Canım işlerini Aralıklı yapmaya çalış; 2 saat iş yapıyorsan 1 saat en az uzan dinlen benim belim de ağrıdığı için hep öyle işliyorum; çünkü Aralıksız işlersem kasık ve bel ağrım oluyorYa kizlar adet sancısı gibi sancım oluyor bugün neden olur ki böyle olan var mı? Sabah iyi kalkiyorum ama gün içinde ev işi yemek Eğil kalk derken akşam üzeri başlıyor sancı
Çarşamba kontrol var bakalim doktor ne diyecek şu kasılma yaşadığım şey mi onu da bilmiyorum bebek içten dayanmış gibi sert oluyor ve sancı da oluyor bu mu ki?Canım işlerini Aralıklı yapmaya çalış; 2 saat iş yapıyorsan 1 saat en az uzan dinlen benim belim de ağrıdığı için hep öyle işliyorum; çünkü Aralıksız işlersem kasık ve bel ağrım oluyor
Günaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
Kızlar bugün kızım toplanma gerilme gibi hareketleri daha çok yaptı, tekmesi az oldu. 33 . Haftadayız, normal mi sizce? Sizlerde de oluyor mu?
Ay aynen canım ya benimki de özellikle sağ tarafa toplanıyor. Bi bakıyorum sağ tarafta garip bi yamukluk oluyor. Sonra normale Dönüyor.Bebegimin tekmeleri azaldi,30 lu haftalardan sonra özellikle. ..ama topuguyla, poposuyla surekli ittiriyor karnimi,kendine yer açıyor adeta, bu konuda cok aktifler,doktora sorcam bu carsamba randevum var bakalım. Benim karnim cok sertlesmeye basladi, resmen yamuluyor bi tarafa toplaniyor,doktor erken dogum riskin yok demisti gecen ay bende takmiyorum artik
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine izine ayrilmistin dimi sen canımÇok saol fulyacım bugün dha iyiyim ama üzerine mümkün değil basamıorum
Canım çok geçmiş olsun ya. Ne olmuş öyle , nasılsın ?Çok saol fulyacım bugün dha iyiyim ama üzerine mümkün değil basamıorum
Canım çok geçmiş olsun , nasılsın ? Hastanede misin hala ?Kızlar 30.haftadayım daha ama lavabodaydım suyum geldi bi miktar. Doktor acil yatırdı. Erken doğum ve enfeksiyon riski var dedi. Dua bekliyorum bebeğim daha çok küçük
doruk çok güzel bir isim hatta arkadaşlarla kavgasını yaptık bir süre ama bana biraz iddialı geldi sonra, ben daha basit bir isim olsun, çocuğa bir doğar doğmaz bir ağırlık vermesin dedim.. yani elle tutulur bir şey yok aslında :) yalnız seninle ne kadar ortak noktamız çıktı :))
allah yardımcınız olsun bebeişlerimiz inşallah zamanında gelir benim de bugün çok sancım var otururken geçiyo 10 dk y olu yürüyemedimcanım geçmiş olsun. seni çok iyi Anlıyorum. dün yaşadım senin yaşadıklarını. Allah yardımcınız olsun. inşallah zamanında gelir bebiş
Kizlay yaniyorum yardim!!!
Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beriuyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???
Saolun bilemiyorum ki yageçmiş olsun, hiç böle bi yanma yaşamadım ama meyve suları fln mı iyi gelir acaba
Kizlay yaniyorum yardim!!!
Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beriuyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?