Öylemi.genişlediği için demekki.tesekkur ederim cnm.bende baya dert etmiştim.magnezyumda içiyorum geçmiyordu.Cnm çatı ağrısı çekiyorsun bu haftalarda normal
Cnm çatı kemikleri doğuma hazırlanıyor genişliyormuş ..ben hamılelekte sunu ogrendim anormal olan herşey normal :)Öylemi.genişlediği için demekki.tesekkur ederim cnm.bende baya dert etmiştim.magnezyumda içiyorum geçmiyordu.
Anneler bebislerin giysilerini kac beden almaliyiz ben 62-68yazan kiyafetleri abartdim sanjrim kizlar 62-68i hangi ayda giyiniyo yavruslarr
İnsallah oyledir canim. Bana bir kez daha rontgen cekilmesi gerekiyor alci dogru tutmus mu diye ama korkuyorum bebegime bise olur mu?Canım korkma bna drum aslında bu aylarda kanıtlanmış bi olumsuz etkisi yok ama snde kırık görmüyor boşuna strese sokmayalım röntgen çekmeyelim dedi.. Sen de içini ferah tut yavrular allaha emanet
Cati agrisi dedikleri sey bu sanirim.Bende de yaklasik 2 haftadir var.onceleri daha siddetliydi simdi alistim sanirim.hareket ederken zorlaniyorum biraz.Günaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
İnşallah canim cok sagol.Sanada cok gecmis olsun canim.doguma cok az kalmis desene saglicakla yavrunu kucagina alirsin insallah.
Amin insallah canim.Sanada çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider 36 digurursun
Bizim de babamiz uzun ben 1.68im orta boyluyum bakalim bizim kuzucuk kisa mi uzun mu olcakk??cnm normalde 3 6,6 9 kac tane tulum takim yeter senceCanım normal de bebeğinin doğum cm kaç olursa ona göre değişir.
Ben uzun bir bebek bekliyorum ben uzun diye 50 cm ve üzeri doğarsa mesela birde bezlendigi için biraz o da topluyor giydiği tulumu vs. Bende kucuk çok almadım ihtiyaç olursa hemen alırım diye
Evet canım düşünseler de herkez bebeği görmeye hevesli oluyor benden ziyade bebekten ayrılmak istemiyorlar; işte kısmet olursa inş ben de bu sefer eşimden rica edicem usulünce söylemesini kırgınlık olmadan hallolur inş tabi diyorum ya yine en başta sağlık; evlatlarımız sağlıkla gelsin hayırlısı gerisi ama canım sen Sancı çekerken artık hemşirede Söyler zaten aileye çünkü Dr sık sık gelip açılmana bakar yani odada pek kişi tutmazlar; biz eltim için gittiğimiz de hiç odaya girmedik annesi ve eşi giriyordu normal doğum Öncesinde sonrasın da da doğumhaneye geçtiler; rahat ol sende Öncesinde müsade etmezler benceHaklisin canim ben zaten dogumdan sonra yalniz kalmayi beklemiyorum artik ama oncesinde sanci cekerken en azindan kimsenin olmasini istemiyorum odada. Eminim cok zor gecirmissindir o gunleri dogum sonrasi insanin uyuyup di lenebilmesi lazim tabiki bunun icin de o kalabaligin icinden akli basinda birinin cikip yahu bu kadin dogumdan yeni cikti uyumasi lazim hasta ziyareti kisa olur demesi lazim ama dogumda pek o kadarini dusunen olmuyor maalesef.
Canim benimde ona benzer agrilarim oluyo ozellikle yataktan kalktigimda drum catin genisliyo felan demisti..Günaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
Nasilsin canim nasil gidiyor ?30 larida gormussun cok sukur.Kızlar ya ben nefes alamıyorum ya daralıyorum karnımda iyice coştu inş çatlamaz
Esin soylerse bi kirginlik cikmaz bence canim en axindan hatirlamis olurlar seninde dinlenmen gerektigini.Evet canım düşünseler de herkez bebeği görmeye hevesli oluyor benden ziyade bebekten ayrılmak istemiyorlar; işte kısmet olursa inş ben de bu sefer eşimden rica edicem usulünce söylemesini kırgınlık olmadan hallolur inş tabi diyorum ya yine en başta sağlık; evlatlarımız sağlıkla gelsin hayırlısı gerisi ama canım sen Sancı çekerken artık hemşirede Söyler zaten aileye çünkü Dr sık sık gelip açılmana bakar yani odada pek kişi tutmazlar; biz eltim için gittiğimiz de hiç odaya girmedik annesi ve eşi giriyordu normal doğum Öncesinde sonrasın da da doğumhaneye geçtiler; rahat ol sende Öncesinde müsade etmezler bence
Artik bu haftalarda normaldir canim benmde oyle agrilarim oluyor.bide yan yatmaktan yanlarim agriyorCanim benimde ona benzer agrilarim oluyo ozellikle yataktan kalktigimda drum catin genisliyo felan demisti..
Cnm şükürler olsun gördümNasilsin canim nasil gidiyor ?30 larida gormussun cok sukur.
Canım ben 1,5 aylık hamileyken eşimin ayak bileği Kırıldı ameliyat oldu acil; arkadan yine 4 defa Aralıklı Röntgen çekildik ben kapının önünde bekledim ama perinatoloğuma sormuştum merak etme direk sen de çekilsen ondan alıcan radyasyon miktarı bebeğe zarar vermez direk karnından çekilmediği müddetçe dedi canım içini ferah tut inş Rabbim yavrunu hepimizin yavrularını korusun acil şifalar olsun sana da canım2 kere rontgen cekildi agrisi neyse de bebege bise olmustur veya ileride bise olur diye icim icimi yiyor hala
Seninki en azindan soruyormus benimki onu da sormuyor :) hakkaten hicte lazim degil zaten yapmacik yapacaksa hic yapmasin daha iyi.:)) arsızlık diz boyu. Eşimin annesi de arayip bebek nasıl diye soruyor 15 günde 1 arada da beni soruyormus. Çok lazım gibi :)) ama daha bişey de lazım mi biz ne alalım ne ye ihtiyacınız var demediler. Çok şükür bizde hallettik hepsini doğuma geldiklerinde bişey getirirlerse kendiniz kullanırsınız dicem :)))
Masallah canim insallah sonuna kadar boyle devam edersin.artik cok zorlaniyorum sicaklar bi taraftan bunaliyorum resmen karnimda yeni catlaklar olusmadi kizimdan kalanlar var:)cok sukur Allah ima bir sikintim yok.Cnm şükürler olsun gördüminan beklemiyordum :)şimdi ne ağrı ne sancı ne kasılma sanki o ilk aylar sıkıntı çeken ben değilmişim gibi :)ya ramazanda davet bile aldım 6gün bende şaşkınım
Sen nasılsın nasıl gidioyr hamilelik 33hafta zormu nefes alabiliyormusun karnın çatlak falan varmı
Evet yataktan kalkarken daha çok oluyo.genişlesin de rahat doğuralım bari.Canim benimde ona benzer agrilarim oluyo ozellikle yataktan kalktigimda drum catin genisliyo felan demisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?