2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
GEcmis olsun sana da ya benim devam ediyo hala.rennie falan mi alsam acaba diyorum.hamilelikte kullanimi guvenliymis.yoksa isyerinde aksam nasil olacak bilmem...

GEcmis olsun sana da ya benim devam ediyo hala.rennie falan mi alsam acaba diyorum.hamilelikte kullanimi guvenliymis.yoksa isyerinde aksam nasil olacak bilmem...

benim şu an geçti canım, hatta bişeyler de yiyebildim, ben rennie hiç kullanmadım ama dediğin gibi hamilelikte kullanımı güvenli diye biliyorum ben de, iç bi tane, inşallah işe yarar

korkma ....200 un ustu riskli dıyetısyen lıste verır onunla çözersın işi...streste sekerı yukseltırmiş
meyve porsıyonlarınıküçült ve meyve yerken yanında yogurt ye mutlaka ...
dedıgın gıbı dıyet verdı canım onunla halledıyoruz sımdılık ınsallah sıkıntı olmayacaktır :)

mrb kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum su an ıcın 32+1 gunluk olduk ve benım bazen artan bazen kaybolan bı akıntım var el kremı seklınde ve beyaz boyle bır durum yasayan var mı?

mrb kızlar ben bırsey sormak ıstıyorum su an ıcın 32+1 gunluk olduk ve benım bazen artan bazen kaybolan bı akıntım var el kremı seklınde ve beyaz boyle bır durum yasayan var mı?

canım ben de seninle aynı günlerdeyim, dediğin şekilde akıntı bende de oluyor, hatta bebeğin suyu mu acaba diye korktum ama devamlı olmadığı için pek üstünde durmadım, sanırım normal bi durum

saçmalamış biraz. tamam egzersiz kolaylaştırabilir normal doğumu da eşimin ne hissedeceğinden doktora ne ya onu da bize bıraksın bi zahmet

ya kızlar hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inş. bende ısrar edicem bu tür bahaneler olursa,hepinizin kandili mübarel olsub birbirimize bol bol dua edelim inş.

canım ben de seninle aynı günlerdeyim, dediğin şekilde akıntı bende de oluyor, hatta bebeğin suyu mu acaba diye korktum ama devamlı olmadığı için pek üstünde durmadım, sanırım normal bi durum
bende bazen kaybolup bazen geldıgı ıcın pek ustunde durmadım dr bı kere sordum oda normal dedı eger koku varsa sıkıntı dedı ama uzun aradan sonra bugun tekrar gelınce tedırgın oldum ıster ıstemez

benim uzun zamandır bu durumda

Kizlay yaniyorum yardim!!!
Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beri uyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???
ben oturur pozisyona yakın uyuyorum ve yatmadan 2 saat önce fln yemeği kesiyorum, bana çok faydası oldu ...

bende bazen kaybolup bazen geldıgı ıcın pek ustunde durmadım dr bı kere sordum oda normal dedı eger koku varsa sıkıntı dedı ama uzun aradan sonra bugun tekrar gelınce tedırgın oldum ıster ıstemez

yok canım tedirgin olma bence de normal, ben doktoruma sormadım bile, ne sorsam normal diyo çünkü

şu mübarek günde sevaba girdin
ellerine saglık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…