2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aramızda iki gün var patates benimkide 1400 gr..bence normaller..
ayy sevindim :) boyu ne kadardı? ben şekerden o kadar korkuyorum ki... aslında her şeyden korkuyorum galiba.. meyveyi sebzeyi sirkede bekletmeden yemiyorum, evimi ilaçlatmaktan vazgeçtim.. gel gör ki aksilikler beni buluyor, çevreyi ilaçlarlar gaz evin içine dolar, aldığım baskül hamilelere uygun çıkmaz sıkıldım ben gebelikten biraz galiba...

yok canım ne yazik ki... bir ihtimal işim ortaköy'e taşınabilir merakla onu bekliyorum. bu taşınma işi olursa resmen piyango çıkmış gibi olurum...

Canım kilosu gayet normal , haftasına uyumlu bence. doktor mu ne dedi geriden geliyor diye ?

kızlar ya kv.dem..dün görüştük ve bana 7gün çıktıktan sonra ister bana gel ister annene geç dedi.ama bizde daha çok rahat edersin dedi..hangi akla hizmet dedi bilmiyorum.bende salak salak yüzüne baktım sadece..ne diyor bu der gibi...eltimde oğlundan kalma değer verdiği bikaç kıyafet v.b bana vereceğini söyledi..oğluna hatıra olarak kaldırdığı parçalarmış...öyle çok şey değil bahsettiği bir iki bişey...dağlaramı vurayım kendimi..yanlış anlamamk için zor tutum kendimi..önce vaov oğlu için sakladığı şeyleri vericek dedim ve salak gibi kendimi değerli hissettim..ya benim kafa hiç iyi değil bu günlerde salağa dönmüş gibiyim...başımı alıp tatile gidesim var..ama şuan imkansız

Canim park yatak aldim.. icine yataginida işbir yataktan. Babybed modelinden aldik gayet guzel yenidogan bebekle uyumlu sungeri, istersen bi arastir yinede..
Canim park yatakla icinin yatagini kaca aladin bende park yatak alicamda arastiriyorum.

ahhaaaa :)))) az kaldı patatescim. az daha dişimizi sıkacaz belkide bu günlerimizi özlicez..evet normal dedi doktor ki aşağıdaki takvimimizde de normal gözüküyor..boyu 38cm.ben diğer sitelerden de bakıyorum boyu kilosu hep haftasına göre uyumlu gidiyor..doktorumunda söylediği bu yönde hep.
nasıl yani baskülmü

Tatile benim de gidesim var ama imkansiz gibi su kosturmacanin icinde zaman yok sanirim(((ben annemide kayinvalidemide insallah ALLAHINiznile kendi evime cagircam biri yurtdisinda biri sehir disinda hicbirisine gidemem)))annisler gelsinn

Kizlar kan sayimi testi yaptirdinizmi lokosit yuksek cikdi doktorum fizyolojik hamilellikden dedi ama korktum aranizda varmi yuksek cikan

Tatile benim de gidesim var ama imkansiz gibi su kosturmacanin icinde zaman yok sanirim(((ben annemide kayinvalidemide insallah ALLAHINiznile kendi evime cagircam biri yurtdisinda biri sehir disinda hicbirisine gidemem)))annisler gelsinn
kuzum bizde de öyle olacak..annemde k.v bize gelecekler normal şartlarda.ki ilk dönemler yanımda olsunlar istiyordumda zaten tecrübesizlikten dolayı..nerden bu düşünceye girdi anlamadım..acaba annemin yanına gideceğimi mi sanıp ön plan yaptı kendince :) çok komik ya

Kizlar merak ettigim bir konu var, bebek dogunca 40 gun lohusalikta anne biraz perisan oluyor orasi malum, esim diyorki 20 kirki ciktiginda arada cikariz gezeriz ne bileyim deniz havasi aliriz falan,ama buyukler albasmasi olursun,bu geleneklere aykiri gibi konuştular, tamam bende barlara diskolara gideyim denize gireyim kopayim demedimkii,sadece olabildiğince hamilelik depresyonuna girmeden su 4p gunu guzel gecirmek istiyoru
istiyorum, yaa kuzenim dogum yapti 25.gunu evden adim atmadi,kilo aldi,uykusuz,kani cekilmis ruh gibi,asabi olmus, bunlar mi yani dogru olan akil verin lütfen

Canim park yatakla icinin yatagini kaca aladin bende park yatak alicamda arastiriyorum.
Canim N11den kraftin oyun parkini 70×110 380tlye aldik. İcinin yataginida 70×130olculeri vardi biz kestirdik 355tlye mal oldu canim..Engilish home da bebek nevresim tak. Nevresimler %25indirim vardi hafta sonuda nevresimlerimizi aldik

Benimde tatile cooook ihtiyacim var canim ama mumkun degil doguma az kaldi evde dinleniyorum hep kendimi zorlamiyorum.annislere gelincede inan insan kendi evinde rahat onlar yanina gelsin :) eltinde kotu niyetlimi soyledi sen anlarsin ne niyetle soyledigini.

Canim N11den kraftin oyun parkini 70×110 380tlye aldik. İcinin yataginida 70×130olculeri vardi biz kestirdik 355tlye mal oldu canim..Engilish home da bebek nevresim tak. Nevresimler %25indirim vardi hafta sonuda nevresimlerimizi aldik
Gule gule kullan canim.bende bayramdan sonra alicam insallah.

sorma canım liste elime yapışık dolaşıyorum ,ilk olunca tecrübesizlikten de insan stres oluyor yetiştiremem diye...neyse ki sen de azaltmışsın canım ilk etapta aciller lazım zaten onları da hallettik şükür...

KV ve görümcelerle ilişkilerde iyi niyetli (hatta saf ) olmak daha kolay ve rahat. ben öyleyim en azından eşimin ailesinde hal hatır sormak dışında bir heyecan yok ne yazık ki :) bizimkiler de işte şöyle böyle.. eşim zaten rahat insan, ben kendi kendime takılıyorum işte :) Allahtan arkadaşlarımdan heyecanıma ortak olan var da mesela biri ekli görseli hazırladı gerçek ölçülere uygun olarak, nasıl mutlu oldum anlatamam görünce..

Eklentiler

• bebek odası.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 190
  • bebiş oda.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 165
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…