2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aaa :) evet cnm beşevlere de çamlıcaya da yakınız.. Odunlukta yeni yapılAn kültür parkın hmn ksrşısındayız.. Siz bursada değil misiniz?
Yok canım evlenince istanbula gittim, simdi de Sakaryadayim, ama bursa yasamak istedigim sehir :) Geçen hafta gittim bursaya bebisin tüm alışverişini oradan yaptım, orayı bilince burayi begenemedim

ya benim kendi eksikliklerim var kızlar ya , beşik de bayram sonrası teslim falan daha çamaşır yıkamadım. kokulu taş yapıyorum oda için süs vs var ...ooooo
benimde var eksiklikler .ama acil olanlar tamamlandı.beşiğimiz henüz hazır değil...bazı şeyleri annem aldığı için bayramda onlara bakıcam ne almış eksik varmı.bebek şekerleride yok ortada..kendim yapamazsam ki öyle görünüyor netten sipariş vericem.....olduğu kadar..

Canim biz işbir yataktan aldik olculeri tutmuyodu kestirdik.. Sende yatasa sorarsin özel kesim yapiliyomu diye

Yok canım yatılı değil.
Ama ben biliyorum teyzem evi göster illa bize der:) Bir şey olmaz amaaaan ne ayıbı der girer valla
Yoksa sadece salon mutfak vs olsa gerilmem de gezmek bakmak isteyecek, diğerlerine de gösterecek
oyhhhhhhh dayanamam işte onaa...tatile gidiyoruz diyin : ))))

Kızlar daha önce de söylemiştim de tekrar sorayim eşimin sackiran i ilerliyor o da kafaya takti. Sarımsak sürüyor z aksamlar i başka bir tavsiye si olan var mi
ankara da tavsiye edeceğiniz bi yer

Arkdslar cok iyi niyetli olarak paylasabuliyoz bazen ev. adres. is. meslek. es bilgilerini.cunku insan burda konusark rahatliyor.ama iyi niyetli olmayn birsuru insan var malesef. Sadece bir tavsywe.yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazdm. Sevgiler
Canım oralarda bir suru site var, cok açık adres vermeyiz, haklısın: )

ya bende de oluyor ben hep senin gibi poposunu dayıyor sanıyorum
Adalata baslatti gunde 2 defa,idrar tahlili istedi enfeksiyon varsa o da kasilma yapar dedi. Benim her sey yolundydi aslinda,adet sancisi,bel ağrısı hic olmadi. Ben bebek sanip karnimi oksuyordum ve katilik hissi kaybolunca bebek tepki verdi diye seviniyordum bi de..

Merhaba anneler :))
Pazartesi kontrolüm vardı, biraz açılmam varmış.. Gezmek tozmak, alışverişlere gitmek yok evde istirahat edeceksin dedi doktorum.. Hayırlısıyla şu 37ye bi yaklaşaydık rahat edeceğim..
Sayfaları okuyarak geldim ama alıntı yapmamışım :)) kapı süsleri yapılmış, mobilyası gelenler olmuş, kıyafet yıkayıp ütülemeye başlayanlar olmuş :) kolay gelsin hepinize, hayırlı olsun biz de kapı süsümüzü yaptık ama babamız fotoğraf eklememize izin vermedi biz de anlatalım belki fikir olur sizlere de dedik. cnc kesim yapan bi atölye buldum ben, bilgisayardan çerçevesini tacını ve harflerini çizdim ve kestirdim. Akrilik boya alıp boyadım. Şu an tam kurusun diye bekliyorum ardından sprey cila ile cilalıyacağım sonra da çerçeve içerisine elyaf ile kabarıklık verip kumaşla kaplıyıp harfleri yapıştırcam, çerçevenin altına da silikonla içerisinde elyaf koyduğum fiyongu takacağım :) hastane odasında kapıya dantel görünümlü kurdeleler ile ya da fotoğraftaki gibi basit bi ip ile asmayı düşünüyorum, eve gelince de oğlumun odasında duvara asacağım inşallah :) bizim yaptığımızı ekleyemiyoruz ama örnek aldığım modeli ekleyebilirim sanırım kesim için 20 verdim, cilası boyalar kumaş ve elyafım evde vardı. Fiyat için de bilginiz olsun yapmak isterseniz dedim :)

Son düzenleme:

Aynen benim de bazen vajinanin hemen ustunde baski hissi oluuordu,bazende sagli sollu gobegim yamuluyordu,ben de oksuyordum gidiyordu, doktor neden soylemedin diye kizdi,kasilmalari elimle uyarmisim,ben bi guzel oksadim,bebek diye sevdim o sertliklerii

benim de dr tam tersi bol bol yüz, yürü vs dedi :) kasılmalar bendede var enfeksiyondan olabilir dedi vajinaya çubuk soktu onunla bir test yaptı adını unutum vallahi az kaldı doğuma herşey olabilir bu son zamanlarda

bende kasılıyorum ama doktorum normal diyor anlamadım, bana istersen deniz aşırı ülkeye git bişey olmaz dedi

Rahim kisalmadiktan sonra ben de sikinti olacagini düşünmüyorum, bayram da geldi,insan gezmek ister,yaz vakti tatil ister,dikkat ederek gezerim heralde,8 hafta kaldi evde yatma fikrini düşünemiyorum, ben sanirim hamilelikten de sikilmaya basladim

benim de dr tam tersi bol bol yüz, yürü vs dedi :) kasılmalar bendede var enfeksiyondan olabilir dedi vajinaya çubuk soktu onunla bir test yaptı adını unutum vallahi az kaldı doğuma herşey olabilir bu son zamanlarda

Aynen o cubuktan soktu bana da allahtan rahim yerli yerinde,bi 4 hafta daha tasir heralde inssallah yanii:)

Yok canım evlenince istanbula gittim, simdi de Sakaryadayim, ama bursa yasamak istedigim sehir :) Geçen hafta gittim bursaya bebisin tüm alışverişini oradan yaptım, orayı bilince burayi begenemedim

Bursa güzeldir :) ben de üni için istanbula gitmiştim, sonra bi de master yapayım demiştim.. Yaklaşık 6 yıl ist.da yaşadım, ist çok seviyorum amaaa yaşamak çok zor.. Bursada hem yaşaması kolay hem de her aradığını bulabiliyorsun :)

Konrolümde muhakkak söylemeliyim bende

canım çatı muayenesi nasıldı? çok Can'ın yandı mı?

Kızlar gebelik pskolojisinden midir anlamadım bu gebeliğimde eşimle çok uzaklaştık benimle aynı dertten müzdarip olan var mı?
adam yanıma bile oturmuyo bişey olmasın diye
almam lazım canım da bende fobi oluştu, sanki alınca bir şeyler olacakmış gibi atlatırım inşallah.
bizim psikolojiler aynımıdır nedir başladığın zamaniyi gelecek emin ol
doktor bana 1 ay erken doğurabilirsin dedi. jet hızıyla alışveriş yapıyoruz şimdi
aynı şeyi bende yaşıyorum canım arkadaş kestirebilirsiniz demişti. bide bizim ölçülere çok yakın bi yatağı e bebekte buldum. ama oda ortopedik. gidip araştırıp bakmak lazım canım ya

aynı benve adet sancım bel ağrım var üstüne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…