2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Odamız geldi teyzeleri ufak tefek eksikleri mız kaldı (cibinlik perde ) tabi bide temizlenip yerlesicek sağlıcakla kızımın burda uyduğunu görmek için daha sabırsızim artık Rabbim hepimizin meleklerini bizlere bağışlasin

Eklentiler

• 20150713_102539.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 20150713_102539.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 115
  • 20150713_102506.webp
    13 KB · Görüntüleme: 120
  • 20150713_102440.webp
    23 KB · Görüntüleme: 135
  • 20150713_102516.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
ÇOK GÜZELMİŞŞŞŞ ...güzel günlerde kullansın

Selam arkadaşlar ya bi türlü bebişimizin adını belirleyemedik hediyelikler yaptırıcam ama isim net olmadığı için hiçbişey yaptıramıyorum siz ne durumdasınız

ama zaten mdf değil mi tüm ürünler? caploonba'ya nerden baktın? bende broşürü var modellerini beğendim ama showroom yok hiç bir yerde?

İstanbulda anadolu yakasındaysanıız modokoda şubeleri var. Görmüştüm ben. (Hatta bu linkte de görülüyor :) emin olamadım mesajı yazdıktan sonra kontrol edeyim dedim :)) https://caploonba.com/magazalar )

Malzeme olarak doğal ahşap ve mdf haricinde sunta malzeme de kullanıyor bazı firmalar. Sunta malzeme daha kısa ömürlü oluyor mdfye göre. Sağlam olan mdf ve doğal ahşap malzemede de boya standartlarını sağlamaları gerekiyor, kanserojen içermemesi gerekiyor falan diye biliyorum :)

modokoya gittim ama caploonba yoktu orada, evet öle olması gerekiyor ama mdf.de standartları sağlamıyor demişti dağ çileği o yüzden öle dedim :) sen nereden almıştın?

günaydınn... herkes tatilde, iş yerinde sessiz bir güne başladım :)
umarım herkes iyidir
hiç sessiz değil yoğun... üstüne arkadaş izne çıktı 2 hafta işler bana bakıyor. Şimdi her hafta çarşamba çapada nst var. Nasıl izin alacağım onu düşünüyorum , yerime bakacak birisi yok. Doktor aslında sana çalışamaz raporu versek evde dinlensen daha iyi olur dedi ona rağmen çalışıyoruz nasıl olacak bakalım.

canım benim de yoğun ama sessizlik var en azından, buna da şükür. Senin durum da vahim,hamile kadına ekstra iş vermek nasıl bir mantıksa. izin istemeden benim her çarşamba nst.m var, gitmem lazım diye söyle, ne yapabilirler ki? bu kadar çalışıyoruz zaten.

modokoya gittim ama caploonba yoktu orada, evet öle olması gerekiyor ama mdf.de standartları sağlamıyor demişti dağ çileği o yüzden öle dedim :) sen nereden almıştın?

Kocaman bi tabelası vardı ya benim de orda aklımda kaldı hatta ama insan o sokağa girince nereye bakacağını şaşırıyor vitrinlere bakarken yukarıdaki tabela gözünden kaçmıştır muhtemelen. Ben çok fazla gittiğim için dikkatimi çekti sanırım çünkü ben de ilk gidişimde tabelasını görmemiştim arkadaşın dediği her firma mdf malzemede standartları sağlamıyor, kuralına uygun iş yapmıyor yani :) bir de mdf kullanıyoruz diyip sunta malzeme ile birlikte kullanan yerler de var yani kullandıkları malzeme konusunda da dürüst olmayanlar. Biz haididen sipariş verdik. Modokoda çocuk kalbi, kukla, caploonba ve newjoy da da beğendiklerim olmuştu ama :)

ama zaten mdf değil mi tüm ürünler? caploonba'ya nerden baktın? bende broşürü var modellerini beğendim ama showroom yok hiç bir yerde?

Haftasonu modoko'ya baktım, bu mağazaların haricindeki tüm ürünler mdf ydi neredeyse...
Ben mdf almak istemiyorum, Çilek ve Newjoy yonga malzeme kullanıyorlarmış, zaten Çilek ihracat yapıyormuş, güvenlik nedeniyle beşiklerinde asansör sistemini bile kullanmıyorlarmış.

