2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar benim oglus basdan beri tenbel hareket etmiyooo fazlaa etsede hic sert tekme vurmuyooo

kapıya asmak için çift taraflı bant kullanabilirsin ben evde tablolarımı öyle astım çok sağlam tutuyor. İyi bir marka alman lazim bantı ama.
O bantlardan hiç kullanmadım int baktım fakat benşm asacağım Çerçeve agır o yüzden Çivi daha iyi tutacaktır diğer hafif çerçeveler için o bantlardan düşünebilirim

Canim yesil erikse hic iyi olmuyor camur gibi oluyor dondurucuda ama olgun kirmizi erikse italyan yada anjelik turu dondurucuda olur. Çilegi ise hic tavsiye etmem direk çürüyor.

Bordo rengine yakın erikle sarı erik karışık kaynatıyor annem güzel oluyor köyü renk erik içeceğé renk veriyor.
Yeşil erik değil canım.
Çilek şimdi yapıyorum meyve suyu güzel oluyor ama yıkayıp saplarını ayiklayip derin dondurucu ma koydum çıkartıp direk tencereye su ve şeker koyarım vişne yi öyle yapıyorum.
Hamilelik de hiç çay içmedim ben tiksindim çay in kokusundan annem yaptığı visneler ı bana verdi çok iyi geldi onları tükettim. Hazır meyve sularında artık helal mi değil mi ya da sağlıklı mı diye düşünmekten bi hal oluyor m

o erikler olur evet ama çilek konusunda hiç denemedim donmuş çilekten komposto. Vişne çözdürülüp taze meyve gibi yenebildiğinden erikle çileğide aynı yapacaksın sandım ben. Ama meyve suları konusunda haklısın insan şüpheye düşüyor. Sırf bu yüzden derin dondurucu alasım var hemde en büyüğünden. Bende vişne alıp koyacağım dondurucuya onu çözününce az şeker yada balla tatlandırıp su ekleyip blendırdan geçirirsen de güzel oluyor. Ben çok komposto sevmem pişince tadı değişiyor diye meyvenin bu vişneyi çocukluğumdan beri böyle hazırlar içerdik biz marketteki meyve sularına 5 basar resmen.

Evet canım komposto için dedim ben cozdurup yemek için değil, birde doğumdan sonra pratik olur bunlar sütümuz olur bol bol inşallah.
Bende buzdolabı m buzlugu küçük mecbur mutfak à uygun ölçülerde almıştık kurban etleri bile sığmıyor du . Cunku ben fazla ekmek olsa buzluga atiyorum, bizde derin Dondurucu aldik küçük ebat sandık tipi
geçenlerde eşim mersin tarafından limon getirmişti onları da attım. Netten okudum millet portakal bile atiyormus çıkartıp limon portakal suyu yapmak için.
Şimdi de fasulye güzel bulursam taze fasulye atacağım zeytinyağlı şekilde haşlayıp .
öyle elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Bugün kontrole gittik bizde bebeğim yaklaşık 2 kilo boyu da 42 cm çıkmış bi sorunumuz yok şükür de doktor nst ye soktu erken değil mi sizce ?? Sancı falan da çıkmadı zaten

Birde üzüm seviyorsan robottan geçir at dondurucuya ben yemekler için koruk suyu yapıp koyuyorum şerbeti de süt yapar üzümün.

Canim ben soyle bi yontem uyguluycam. Yenidogan islak mendillerinden aldim nolur nolmaz diye. Kakasini onunla emizliyce, cunku kendi uygulayacagim yontem ilk basta kaka icin nasil olur bilemedim. Ama cisi icin bi sprey sisesine kaynamis sogumus su, birkac damla lavanta birkac damla papatya yagi koyacagim bunlar antiseptikmis, onu aldigim pamuklu bezler var onlara sikip bebegin altini silmeyi dusunuyorum. Bez yikamakla ugrasamam diyorsan kagt avlu da kullanabilirsin, hatta direk su kullananlar da var ama ben biraz daha hijyenik olsun istedim. Aldigim islak mendiller bitince kakasini da o sekilde temizlemeye basliycam insallah.

Kızlar bugün 32+4 oldum. 2 gündür benim kız gene az hareket etmeye başladı. Zaten baştan beri aşırı hareketli bi bebek değildi. Benim gibi olan var mı aranızda?
Hareketlerini say canim. Sen kaciriyor olabilirsin gun icinde her hangi bi saat olabilir, uzan sol tarafina ve on hareket bekle bu illa tekme olmak zorunda degil. 10 hareketi bulunca derin bi nefes al sukret ve isine devam et canimmmm bana drumun soyledigi buydu, gunde bikac kere yap dedi ama ben cok aktif olmadigi bi saati secip o saatte bakiyorjm diger zamanlar zaten hareketli diye

Ya işte igneyi yapana kadar mesele sonra o kadar neden korktum diye kendime kızdım şahsen :))

Kızlar gebelik pskolojisinden midir anlamadım bu gebeliğimde eşimle çok uzaklaştık benimle aynı dertten müzdarip olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…