ayy sevindim :) boyu ne kadardı? ben şekerden o kadar korkuyorum ki... aslında her şeyden korkuyorum galiba.. meyveyi sebzeyi sirkede bekletmeden yemiyorum, evimi ilaçlatmaktan vazgeçtim.. gel gör ki aksilikler beni buluyor, çevreyi ilaçlarlar gaz evin içine dolar, aldığım baskül hamilelere uygun çıkmazaramızda iki gün var patates benimkide 1400 gr..bence normaller..
yok canım ne yazik ki... bir ihtimal işim ortaköy'e taşınabilir merakla onu bekliyorum. bu taşınma işi olursa resmen piyango çıkmış gibi olurum...Hadi ya, başka bir çözüm önermediler mi, ümraniye'de bile otursan o trafikte 1,5 saat heba olur
İş değiştirme şansın yok mu? Benim ev ile iş çok yakın, ama bebek evde olmayacak, kardeşime bırakıcam, 1,5 saate gidip gelemem herhalde
Canım kilosu gayet normal , haftasına uyumlu bence. doktor mu ne dedi geriden geliyor diye ?Maşallah canım Amin şu mübarek günde sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. benim bebeğim biraz geriden gidiyor canım sıkılıyor. bizde cumartesi gittik kontrole 2000 kg dedi. ne yemeliyim acaba bebeği beslemek için ekstra yediğin birşey var mı senin?
Yok cikmadii ama dr.um tatlidan hamurdan uzak dur dedi.. sizde cikmismiydi sekerşeker çıktı mı sizde ?
Canim park yatakla icinin yatagini kaca aladin bende park yatak alicamda arastiriyorum.Canim park yatak aldim.. icine yataginida işbir yataktan. Babybed modelinden aldik gayet guzel yenidogan bebekle uyumlu sungeri, istersen bi arastir yinede..
ahhaaaa :)))) az kaldı patatescim. az daha dişimizi sıkacaz belkide bu günlerimizi özlicez..evet normal dedi doktor ki aşağıdaki takvimimizde de normal gözüküyor..boyu 38cm.ben diğer sitelerden de bakıyorum boyu kilosu hep haftasına göre uyumlu gidiyor..doktorumunda söylediği bu yönde hep.ayy sevindim :) boyu ne kadardı? ben şekerden o kadar korkuyorum ki... aslında her şeyden korkuyorum galiba.. meyveyi sebzeyi sirkede bekletmeden yemiyorum, evimi ilaçlatmaktan vazgeçtim.. gel gör ki aksilikler beni buluyor, çevreyi ilaçlarlar gaz evin içine dolar, aldığım baskül hamilelere uygun çıkmazsıkıldım ben gebelikten biraz galiba...
Tatile benim de gidesim var ama imkansiz gibi su kosturmacanin icinde zaman yok sanirim(((ben annemide kayinvalidemide insallah ALLAHINiznile kendi evime cagircam biri yurtdisinda biri sehir disinda hicbirisine gidemem)))annisler gelsinnkızlar ya kv.dem..dün görüştük ve bana 7gün çıktıktan sonra ister bana gel ister annene geç dedi.ama bizde daha çok rahat edersin dedi..hangi akla hizmet dedi bilmiyorum.bende salak salak yüzüne baktım sadece..ne diyor bu der gibi...eltimde oğlundan kalma değer verdiği bikaç kıyafet v.b bana vereceğini söyledi..oğluna hatıra olarak kaldırdığı parçalarmış...öyle çok şey değil bahsettiği bir iki bişey...dağlaramı vurayım kendimi..yanlış anlamamk için zor tutum kendimi..önce vaov oğlu için sakladığı şeyleri vericek dedim ve salak gibi kendimi değerli hissettim..ya benim kafa hiç iyi değil bu günlerde salağa dönmüş gibiyim...başımı alıp tatile gidesim var..ama şuan imkansız
kuzum bizde de öyle olacak..annemde k.v bize gelecekler normal şartlarda.ki ilk dönemler yanımda olsunlar istiyordumda zaten tecrübesizlikten dolayı..nerden bu düşünceye girdi anlamadım..acaba annemin yanına gideceğimi mi sanıp ön plan yaptı kendince :) çok komik yaTatile benim de gidesim var ama imkansiz gibi su kosturmacanin icinde zaman yok sanirim(((ben annemide kayinvalidemide insallah ALLAHINiznile kendi evime cagircam biri yurtdisinda biri sehir disinda hicbirisine gidemem)))annisler gelsinn
bizim şirket pazartesi yada cuma günü 1 gün olarak veriyor.yasal izinde çağırırlarsa hayatta gitmem artık o kadar da değil yaaa, süt izinlerini nasıl kullacaksın?
Canim N11den kraftin oyun parkini 70×110 380tlye aldik. İcinin yataginida 70×130olculeri vardi biz kestirdik 355tlye mal oldu canim..Engilish home da bebek nevresim tak. Nevresimler %25indirim vardi hafta sonuda nevresimlerimizi aldikCanim park yatakla icinin yatagini kaca aladin bende park yatak alicamda arastiriyorum.
Benimde tatile cooook ihtiyacim var canim ama mumkun degil doguma az kaldi evde dinleniyorum hep kendimi zorlamiyorum.annislere gelincede inan insan kendi evinde rahat onlar yanina gelsin :) eltinde kotu niyetlimi soyledi sen anlarsin ne niyetle soyledigini.kızlar ya kv.dem..dün görüştük ve bana 7gün çıktıktan sonra ister bana gel ister annene geç dedi.ama bizde daha çok rahat edersin dedi..hangi akla hizmet dedi bilmiyorum.bende salak salak yüzüne baktım sadece..ne diyor bu der gibi...eltimde oğlundan kalma değer verdiği bikaç kıyafet v.b bana vereceğini söyledi..oğluna hatıra olarak kaldırdığı parçalarmış...öyle çok şey değil bahsettiği bir iki bişey...dağlaramı vurayım kendimi..yanlış anlamamk için zor tutum kendimi..önce vaov oğlu için sakladığı şeyleri vericek dedim ve salak gibi kendimi değerli hissettim..ya benim kafa hiç iyi değil bu günlerde salağa dönmüş gibiyim...başımı alıp tatile gidesim var..ama şuan imkansız
Gule gule kullan canim.bende bayramdan sonra alicam insallah.Canim N11den kraftin oyun parkini 70×110 380tlye aldik. İcinin yataginida 70×130olculeri vardi biz kestirdik 355tlye mal oldu canim..Engilish home da bebek nevresim tak. Nevresimler %25indirim vardi hafta sonuda nevresimlerimizi aldik
sorma canım liste elime yapışık dolaşıyorum ,ilk olunca tecrübesizlikten de insan stres oluyor yetiştiremem diye...neyse ki sen de azaltmışsın canım ilk etapta aciller lazım zaten onları da hallettik şükür...Iyi yapmissin canim listeyi her pazar alisverise ciktigimda kontrol ediyorum daha bitiremiyorum.haftasonu bende nevresim pike takimlarini 3 6ay icinbaya tulum takim 3tane hastane cikisi fln kendi gecelik pijamalarimi fln bitirdim derken listeye bakdimm daha bitirememisim ama cogu bitdi azi kaldi cok sukur hepimizde insallah tamamlariz
Canım o ebatlara göre ikea satıyor çarşafı ayrı yastık kılıfı nevresimi ayrı satıyor yalnız. İnternettende alabiliyorsun.kızlar ya 120*60 beşiğe bi uyku seti bulamadım iyi mi istediğim gibi beyaz veya krem dantelli sade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?