ellerine sağlık canım ne güzel olmuş..tülle kaplayıp keçeyle süslemişsin sanırımKızlar bende kendim lamba yaptım minik kelebeğime nasıl olmuş her şey bana ait
keyfin nezamn istersen o zaman alcanım..neticede bebiş çıplak kalmaz.gönlün öyle rahat ediyorsa öyle yap..ama en azından kendin için pijama falan al..almam lazım canım da bende fobi oluştu, sanki alınca bir şeyler olacakmış gibi atlatırım inşallah.
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzkızlar ;
öğleden sonra görüşürüz , ben yine çapa yollarında muayene ve nstde olacağım. kendinize iyi bakın...
süper olmuş canımKızlar bende kendim lamba yaptım minik kelebeğime nasıl olmuş her şey bana ait
çok şiirinnnnnn :)
ellerine sağlık canım ne güzel olmuş..tülle kaplayıp keçeyle süslemişsin sanırım
Çok teşekkür ederim kızlarrsüper olmuş canım
çok şiirinnnnnn :)
ellerine sağlık canım ne güzel olmuş..tülle kaplayıp keçeyle süslemişsin sanırım
Çok teşekkür ederim kızlarrsüper olmuş canım
Geçen hafta benimde doplerim vardı . Dr. bebek doğum pozizyonun da şu anda istesen çok rahatlıkla normal doğum yapabilirsin dedi kafası tam rahim ağzında dedi rahim yolunda çok iyi dedi . tabi ben istemiyorum !! Korkmalımıyım!! bide çok hareketliyim benn başka da birşey demedi
Bende sulandırıcı kullanıyorum muhtemelen sezeryan!! Nasip artık Allah bilir .. Sağlıkla gelsin bebeşinValla bilemedim ki benim drum 36 haftayi tamamlayana kadar yat dedi ondan sonra korkma dedi. Zaten kan sulandirici kullandgim icin sezeryan olcak benim 38+3 de aliriz diye agzindan kacirdi. Tabi bebisim sabir ederse o kdr
Amin canim cumlemizin bebisleriBende sulandırıcı kullanıyorum muhtemelen sezeryan!! Nasip artık Allah bilir .. Sağlıkla gelsin bebeşin
Böyle düşüncesizlik YOK ! Gerçekten akrabaları nedir yani hamile insansın ve yabancı insanlar evin hali ortada .. Ve gerçekten durumumuz hiç belli olmuyor halsizlik uyuma hali .. Teyzen bari eniştenin akrabalarına anlatsın durumuKızlar ya canımı sıkan bir durum var yanlış mı düşünüyorum, abartıyor muyum bilmiyorum.
Bayramın birinci günü teyzemler ve eniştemin ailesinden birkaç kişi bayrama benim yaşadığım şehre geliyorlar. Bi işleri var burada. Ve sanırım bana da uğracaklar.
Teyzemlerin başımın üstünde yeri var ama eniştemin kendi akrabalarından gelecek olanlar biraz dedikoducu
Ve tam zamanında yatağımın altı gitti, bazam vs gelmedi yatak bile yerde, odanın birisinde eşyalar falan var daha dolaplara tam yerleşemedik dün bitti işi dolabın ortalık karışık evi bu şekilde görmelerini istemiyorum.
Eşime de tatilde açıkcası çok fazla iş, temizlik yaptırmak istemiyorum yazık yani adama da boş zamanında
Kadın falan alsam dicem bayramda bulamam
Geçen gün teyzem aradığında söylemiştim dolaplarım gelecek ev çok fena halde diye, bir de hamileyim ve teyzem sadece kendi ailesiyle gelmeyecek yani çok az tanıdığım insanlarla gelecek ne bileyim düşüncesizlik gibi geldi dışarıda buluşalım, gezelim tozalım dese hayır demem
Eşimle şöyle 4-5 gün evde rahat ederiz diye düşünmüşken off(
Böyle düşüncesizlik YOK ! Gerçekten akrabaları nedir yani hamile insansın ve yabancı insanlar evin hali ortada .. Ve gerçekten durumumuz hiç belli olmuyor halsizlik uyuma hali .. Teyzen bari eniştenin akrabalarına anlatsın durumu
olmadı ben bi görüşeyim doktorumla..benimde randevum o hafta içinde çarşambaydı sanırım..ya pazartesiye çekerim kontrolü yada senin gibi çarşamba gidince alırım
inan arkdsm cok dgru soyluyorsun lakin bu bnm ucuncu gebeligim ve dort senedir kk dayim. Ilk gebeligimde bnde senin gibi dusunup ayrintili yazabiliyordm vede yazabiliyordu dger arkadslr.ama insanin basina bazi uzucu hadiselr gelince uyarma geregi dydum.yoksa zaten cok fazla girip yorum yazamiyorum. Ama yasayan biri olarak anneler kulubu de olsa maleseff uzucu hadiselr yasanilabiliyor. Tabiki yinede herkesin kendi dusuncesi kendine yeter. Saglicklasanal olduğu için haklısın tabide başka topikler olsa anlarım..özellikle geyik bölümü bdv ,cinsellik..vs..ama kim kalkarda eylül ayında doğum yapacak üç beş insanın /onlara göre sıkıcı /şuramda ağrım var ,sancım var, mide bulantım fazla,akıntım var,,bebeklerin altını neyle temizlicez,doktor kontrolelri ve sonraki paylaşımları gibi bir konuyu okuyup sıkılsınlarki...kötü niyeli olanlar bile okumaz..kocalarımız sıkıntılarımızı zor çekiyor...değilki okuyacaklar
Kızlar ya canımı sıkan bir durum var yanlış mı düşünüyorum, abartıyor muyum bilmiyorum.
Bayramın birinci günü teyzemler ve eniştemin ailesinden birkaç kişi bayrama benim yaşadığım şehre geliyorlar. Bi işleri var burada. Ve sanırım bana da uğracaklar.
Teyzemlerin başımın üstünde yeri var ama eniştemin kendi akrabalarından gelecek olanlar biraz dedikoducu
Ve tam zamanında yatağımın altı gitti, bazam vs gelmedi yatak bile yerde, odanın birisinde eşyalar falan var daha dolaplara tam yerleşemedik dün bitti işi dolabın ortalık karışık evi bu şekilde görmelerini istemiyorum.
Eşime de tatilde açıkcası çok fazla iş, temizlik yaptırmak istemiyorum yazık yani adama da boş zamanında
Kadın falan alsam dicem bayramda bulamam
Geçen gün teyzem aradığında söylemiştim dolaplarım gelecek ev çok fena halde diye, bir de hamileyim ve teyzem sadece kendi ailesiyle gelmeyecek yani çok az tanıdığım insanlarla gelecek ne bileyim düşüncesizlik gibi geldi dışarıda buluşalım, gezelim tozalım dese hayır demem
Eşimle şöyle 4-5 gün evde rahat ederiz diye düşünmüşken off(
Şıpp diye 27 ağustosu da görelim inşallah :)evet benim hesaplara göre 27 temmuz...bende pazartesi giderim muhtemelen
Güzel haberlerle gel canım.kızlar ;
öğleden sonra görüşürüz , ben yine çapa yollarında muayene ve nstde olacağım. kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?