çok saol cnm şimdi dha iim.. allahım beterinden saklasın inş..@cryofangel çok geçmiş olsun şimdi nasilsin?
vermiyorlar mı ? yıllık izninden de mi alamıyorsun ? ne yapcaz biz ?ben alamayacağım mesela ücretsiz izin
evet tatlım allahtan izindeyim dinleniyorum.. doktor bi haftaya düzelir dedi inş..Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine izine ayrilmistin dimi sen canım
vermiyorlar mı ? yıllık izninden de mi alamıyorsun ? ne yapcaz biz ?
hayırdır cry..neyin var...saol belmacım bugün dha da iyiyim, doktor bi haftaya geçer dedi.. inş dediği gbi olır.. allahtan izne çıkmıştım da evde dinleniorum.. allahım bu mübarek günde hepimizi türlü dertten korusun inş.. :)
çok üzüldüm ya bende muhtemelen 4.ay sonunda döneceğim ama yine de 2 aylık ücretsiz izin için konuşacağım. ama sana çok üzüldüm ya..yok vermediler, yıl kapanışına geldiği için veremezlermiş, yoksa tabii ki desteklerlermiş ama...
napim ben yasal süreyi doldurup döneceğim37.haftaya kadar çalışırsam 13 hafta kalıyor.. yıllık iznim de 12 gün kalmış olacak, onu kullanabilirsem ne ala.. 3 aylıkken bırakmış olacağım
miskcim sorma, cumtesi ayağımı burktum.. o gece baya ağrım oldu, şimdi iim çok şükür ama üzerine tam basamıyorum.. doktor bi haftsya geçer dedi bakalım inş..hayırdır cry..neyin var...
owwww çok geçmiş olsun..nazaramı geldin naptın..ağrı filan varmı..ayy varya artık iyice dikkat etmemiz gerekiyor iyice ağırlaştık...bebeişte sıkıntı yok dımımiskcim sorma, cumtesi ayağımı burktum.. o gece baya ağrım oldu, şimdi iim çok şükür ama üzerine tam basamıyorum.. doktor bi haftsya geçer dedi bakalım inş..
ah nazara geldim sanırım.. aman bununla kalsım başka dert olmasın.. ilk gün çok ağrıdı ama artık ağrı yok üstüne basınca acıyoo.. bebiş iş çok şükür, onun dünyadan hbri yok :)owwww çok geçmiş olsun..nazaramı geldin naptın..ağrı filan varmı..ayy varya artık iyice dikkat etmemiz gerekiyor iyice ağırlaştık...bebeişte sıkıntı yok dımı
katticim ya sen bebek yatağının nasıl olması gerektiğini anlatmıştın. sana zahmet tekrar edermisin? park yatak aldım içine yatak alcam bi dünya çeşit var visko pamuk sünger yün ortopedik yarı ortopedik. yün çöküyomuş onu eledik. ya diğerlerislm cnm g.olsun dikkat et kendine soğukta içmediysen neden oldu ki öyle umarım grip habercisi değildir devam ederse dr git bence ilerlemeden..
Maşallah canım Amin şu mübarek günde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. benim bebeğim biraz geriden gidiyor canım sıkılıyor. bizde cumartesi gittik kontrole 2000 kg dedi. ne yemeliyim acaba bebeği beslemek için ekstra yediğin birşey var mı senin?Merhaba güzel annisler bbugün kızımı görmeye gittim maşallah kocaman olmuş 2250 gr olmuş boyunu sormayı unutmuşum bayramdan sonra ine çağırdı doktorum artık nst ye baglanicakmsm daha sık çağıracak mış Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür versin hayırla sağlıkla dogmalarnı nasip etsin.Kadir geceniz mübarek olsn dua ile...
çok üzüldüm ya bende muhtemelen 4.ay sonunda döneceğim ama yine de 2 aylık ücretsiz izin için konuşacağım. ama sana çok üzüldüm ya..
Canim bence kilosu iyi doktormu soyledi geriden geldigini.Maşallah canım Amin şu mübarek günde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. benim bebeğim biraz geriden gidiyor canım sıkılıyor. bizde cumartesi gittik kontrole 2000 kg dedi. ne yemeliyim acaba bebeği beslemek için ekstra yediğin birşey var mı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?