2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
. Cnm bu popo temizleme işi 2.5 yıllık rutinimiz olck( oyuzden her seferinde bu kadar detay yapabilirmiyiz ki bilmym. Bende biraz ele avuca gelince kaka yaptgnda suyla yikayarm diyorm çis i de pamukla suyla dilerim.günde 1-2 kezde yaglarm diyorm doğal zeytinyağıyla...

çok güzel olmuş ellerine sağlık.nasıl yaptın malzemeler neler bize de yardımcı olur musun canım?
Teşekkür ederim polyester çerçeve, mavi saten kumaş , ismini matbaada laZer kesimle yaptırdım , Çiçekler , halat ip , silikon biraz uğraştırıyor önce çerçevenin içindeki Kapağı çıkarıp ona Şiş durması için 3 kat eşyalar kırılmasın diye sardığımız pıtır pıtır şeyler varya onlardan aynı ölçüde kestim yapıştırdım üstüne iki kat kumaşı daha gergin olsun diye Karşıdan karşıya diktim gerdirdim yani içi hazır olmuş oldu aldım çerçevenin içine yapıştırdım sonra Kenarlara halat ipi yapıştırdım Çiçekleri yapıştırdım en sonda Yazıyı yapıştırdım zor olan içi ve Çiçekleri Biraz zahmetli oluyor ama değiyor tooches

Bana Günaydın kızlar artık kızım rahatça uyutmuyor beni sabah namazına bile kalktgmda bişey yemeden uyuyamyrm küçük bi elma yiyip yatıyorum uyuyana kadar idare ediyor sanırım bebeklerimiz artık büyümek istiyor benimde kasılmalarm ara ara oluyor rahimi doğuma hazırlayan kasılmalar bunlar olması gerekiyor çünkü kaslarn gevsemesi lazm dogumun kolay olması için :)

Bu gece banada oldu sol kasığıma bir agrı girdi anında terledi vucudum sonra hafif hafif geçti dedim allahım benim bu kadarına canım yandıysa doğumda ne yapacagım haftaya Çarşamba kontrolüm soracağım doktora kesin normal diyecek

cnm çok detay yazmışsn çok sağol.baya fikir oldu.yenidoğan ıslak mendil dediğinpamuk ve su sadece dimi iicerigi.yanı surekli yenidoganmi kullanysn yoksa büyüdükçe normal ıslak mendile mi geciyosn.bnde baya tulum alirm diyodum ayaklı.en iyusi almiyim çok elimde giydirmeden kalck.az aliyim bnde.çam biberon un temizliğini nasılyapiyosn kaynatiyomusun

inş canım inş ama ben o kadar bekleyemem sanırım bide sezeryan olacak 5 eylül gibi en azından onun öncesinde evde olayım diyorum
Ben zaten evdeyim şimdi ama kanamam olmadı ne zamandır, risk görmezlerse çalışabilir almayı planlıyorum, doğum sonrasına ne aktarsak kardır.

teşekkürler cnm bakicam bnde
Umarım bulursun işine yarayacak uygun bişiler.

Ya ben de o kasılmaları bebek sanıyordum, seviyordum ama hani bütün karın gerilince kasılma, belirli yere toplanınca bebekti??

Sepet beşikleri bende çok beğeniyorum ama daha kullanilisli bisey olsun istiyorum büyüyen beşikle ilgili analizler için de ayrıca teşekkür ederm hic oyle düşünmemiştim. . Gule gule güzel günlerde kullan cnm aldiklarini..

Ben büyüyen beşik aldım , birde küçük sallanan beşiklerden aldım yanımda sallamak için her yere taşımak için

Büyüyen beşiği seçerken nelere dikkat ettn cnm

Kızlar oskeortmen arkadaşa katılıyorum şimdi herkes panikten doğuracak bi sakin yahu benim kasılmalarım vardı düzensiz, şimdi üzerine açılmam var hatta kasılmalardan daha şiddetli olan sancılarım oluyor arada ama şuna kanaat getirdim bu bebekler öyle pırt diye doğmuyormuş ya :)) bi süreç gerekiyormuş :)) sakin olun, bu arada her sertliği de kasılmaya yormayın. Benim oğlum toplanınca da sertleşiyor karnım, kasılmam olduğunda da ama nasıl size tarif edeyim farkını; bilemedim :)) doktorunuza söyleyin bence şüphe ettiklerinizi ve daha az panik olalım çünkü cidden panikten doğurabilcek dönemlerdeyiz

Luckylover canım magnezyum ilacının midemizi yaktığını konuşmuştuk. Eczacı arkadaşıma sordum önce. Magvital ilacı efervesan bi ilaç diye başladı lafa, yani hani tozu suya döktüğümüz böyle fıs fıs köpürüyor ya oymuş efervesan. Bu yüzden midede yanmaya sebep olabilirmiş. Önerisi ilaçtan sonra bi parça ekmek ye oldu. Ama ben de şöyle bi mantık yürüttüm; o halde bu ilaç midemizde de fıs fıs yapmaya devam ediyor ve midemizi yakıyor, o zaman ben bu fıs fıs edişi tamamen durana kadar beklesem belki midemi yakmaz dedim. Denedim ve işe yaradı :) ilacı suya döküyorum, iyice çözülüp eriyene kadar bekliyorum. Rengi beyazımsı oluyor ya başta, normal su rengine dönene kadar bekliyorum. Tadı biraz kötü oluyor ama gazı kaçmış gazoz gibi oluyor Doktoruma da sordum pazartsi kontrolümde. Hani bu kadar bekletmem ilacın etkisini azaltır mı acaba diye emin olamadım ama problem olmaz, öyle rahat ediyorsan içebilirsin dedi :) doktoruma sorunca paylaşırım senle de demiştim ama anca girebildim foruma.. Dene istersen sen de bir :)

Ayyyh kızlar ben de hiiç kasılma yok buna göre en son ben mi doğurucam yani :)))
bende de yok :) bide tarihimde senden önde..tek gobegımde içten acıyan bı yer var.ama catlak vs yok neden acıo anlamadım.gecen bı arkadas ıcten varıs olabılır gibi bişiden bahsetmişti.ona yoruyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…