2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Geçen hafta benimde doplerim vardı . Dr. bebek doğum pozizyonun da şu anda istesen çok rahatlıkla normal doğum yapabilirsin dedi kafası tam rahim ağzında dedi rahim yolunda çok iyi dedi . tabi ben istemiyorum !! Korkmalımıyım!! bide çok hareketliyim benn başka da birşey demedi

Ben internetten almiyorum.magazadan aliyorum kiyafetleri ve cogu seyleri.
netten bazi ihtiyaclari aliyorum.
yenidogan ,ne kiyafet ne bez aldim.
bezde 1 numarayla basladim.
kiyafetlerini 0-3 ay aliyorum.3-6 ay hic almadim erkenden degil.buyudukce aliyorum.
kızımdada boyle yapmistim.3.aya kadar giydi kiyafetlerini.
Simdi aldigim kiyafetler 51 ve 62 cm.etiketlerini kesip yikadim.
tulum cok alma derim hemen kısa geliyor.cok giyemiyor 3 tane alman yeterli.
10 yada 15 tane kiyafeti olsun.ihtiyac olursa alirsin.
Emzik, aventin damaksiz slikonunu kullandim,onu kaybedince nukun damakli slikonunu aldim.simdi yine aynisindan nuk aldim.biberonuda nukun gaz onleyici cam biberonunu almistim o zamanlar.cok biberon arastirmistim nukta karar kildim.avent alacaktim fakat sanirim o zamanlar aventin cam biberonu yoktu.cok bakmistim cunku netten.cam olsun mutlaka.
Birde alt temizligini sormussun.ben pamuk su ile ugrasamam sahsen.yenidogan islak mendil kullandim hep zaten saf su ve pamuk yaziyor.uni baby aldik bir kac kez.sonra baby me'ye gectik.fiyati daha uygun.e bebekten koli ile siparis veriyorduk cabuk tukendigi icin.gecen marketten huggiesin yeni dogan islak mendilini gorduk
fiyati uygundu 12 paket aldik.

Bugün kontrole gittik bizde bebeğim yaklaşık 2 kilo boyu da 42 cm çıkmış bi sorunumuz yok şükür de doktor nst ye soktu erken değil mi sizce ?? Sancı falan da çıkmadı zaten
bende dun nts ye gırdım
32.haftadan sonra normal nst ...erken degil

günaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..

günaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
Canım günaydınn , mideni yakacak olan şeyler yemeseydin susamlı şeyler limon limonata domates gibi ... birde akşam 9 dan sonra hiç bir şey yeme , 2 yastıkla yat kıyamam ... birde bana yatamazsann ılık duş al ya da süt iç demişlerdi oda rahatlatıp uyuturmuş

aslında ağır birsey de yemedim ama bilmiyorum ki her zaman oluyordu ilacımı içince geçiyordu bu gece ilaç da fayda etmedi süt içtim soda içtim gün içinde sakız çiğneyince rahatlatıyordu biraz onu bile yaptım ama bana mısın demedi

günaydın canım geçmiş olsun. karpuz yemek ferahlatmıyor mu ?

seninle iş konusunda tıpa tıp aynı şeyleri hissediyorum, yapılacak tonla iş var ben ya uyuyorum ya burda takılıyorum.. dönüşte atacaklar kesin beni... birde nasıl geçer 7 hafta misk??
gittiği yere kadar artık patatescim..tamam ben bittim dediğim anda bırakacam..başka şansım yok..

Kıyamam ya geçecek bu günlerde az kaldııı sabredicezzz ödülümüz çok güzel olucak inşAllah

soda ve sakız iyi gelmez aslında mide yanmasına, tabi gebelikte her şey tersine dönebiliyor.

gittiği yere kadar artık patatescim..tamam ben bittim dediğim anda bırakacam..başka şansım yok..
aynen artık 34 mu olur 35 mi yoksa 37 'ye kadar direnir miyim bilemedim. buradan doğum haberlerini okuruz kesin 37'yi beklersek :) bu sabah bile o kadar zor kalktım ki, ama yarın tatillll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…