uslu olacak seninki demek kiKizlar benim oglus basdan beri tenbel hareket etmiyooo fazlaa etsede hic sert tekme vurmuyooo
O bantlardan hiç kullanmadım int baktım fakat benşm asacağım Çerçeve agır o yüzden Çivi daha iyi tutacaktır diğer hafif çerçeveler için o bantlardan düşünebilirimkapıya asmak için çift taraflı bant kullanabilirsin ben evde tablolarımı öyle astım çok sağlam tutuyor. İyi bir marka alman lazim bantı ama.
Oh iii bari rahatladim canim cok saol.Tansiyon aletiyle bir oldum resmen saat die onu tasiyorum kolumda artikCanım benim nabız 100 çıktı bu arada doktor gayet normal 100 ve 120 arası olur dedi. Endişelenme yani :)
@cryofangel ben de hem bu ilacı hem de kalsiyum kullanıyorum canım. Ama magnezyumun tadını beğenmediğim için arasıra içiyorum!Ben sadece magnezyum iciyorum canm magnezyum diasporal diye bisi sadece uc kez kramp girdi bacagima ama bn 10. Haftadan beri iciyorum etki eder tabinkullan derim
@cryofangel ben de hem bu ilacı hem de kalsiyum kullanıyorum canım. Ama magnezyumun tadını beğenmediğim için arasıra içiyorum!
Canim yesil erikse hic iyi olmuyor camur gibi oluyor dondurucuda ama olgun kirmizi erikse italyan yada anjelik turu dondurucuda olur. Çilegi ise hic tavsiye etmem direk çürüyor.
Insallah teyzesi ama bide sert tekmelerinj gorsem cok sakinn((uslu olacak seninki demek ki
o erikler olur evet ama çilek konusunda hiç denemedim donmuş çilekten komposto. Vişne çözdürülüp taze meyve gibi yenebildiğinden erikle çileğide aynı yapacaksın sandım ben. Ama meyve suları konusunda haklısın insan şüpheye düşüyor. Sırf bu yüzden derin dondurucu alasım var hemde en büyüğünden. Bende vişne alıp koyacağım dondurucuya onu çözününce az şeker yada balla tatlandırıp su ekleyip blendırdan geçirirsen de güzel oluyor. Ben çok komposto sevmem pişince tadı değişiyor diye meyvenin bu vişneyi çocukluğumdan beri böyle hazırlar içerdik biz marketteki meyve sularına 5 basar resmen.Bordo rengine yakın erikle sarı erik karışık kaynatıyor annem güzel oluyor köyü renk erik içeceğé renk veriyor.
Yeşil erik değil canım.
Çilek şimdi yapıyorum meyve suyu güzel oluyor ama yıkayıp saplarını ayiklayip derin dondurucu ma koydum çıkartıp direk tencereye su ve şeker koyarım vişne yi öyle yapıyorum.
Hamilelik de hiç çay içmedim ben tiksindim çay in kokusundan annem yaptığı visneler ı bana verdi çok iyi geldi onları tükettim. Hazır meyve sularında artık helal mi değil mi ya da sağlıklı mı diye düşünmekten bi hal oluyor m
boşver yakmasın Canını. bizimki hiç acımıyor anneye valla hareket etsin sakin sakinInsallah teyzesi ama bide sert tekmelerinj gorsem cok sakinn((
Canım sen Besevler tarafında oturuyorsun sanırım, ailem de Çamlıca' da oturuyor.Saol canım, ben de yrn bi doktoruma sorup ona göre bi gün magnezyum bi gün kalsiyum içeyim diorum
o erikler olur evet ama çilek konusunda hiç denemedim donmuş çilekten komposto. Vişne çözdürülüp taze meyve gibi yenebildiğinden erikle çileğide aynı yapacaksın sandım ben. Ama meyve suları konusunda haklısın insan şüpheye düşüyor. Sırf bu yüzden derin dondurucu alasım var hemde en büyüğünden. Bende vişne alıp koyacağım dondurucuya onu çözününce az şeker yada balla tatlandırıp su ekleyip blendırdan geçirirsen de güzel oluyor. Ben çok komposto sevmem pişince tadı değişiyor diye meyvenin bu vişneyi çocukluğumdan beri böyle hazırlar içerdik biz marketteki meyve sularına 5 basar resmen.
Birde üzüm seviyorsan robottan geçir at dondurucuya ben yemekler için koruk suyu yapıp koyuyorum şerbeti de süt yapar üzümün.Evet canım komposto için dedim ben cozdurup yemek için değil, birde doğumdan sonra pratik olur bunlar sütümuz olur bol bol inşallah.
Bende buzdolabı m buzlugu küçük mecbur mutfak à uygun ölçülerde almıştık kurban etleri bile sığmıyor du . Cunku ben fazla ekmek olsa buzluga atiyorum, bizde derin Dondurucu aldik küçük ebat sandık tipi
geçenlerde eşim mersin tarafından limon getirmişti onları da attım. Netten okudum millet portakal bile atiyormus çıkartıp limon portakal suyu yapmak için.
Şimdi de fasulye güzel bulursam taze fasulye atacağım zeytinyağlı şekilde haşlayıp .
öyle elimden geleni yapmaya çalışıyorum
O nasıl oluyor onu bilmiyorum beyaz üzüm u seviyorum onu yıkayıp atınca çıkarınca nasıl bir işlem yapacağımBirde üzüm seviyorsan robottan geçir at dondurucuya ben yemekler için koruk suyu yapıp koyuyorum şerbeti de süt yapar üzümün.
Kızlar bide bebeğin alt temizliği için ne kullancksnz.ıslak mendil onermiylar.unibaby nin yenidoğaniiçin ıslak pamuğu var onu mu alsam diyorum.yada kndim mi pamuk aalıp ıslatıp kullansa m.sizler ne dusnysnz bukonudaa
Hareketlerini say canim. Sen kaciriyor olabilirsin gun icinde her hangi bi saat olabilir, uzan sol tarafina ve on hareket bekle bu illa tekme olmak zorunda degil. 10 hareketi bulunca derin bi nefes al sukret ve isine devam et canimmmm bana drumun soyledigi buydu, gunde bikac kere yap dedi ama ben cok aktif olmadigi bi saati secip o saatte bakiyorjm diger zamanlar zaten hareketli diyeKızlar bugün 32+4 oldum. 2 gündür benim kız gene az hareket etmeye başladı. Zaten baştan beri aşırı hareketli bi bebek değildi. Benim gibi olan var mı aranızda?
Ya işte igneyi yapana kadar mesele sonra o kadar neden korktum diye kendime kızdım şahsen :))Çok acımadı canım ama iğne yapan hemşire daha doğrusu hemşiri dövecektim
Sordum çocuğa çok yakar mı "Evet yakar ağır bi iğne" dedi ben ağlayacaktım yüzüm düştü
Yan döndüm kalçama bi sprey sıktı bu acıyı azaltır biraz dedi eyvah dedim bunu sıktıysa kesin çok feci bir şey geliyor
Ama hissettim ilacı felan ama çok aman aman acımadı:)
Canım sen Besevler tarafında oturuyorsun sanırım, ailem de Çamlıca' da oturuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?