2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

benim de 1650 ama dr normal dedi,günüyle de uyumluymuş.. bana da az geliyor kıyaslama yapınca, dr. ne dedi sana?

merhabalar kızlar kaç gündür giremedim foruma, nasılsınız? kandiliniz mübarek olsun.
bugün doktora gittim, tahmini olarak 1.6 kg dedi, haftasıyla uyumlu dedi çokşükür. ama benim bıcırık hala dönmemiş, ben döndü diye tahmin ediyordum, kafası elleri ve kollarını hissediyormuşum meğerse. daha zaman var yeri de var döner inşallah dedi..
doğumla ilgili endişelerim vardı anlatmıştım. doktorla konuştum, bebek doğduktan sonra 2 saat kadar anneden ayrı kalıyormuş kontroller için. diğer detaylar için de doğum hemşireleriyle konuştum. mama vermeyin dersek de su veriyorlarmış. yıkamayın dersek de bebe yağı sürüyorlarmış! ne alaka bilemiyorum, artık sorgulamıyorum bunların saçmalıklarını. verniks yine gidiyor yani dedi hemşire. Türkiyeye gitsem normal doğumu destekleyen tek doktor var memlekette, o da nöbetine denk gelmezse doğuma gelmiyor. Hakkaten çok fena arada kaldım ve karar vermek için 3 haftam var. 35. hafta seyahat için son. Eğer aklınıza gelirsem ne olur bana da dua eder misiniz bu gece? Rabbim en doğru kararı verdirsin..

hepimizde bir telas eksikler bitmiyor ama haftasonu baya eksiklerimizi alxik aventin elektrikli gogus pompasi ebebekte indirimdeydi en sonunda aldim, bugun de besigimiz gelecek insallah...araba ve ufak tefek birkac sdy disinda acil olanlari toparladim umarim daha fazla eksigim cikmaz cunki azicik gezsem hemen yoruluyorum...

Bluecum selam.. Konuştuğun halde hastane kendi prosedürünün dışına çıkamıyor yani öyle mi? tüh ya.. Acaba diorum baş hemşire gbi bşi varsa, onu biraz sevindirseniz o yardımcı olamaz mı?
Canım sağ salim bebişlerimize kavuşalım da gerisi teferruat aslında..
Bn de cumtesi ayağımı burktum oğluşuma bşi oldu diye çok korktum ama iiz çok şükür

ben de seni merak etmiştim... umarım en kısa zamanda karar verebilirsin kendin ve bebeğin için en doğru olana. bence her iki ülkede olacakların artılarını ve eksilerini dürüstçe yaz bir yere ve sonra da puanla :)

canım bence kendini sıkıntıya sokma..o bebiş bir şeklide gelicek ve inş senin istediğin yöntem yani normal olarak gelir..kararsızlıklar içinde olmamaya çalış..son ana kadar hiç birimizin durumu belli olmayacak..normal denip sezeryan olanlarda olucak..o yüzden o kısmı bence Rabbime bırak..ve görünürde en mantıklı olan bulunduğun ülkede doğum..sıkma canını..inş bu akşam herkes birbirine dua edicek

benim de 1650 ama dr normal dedi,günüyle de uyumluymuş.. bana da az geliyor kıyaslama yapınca, dr. ne dedi sana?
benim ki de şişko bence ama bana da günüyle uyumlu dedi. göbek çevresi almış başını gitmiş bence, anlamıyorum cidden :) 28. haftada 35 cm ve 1350 gr.

Patates ve eski kaşarın bebişlere yaradığı söyleniyor.. Ama biraz da genetik sanırım, kafana takmamaya çalış, sağlığı yerinde olsun zayıf olsun, doğduğunda kapatırsınız arayı :)

İi yapmışın canım, artık ufak tefekler eksiklerimiz kaldı onlar da yavaş yavaş halledilir.. Kendini yorma dikkat et

merhaba canim umarim hepimizin dualari kabul olur...gecen hastaneye ben de sordum banyo olayini ilk gun siliyoruz 2.gun yikiyoruz dediler ama bakalim ben yikanmaxin diye yine de sansimi deneyecegim...sen tam arafta kalmissin anim Rabbim hayirli olani yasatsin size insallah...

benim ki de şişko bence ama bana da günüyle uyumlu dedi ama göbek çevresi almış başını gitmiş, ben anlamıyorum cidden :) 28. haftada 35 cm ve 1350 gr.

hey maşallah :) benim de 29+3'de 1267 idi.. 31+3'de de 1650 ve 42 cm

belirli aralıklar varmış haftalara göre, grafik verdi,benimki tam ortalamadaymış , seninki üstünde o zaman :)

Canim benim bi haftadır öyle perisanim ki deniyorum herseyi olmuyo muz kola kahve yok geçmiyor bilmiyorum neden

Benim de aynı, ücretsiz izin vermiyorlar, yasal izinde de çağırmazlar inşallah

Bluecum selam.. Konuştuğun halde hastane kendi prosedürünün dışına çıkamıyor yani öyle mi? tüh ya.. Acaba diorum baş hemşire gbi bşi varsa, onu birazsevindirseniz o yardımcı olamaz mı?
Canım sağ salim bebişlerimize kavuşalım da gerisi teferruat aslında..
Bn de cumtesi ayağımı burktum oğluşuma bşi oldu diye çok korktum ama iiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…