2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım fiyatları nasıl, önünden geçtim ama girmeye üşendim açıkçası

kızlarr günaydınn. taburcu oldum sonunda
izinli çıkıyordum zaten ama sabah 9 akşam 9 git yarım saat nstye gir sonra damardan antibiyotik ye off çok zordu.
kollarım delik deşik oldu. neyse ki bayramdan sonrasına çağırdı artık bir hafta kadar rahatım.

Yonga malzeme suntalam oluyor bildiğim kadarıyla, mukavemeti açısından mobilyada uzun ömürlü olmaz genelde. İkeadaki bazı mobilyalarda kullanılır mesela. Ben mimarım, iç mimar arkadaşlarım üretimde genelde sunta malzemeyi tercih etmez çoğunluk doğal ahşap ve mdf malzemeyi tercih ediyor. Bir akrabamız da mobilya üreticisi ve o da bebek odası alırken mdf malzemeyi suntaya tercih etmemizi önermişti. Aslında kullanışsız bir malzeme değildir suntalam yada yonga levhalar ama (sizin eklediğiniz yazıda da dediği gibi) bazı ikea ürün örneğindeki gibi sökülüp tekrar montaja pek dayanıklı değildir, bir de çocuk odası olunca çocuklar da ebeveynleri gibi dikkatli bir kullanıcı olmadıklarından ötürü daha çabuk deforme olma ihtimali var (misal bazı ikea beşikleri çok gıcırdıyor diyen kullanıcılar duydum ben, aslında kullanılan suntalam malzemenin esnemiş olmasından kaynaklı, sabitleyiciler zamanla biraz gevşiyor. Ama aynı şikayeti mdf yada masif ahşap olan ikea ürünlerinde duymadım. Hatta ikeanın billy kütüphanesinde uyarı vardır mesela ara ara vidaları sıkın diye o da bu sebeple diye biliyorum :) ) o yüzden yaygın bi mdf daha iyidir ön kabulü var piyasada :) ama tabiki de doğru ve dikkatli kullanımla sunta malzeme de uzun ömürlü olabilir :) evimde billy kitaplık var 4.yılına girdi ama gayet güzel geçinip gidiyoruz, bir kere odadan odaya taşınma geçirdi ama vidalarını tekrar sıkınca kendini toparladı :) ama mesela çilek mobilya güvenlik nedeniyle asansör sistemini kullanmıyormuş demişsiniz ya benim ilk aklıma gelen sunta malzeme kullandığı ve bebeğin o korkuluğu sarsması sonucu bağlantı yerlerindeki dayanıklılığı koruyamacağı mı acaba güvenlik nedeni dedikleri diye düşündürdü :)

bu kararsızlık beni ödürecek zaten, odayı açık yeşil boyadım, şimdi bakıyorum tüm erkek bebek mobilyaları mavili, uyduramıyorum,uyanlar arasında seçemiyorum. çocuk kalbini bilmiyorum ama bu saatten sonra seri üretim yerlerden sipariş vermek zorundayız çilek, alfemo vs. gibi.diğerleri çok bekletiyor, bu markalar depoda varsa veriyormuş... senin kız mı erkek miydi? bir sinerji yapalım :) bu hafta almak lazım, en geç önümüzdeki hafta

gözün aydın :)

Canım fiyatları nasıl, önünden geçtim ama girmeye üşendim açıkçası

İlk pahalı geldi ama eşim pazarlık yapmış, bildiğim kadarıyla 6bine anlaşmışlar. 3 kapılı dolap, çekmece ünitesi ve sedir beşik var takımın içerisinde. Kukla mobilyada da fiyatlar bu civardaydı. Çocuk kalbindeki modelleri de beğenmiştim, daha hesaplıydı orada. Üçü arasında tercih yapmıştık biz en son.

Ya çocuk kalbinde bi model vardı, teşhirden bi ürünü beğenmiştik şimdi modeli aklımda değil tarif edemem ama teşhirdekini alırsak hemen teslim yapabileceğini söylemişti. Elden geçireceklerdi ama önce tabii. Acaba beğendiğiniz modelde öyle bir ihtimal yokmuymuş ki

Stres yooook eltim 30.haftasında sipariş vermişti çocuk kalbinden mesela ve 4haftada gelmişti mobilya :) mobilyacıların abartması o geç kalmışsınız söylentisi :)
Bu arada benim oğlumun odasındaki perdem de su yeşili ve çok iyi anlıyorum seni.. Erkek bebek dediğin illa mavi mi olmak zorunda diye isyanlardaydım en son krem, beyaz ve sarı renklerle halletmeye çalışıyorum ben bakalım odası gelince ortaya ne çıkacak göreceğiz..

Çokkkk güzel olmuş çok çok rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

slm güzel anneler misafirim vardı bayadır uğrayamadım neyseki dün akşam uğurladım hepsini yazlığa.. bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda oğlum 1950 gr olmuş artık 2 haftada bir çağırdı nts için.. bu arada resmi doğum iznim bugün başladı hastanelerde online sistem başlamış evrak vermiyorlar otomatik sgk ya işleniyor bu çok güzel bir gelişme..

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :)
Güvenlik nedenini sorgulamak aklıma gelmedi :) zaten mağazaları dolaşmaktan kafam karışmıştı, ama dediğiniz gibi olabilir :)

Evet sinirlerim bozuluyor , bir de genel müdürün asistanlığını yapıyorum benden kalkmış su , çay istiyor deli mi ne ? Devlet memuru olmak vardı , tabureye çıkıp bardak alıyorum ya sinirimden ağlayacağım şimdi , üstelik riskli bir gebelik yaşıyorum , izin konusunda bir şey diyemez ama işleri kim yapacak diyor. sözleşmeler vs var. departmana versin işleri deli olacağım ya...

günaydın kızlar.. hayırlı haftalar hayırlı kandiller hepinize.. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.. Bu mübarek günde bol bol dua edelim bebeklerimizi sağlıklı ve en kolay şekilde kucağımıza almak için inşallah.. herkesin bir yerleri ağrıyor benim de ağrıyor dün gece sık sık uyandım ağrılardan dolayı hatta bir ara korktum.. doğum sancılarını kasılmaları filan nasıl anlıcaz??? ablam sen merak etme o kendini belli eder diyo gülerek.. ama stres oluyorum beenn

Aynen öyle.. Bak ben buraya yazıyorum , 4 ay iznimiz var ya.. 2 ay ücretsiz izni bana vermeyecek gibi geliyor bunlar , ama alacağım yani ...

Benimde erkek, bende kahve tonlarında bir mobilya istiyorum bulabilirsem... Karar verirsen bana da haber ver olur mu?

ohhh canım benim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine ve bol bol dinlen..

Ee ben hep dijitalle tartiliyorum evde

Gecmis olsun cnm))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…