doktora sordun mu canım hıc sımdı bı yakınım enfeksıyon olabılır dedı ama daha 1 hafta once ben ıdrar testı verdım ayaklarım sısıyordu proteıne baktırmak ıcın temız cıktıbenim uzun zamandır bu durumda
aynen oyle canım ne sorsak hep normal belkı de ılk gebelık oldugu ıcın bız cok tedırgın oluyoruzyok canım tedirgin olma bence de normal, ben doktoruma sormadım bile, ne sorsam normal diyo çünkü
doktora sordun mu canım hıc sımdı bı yakınım enfeksıyon olabılır dedı ama daha 1 hafta once ben ıdrar testı verdım ayaklarım sısıyordu proteıne baktırmak ıcın temız cıktı
Günaydın cnm, sol bacağımın rahimle birleştiği yerde aynı ağrıyı yaklaşık 2 aydır çekiyorum, önceleri daha çoktu şimdi azaldı biraz, yatarken ve bacağımı kaldırınca giyinirken falan çok ağrıyordu. Doktora sordum, önemsemedi bile, baskıdır o ağrı zannediyorsundur dediGünaydın kızlar.iki haftadır tam vajinamin yanindaki bacağının giriştiği yerdeki kemik ağrıyo bacağımı hareket ettirirken çok zorlaniyorum.yerini tarif etmek biraz garip oldu ama var mi aranız da vu ağrıdan çeken.
aynen oyle canım ne sorsak hep normal belkı de ılk gebelık oldugu ıcın bız cok tedırgın oluyoruz
Canım ben de burayı gördüm beğendim. Çok da uyguna geliyor gibi. Ben de hacı şeriften sipariş vereceğim. Inş TADI da Güzeldir.
cok tesekkur ederım canım :)
aynen oyle canım ne sorsak hep normal belkı de ılk gebelık oldugu ıcın bız cok tedırgın oluyoruz
evet ağır geldi ..zaten dipteyim :))iyiyim ben de canım, yeni haftaya adapte çalışmalarıvolkan konaktan yeşil erik mi, sabah sabah çok duygulu gelmesin
valla en ıyısını yapıyorsun canım ben basta daha rahattım sonlara dogru ıyıyce pımpırıklı olmaya basladımolabilir canım, başlarda daha pimpirikliydim açıkçası ama sonlara yaklaştıkça rahatladım sanırım ben, bi de 2. hamileliğimi düşünemiyorum
evet ağır geldi ..zaten dipteyim :))
valla en ıyısını yapıyorsun canım ben basta daha rahattım sonlara dogru ıyıyce pımpırıklı olmaya basladım
Bende almadım henüz, daha doğrusu karar veremedim, çilek, newjoy ve caploonba'ya baktım...hala bir oda alamadımvar mı benim gibi almayan?
çok ilginç bişey oldu bizim evdeki bozulunca bizde gittik yeni bir elektronik baskül aldık malum ne durumdayım diye kontrol edeyim diye, huyum kusurun kullanma kılavuzunu okudum ve hamileler kullanmasın yazıyordu çok sinir oldum oldum, şimdiye kadar bildiğin tüm basküllerde tartıldım neden kullanmasın yazıyor anlamadım, bilgisi olan ?
kızlar ya 120*60 beşiğe bi uyku seti bulamadım iyi mi istediğim gibi beyaz veya krem dantelli sade
Bende almadım henüz, daha doğrusu karar veremedim, çilek, newjoy ve caploonba'ya baktım...
Bu markaların E1 standarları var bildiğim kadarıyla, mdf ürünlerde bu standardı sağlayamıyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?