım ıse yarayacak mı...

Canim benim dogumuma yakin ananem ve teyzem gelicek dogumu onlarla birlikte beklicez zaten esimin ailesi cok kalabalik iste bizimkide panik sanki sancilaninca 1 saatte dogurucam gibi toplar kesin herkesi once bebegin hemen olmicagini anlatmam gerek sanirim :)

Haklisin canim ben zaten dogumdan sonra yalniz kalmayi beklemiyorum artik ama oncesinde sanci cekerken en azindan kimsenin olmasini istemiyorum odada. Eminim cok zor gecirmissindir o gunleri dogum sonrasi insanin uyuyup di lenebilmesi lazim tabiki bunun icin de o kalabaligin icinden akli basinda birinin cikip yahu bu kadin dogumdan yeni cikti uyumasi lazim hasta ziyareti kisa olur demesi lazim ama dogumda pek o kadarini dusunen olmuyor maalesef.

Kızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorum allah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Benim 2 hafta once ayak bilegim kirildi canim. Anemi rahatsizligim var ve bebegin 34 ile 36. hafta arasinda dogmus olmasi gerekiyor. Ayagimdaki alçi 36. haftada cikacak. O kadar uzgunum ki hergun agliyorum. Umarim bi sorun olmaz da 36. Haftada dogururum. Kendini uzme senden cok daha kotu durumda olanlar var. Dualarim seninle ve tum hamile arkadaslarimla. Rabbim bebeklerimizi saglikli olarak kucagimiza almayi nasip etsin. Bende dularinizi bekliyorum.

Ahh canım sna da geçmiş olsun.. Bn röntgen çektirmedim, elle muayene ettiler, kırık yok ama eklem ya da kıkırdam zedelenmesi olabilir dediler.. Ben bunun ağrısına bile dayanamıorm sen naptın nasıl dayandın?

2 kere rontgen cekildi agrisi neyse de bebege bise olmustur veya ileride bise olur diye icim icimi yiyor hala

Aynen canım benimde kayinvalidemle hiçbir sorunumuz olmadı hatta sağolsun hergün yemek yapıp gönderdi ama annem çok zor bi kadındir eşimle devamlı didişti yani memnuniyetsiz bi annem var bu doğumdada eşimle anlaştık doğumdan kimsenin haberi olmayacak hatta şu an annem doğumu ekim sonu zannediyor.eşim bakacak bana bende biraz toparlandıktan sonra anneme ben dogurdun diye bebeği alıp gidecem anneminde kalma stresi olmayacak diğer doğumlarimda tövbe ettirmisti sağ olsun hepimizin hayırlı doğumlari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…