altıma edicemay şimdi herkes panikten doğuracak
Insallah hepimizin ki vakitlice gelir canim. Aceleci davranip uzmesinler bizi sicacik analarinin karninda misss gibi dursunlar iste.bu belirtilere bakarsak ilk benmi doğurcam ne
teşekkürler cnm bakicam bndeCanım internetten alışveriş yaptığım, tavsiye edebileceğim siteleri yazayım. Ben de alacağım ürünleri belirleyip sonra en ucuz nerede bulduysam oradan aldım.
www.444emarket.com
www.minimoda.com.tr
www.sevimlipatik.com
Daha vardı sanki ama aklıma gelince yazarım.
Ben büyüyen beşik aldım , birde küçük sallanan beşiklerden aldım yanımda sallamak için her yere taşımak içinSelam kizlar
beşik seçiminiz ne oldu büyüyen beşik tavsiye eden var mi oyle bisey almayi düşünüyorum
Ayyyyy bide oksayinca uyarmis mi oluyormusuzzzzz anaaaam simdi doguraagimmmmmmmmAyni seyleri yaşıyoruzneyse gülüp geçiyorum artik, ama doktorun tavsiyesini paylasayim,elinizle oksayip uyarmayin dedi,
. Cnm çok fazla istahim yok Dr bedenin bebeği iyi besliyo dediDa
Masalllahhhhhhh gercekten kiz ne yiyosun soyle biz de yiyelimmm :)
. Cnm bu popo temizleme işi 2.5 yıllık rutinimiz olckCanim ben soyle bi yontem uyguluycam. Yenidogan islak mendillerinden aldim nolur nolmaz diye. Kakasini onunla emizliyce, cunku kendi uygulayacagim yontem ilk basta kaka icin nasil olur bilemedim. Ama cisi icin bi sprey sisesine kaynamis sogumus su, birkac damla lavanta birkac damla papatya yagi koyacagim bunlar antiseptikmis, onu aldigim pamuklu bezler var onlara sikip bebegin altini silmeyi dusunuyorum. Bez yikamakla ugrasamam diyorsan kagt avlu da kullanabilirsin, hatta direk su kullananlar da var ama ben biraz daha hijyenik olsun istedim. Aldigim islak mendiller bitince kakasini da o sekilde temizlemeye basliycam insallah.
Teşekkür ederim polyester çerçeve, mavi saten kumaş , ismini matbaada laZer kesimle yaptırdım , Çiçekler , halat ip , silikon biraz uğraştırıyor önce çerçevenin içindeki Kapağı çıkarıp ona Şiş durması için 3 kat eşyalar kırılmasın diye sardığımız pıtır pıtır şeyler varya onlardan aynı ölçüde kestim yapıştırdım üstüne iki kat kumaşı daha gergin olsun diye Karşıdan karşıya diktim gerdirdim yani içi hazır olmuş oldu aldım çerçevenin içine yapıştırdım sonra Kenarlara halat ipi yapıştırdım Çiçekleri yapıştırdım en sonda Yazıyı yapıştırdım zor olan içi ve Çiçekleri Biraz zahmetli oluyor ama değiyorçok güzel olmuş ellerine sağlık.nasıl yaptın malzemeler neler bize de yardımcı olur musun canım?
Ayyyyy bide oksayinca uyarmis mi oluyormusuzzzzz anaaaam simdi doguraagimmmmmmmm
Bu gece banada oldu sol kasığıma bir agrı girdi anında terledi vucudum sonra hafif hafif geçti dedim allahım benim bu kadarına canım yandıysa doğumda ne yapacagım haftaya Çarşamba kontrolüm soracağım doktora kesin normal diyecekaynen canım çok önce başladı. benimki kasılma falan değil bildiğin sancı. hatta geçen gün uykudan uyandırdı geçti bi süre sonra ikinci girdi noluyyooooo dedimdoktorun söylediği belirtileri kontrol ettim sorun yok yat aşağı bitli dedim
cnm çok detay yazmışsn çok sağol.baya fikir oldu.yenidoğan ıslak mendil dediğinpamuk ve su sadece dimi iicerigi.yanı surekli yenidoganmi kullanysn yoksa büyüdükçe normal ıslak mendile mi geciyosn.bnde baya tulum alirm diyodum ayaklı.en iyusi almiyim çok elimde giydirmeden kalck.az aliyim bnde.çam biberon un temizliğini nasılyapiyosn kaynatiyomusunBen internetten almiyorum.magazadan aliyorum kiyafetleri ve cogu seyleri.
netten bazi ihtiyaclari aliyorum.
yenidogan ,ne kiyafet ne bez aldim.
bezde 1 numarayla basladim.
kiyafetlerini 0-3 ay aliyorum.3-6 ay hic almadim erkenden degil.buyudukce aliyorum.
kızımdada boyle yapmistim.3.aya kadar giydi kiyafetlerini.
Simdi aldigim kiyafetler 51 ve 62 cm.etiketlerini kesip yikadim.
tulum cok alma derim hemen kısa geliyor.cok giyemiyor 3 tane alman yeterli.
10 yada 15 tane kiyafeti olsun.ihtiyac olursa alirsin.
Emzik, aventin damaksiz slikonunu kullandim,onu kaybedince nukun damakli slikonunu aldim.simdi yine aynisindan nuk aldim.biberonuda nukun gaz onleyici cam biberonunu almistim o zamanlar.cok biberon arastirmistim nukta karar kildim.avent alacaktim fakat sanirim o zamanlar aventin cam biberonu yoktu.cok bakmistim cunku netten.cam olsun mutlaka.
Birde alt temizligini sormussun.ben pamuk su ile ugrasamam sahsen.yenidogan islak mendil kullandim hep zaten saf su ve pamuk yaziyor.uni baby aldik bir kac kez.sonra baby me'ye gectik.fiyati daha uygun.e bebekten koli ile siparis veriyorduk cabuk tukendigi icin.gecen marketten huggiesin yeni dogan islak mendilini gorduk
fiyati uygundu 12 paket aldik.
Ben zaten evdeyim şimdi ama kanamam olmadı ne zamandır, risk görmezlerse çalışabilir almayı planlıyorum, doğum sonrasına ne aktarsak kardır.inş canım inş ama ben o kadar bekleyemem sanırım bide sezeryan olacak 5 eylül gibi en azından onun öncesinde evde olayım diyorum
Umarım bulursun işine yarayacak uygun bişiler.teşekkürler cnm bakicam bnde
canım ben yatak odasına sepet beşik aldım içimde kalmasın diye çünkü çok beğeniyorum. Bebeğin odasına da normal sallanan bi beşik aldım. büyüyen beşik alanlar genelde beşiği büyütmeden pestili çıktı dediler. zaten 4 5 Yaşından sonra yatak alırız diye düşündüm. bir de büyüyen beşik büyüdüğünde eni dar geliyor dediler. karar senin canım.
Ben büyüyen beşik aldım , birde küçük sallanan beşiklerden aldım yanımda sallamak için her yere taşımak için
ıslak pamuk unıbaby ewet canbebenınkıde sanırım pamuktucnm banada unibayb oneriyolar.yenidoğan ıslak pamuktan bahsediyorsun dimi? Canbebe nin de mi ıslak pamuk yoksa mendilmi
bende de yok :) bide tarihimde senden önde..tek gobegımde içten acıyan bı yer var.ama catlak vs yok neden acıo anlamadım.gecen bı arkadas ıcten varıs olabılır gibi bişiden bahsetmişti.ona yoruyorum bendeAyyyh kızlar ben de hiiç kasılma yok buna göre en son ben mi doğurucam yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?