Yok canım evlenince istanbula gittim, simdi de Sakaryadayim, ama bursa yasamak istedigim sehir :) Geçen hafta gittim bursaya bebisin tüm alışverişini oradan yaptım, orayı bilince burayi begenemedimAaa :) evet cnm beşevlere de çamlıcaya da yakınız.. Odunlukta yeni yapılAn kültür parkın hmn ksrşısındayız.. Siz bursada değil misiniz?
benimde var eksiklikler .ama acil olanlar tamamlandı.beşiğimiz henüz hazır değil...bazı şeyleri annem aldığı için bayramda onlara bakıcam ne almış eksik varmı.bebek şekerleride yok ortada..kendim yapamazsam ki öyle görünüyor netten sipariş vericem.....olduğu kadar..ya benim kendi eksikliklerim var kızlar ya , beşik de bayram sonrası teslim falan daha çamaşır yıkamadım. kokulu taş yapıyorum oda için süs vs var ...ooooo
Canim biz işbir yataktan aldik olculeri tutmuyodu kestirdik.. Sende yatasa sorarsin özel kesim yapiliyomu diyekızlar bişey sorucam biz park yatak alıcaz kraftın genova modeline karar verdim hatta ben ama içine satılan yataklar çok uyduruk geldi bana yataştan alayım desem ölçüler içine uymuyo napim bilemedim bi akıl verin ya
oyhhhhhhh dayanamam işte onaa...tatile gidiyoruz diyin : ))))Yok canım yatılı değil.
Ama ben biliyorum teyzem evi göster illa bize der:) Bir şey olmaz amaaaan ne ayıbı der girer valla
Yoksa sadece salon mutfak vs olsa gerilmem de gezmek bakmak isteyecek, diğerlerine de gösterecek
Aynen cnm vallah benim doktor 34HAFTADA CANTAN HAZIR OLSUN demisdi daha evin badanasini bekliyorum eksiklerim var alicaklarim var ayyyy32. haftadan sonra zaten tırsmaya başlanmalı heralde
Canım oralarda bir suru site var, cok açık adres vermeyiz, haklısın: )Arkdslar cok iyi niyetli olarak paylasabuliyoz bazen ev. adres. is. meslek. es bilgilerini.cunku insan burda konusark rahatliyor.ama iyi niyetli olmayn birsuru insan var malesef. Sadece bir tavsywe.yanlis anlamayacaginizi dusunerek yazdm. Sevgiler
Adalata baslatti gunde 2 defa,idrar tahlili istedi enfeksiyon varsa o da kasilma yapar dedi. Benim her sey yolundydi aslinda,adet sancisi,bel ağrısı hic olmadi. Ben bebek sanip karnimi oksuyordum ve katilik hissi kaybolunca bebek tepki verdi diye seviniyordum bi de..ya bende de oluyor ben hep senin gibi poposunu dayıyor sanıyorum
Ya benimde karnımın alt kısmında bir taş gibi olma oluyor bende bebiş yaslandı diyorum bu kasılma mıymış !! yatınca rahatlıyorum gitti yayıldı rahatladı diyorumhaftaya kontrolüm var bakalım bana ne diyecek doktorum
Az once doktor randevum vardi bebek 1600 gr olmus,gelisimi iyi ama kasilmam oldugunu ogrendim,yine alttan bakti rahimde incelme kisalma yok. Gun icinde nerdeyse 10 defa karnim sertlesiyordu,ben bebek kafasini ya da poposunu dayiyor sanıyordum, sanci da gic olmuyordu,meger kasimaymis,su saatten sonra dogsada pek sikinti olmaz dedi,bu arada dogum pozisyonunu almis,hissetmistim ama,bebegin tekmelerini kaburgamda hissediyordum, denizide yasakladi,ayakta fazla durma bebegin agirligini vajinaya verme dedi,hem iyiyim hem kotuyum
bende kasılıyorum ama doktorum normal diyor anlamadım, bana istersen deniz aşırı ülkeye git bişey olmaz dedi
benim de dr tam tersi bol bol yüz, yürü vs dedi :) kasılmalar bendede var enfeksiyondan olabilir dedi vajinaya çubuk soktu onunla bir test yaptı adını unutum vallahiaz kaldı doğuma herşey olabilir bu son zamanlarda
Yok canım evlenince istanbula gittim, simdi de Sakaryadayim, ama bursa yasamak istedigim sehir :) Geçen hafta gittim bursaya bebisin tüm alışverişini oradan yaptım, orayı bilince burayi begenemedim
Konrolümde muhakkak söylemeliyim bendeAynen benim de bazen vajinanin hemen ustunde baski hissi oluuordu,bazende sagli sollu gobegim yamuluyordu,ben de oksuyordum gidiyordu, doktor neden soylemedin diye kizdi,kasilmalari elimle uyarmisim,ben bi guzel oksadim,bebek diye sevdim o sertliklerii
Beimde oluyor karnimin tepesi sertlesiyor dokununcada sert hissediyordum bende poposunu dayadigini saniyordum kasilmamiymis oya bende de oluyor ben hep senin gibi poposunu dayıyor sanıyorum
canım çatı muayenesi nasıldı? çok Can'ın yandı mı?kızlar bugün yine günlerden kontroldü :) nst yede girdik ciddi sancılar görülmedi. bebeğim 2400 gr olmuş çok şükür. çatı muayenem yapıldı %90 normal doğum yapabilirsin dedi, yine son hafta bebeğin pozisyonu da çok önemli dedi. benden hbrler böyle :)
adam yanıma bile oturmuyo bişey olmasın diyeKızlar gebelik pskolojisinden midir anlamadım bu gebeliğimde eşimle çok uzaklaştık benimle aynı dertten müzdarip olan var mı?
bizim psikolojiler aynımıdır nediralmam lazım canım da bende fobi oluştu, sanki alınca bir şeyler olacakmış gibi atlatırım inşallah.
doktor bana 1 ay erken doğurabilirsin dedi. jet hızıyla alışveriş yapıyoruz şimdicanımlar günaydın, ya kızlar bi arkadai hamileydi. dün kontrole gitti aniden suyu bitmiş doğum yaptı 3 hafta önceden çok tırsdımmmmmm...... dın dın dınnnnnnnn......3 hafta erken demek bizim 35 den sonra her şeye hazır olmamız demek .
aynı şeyi bende yaşıyorum canım arkadaş kestirebilirsiniz demişti. bide bizim ölçülere çok yakın bi yatağı e bebekte buldum. ama oda ortopedik. gidip araştırıp bakmak lazım canım yakızlar bişey sorucam biz park yatak alıcaz kraftın genova modeline karar verdim hatta ben ama içine satılan yataklar çok uyduruk geldi bana yataştan alayım desem ölçüler içine uymuyo napim bilemedim bi akıl verin ya
aynı benAdalata baslatti gunde 2 defa,idrar tahlili istedi enfeksiyon varsa o da kasilma yapar dedi. Benim her sey yolundydi aslinda,adet sancisi,bel ağrısı hic olmadi. Ben bebek sanip karnimi oksuyordum ve katilik hissi kaybolunca bebek tepki verdi diye seviniyordum bi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?