2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aman anneye dogum hediyesi alsında, çiçeği eksik Kalsın , ben de onu görmedim. Browni i de kendim yaptırıcam kısmetse

2 kere rontgen cekildi agrisi neyse de bebege bise olmustur veya ileride bise olur diye icim icimi yiyor hala
Canım korkma bna drum aslında bu aylarda kanıtlanmış bi olumsuz etkisi yok ama snde kırık görmüyor boşuna strese sokmayalım röntgen çekmeyelim dedi.. Sen de içini ferah tut yavrular allaha emanet

canım geçmiş olsun. nasıl oldu o iş?
Ösgecim malum halime bakmadan gezmeden geri kalmadığım için oldu aslında.. Dün arklarla kahve içicektik evden çıktım baktım yakıtım az hadi önce bi yakıt alayım dedim.. Benzin ist da ücreti ödemek için içeri girerken tam kapıda burkuluverdi ayağım.. Cnm o kdr yandı ki kesin kırdım sandım saolsun ordakiler yardımcı oldu.. Bi bey bnm arabamla bni doğum yapıcam hastanenin aciline götürdü allahtan benzin ist ve hast yanyanaydı.. Acile girdik hmn cenk beye hbr verdiler önce bebişe baktılar buarada eşime hbr vermişler soluksuz gelmiş.. Oğluşumun ii olduğu anlaşılınca ortopedist geldi elle muayene etti, kırık yok ama zedelenme ya da çatlak olabir dedi, ayağımı sardılar.. Dün gece uyuyana kdr çok ağrıdı ama şimdi iim çok şükür..

İstersen ona bir normal doğum izlettir nedenini anlar bence :))

Sanada cok gecmis olsun canim.doguma cok az kalmis desene saglicakla yavrunu kucagina alirsin insallah.

Sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider 36 digurursun

Günaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.

:)) arsızlık diz boyu. Eşimin annesi de arayip bebek nasıl diye soruyor 15 günde 1 arada da beni soruyormus. Çok lazım gibi :)) ama daha bişey de lazım mi biz ne alalım ne ye ihtiyacınız var demediler. Çok şükür bizde hallettik hepsini doğuma geldiklerinde bişey getirirlerse kendiniz kullanırsınız dicem :)))

Cnm çatı ağrısı çekiyorsun bu haftalarda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…