2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
almam lazım canım da bende fobi oluştu, sanki alınca bir şeyler olacakmış gibi atlatırım inşallah.
keyfin nezamn istersen o zaman alcanım..neticede bebiş çıplak kalmaz.gönlün öyle rahat ediyorsa öyle yap..ama en azından kendin için pijama falan al..

Günaydın arkadaşlar :)
Evde olmak çook güzel, çok şükür ayağımın ağrısı da geçti, ama yrn ufak bi tatile kaçıcaktık, ayağım yüzünden onu iptal etmek zorunda kaldık.. Ama olsun bebiş ii olsun bnm ağrım olmasın da bu bayram da evde geçsin napalım :)

Çalışmaya devam eden herkese kolaylıklar diliyorum, bugün hemencecik bitsin herkese tatil olsun

kızlar yarın ben de çalışabilir raporu alıcam inşallah. sonra da sevgili kayınvalideme gidicez. Allahtan Bayram'ın ikinci günü dönecez. ama şimdiden sıkıntı bastı valla.

Kızlar ya canımı sıkan bir durum var yanlış mı düşünüyorum, abartıyor muyum bilmiyorum.
Bayramın birinci günü teyzemler ve eniştemin ailesinden birkaç kişi bayrama benim yaşadığım şehre geliyorlar. Bi işleri var burada. Ve sanırım bana da uğracaklar.
Teyzemlerin başımın üstünde yeri var ama eniştemin kendi akrabalarından gelecek olanlar biraz dedikoducu
Ve tam zamanında yatağımın altı gitti, bazam vs gelmedi yatak bile yerde, odanın birisinde eşyalar falan var daha dolaplara tam yerleşemedik dün bitti işi dolabın ortalık karışık evi bu şekilde görmelerini istemiyorum.
Eşime de tatilde açıkcası çok fazla iş, temizlik yaptırmak istemiyorum yazık yani adama da boş zamanında
Kadın falan alsam dicem bayramda bulamam
Geçen gün teyzem aradığında söylemiştim dolaplarım gelecek ev çok fena halde diye, bir de hamileyim ve teyzem sadece kendi ailesiyle gelmeyecek yani çok az tanıdığım insanlarla gelecek ne bileyim düşüncesizlik gibi geldi dışarıda buluşalım, gezelim tozalım dese hayır demem
Eşimle şöyle 4-5 gün evde rahat ederiz diye düşünmüşken off(

Valla bilemedim ki benim drum 36 haftayi tamamlayana kadar yat dedi ondan sonra korkma dedi. Zaten kan sulandirici kullandgim icin sezeryan olcak benim 38+3 de aliriz diye agzindan kacirdi. Tabi bebisim sabir ederse o kdr

Valla bilemedim ki benim drum 36 haftayi tamamlayana kadar yat dedi ondan sonra korkma dedi. Zaten kan sulandirici kullandgim icin sezeryan olcak benim 38+3 de aliriz diye agzindan kacirdi. Tabi bebisim sabir ederse o kdr
Bende sulandırıcı kullanıyorum muhtemelen sezeryan!! Nasip artık Allah bilir .. Sağlıkla gelsin bebeşin

Böyle düşüncesizlik YOK ! Gerçekten akrabaları nedir yani hamile insansın ve yabancı insanlar evin hali ortada .. Ve gerçekten durumumuz hiç belli olmuyor halsizlik uyuma hali .. Teyzen bari eniştenin akrabalarına anlatsın durumu

Az once doktor randevum vardi bebek 1600 gr olmus,gelisimi iyi ama kasilmam oldugunu ogrendim,yine alttan bakti rahimde incelme kisalma yok. Gun icinde nerdeyse 10 defa karnim sertlesiyordu,ben bebek kafasini ya da poposunu dayiyor sanıyordum, sanci da gic olmuyordu,meger kasimaymis,su saatten sonra dogsada pek sikinti olmaz dedi,bu arada dogum pozisyonunu almis,hissetmistim ama,bebegin tekmelerini kaburgamda hissediyordum, denizide yasakladi,ayakta fazla durma bebegin agirligini vajinaya verme dedi,hem iyiyim hem kotuyum

Canım teyzem anlatamaz çünkü en başta teyzem ısrar eder Chek'lere gidelim diye,
Evin içini falan 1 sene önce yaptırdık, onu gösterip gösteriş yapmak için eniştemin ailesine
Bana ayılıp bayıldığından değil yani:)

olmadı ben bi görüşeyim doktorumla..benimde randevum o hafta içinde çarşambaydı sanırım..ya pazartesiye çekerim kontrolü yada senin gibi çarşamba gidince alırım
inan arkdsm cok dgru soyluyorsun lakin bu bnm ucuncu gebeligim ve dort senedir kk dayim. Ilk gebeligimde bnde senin gibi dusunup ayrintili yazabiliyordm vede yazabiliyordu dger arkadslr.ama insanin basina bazi uzucu hadiselr gelince uyarma geregi dydum.yoksa zaten cok fazla girip yorum yazamiyorum. Ama yasayan biri olarak anneler kulubu de olsa maleseff uzucu hadiselr yasanilabiliyor. Tabiki yinede herkesin kendi dusuncesi kendine yeter. Saglickla

Canım gerçekten sinir bozucu bi durum.. Ama gelmelerini istemediğini söylemenin de uygun bi dili var mıdır bilemedim..

evet benim hesaplara göre 27 temmuz...bende pazartesi giderim muhtemelen
Şıpp diye 27 ağustosu da görelim inşallah :)
Benim bu ara şikayetlerim arttı, moralim bozuluyor.

kızlar ;

öğleden sonra görüşürüz , ben yine çapa yollarında muayene ve nstde olacağım. kendinize iyi bakın...
Güzel haberlerle gel canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…