Geçen hafta benimde doplerim vardı . Dr. bebek doğum pozizyonun da şu anda istesen çok rahatlıkla normal doğum yapabilirsin dedi kafası tam rahim ağzında dedi rahim yolunda çok iyi dedi . tabi ben istemiyorum !! Korkmalımıyım!! bide çok hareketliyim benn başka da birşey demediMerhaba guzel anneler, bayadir yazamadim yazliktaydik hafta sonu geldik dun de dr. Kontrolumuz vardi. Bebegimin gelisimi cok guzel hersey yolunda suyum kilom bebisin kilosu 1549 olmus. Tek problem oglum dogum pozisyonuna girmis kafasi rahime dayali. Drum 6 hafta kipirdamada yatcaksin dedi. Yemek yapmaya dahi kalkma dedi. Yatiyorum dundrn beri. Korkudan dun alisverise gittik herseyini tmamladik bebegimin kizlar dua edin bize 36. Haftayi tamamlayabilelim en azindan. Buda oglumum selfi pozubirer maşallah rice edim
Ben internetten almiyorum.magazadan aliyorum kiyafetleri ve cogu seyleri.V. Kizlar bisey sorcm özellikle internetten alışveriş yapanlara..bebis için emzik biberon ve kıyafetleri hangi siteden aldınız.bide emzik ve biberon olarak hangi marka ve özelliktealdinz.hhiç bilgim yok.ve almk istyrm artık.son olarak tulum altlar ustlere zibinlar bedenleri ni kaç beden aldınız ve kaçar tane.internetten mi alayim yoksa magazadanmi bilmym.ve kaçar tane almaliym.lütfen fikirlerinizi beklym
bende dun nts ye gırdımBugün kontrole gittik bizde bebeğim yaklaşık 2 kilo boyu da 42 cm çıkmış bi sorunumuz yok şükür de doktor nst ye soktu erken değil mi sizce ?? Sancı falan da çıkmadı zaten
Canım günaydınn , mideni yakacak olan şeyler yemeseydin susamlı şeyler limon limonata domates gibi ... birde akşam 9 dan sonra hiç bir şey yeme , 2 yastıkla yat kıyamam ... birde bana yatamazsann ılık duş al ya da süt iç demişlerdi oda rahatlatıp uyuturmuşgünaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
Canım günaydınn , mideni yakacak olan şeyler yemeseydin susamlı şeyler limon limonata domates gibi ... birde akşam 9 dan sonra hiç bir şey yeme , 2 yastıkla yat kıyamam ... birde bana yatamazsann ılık duş al ya da süt iç demişlerdi oda rahatlatıp uyuturmuş
günaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
gittiği yere kadar artık patatescim..tamam ben bittim dediğim anda bırakacam..başka şansım yok..seninle iş konusunda tıpa tıp aynı şeyleri hissediyorum, yapılacak tonla iş var ben ya uyuyorum ya burda takılıyorum.. dönüşte atacaklar kesin beni... birde nasıl geçer 7 hafta misk??
Kıyamam yaaslında ağır birsey de yemedim ama bilmiyorum ki her zaman oluyordu ilacımı içince geçiyordu bu gece ilaç da fayda etmedi süt içtim soda içtim gün içinde sakız çiğneyince rahatlatıyordu biraz onu bile yaptım ama bana mısın demedi
çalışır raporu alıcam katticimamannn boşver zaten izninede az kaldı yavaş yavaş yap son 3 haftan dimi cnm
soda ve sakız iyi gelmez aslında mide yanmasına, tabi gebelikte her şey tersine dönebiliyor.aslında ağır birsey de yemedim ama bilmiyorum ki her zaman oluyordu ilacımı içince geçiyordu bu gece ilaç da fayda etmedi süt içtim soda içtim gün içinde sakız çiğneyince rahatlatıyordu biraz onu bile yaptım ama bana mısın demedi
aynen artık 34 mu olur 35 mi yoksa 37 'ye kadar direnir miyim bilemedim. buradan doğum haberlerini okuruz kesin 37'yi beklersek :) bu sabah bile o kadar zor kalktım ki, ama yarın tatillll :)gittiği yere kadar artık patatescim..tamam ben bittim dediğim anda bırakacam..başka şansım yok..
günaydın canım geçmiş olsun. karpuz yemek ferahlatmıyor mu ?
ahaaa ahhaaaa : )))) aslında benimki klavye pozitifliği resmen..şu masa başındaki halimi görsen...Canım sen bu pozitif enerjiyle maşallah halledersin tüm işleri: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?