- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
inan arkdsm cok dgru soyluyorsun lakin bu bnm ucuncu gebeligim ve dort senedir kk dayim. Ilk gebeligimde bnde senin gibi dusunup ayrintili yazabiliyordm vede yazabiliyordu dger arkadslr.ama insanin basina bazi uzucu hadiselr gelince uyarma geregi dydum.yoksa zaten cok fazla girip yorum yazamiyorum. Ama yasayan biri olarak anneler kulubu de olsa maleseff uzucu hadiselr yasanilabiliyor. Tabiki yinede herkesin kendi dusuncesi kendine yeter. Saglickla
çok güzel olmuş ellerine sağlık.nasıl yaptın malzemeler neler bize de yardımcı olur musun canım?Eki Görüntüle 1583181 Şükür kapı süsünü tamamladım ama büyük ihtamal Kapıya degil de duvara asacağım nasıl olmuşEki Görüntüle 1583180
bende kasılıyorum ama doktorum normal diyor anlamadım, bana istersen deniz aşırı ülkeye git bişey olmaz dediAz once doktor randevum vardi bebek 1600 gr olmus,gelisimi iyi ama kasilmam oldugunu ogrendim,yine alttan bakti rahimde incelme kisalma yok. Gun icinde nerdeyse 10 defa karnim sertlesiyordu,ben bebek kafasini ya da poposunu dayiyor sanıyordum, sanci da gic olmuyordu,meger kasimaymis,su saatten sonra dogsada pek sikinti olmaz dedi,bu arada dogum pozisyonunu almis,hissetmistim ama,bebegin tekmelerini kaburgamda hissediyordum, denizide yasakladi,ayakta fazla durma bebegin agirligini vajinaya verme dedi,hem iyiyim hem kotuyum
doğrudur haklısın canıminan arkdsm cok dgru soyluyorsun lakin bu bnm ucuncu gebeligim ve dort senedir kk dayim. Ilk gebeligimde bnde senin gibi dusunup ayrintili yazabiliyordm vede yazabiliyordu dger arkadslr.ama insanin basina bazi uzucu hadiselr gelince uyarma geregi dydum.yoksa zaten cok fazla girip yorum yazamiyorum. Ama yasayan biri olarak anneler kulubu de olsa maleseff uzucu hadiselr yasanilabiliyor. Tabiki yinede herkesin kendi dusuncesi kendine yeter. Saglickla
Canım gerçekten sinir bozucu bi durum.. Ama gelmelerini istemediğini söylemenin de uygun bi dili var mıdır bilemedim..
dağınık odalarını kapat müsait değil dersin..onlarıda salonunda ağırlarsın..mutfak salon toplu olduktan sonra sıkıntı olmaz..zaten yatılı gelmiyorlar değilmiCanım teyzem anlatamaz çünkü en başta teyzem ısrar eder Chek'lere gidelim diye,
Evin içini falan 1 sene önce yaptırdık, onu gösterip gösteriş yapmak için eniştemin ailesine
Bana ayılıp bayıldığından değil yani:)
Ya benimde karnımın alt kısmında bir taş gibi olma oluyor bende bebiş yaslandı diyorum bu kasılma mıymış !! yatınca rahatlıyorum gitti yayıldı rahatladı diyorumAz once doktor randevum vardi bebek 1600 gr olmus,gelisimi iyi ama kasilmam oldugunu ogrendim,yine alttan bakti rahimde incelme kisalma yok. Gun icinde nerdeyse 10 defa karnim sertlesiyordu,ben bebek kafasini ya da poposunu dayiyor sanıyordum, sanci da gic olmuyordu,meger kasimaymis,su saatten sonra dogsada pek sikinti olmaz dedi,bu arada dogum pozisyonunu almis,hissetmistim ama,bebegin tekmelerini kaburgamda hissediyordum, denizide yasakladi,ayakta fazla durma bebegin agirligini vajinaya verme dedi,hem iyiyim hem kotuyum
ya bende de oluyor ben hep senin gibi poposunu dayıyor sanıyorumAz once doktor randevum vardi bebek 1600 gr olmus,gelisimi iyi ama kasilmam oldugunu ogrendim,yine alttan bakti rahimde incelme kisalma yok. Gun icinde nerdeyse 10 defa karnim sertlesiyordu,ben bebek kafasini ya da poposunu dayiyor sanıyordum, sanci da gic olmuyordu,meger kasimaymis,su saatten sonra dogsada pek sikinti olmaz dedi,bu arada dogum pozisyonunu almis,hissetmistim ama,bebegin tekmelerini kaburgamda hissediyordum, denizide yasakladi,ayakta fazla durma bebegin agirligini vajinaya verme dedi,hem iyiyim hem kotuyum
inş canım inş ama ben o kadar bekleyemem sanırım bide sezeryan olacak 5 eylül gibi en azından onun öncesinde evde olayım diyorumŞıpp diye 27 ağustosu da görelim inşallah :)
Benim bu ara şikayetlerim arttı, moralim bozuluyor.
Güzel haberlerle gel canım.
32. haftadan sonra zaten tırsmaya başlanmalı heraldecanımlar günaydın, ya kızlar bi arkadai hamileydi. dün kontrole gitti aniden suyu bitmiş doğum yaptı 3 hafta önceden çok tırsdımmmmmm...... dın dın dınnnnnnnn......3 hafta erken demek bizim 35 den sonra her şeye hazır olmamız demek .
GEÇEN HAFTA KADIN DOĞUMCU BİR ARKADAŞIN YANINDA OLDU HAREKETLERİ BUNLAR NORMAL DEDİ, İŞTE BİLEMEDİM BENDE ŞİMDİ..ya bende de oluyor ben hep senin gibi poposunu dayıyor sanıyorum
ya benim kendi eksikliklerim var kızlar ya , beşik de bayram sonrası teslim falan daha çamaşır yıkamadım. kokulu taş yapıyorum oda için süs vs var ...ooooo32. haftadan sonra zaten tırsmaya başlanmalı heralde
ark beşik için yataklar var sanırım ona bak. bide bellona ve istikbal de da ölçüye göre yatak yapılıyırkızlar bişey sorucam biz park yatak alıcaz kraftın genova modeline karar verdim hatta ben ama içine satılan yataklar çok uyduruk geldi bana yataştan alayım desem ölçüler içine uymuyo napim bilemedim bi akıl verin ya
dağınık odalarını kapat müsait değil dersin..onlarıda salonunda ağırlarsın..mutfak salon toplu olduktan sonra sıkıntı olmaz..zaten yatılı gelmiyorlar değilmi
korktum ben...normal hareketler sanıyordum..doktora bile söylememiştim..ayyyGEÇEN HAFTA KADIN DOĞUMCU BİR ARKADAŞIN YANINDA OLDU HAREKETLERİ BUNLAR NORMAL DEDİ, İŞTE BİLEMEDİM BENDE ŞİMDİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?