Maşallah canım Amin şu mübarek günde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. benim bebeğim biraz geriden gidiyor canım sıkılıyor. bizde cumartesi gittik kontrole 2000 kg dedi. ne yemeliyim acaba bebeği beslemek için ekstra yediğin birşey var mı senin?
dikkat et canım kendine..ah nazara geldim sanırım.. aman bununla kalsım başka dert olmasın.. ilk gün çok ağrıdı ama artık ağrı yok üstüne basınca acıyoo.. bebiş iş çok şükür, onun dünyadan hbri yok :)
Bluecum selam.. Konuştuğun halde hastane kendi prosedürünün dışına çıkamıyor yani öyle mi?hepimizde bir telas eksikler bitmiyor ama haftasonu baya eksiklerimizi alxik aventin elektrikli gogus pompasi ebebekte indirimdeydi en sonunda aldim, bugun de besigimiz gelecek insallah...araba ve ufak tefek birkac sdy disinda acil olanlari toparladim umarim daha fazla eksigim cikmaz cunki azicik gezsem hemen yoruluyorum...
evet geriden geliyor dedi gayette kilo aldım ben bebeğimi neden besleyemiyorum 14 kilo aldım ne yapmam lazım acaba neye ağırlık vermeliyimCanim bence kilosu iyi doktormu soyledi geriden geldigini.
ben de seni merak etmiştim... umarım en kısa zamanda karar verebilirsin kendin ve bebeğin için en doğru olana. bence her iki ülkede olacakların artılarını ve eksilerini dürüstçe yaz bir yere ve sonra da puanla :)merhabalar kızlar kaç gündür giremedim foruma, nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun.
bugün doktora gittim, tahmini olarak 1.6 kg dedi, haftasıyla uyumlu dedi çokşükür. ama benim bıcırık hala dönmemiş, ben döndü diye tahmin ediyordum, kafası elleri ve kollarını hissediyormuşum meğerse. daha zaman var yeri de var döner inşallah dedi..
doğumla ilgili endişelerim vardı anlatmıştım. doktorla konuştum, bebek doğduktan sonra 2 saat kadar anneden ayrı kalıyormuş kontroller için. diğer detaylar için de doğum hemşireleriyle konuştum. mama vermeyin dersek de su veriyorlarmış. yıkamayın dersek de bebe yağı sürüyorlarmış! ne alaka bilemiyorum, artık sorgulamıyorum bunların saçmalıklarını. verniks yine gidiyor yani dedi hemşire. Türkiyeye gitsem normal doğumu destekleyen tek doktor var memlekette, o da nöbetine denk gelmezse doğuma gelmiyor. Hakkaten çok fena arada kaldım ve karar vermek için 3 haftam var. 35. hafta seyahat için son. Eğer aklınıza gelirsem ne olur bana da dua eder misiniz bu gece? Rabbim en doğru kararı verdirsin..
canım bence kendini sıkıntıya sokma..o bebiş bir şeklide gelicek ve inş senin istediğin yöntem yani normal olarak gelir..kararsızlıklar içinde olmamaya çalış..son ana kadar hiç birimizin durumu belli olmayacak..normal denip sezeryan olanlarda olucak..o yüzden o kısmı bence Rabbime bırak..ve görünürde en mantıklı olan bulunduğun ülkede doğum..sıkma canını..inş bu akşam herkes birbirine dua edicekmerhabalar kızlar kaç gündür giremedim foruma, nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun.
bugün doktora gittim, tahmini olarak 1.6 kg dedi, haftasıyla uyumlu dedi çokşükür. ama benim bıcırık hala dönmemiş, ben döndü diye tahmin ediyordum, kafası elleri ve kollarını hissediyormuşum meğerse. daha zaman var yeri de var döner inşallah dedi..
