2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doktora sordun mu canım hıc sımdı bı yakınım enfeksıyon olabılır dedı ama daha 1 hafta once ben ıdrar testı verdım ayaklarım sısıyordu proteıne baktırmak ıcın temız cıktı

sormadım açıkçası, temiz akıntılar normal diye biliyorum, enfeksiyon olsa başka belirtiler de olurdu heralde.
fazla da pimpirik yapmak istemiyorum, son zamanlarda iyice rahatım

Günaydın cnm, sol bacağımın rahimle birleştiği yerde aynı ağrıyı yaklaşık 2 aydır çekiyorum, önceleri daha çoktu şimdi azaldı biraz, yatarken ve bacağımı kaldırınca giyinirken falan çok ağrıyordu. Doktora sordum, önemsemedi bile, baskıdır o ağrı zannediyorsundur dedi

olabilir canım, başlarda daha pimpirikliydim açıkçası ama sonlara yaklaştıkça rahatladım sanırım ben, bi de 2. hamileliğimi düşünemiyorum
valla en ıyısını yapıyorsun canım ben basta daha rahattım sonlara dogru ıyıyce pımpırıklı olmaya basladım

valla en ıyısını yapıyorsun canım ben basta daha rahattım sonlara dogru ıyıyce pımpırıklı olmaya basladım

eğer sıkıntılı bi durumun yoksa boşuna stres yapma canım kendine, inşallah 1.5 ay sonra sağlıkla kucağımıza alıcaz meleklerimizi

çok ilginç bişey oldu bizim evdeki bozulunca bizde gittik yeni bir elektronik baskül aldık malum ne durumdayım diye kontrol edeyim diye, huyum kusurun kullanma kılavuzunu okudum ve hamileler kullanmasın yazıyordu çok sinir oldum oldum, şimdiye kadar bildiğin tüm basküllerde tartıldım neden kullanmasın yazıyor anlamadım, bilgisi olan ?

kızlar ya 120*60 beşiğe bi uyku seti bulamadım iyi mi istediğim gibi beyaz veya krem dantelli sade

allah allah o nedenmiş ki acaba....

Bende almadım henüz, daha doğrusu karar veremedim, çilek, newjoy ve caploonba'ya baktım...
Bu markaların E1 standarları var bildiğim kadarıyla, mdf ürünlerde bu standardı sağlayamıyorlar sanırım.

ama zaten mdf değil mi tüm ürünler? caploonba'ya nerden baktın? bende broşürü var modellerini beğendim ama showroom yok hiç bir yerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…