İstanbuldaysan 15 tane falan mağazası var, showroomu masko'da https://caploonba.com/magazalar

http://www.mobdizayn.com/mobilya-da-sunta-ile-mdf-arasindaki-fark/

Şu hususa dikkat edilmesi gerekir; Mobilya alırken kullanılan suntalam ve mdflam ın E1 KALİTE STANDARTLARINDA olması gerekir. E1 kalite standardı üetilen malzemenin talaş ve talaş parçalarının bir arada tutunmasına yarayan yapıştırıcıcnın insan sağlığını kötü yönde etki edecek bir malzeme olmaması gerekir ayrıca ANTİKANSOROJEN olması gerekir. Mobilya alım sırasında bunu muhakkak sorunuz zaten kendine güvenen mobilya mağazaları ve firmalar bunu müşterilerine anlatatrak satışlarını uygulayacaklardı. Peki bunu müşteriler anlayabilirler mi?. Tabiki da anlayamayız çünkü üretim aşamasını an be an takip edemiyoruz bunun için satın alacağımız mobilyacıya güvenmemiz şarttır. Kaliteli bir mobilya ortalama fiyatları bellidir ancak ortalamaya göre afaki bir fark varsa burada ilk önce sorgulanması gereken malzemenin kalınlığıdır ki ara geçme ve raflarda 18mm yan dikme lerde 22mm kalınlık en ideali ve mukavemetli olanıdır. Bu standartlarda bir mobilya ortalama 2.500.00 TL ve yukarısında dır. Ortalama fiyatlar da mobilya da kullanılan iç aksam, rafların sıklığı ve çekmecelerde kullanılan sistemlere göre değişmektedir.

Sonuç Olarak.

Mobilya almak için araştırma içindeyseniz ve kulaktan dolma sunta alma mdf al diyenler oluyor ve aklınız karışıksa bir mobilyanın içinden gelen biri olarak bu bilgilerin çok tutarlı olmadığını söylemek istiyorum. Yeni sistemde E1 standartlarında suntalam mobilya yerinden oynatılmadığı sürece, bilinçli kurulup söküldüğü sürece ve aşırı rutubette bulunmadığı sürece oldukça dayanıkldır ancak suntalam masa üzerine su dökülür ya da masa ıslanır kurutulmazsa uzun zaman sonra pvc kısmından mobilyanın şiştiğini görürsünüz tabi mdflam mobilyanında daha uzun zaman sonra şiştiğini görürsünüz çünkü mobilya suyu sevmez. :) Umarım bu bilgiler mobilya almanızda kafa karışıklığınızı bir nebze olsun giderir, hayırlı günler dilerim.
http://www.mobdizayn.com/mobilya-da-sunta-ile-mdf-arasindaki-fark/

Bence de izin almak için değil de haber vermek için söyle çarşamba günü nstye girmem lazım, gidip döneceğim diye söyle. Mırın kırın ederlerse de doktorum aslında böyle demişti ama ben kendimi iyi hissettiğimden ve biraz daha çalışabileceğimi düşündüğümden devam ediyorum dersin. Madem işler sana bakıyor, senin yerine bakacak kimse de yok senin de rapor alıp tamamen çekilmeni göze alamazlar sanırım :)

inanamıyorum yaa :) o kadar gittik gezdik nasıl görmedim hayret ediyorum, tüm sokağı da dolaştık oysa.
tabii ki hepsi dürüst çalışmıyordur ama napalım artık göz görmeden gönül katlanacak. Haidi sadece netten sipariş mi veriliyor? henüz gelmedi heralde.

Bildiğim kadarıyla sadece vücut analizi yapan baskülleri hamilelerin kullanmaması gerekiyor.

Gunaydin anneler nasil kuzular?kizlar hangi marka yorgan yastik aldiniz bide oval besik alanlar icine uyku seti buldunuzmuu??

Teşekkürler canım bilgiler için.

Alfemo da E0 standartlarındaymış. o daha iyidir diye düşünüyorum, sen baktın mı?

Çilekte Safariyi beğenmiştim ama asansör sistemi olmamasından dolayı vazgeçmek üzereyim diyebilirim.

Caploonba Modokoda varmış görmemiştim ama showroom olmayınca canlı canlı görmeyince de içime sinmedi. modelleri güzel ve diğerlerine göre fiyatı da uygun, bu markayı araştırdın mı? yani birkaç yerde şikayet okudum da.

İkeaya da baktım hatta.

ve kafam inanılmaz karışık, bebeğim odasız kalıcak bu gidişle :)

Evet gelmedi henüz ama biz de geç sipariş verdik. 1 ay olmadı daha bakalım ağustos başı gibi gelecek inşallah :) modokodaki mağazasından sipariş verdik, kukla mobilyanın karşı çaprazında mağazası ama internetten satışı var mı bilemiyorum.

Caplooonba görümcem kullanıyor, bana da o tavsiye etti, 2 yaşında çocuğu, gayet memnun mobilyalardan.
Alfemo ya hiç bakmadım, bi bakayım...
Haklısın bu gidişle odasız kalacaklar, bende çocuk kalbi mobilya'ya falan uğramıştım, orada da sipariş için geç kalmışsınız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…