benim 30 temmuzda 32+0 oluyor, ama ben gitmeyeceğim doktor sistemden giriş yapacak, 3 Ağustos'ta randevum var o zaman çıktısını alacağım...evet benim hesaplara göre 27 temmuz...bende pazartesi giderim muhtemelen
soda ve sakız iyi gelmez aslında mide yanmasına, tabi gebelikte her şey tersine dönebiliyor.
günaydın seda..dün ben aynı şekildim..sütümde bitmiş sonradan farkettim..o beni rahatlatıyordu..ilaç aldım sonrada uyumuşum zatengünaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
günaydın örtmenimgünaydın kızlarrr
Eki Görüntüle 1583181 Şükür kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuşEki Görüntüle 1583180
günaydın seda..dün ben aynı şekildim..sütümde bitmiş sonradan farkettim..o beni rahatlatıyordu..ilaç aldım sonrada uyumuşum zaten
herkesi doğutturup öyle çıkalım izne patates : )) herkes doğurmadan şurdan şuraya gitmemaynen artık 34 mu olur 35 mi yoksa 37 'ye kadar direnir miyim bilemedim. buradan doğum haberlerini okuruz kesin 37'yi beklersek :) bu sabah bile o kadar zor kalktım ki, ama yarın tatillll :)
olmadı ben bi görüşeyim doktorumla..benimde randevum o hafta içinde çarşambaydı sanırım..ya pazartesiye çekerim kontrolü yada senin gibi çarşamba gidince alırımbenim 30 temmuzda 32+0 oluyor, ama ben gitmeyeceğim doktor sistemden giriş yapacak, 3 Ağustos'ta randevum var o zaman çıktısını alacağım...
evet canım online işliyorlar , hiç uğraştırmıyorlar bu daha kolaymış.. muhasebeye bilgi verdim ben sadece.cnm zaten hastaneler online işliyor sisteme rapor verince ayrıca muhasebeye vermene gerek yok bilgin olsun sadece haber ver kontrol etsinler yeterli.. 37+0 da verilecek rapor tarihiyle izne başlama tarihi zaten sistemde ayrı ayrı görülüyor dr ayarlamasını yapar onun..
bende bulantı yoktu ..ama yanma beni öldürdü resmen..günaydın canım ben sütte içtim ama fayda etmedi ağlayacaktım bi ara bulantılar bitti yanmalar başladı oyyy oyyy annelik zor iş
almam lazım canım da bende fobi oluştu, sanki alınca bir şeyler olacakmış gibi atlatırım inşallah.belmacım bu arada en azından hastane cıkısınla gecelıgını tamamla almadın bişiler bılıyorum
ama mınık prenses saglıkla doğacak sen kendıne bu kadar ezıyet ettıgın ıcın pişman olacaksın
o yuzden al yıka koy kenara enınde sonunda bebegıne bişiler alacaksın
saol canım karpuzu denemedim hiç bilmiyorum bi dahakine o da aklımda bulunsun.
Arkdslar cok iyi niyetli olarak paylasabuliyoz bazen ev. adres. is. meslek. es bilgilerini.cunku insan burda konusark rahatliyor.ama iyi niyetli olmayn birsuru insan var malesef. Sadece bir tavsywe.yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazdm. SevgilerAaa :) evet cnm beşevlere de çamlıcaya da yakınız.. Odunlukta yeni yapılAn kültür parkın hmn ksrşısındayız.. Siz bursada değil misiniz?
Kızlar bende kendim lamba yaptım minik kelebeğime nasıl olmuş her şey bana ait
sanal olduğu için haklısın tabide başka topikler olsa anlarım..özellikle geyik bölümü bdv ,cinsellik..vs..ama kim kalkarda eylül ayında doğum yapacak üç beş insanın /onlara göre sıkıcı /şuramda ağrım var ,sancım var, mide bulantım fazla,akıntım var,,bebeklerin altını neyle temizlicez,doktor kontrolelri ve sonraki paylaşımları gibi bir konuyu okuyup sıkılsınlarki...kötü niyeli olanlar bile okumaz..kocalarımız sıkıntılarımızı zor çekiyor...değilki okuyacaklarArkdslar cok iyi niyetli olarak paylasabuliyoz bazen ev. adres. is. meslek. es bilgilerini.cunku insan burda konusark rahatliyor.ama iyi niyetli olmayn birsuru insan var malesef. Sadece bir tavsywe.yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazdm. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?