2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bugün yine günlerden kontroldü :) nst yede girdik ciddi sancılar görülmedi. bebeğim 2400 gr olmuş çok şükür. çatı muayenem yapıldı %90 normal doğum yapabilirsin dedi, yine son hafta bebeğin pozisyonu da çok önemli dedi. benden hbrler böyle :)

bu arada ultrasonda 35 haftalık görünüyorum doğum 3 eylülden 23 ağustosa geriledi şimdilik :)

Tatlım ne yaşadın bilmiorum ama geçmiş olsun.. İnş çok üzücü bir drm olmamıştır..
Bizler burda bazı şeyler paylaşıyoruz, ama tabiki de ayrıntı verirken dikkat ediyoruz, lütfen endişelenme..
Uyarın için tekrar teşekkürler,
Sevgiler ve hayırlı doğumlar :)

bende kasılıyorum ama doktorum normal diyor anlamadım, bana istersen deniz aşırı ülkeye git bişey olmaz dedi

doğrudur haklısın canım

canımlar günaydın, ya kızlar bi arkadai hamileydi. dün kontrole gitti aniden suyu bitmiş doğum yaptı 3 hafta önceden çok tırsdımmmmmm...... dın dın dınnnnnnnn......3 hafta erken demek bizim 35 den sonra her şeye hazır olmamız demek .

Canım gerçekten sinir bozucu bi durum.. Ama gelmelerini istemediğini söylemenin de uygun bi dili var mıdır bilemedim..

Yok söyleyemem malesef öyle bir şey
Gelicez derlerse mecbur karı koca harıl harıl iş yapıcaz bayramda

dağınık odalarını kapat müsait değil dersin..onlarıda salonunda ağırlarsın..mutfak salon toplu olduktan sonra sıkıntı olmaz..zaten yatılı gelmiyorlar değilmi

Ya benimde karnımın alt kısmında bir taş gibi olma oluyor bende bebiş yaslandı diyorum bu kasılma mıymış !! yatınca rahatlıyorum gitti yayıldı rahatladı diyorum haftaya kontrolüm var bakalım bana ne diyecek doktorum

canımlar günaydın, ya kızlar bi arkadai hamileydi. dün kontrole gitti aniden suyu bitmiş doğum yaptı 3 hafta önceden çok tırsdımmmmmm...... dın dın dınnnnnnnn......3 hafta erken demek bizim 35 den sonra her şeye hazır olmamız demek .

ya bende de oluyor ben hep senin gibi poposunu dayıyor sanıyorum

Şıpp diye 27 ağustosu da görelim inşallah :)
Benim bu ara şikayetlerim arttı, moralim bozuluyor.

Güzel haberlerle gel canım.
inş canım inş ama ben o kadar bekleyemem sanırım bide sezeryan olacak 5 eylül gibi en azından onun öncesinde evde olayım diyorum

32. haftadan sonra zaten tırsmaya başlanmalı heralde

kızlar bişey sorucam biz park yatak alıcaz kraftın genova modeline karar verdim hatta ben ama içine satılan yataklar çok uyduruk geldi bana yataştan alayım desem ölçüler içine uymuyo napim bilemedim bi akıl verin ya

p
ark beşik için yataklar var sanırım ona bak. bide bellona ve istikbal de da ölçüye göre yatak yapılıyır

dağınık odalarını kapat müsait değil dersin..onlarıda salonunda ağırlarsın..mutfak salon toplu olduktan sonra sıkıntı olmaz..zaten yatılı gelmiyorlar değilmi

Yok canım yatılı değil.
Ama ben biliyorum teyzem evi göster illa bize der:) Bir şey olmaz amaaaan ne ayıbı der girer valla
Yoksa sadece salon mutfak vs olsa gerilmem de gezmek bakmak isteyecek, diğerlerine de gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…