cnm 1 saatten uzun sürüyorsa sancılar ve sol tarafa yatarak dinlendiğinde geçmiyorsa doğum başlamış olabilir dr görünmek gerekir.. yani her türlü ayrımını yaparsın merak etme bu haftalarda ki kasılmalar çok normal..doğum sancılarını kasılmaları filan nasıl anlıcaz???
Çıktım hastaneden canım. Evde yatıyorum. Bi Sürü ilaca boğuldum yine. Allah'ım bebeklerimize bize sağlık sıhhat versin inşallah..Canım çok geçmiş olsun , nasılsın ? Hastanede misin hala ?
Aynen öyle.. Bak ben buraya yazıyorum , 4 ay iznimiz var ya.. 2 ay ücretsiz izni bana vermeyecek gibi geliyor bunlar , ama alacağım yani ...
ben artık tartılmıyorum kızlarEe ben hep dijitalle tartiliyorum evde
cnm 1 saatten uzun sürüyorsa sancılar ve sol tarafa yatarak dinlendiğinde geçmiyorsa doğum başlamış olabilir dr görünmek gerekir.. yani her türlü ayrımını yaparsın merak etme bu haftalarda ki kasılmalar çok normal..
Kizlay yaniyorum yardim!!!
Gece cok fena kustum midemle agzim arasindaki bolum komple yaniyo geceden beriuyku da uyuyamadim sabah kahvalti yapamadim.ise geldim ama nasil geldim offf... Nedir bunun caresi???
Evet sinirlerim bozuluyor , bir de genel müdürün asistanlığını yapıyorum benden kalkmış su , çay istiyor deli mi ne ? Devlet memuru olmak vardı , tabureye çıkıp bardak alıyorum ya sinirimden ağlayacağım şimdi , üstelik riskli bir gebelik yaşıyorum , izin konusunda bir şey diyemez ama işleri kim yapacak diyor. sözleşmeler vs var. departmana versin işleri deli olacağım ya...
slm cnm g.olsun dikkat et kendine soğukta içmediysen neden oldu ki öyle umarım grip habercisi değildir devam ederse dr git bence ilerlemeden..iyi haftalar kızlar, dün ve bugün boğazım acıyorsoğuk birşeyde içmedim neden oldu acaba. İnşallah ilerlemez
Benimde erkek, bende kahve tonlarında bir mobilya istiyorum bulabilirsem... Karar verirsen bana da haber ver olur mu?
Stres yooookeltim 30.haftasında sipariş vermişti çocuk kalbinden mesela ve 4haftada gelmişti mobilya :) mobilyacıların abartması o geç kalmışsınız söylentisi :)
Bu arada benim oğlumun odasındaki perdem de su yeşili ve çok iyi anlıyorum seni.. Erkek bebek dediğin illa mavi mi olmak zorunda diye isyanlardaydım en sonkrem, beyaz ve sarı renklerle halletmeye çalışıyorum ben bakalım odası gelince ortaya ne çıkacak göreceğiz..
Aynen öyle.. Bak ben buraya yazıyorum , 4 ay iznimiz var ya.. 2 ay ücretsiz izni bana vermeyecek gibi geliyor bunlar , ama alacağım yani ...
ben artık tartılmıyorum kızlar
Ben çok beğendim renk tonlarını sağol :)tamam sen de mutlaka haber ver :) dün bellonada baktım kahve tonları vardı, ama bana sıkıcı gelmişti.
http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/bebek-odasi--grubu/portivo-bebek-karyolasi-kapicino
kapiçino yazmışlar zaten bu bile başlı başına soğuma sebebi :)
bizim aldığımız yağ oranı fln da hesaplıyormuş, o yüzden galiba..Ee ben hep dijitalle tartiliyorum evde
saol belmacım bugün dha da iyiyim, doktor bi haftaya geçer dedi.. inş dediği gbi olır.. allahtan izne çıkmıştım da evde dinleniorum.. allahım bu mübarek günde hepimizi türlü dertten korusun inş.. :)Canım çok geçmiş olsun ya. Ne olmuş öyle , nasılsın ?
bizim aldığımız yağ oranı fln da hesaplıyormuş, o yüzden galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?