2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya kizlar adet sancısı gibi sancım oluyor bugün neden olur ki böyle olan var mı? Sabah iyi kalkiyorum ama gün içinde ev işi yemek Eğil kalk derken akşam üzeri başlıyor sancı

Ya kizlar adet sancısı gibi sancım oluyor bugün neden olur ki böyle olan var mı? Sabah iyi kalkiyorum ama gün içinde ev işi yemek Eğil kalk derken akşam üzeri başlıyor sancı
Canım işlerini Aralıklı yapmaya çalış; 2 saat iş yapıyorsan 1 saat en az uzan dinlen benim belim de ağrıdığı için hep öyle işliyorum; çünkü Aralıksız işlersem kasık ve bel ağrım oluyor

Çarşamba kontrol var bakalim doktor ne diyecek şu kasılma yaşadığım şey mi onu da bilmiyorum bebek içten dayanmış gibi sert oluyor ve sancı da oluyor bu mu ki?

Kızlar bugün kızım toplanma gerilme gibi hareketleri daha çok yaptı, tekmesi az oldu. 33 . Haftadayız, normal mi sizce? Sizlerde de oluyor mu?

Ani hareket ettirince dediğin noktada agri yasadim,daha önce yoktu boyle bi sey,adale sikismasi mi sinir sikismasi mi anlamadim ama bi sure sonra geciyor,onemsemedim artik,sanirim iyice gevsiyoruz biz

Kızlar bugün kızım toplanma gerilme gibi hareketleri daha çok yaptı, tekmesi az oldu. 33 . Haftadayız, normal mi sizce? Sizlerde de oluyor mu?

Bebegimin tekmeleri azaldi,30 lu haftalardan sonra özellikle. ..ama topuguyla, poposuyla surekli ittiriyor karnimi,kendine yer açıyor adeta, bu konuda cok aktifler,doktora sorcam bu carsamba randevum var bakalım. Benim karnim cok sertlesmeye basladi, resmen yamuluyor bi tarafa toplaniyor,doktor erken dogum riskin yok demisti gecen ay bende takmiyorum artik

Ay aynen canım ya benimki de özellikle sağ tarafa toplanıyor. Bi bakıyorum sağ tarafta garip bi yamukluk oluyor. Sonra normale Dönüyor.

Vajinamin ici gidiklaniyor gibi tuhaf bir his var, kasinma agri yok,sadece gidiklanma hissi...

Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
Canım çok geçmiş olsun , nasılsın ? Hastanede misin hala ?

evet yaa bu kadarı da fazla artık :) ben de şok oldum. dur bakalım daha neler çıkacak :)

evet isim ağır aslında ama başka bir şey de bulamıyorum artık, şartladık kendimizi sanırım

canım geçmiş olsun. seni çok iyi Anlıyorum. dün yaşadım senin yaşadıklarını. Allah yardımcınız olsun. inşallah zamanında gelir bebiş
allah yardımcınız olsun bebeişlerimiz inşallah zamanında gelir benim de bugün çok sancım var otururken geçiyo 10 dk y olu yürüyemedim

Kizlay yaniyorum yardim!!!
Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beri uyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???

Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beri uyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???

geçmiş olsun, hiç böle bi yanma yaşamadım ama meyve suları fln mı iyi gelir acaba

çok geçmiş olsun canım, aynen benim de dün gece çok kötüydü, benim de dediğin bölüm komple yandı ve midem çok ağrıdı, sabahta işe geç kaldım, zor bi geceydi, ikimize de geçmiş olsun, inşallah tekrar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…