2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
doğum sancılarını kasılmaları filan nasıl anlıcaz???
cnm 1 saatten uzun sürüyorsa sancılar ve sol tarafa yatarak dinlendiğinde geçmiyorsa doğum başlamış olabilir dr görünmek gerekir.. yani her türlü ayrımını yaparsın merak etme bu haftalarda ki kasılmalar çok normal..

kızlar sanırım bütün hazırlıklar tamam bebek Arabası dışındaonu hala alamadık.
bugün Prima premium çare 1 numara 2 paket sudokrem Göğüs Pedi ve kullan at alt açma bezi Alıp noktayı koydum
önemli ve acil olanlar alındı bundan sonrası zevkine olacak. darısı hiç başlamayan arkadaşların başına

iyi haftalar kızlar, dün ve bugün boğazım acıyor soğuk birşeyde içmedim neden oldu acaba. İnşallah ilerlemez

Aynen öyle.. Bak ben buraya yazıyorum , 4 ay iznimiz var ya.. 2 ay ücretsiz izni bana vermeyecek gibi geliyor bunlar , ama alacağım yani ...

Ama o izin yasal hakkın. Şikayet ederim diye söylesen bile korkudan verir. Bir de pek bilmiyorum iş ve çalışma kanunlarını ama duyduğum ki burada da konuşulmuştu galiba doğum iznine ayrıldığın için geri dönüşünde problem çıkarırlarsa da şikayet hakkın var galiba. Tazminat ödemektense beklerler sanırım seni :) şimdi düşünme bunları sen kendin ve kızın için ne iyiyse onu yap boşver diğer herşeyi

evet canım normal diyor herkes bu haftalarda olan kasılmalara ama işte ilk ya bilemiyorum heyecan yapıyorum.. son zamanlarda hep doğumu düşünüyorum sanırım biraz da o yüzden.. söylediklerini aklımın bir köşesine yazdım :)

Kizlay yaniyorum yardim!!!
Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beri uyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???

Süt ve 1 saat sonra zencefil çayı, etkili çözümdür. Yillardir gastrit+reflu+ülser ve hamile biri olarak soyluyorum

sakin ol canım boşver az kaldı diye düşünüp kendini rahatlat, olmadı doğumdan sonra iş değiştirirsin ki kıymetini anlasınlar.. özel sektör genelde böle, herkes kendini kurtarmaya çalışıyor, sen gideceksin diye iyice iş veriyorlar ki gitmeden hallet.

iyi haftalar kızlar, dün ve bugün boğazım acıyor soğuk birşeyde içmedim neden oldu acaba. İnşallah ilerlemez
slm cnm g.olsun dikkat et kendine soğukta içmediysen neden oldu ki öyle umarım grip habercisi değildir devam ederse dr git bence ilerlemeden..

gelince resim atar mısın? ben de yeşil-mavi-beyaz düşünüyorum zaten başka da pek ihtimal olmadığı için :)

Canım çok geçmiş olsun ya. Ne olmuş öyle , nasılsın ?
saol belmacım bugün dha da iyiyim, doktor bi haftaya geçer dedi.. inş dediği gbi olır.. allahtan izne çıkmıştım da evde dinleniorum.. allahım bu mübarek günde hepimizi türlü dertten korusun inş.. :)

biz tartılmazsak, doktor tartıyor mecburi orda 1 aylık toplam kiloyu görmektense ben evde azar azar görüyordum ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…