2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
günaydın seda..dün ben aynı şekildim..sütümde bitmiş sonradan farkettim..o beni rahatlatıyordu..ilaç aldım sonrada uyumuşum zaten

günaydın seda..dün ben aynı şekildim..sütümde bitmiş sonradan farkettim..o beni rahatlatıyordu..ilaç aldım sonrada uyumuşum zaten

günaydın canım ben sütte içtim ama fayda etmedi ağlayacaktım bi ara bulantılar bitti yanmalar başladı oyyy oyyy annelik zor iş

aynen artık 34 mu olur 35 mi yoksa 37 'ye kadar direnir miyim bilemedim. buradan doğum haberlerini okuruz kesin 37'yi beklersek :) bu sabah bile o kadar zor kalktım ki, ama yarın tatillll :)
herkesi doğutturup öyle çıkalım izne patates : )) herkes doğurmadan şurdan şuraya gitmem

benim 30 temmuzda 32+0 oluyor, ama ben gitmeyeceğim doktor sistemden giriş yapacak, 3 Ağustos'ta randevum var o zaman çıktısını alacağım...
olmadı ben bi görüşeyim doktorumla..benimde randevum o hafta içinde çarşambaydı sanırım..ya pazartesiye çekerim kontrolü yada senin gibi çarşamba gidince alırım

evet canım online işliyorlar , hiç uğraştırmıyorlar bu daha kolaymış.. muhasebeye bilgi verdim ben sadece.

almam lazım canım da bende fobi oluştu, sanki alınca bir şeyler olacakmış gibi atlatırım inşallah.

Aaa :) evet cnm beşevlere de çamlıcaya da yakınız.. Odunlukta yeni yapılAn kültür parkın hmn ksrşısındayız.. Siz bursada değil misiniz?
Arkdslar cok iyi niyetli olarak paylasabuliyoz bazen ev. adres. is. meslek. es bilgilerini.cunku insan burda konusark rahatliyor.ama iyi niyetli olmayn birsuru insan var malesef. Sadece bir tavsywe.yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazdm. Sevgiler

Günaydın herkese mide sorunu bende yaşıyorum başlardaki bulantılarıma bide yanma eklendi çalışabilir raporunu 20 temmuzda alacam ama ne kadar dayancam acaba çoookk yoruldummm

Arkdslar cok iyi niyetli olarak paylasabuliyoz bazen ev. adres. is. meslek. es bilgilerini.cunku insan burda konusark rahatliyor.ama iyi niyetli olmayn birsuru insan var malesef. Sadece bir tavsywe.yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazdm. Sevgiler
sanal olduğu için haklısın tabide başka topikler olsa anlarım..özellikle geyik bölümü bdv ,cinsellik..vs..ama kim kalkarda eylül ayında doğum yapacak üç beş insanın /onlara göre sıkıcı /şuramda ağrım var ,sancım var, mide bulantım fazla,akıntım var,,bebeklerin altını neyle temizlicez,doktor kontrolelri ve sonraki paylaşımları gibi bir konuyu okuyup sıkılsınlarki...kötü niyeli olanlar bile okumaz..kocalarımız sıkıntılarımızı zor çekiyor...değilki okuyacaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…