Beimde oluyor karnimin tepesi sertlesiyor dokununcada sert hissediyordum bende poposunu dayadigini saniyordum kasilmamiymis o
Eksiklr bitmiyor canim dugun de de boyleydi ya ceyiz serilecek tam hrsey hazir diyordum bir eksik cikiyordu bebek icinde aynisi oldu valla. Bizim esyalarimz falan hazir kiyafetleri yikadim utuledim yerlestirdim ama odann boyasi bitmedi henuz akilli kocam kizimin odasini ben boyayacagim diye tutturunca 5 gunde 1 oda bitmedi. 1 dvar kaldi alttarafi bitiremedi bir turlu bir bitsr temizleyip halisini perdesini esyalarin hepsini koyacagiz olup bitecek. Ama nerdeeeebenimde var eksiklikler .ama acil olanlar tamamlandı.beşiğimiz henüz hazır değil...bazı şeyleri annem aldığı için bayramda onlara bakıcam ne almış eksik varmı.bebek şekerleride yok ortada..kendim yapamazsam ki öyle görünüyor netten sipariş vericem.....olduğu kadar..
Ay hatta aksam oldu esim sevdi oksadi yerim ben onu dedi oksaya oksaya gecti. Biz de ay utandi hanfendi diyip gulduk :) kailan rahmimi sevmisiyiz ya bizgaliba sanırsam evet
Beimde oluyor karnimin tepesi sertlesiyor dokununcada sert hissediyordum bende poposunu dayadigini saniyordum kasilmamiymis o
aynı benve adet sancım bel ağrım var üstüne..
bu belirtilere bakarsak ilk benmi doğurcam neAy hatta aksam oldu esim sevdi oksadi yerim ben onu dedi oksaya oksaya gecti. Biz de ay utandi hanfendi diyip gulduk :) kailan rahmimi sevmisiyiz ya bizresmen tirstim.
Ay hatta aksam oldu esim sevdi oksadi yerim ben onu dedi oksaya oksaya gecti. Biz de ay utandi hanfendi diyip gulduk :) kailan rahmimi sevmisiyiz ya bizresmen tirstim.
ben söyledim kontrolde artık gunde 8 kez olması normal dedi ağrı olursa kanama yada suyunun geldiğini hissedersen hemen gel dedi artık rahim kendini doğuma hazırlıyo Braxton Hicks kasılmaları nettende baktım ayy sağlıkla bi 36. haftayı geçeydik hepimiz hayılrısıyla sonra gelsin miniklerKonrolümde muhakkak söylemeliyim bende
uff bende öyleyim..benimki bide çok sık oluyor..sürekli dönüyor falan sanıyorum.büyüdülçe iyice hareketlendi diyorum.ay kafam beynim döndü resmen..birden sivriliyor top gibi sol göğsümün altı sonra iniyorAy hatta aksam oldu esim sevdi oksadi yerim ben onu dedi oksaya oksaya gecti. Biz de ay utandi hanfendi diyip gulduk :) kailan rahmimi sevmisiyiz ya bizresmen tirstim.
sanırım bende..okadar sık oluyorki benimkibu belirtilere bakarsak ilk benmi doğurcam ne
napacaz biz yaa...Ayni seyleri yaşıyoruzneyse gülüp geçiyorum artik, ama doktorun tavsiyesini paylasayim,elinizle oksayip uyarmayin dedi,
kızlar sakin olun o bende haftalar önce vardı. kasılma varken doktora söylemiştim nstye bağladığında hiç Sancı çıkmamıştı. geçen hafta hastanelerde sürünen biri olarak su için diyebilirim. kesinlikle enfeksiyon olmamamız Lazım. günde 3.5 4 litre içmeliymiş. Sancı çıkarsa da yine korkmayın ilaçlarla durduruyorlar çoğunlukla.bu belirtilere bakarsak ilk benmi doğurcam ne
doktorum kanama veya sulu akıntı yoksa bebek hareketliyse korkma dinlen dedi. zaten geçmezse dinlensem dahi direk arıycam öyle anlaştıksanırım bende..okadar sık oluyorki benimki
aynen canım çok önce başladı. benimki kasılma falan değil bildiğin sancı. hatta geçen gün uykudan uyandırdı geçti bi süre sonra ikinci girdi noluyyooooo dedimkızlar sakin olun o bende haftalar önce vardı. kasılma varken doktora söylemiştim nstye bağladığında hiç Sancı çıkmamıştı. geçen hafta hastanelerde sürünen biri olarak su için diyebilirim. kesinlikle enfeksiyon olmamamız Lazım. günde 3.5 4 litre içmeliymiş. Sancı çıkarsa da yine korkmayın ilaçlarla durduruyorlar çoğunlukla.
canım ben yatak odasına sepet beşik aldım içimde kalmasın diye çünkü çok beğeniyorum. Bebeğin odasına da normal sallanan bi beşik aldım. büyüyen beşik alanlar genelde beşiği büyütmeden pestili çıktı dediler. zaten 4 5 Yaşından sonra yatak alırız diye düşündüm. bir de büyüyen beşik büyüdüğünde eni dar geliyor dediler. karar senin canım.Selam kizlar
beşik seçiminiz ne oldu büyüyen beşik tavsiye eden var mi oyle bisey almayi düşünüyorum
ay şimdi herkes panikten doğuracak
cnm banada unibayb oneriyolar.yenidoğan ıslak pamuktan bahsediyorsun dimi? Canbebe nin de mi ıslak pamuk yoksa mendilmiben unibaby ıslak pamuk aldım öneriler hep aynı yondeydı.bide canbebeninkini aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?