Ayy cok sagol canim icim rahatladi. Amin canim bebeklerimizi saglikla kucagimza aliriz insallahCanım ben 1,5 aylık hamileyken eşimin ayak bileği Kırıldı ameliyat oldu acil; arkadan yine 4 defa Aralıklı Röntgen çekildik ben kapının önünde bekledim ama perinatoloğuma sormuştum merak etme direk sen de çekilsen ondan alıcan radyasyon miktarı bebeğe zarar vermez direk karnından çekilmediği müddetçe dedi canım içini ferah tut inş Rabbim yavrunu hepimizin yavrularını korusun acil şifalar olsun sana da canım
ben de baktım buna canım. yaptıracaz bol bol inşallahEki Görüntüle 1580925 Herkese hayırlı günler hanımlar umarım iyisinizdir...
Hastane veya mevlidde dağıtmak için çıkolata araştıyordum hacı Şerif-i buldum ve fiyat inanılmaz uygun Üzerine bebeğin adını yazıyorlar 70adet 39.90 üye olunca %10 indirim yapıyorlar mış kargo ücretsiz Ve 1 günde geliyormuş daha erken olmasa hemen sipariş vereceğimsizlerlede paylaşmak istedim...
Canim artik haftada bir yasin okunmayacakmikesinlikle..
Canım ben de burayı gördüm beğendim. Çok da uyguna geliyor gibi. Ben de hacı şeriften sipariş vereceğim. Inş TADI da Güzeldir.Eki Görüntüle 1580925 Herkese hayırlı günler hanımlar umarım iyisinizdir...
Hastane veya mevlidde dağıtmak için çıkolata araştıyordum hacı Şerif-i buldum ve fiyat inanılmaz uygun Üzerine bebeğin adını yazıyorlar 70adet 39.90 üye olunca %10 indirim yapıyorlar mış kargo ücretsiz Ve 1 günde geliyormuş daha erken olmasa hemen sipariş vereceğimsizlerlede paylaşmak istedim...
Canım bende de oluyo gün içinde ama çok önemsemiyorum son haftalarda normal sanırım.kızımda da oluyordu cunki.Arkadaşlar soruyorum ama 30 lu haftalara girince tedirgin oldum sabah Kalktığımda çamaşırımda beyaz baya akıntı vardı ama umursamadım şimdi yine olmuş bilgisi olan var mı bu konuda
Geçmiş olsun canım nasıl oldunKızlar ayağımı burktum ağrıdan duramıyorumallah rızası için dualarınızı esirgemeyin
Günaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
Ben yarına randevu aldım.inşallah unutmam da sorarım.cogumuzda olduğuna gore normal bisey demek ki.Sadece hareketlerimi kisitliyo.bende de var eğildiğim zaman falan kalkarken agrı oluyo ama sanırım rahim büyüdüğü için oluyo randevuma 3 hafta var devam ederse soracağım...
Bizim de babamiz uzun ben 1.68im orta boyluyum bakalim bizim kuzucuk kisa mi uzun mu olcakk??cnm normalde 3 6,6 9 kac tane tulum takim yeter sence
Eki Görüntüle 1580925 Herkese hayırlı günler hanımlar umarım iyisinizdir...
Çok saol fulyacım bugün dha iyiyim ama üzerine mümkün değil basamıorumGeçmiş olsun canım nasıl oldun
Günaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
Cevap yazma şansım olmadı canım. Teşekkür ederim. Antibiyotik alıyorum. Sancılarım var. Doğumu geçiktirici ilaçda kullanıyorum. Her geçen gün benim için kar suanda sürekli yatıyorum. İnşallah dualarınızla bebeğim olabildiğince zamanında doğar. Eşimde yok Yanımda her an bi aksilik olacak diye Aklım çıkıyor...
Âmin canım inşAyy cok sagol canim icim rahatladi. Amin canim bebeklerimizi saglikla kucagimza aliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?