Benim de aynı, ücretsiz izin vermiyorlar, yasal izinde de çağırmazlar inşallah
Canim park yatak aldim.. icine yataginida işbir yataktan. Babybed modelinden aldik gayet guzel yenidogan bebekle uyumlu sungeri, istersen bi arastir yinede..katticim ya sen bebek yatağının nasıl olması gerektiğini anlatmıştın. sana zahmet tekrar edermisin? park yatak aldım içine yatak alcam bi dünya çeşit var visko pamuk sünger yün ortopedik yarı ortopedik. yün çöküyomuş onu eledik. ya diğerleri
muz ve patetes ye canım bol bolevet geriden geliyor dedi gayette kilo aldım ben bebeğimi neden besleyemiyorum 14 kilo aldım ne yapmam lazım acaba neye ağırlık vermeliyim
Bluecum selam.. Konuştuğun halde hastane kendi prosedürünün dışına çıkamıyor yani öyle mi?tüh ya.. Acaba diorum baş hemşire gbi bşi varsa, onu biraz sevindirseniz o yardımcı olamaz mı?
Canım sağ salim bebişlerimize kavuşalım da gerisi teferruat aslında..
Bn de cumtesi ayağımı burktum oğluşuma bşi oldu diye çok korktum ama iiz çok şükür
GEcmis olsun sana da ya benim devam ediyo hala.rennie falan mi alsam acaba diyorum.hamilelikte kullanimi guvenliymis.yoksa isyerinde aksam nasil olacak bilmem...
Henüz oraya gelemedik dahayasal izinde çağırırlarsa hayatta gitmem artık o kadar da değil yaaa, süt izinlerini nasıl kullacaksın?
bana vermedi öyle bişey uyumlu dedi geçti :) hatta ben dedim ki şeker çıkmadı ama sonradan bişey olmasın; yok elimizde ki verilerde sorun görünmüyor dedi. o cetvele benim için bakma sansın olur mu acaba ? haftasonu kadın doğumcu arkadaşımda fazlaymış biraz dedi ama o boyu içinde uzun dedi...hey maşallah :) benim de 29+3'de 1267 idi.. 31+3'de de 1650 ve 42 cm
belirli aralıklar varmış haftalara göre, grafik verdi,benimki tam ortalamadaymış , seninki üstünde o zaman :)
Iyi yapmissin canim listeyi her pazar alisverise ciktigimda kontrol ediyorum daha bitiremiyorum.haftasonu bende nevresim pike takimlarini 3 6ay icinbaya tulum takim 3tane hastane cikisi fln kendi gecelik pijamalarimi fln bitirdim derken listeye bakdimm daha bitirememisim ama cogu bitdi azi kaldi cok sukur hepimizde insallah tamamlarizhepimizde bir telas eksikler bitmiyor ama haftasonu baya eksiklerimizi alxik aventin elektrikli gogus pompasi ebebekte indirimdeydi en sonunda aldim, bugun de besigimiz gelecek insallah...araba ve ufak tefek birkac sdy disinda acil olanlari toparladim umarim daha fazla eksigim cikmaz cunki azicik gezsem hemen yoruluyorum...
Henüz oraya gelemedik dahaArada şakayla karışık doğuma buradan git diyorlar...
Çok sorun olmazsa hafta 1 gün olarak kullanmak istiyorum, mümkünse cuma, haftasonuyla birleştirip.
bana vermedi öyle bişey uyumlu dedi geçti :) hatta ben dedim ki şeker çıkmadı ama sonradan bişey olmasın; yok elimizde ki verilerde sorun görünmüyor dedi. o cetvele benim için bakma sansın olur mu acaba ? haftasonu kadın doğumcu arkadaşımda fazlaymış biraz dedi ama o boyu içinde uzun dedi...
bizde birleştirtmiyorlar, her gün 1,5 saat :) Ümraniye'den Ortaköy'e gitmek istersenben de öyle yapacağım, toplu kullanmak mümkün değil gibi zaten böle daha iyi heralde
yani öyle çok boylu poslu değiliz, ben 165 eşim 185...bir bakayım eve gidince çok net değil, benim değerlerin yerini gösteren bir grafik, resmini çekerim.
sizin boy pos kilo durumu nasıl? ben mesela zaten minyonum eşim de çok iri sayılmaz.
bizde birleştirtmiyorlar, her gün 1,5 saat :) Ümraniye'den Ortaköy'e gitmek istersen
bizde birleştirtmiyorlar, her gün 1,5 saat :) Ümraniye'den Ortaköy'e gitmek istersen
yani öyle çok boylu poslu değiliz, ben 165 eşim 185...
güya ters trafik ama her akşam 1 saat yol, toplu ulaşım zaten yok :) süt iznini kullanmak için taksiye binmem gerek :) kısaca süt izni yok ama ben 6 ay ücretsiz kullanacağım inşallah...ümraniye-ortaköy arası güzel bir güzergah değil sanki ya :/
geçen cuma bitirdik canım.artık okunmayacakkızlar geçmişe de bakayım dedim ama bulamadım bir haftadır acayip yoğundum yasinleri okumaya devam ediyoruz de mi benim 2 taneydi zorda olsa okudum yetiştirdim herkesin kadir gecesi mübarek olsun dua edelim bol bol inşallah... bende daha mobilyaya karar veremeyenlerdenim newjoy çilek caploonba arasında kaldım
Hadi ya, başka bir çözüm önermediler mi, ümraniye'de bile otursan o trafikte 1,5 saat heba olurbizde birleştirtmiyorlar, her gün 1,5 saat :) Ümraniye'den Ortaköy'e gitmek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?