2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim park yatak aldim.. icine yataginida işbir yataktan. Babybed modelinden aldik gayet guzel yenidogan bebekle uyumlu sungeri, istersen bi arastir yinede..

çok geçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım direkt yazdım. düştün mü yoksa? sadece dengen mi bozuldu?
haklısın sağlıkla kavuşalım inşallah. hakkımızda hangisi iyiyse ona yönlendirsin Allahım.. çok arada kaldım..

kızlar geçmişe de bakayım dedim ama bulamadım bir haftadır acayip yoğundum yasinleri okumaya devam ediyoruz de mi benim 2 taneydi zorda olsa okudum yetiştirdim herkesin kadir gecesi mübarek olsun dua edelim bol bol inşallah... bende daha mobilyaya karar veremeyenlerdenim newjoy çilek caploonba arasında kaldım

GEcmis olsun sana da ya benim devam ediyo hala.rennie falan mi alsam acaba diyorum.hamilelikte kullanimi guvenliymis.yoksa isyerinde aksam nasil olacak bilmem...

Canım rennie varsa alsaydın hamilelik de kullanılıyor bende kullanıyorum bazen soğuk sade süt iyi geliyor bir süre sonra tekrar süt içmek gerekiyor süt kısa süreli yatistiriyor. İbrahim saraçoğlu süt u söylemişti

yasal izinde çağırırlarsa hayatta gitmem artık o kadar da değil yaaa, süt izinlerini nasıl kullacaksın?
Henüz oraya gelemedik daha Arada şakayla karışık doğuma buradan git diyorlar...
Çok sorun olmazsa hafta 1 gün olarak kullanmak istiyorum, mümkünse cuma, haftasonuyla birleştirip.

hey maşallah :) benim de 29+3'de 1267 idi.. 31+3'de de 1650 ve 42 cm

belirli aralıklar varmış haftalara göre, grafik verdi,benimki tam ortalamadaymış , seninki üstünde o zaman :)
bana vermedi öyle bişey uyumlu dedi geçti :) hatta ben dedim ki şeker çıkmadı ama sonradan bişey olmasın; yok elimizde ki verilerde sorun görünmüyor dedi. o cetvele benim için bakma sansın olur mu acaba ? haftasonu kadın doğumcu arkadaşımda fazlaymış biraz dedi ama o boyu içinde uzun dedi...

Iyi yapmissin canim listeyi her pazar alisverise ciktigimda kontrol ediyorum daha bitiremiyorum.haftasonu bende nevresim pike takimlarini 3 6ay icinbaya tulum takim 3tane hastane cikisi fln kendi gecelik pijamalarimi fln bitirdim derken listeye bakdimm daha bitirememisim ama cogu bitdi azi kaldi cok sukur hepimizde insallah tamamlariz

Henüz oraya gelemedik daha Arada şakayla karışık doğuma buradan git diyorlar...
Çok sorun olmazsa hafta 1 gün olarak kullanmak istiyorum, mümkünse cuma, haftasonuyla birleştirip.

ben de öyle yapacağım, toplu kullanmak mümkün değil gibi zaten böle daha iyi heralde

bir bakayım eve gidince çok net değil, benim değerlerin yerini gösteren bir grafik, resmini çekerim.

sizin boy pos kilo durumu nasıl? ben mesela zaten minyonum eşim de çok iri sayılmaz.

geçen cuma bitirdik canım.artık okunmayacak

bizde birleştirtmiyorlar, her gün 1,5 saat :) Ümraniye'den Ortaköy'e gitmek istersen
Hadi ya, başka bir çözüm önermediler mi, ümraniye'de bile otursan o trafikte 1,5 saat heba olur
İş değiştirme şansın yok mu? Benim ev ile iş çok yakın, ama bebek evde olmayacak, kardeşime bırakıcam, 1,5 saate gidip gelemem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…