doğumla ilgili endişelerim vardı anlatmıştım. doktorla konuştum, bebek doğduktan sonra 2 saat kadar anneden ayrı kalıyormuş kontroller için. diğer detaylar için de doğum hemşireleriyle konuştum. mama vermeyin dersek de su veriyorlarmış. yıkamayın dersek de bebe yağı sürüyorlarmış! ne alaka bilemiyorum, artık sorgulamıyorum bunların saçmalıklarını. verniks yine gidiyor yani dedi hemşire. Türkiyeye gitsem normal doğumu destekleyen tek doktor var memlekette, o da nöbetine denk gelmezse doğuma gelmiyor. Hakkaten çok fena arada kaldım ve karar vermek için 3 haftam var. 35. hafta seyahat için son. Eğer aklınıza gelirsem ne olur bana da dua eder misiniz bu gece? Rabbim en doğru kararı verdirsin..
benim ki de şişko bence ama bana da günüyle uyumlu dedi. göbek çevresi almış başını gitmiş bence, anlamıyorum cidden :) 28. haftada 35 cm ve 1350 gr.benim de 1650 ama dr normal dedi,günüyle de uyumluymuş.. bana da az geliyor kıyaslama yapınca, dr. ne dedi sana?
Maşallah canım Amin şu mübarek günde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. benim bebeğim biraz geriden gidiyor canım sıkılıyor. bizde cumartesi gittik kontrole 2000 kg dedi. ne yemeliyim acaba bebeği beslemek için ekstra yediğin birşey var mı senin?
İi yapmışın canım, artık ufak tefekler eksiklerimiz kaldı onlar da yavaş yavaş halledilir.. Kendini yorma dikkat ethepimizde bir telas eksikler bitmiyor ama haftasonu baya eksiklerimizi alxik aventin elektrikli gogus pompasi ebebekte indirimdeydi en sonunda aldim, bugun de besigimiz gelecek insallah...araba ve ufak tefek birkac sdy disinda acil olanlari toparladim umarim daha fazla eksigim cikmaz cunki azicik gezsem hemen yoruluyorum...
Sut ve sut urunleri,peknez tabi sekerin yoksa ,muz , patates ve meyve canim benim bildiklerim bu kadarevet geriden geliyor dedi gayette kilo aldım ben bebeğimi neden besleyemiyorum 14 kilo aldım ne yapmam lazım acaba neye ağırlık vermeliyim
merhaba canim umarim hepimizin dualari kabul olur...gecen hastaneye ben de sordum banyo olayini ilk gun siliyoruz 2.gun yikiyoruz dediler ama bakalim ben yikanmaxin diye yine de sansimi deneyecegim...sen tam arafta kalmissin anim Rabbim hayirli olani yasatsin size insallah...merhabalar kızlar kaç gündür giremedim foruma, nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun.
benim ki de şişko bence ama bana da günüyle uyumlu dedi ama göbek çevresi almış başını gitmiş, ben anlamıyorum cidden :) 28. haftada 35 cm ve 1350 gr.
aramızda iki gün var patates benimkide 1400 gr..bence normaller..benim ki de şişko bence ama bana da günüyle uyumlu dedi. göbek çevresi almış başını gitmiş bence, anlamıyorum cidden :) 28. haftada 35 cm ve 1350 gr.
Canim benimde gobek cevresi 2hafta onden gidiyo napicaz bilmemmbenim ki de şişko bence ama bana da günüyle uyumlu dedi. göbek çevresi almış başını gitmiş bence, anlamıyorum cidden :) 28. haftada 35 cm ve 1350 gr.
Canim benim bi haftadır öyle perisanim ki deniyorum herseyi olmuyo muz kola kahve yok geçmiyor bilmiyorum nedenSelam kizlar hayirli kanfiller herkese...
Ben pek d hos olmayan bisey soracaim affiniza siginarak. Dun geceden beri acayip ishalim var. Ama karin agrisi vs yok bir anda geliyor ve ben wc ye kosuyorum. Bu siralar badinda boyke bisey olan var mi neden oluyor sizce.
Benim de aynı, ücretsiz izin vermiyorlar, yasal izinde de çağırmazlar inşallahyok vermediler, yıl kapanışına geldiği için veremezlermiş, yoksa tabii ki desteklerlermiş ama...
napim ben yasal süreyi doldurup döneceğim37.haftaya kadar çalışırsam 13 hafta kalıyor.. yıllık iznim de 12 gün kalmış olacak, onu kullanabilirsem ne ala.. 3 aylıkken bırakmış olacağım
merhabalar kızlar kaç gündür giremedim foruma, nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?