2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Az az okudum sayfaları internet olmayınca herkes iyidir inşallah bi sıkıntı yoktur. Biz oglusumla ayniyiz taş düşünüyoruz onun dışında bi sıkıntı yok çok şükür..

Eksiklr bitmiyor canim dugun de de boyleydi ya ceyiz serilecek tam hrsey hazir diyordum bir eksik cikiyordu bebek icinde aynisi oldu valla. Bizim esyalarimz falan hazir kiyafetleri yikadim utuledim yerlestirdim ama odann boyasi bitmedi henuz akilli kocam kizimin odasini ben boyayacagim diye tutturunca 5 gunde 1 oda bitmedi. 1 dvar kaldi alttarafi bitiremedi bir turlu bir bitsr temizleyip halisini perdesini esyalarin hepsini koyacagiz olup bitecek. Ama nerdeeee

Beimde oluyor karnimin tepesi sertlesiyor dokununcada sert hissediyordum bende poposunu dayadigini saniyordum kasilmamiymis o

aynı benve adet sancım bel ağrım var üstüne..

Ay hatta aksam oldu esim sevdi oksadi yerim ben onu dedi oksaya oksaya gecti. Biz de ay utandi hanfendi diyip gulduk :) kailan rahmimi sevmisiyiz ya biz resmen tirstim.
bu belirtilere bakarsak ilk benmi doğurcam ne

Ay hatta aksam oldu esim sevdi oksadi yerim ben onu dedi oksaya oksaya gecti. Biz de ay utandi hanfendi diyip gulduk :) kailan rahmimi sevmisiyiz ya biz resmen tirstim.

Ayni seyleri yaşıyoruz neyse gülüp geçiyorum artik, ama doktorun tavsiyesini paylasayim,elinizle oksayip uyarmayin dedi,

Sertlikler kasilmamiymis acaba benimkidemi öyle anladığım kadarıyla bunu yaşamayan yok kiminin gerçekten bebek kiminin kasılma nasıl ayırt edicez bende korktum şimdi

Konrolümde muhakkak söylemeliyim bende
ben söyledim kontrolde artık gunde 8 kez olması normal dedi ağrı olursa kanama yada suyunun geldiğini hissedersen hemen gel dedi artık rahim kendini doğuma hazırlıyo Braxton Hicks kasılmaları nettende baktım ayy sağlıkla bi 36. haftayı geçeydik hepimiz hayılrısıyla sonra gelsin minikler

uff bende öyleyim..benimki bide çok sık oluyor..sürekli dönüyor falan sanıyorum.büyüdülçe iyice hareketlendi diyorum.ay kafam beynim döndü resmen..birden sivriliyor top gibi sol göğsümün altı sonra iniyor

bu belirtilere bakarsak ilk benmi doğurcam ne
kızlar sakin olun o bende haftalar önce vardı. kasılma varken doktora söylemiştim nstye bağladığında hiç Sancı çıkmamıştı. geçen hafta hastanelerde sürünen biri olarak su için diyebilirim. kesinlikle enfeksiyon olmamamız Lazım. günde 3.5 4 litre içmeliymiş. Sancı çıkarsa da yine korkmayın ilaçlarla durduruyorlar çoğunlukla.

aynen canım çok önce başladı. benimki kasılma falan değil bildiğin sancı. hatta geçen gün uykudan uyandırdı geçti bi süre sonra ikinci girdi noluyyooooo dedim doktorun söylediği belirtileri kontrol ettim sorun yok yat aşağı bitli dedim

Selam kizlar
beşik seçiminiz ne oldu büyüyen beşik tavsiye eden var mi oyle bisey almayi düşünüyorum
canım ben yatak odasına sepet beşik aldım içimde kalmasın diye çünkü çok beğeniyorum. Bebeğin odasına da normal sallanan bi beşik aldım. büyüyen beşik alanlar genelde beşiği büyütmeden pestili çıktı dediler. zaten 4 5 Yaşından sonra yatak alırız diye düşündüm. bir de büyüyen beşik büyüdüğünde eni dar geliyor dediler. karar senin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…