Cnm 3-6yaziyo da acaba gercekdende 6ci aya kadr giyinilebiliyomu bebeklerin gelisimine bagli tabiki de ama kafam karisti ya insLlAh 6ci aydada olur gozume kucuk geliyolar niyeyseşuan sadece bir tahminde bulunuyorum 3-6 ay olabilir
Aman anneye dogum hediyesi alsında, çiçeği eksik Kalsın , ben de onu görmedim. Browni i de kendim yaptırıcam kısmetseben sezeryan düşünüyorum bi aksilik olmazsa planlı doğum olcak nasipse. belki bi gün öncesinden evde böyle bişey hazırlayabilirim. hastaneye 20-30 tane şeker de yapıcam nasipse. hastane için yeter diye düşünüyorum. umarım benimkine de bi akıl veren çıkar
Canım korkma bna drum aslında bu aylarda kanıtlanmış bi olumsuz etkisi yok ama snde kırık görmüyor boşuna strese sokmayalım röntgen çekmeyelim dedi.. Sen de içini ferah tut yavrular allaha emanet2 kere rontgen cekildi agrisi neyse de bebege bise olmustur veya ileride bise olur diye icim icimi yiyor hala
Saol cnm.. Çok şükür geceyi ii geçirdim.. Yeni uyandım ağrım çok azalmış, bununla geçer inş..Çok gecmıs olsun canım umarım daha ıyısındır...
Ösgecim malum halime bakmadan gezmeden geri kalmadığım için oldu aslında.. Dün arklarla kahve içicektik evden çıktım baktım yakıtım az hadi önce bi yakıt alayım dedim.. Benzin ist da ücreti ödemek için içeri girerken tam kapıda burkuluverdi ayağım.. Cnm o kdr yandı ki kesin kırdım sandımcanım geçmiş olsun. nasıl oldu o iş?
Sonlara yaklaştık artık su gezmelerı bıraz azaltsak ama merde ınsan çıkmak ıstıyor canım.neyse kı ıyı olmuşsun bebıse ıyı bak...Saol cnm.. Çok şükür geceyi ii geçirdim.. Yeni uyandım ağrım çok azalmış, bununla geçer inş..
Çok geçmiş olsun canımKızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
İstersen ona bir normal doğum izlettir nedenini anlar bence :))Bende aslinda haber verdirmem ama esim kesin daha hastaneye gitmeden arar herkesi arama desem de kesin neden arama dediğimi anlamaz napicam bilmiyorum canim bu konu cok kafami kurcaliyor dogum yapicagim hastanenin odalari da buyuk oturma grubu filan var kesin hetkes dolusur tek cozum doguma yakin doktorumla konusmak sanırım
Cok gecmis olsun canim.Canım korkma bna drum aslında bu aylarda kanıtlanmış bi olumsuz etkisi yok ama snde kırık görmüyor boşuna strese sokmayalım röntgen çekmeyelim dedi.. Sen de içini ferah tut yavrular allaha emanet
Sanada cok gecmis olsun canim.doguma cok az kalmis desene saglicakla yavrunu kucagina alirsin insallah.Benim 2 hafta once ayak bilegim kirildi canim. Anemi rahatsizligim var ve bebegin 34 ile 36. hafta arasinda dogmus olmasi gerekiyor. Ayagimdaki alçi 36. haftada cikacak. O kadar uzgunum ki hergun agliyorum. Umarim bi sorun olmaz da 36. Haftada dogururum. Kendini uzme senden cok daha kotu durumda olanlar var. Dualarim seninle ve tum hamile arkadaslarimla. Rabbim bebeklerimizi saglikli olarak kucagimiza almayi nasip etsin. Bende dularinizi bekliyorum.
Gunaydin canimGünaydınlar arkadaşlar
Evet bu super fikir canimİstersen ona bir normal doğum izlettir nedenini anlar bence :))
Cok gevmis olsun Banada dün dr artık daha dikkatli ol merdiven çıkarken ıslak bir zeminden geçerken dediKızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider 36 digurursunBenim 2 hafta once ayak bilegim kirildi canim. Anemi rahatsizligim var ve bebegin 34 ile 36. hafta arasinda dogmus olmasi gerekiyor. Ayagimdaki alçi 36. haftada cikacak. O kadar uzgunum ki hergun agliyorum. Umarim bi sorun olmaz da 36. Haftada dogururum. Kendini uzme senden cok daha kotu durumda olanlar var. Dualarim seninle ve tum hamile arkadaslarimla. Rabbim bebeklerimizi saglikli olarak kucagimiza almayi nasip etsin. Bende dularinizi bekliyorum.
:)) arsızlık diz boyu. Eşimin annesi de arayip bebek nasıl diye soruyor 15 günde 1 arada da beni soruyormus. Çok lazım gibi :)) ama daha bişey de lazım mi biz ne alalım ne ye ihtiyacınız var demediler. Çok şükür bizde hallettik hepsini doğuma geldiklerinde bişey getirirlerse kendiniz kullanırsınız dicem :)))hatta dün sevgili görümcem bi de utanmadan sen beğenmezsin diye bir şey almadık. bayramda geldiğinde istersen alırız dedi. ne isteyeceksem ben her şeyimi almışım zaten. millet kendini çok akıllı sanıyor valla komik geliyor artık
Cnm çatı ağrısı çekiyorsun bu haftalarda normalGünaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?