2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kizlar
beşik seçiminiz ne oldu büyüyen beşik tavsiye eden var mi oyle bisey almayi düşünüyorum
canım ben ilk çocuğa bunu almıştım.
http://www.cilek.com/safari-natura-buyuyen-bebek-karyolasi-(75x114-cm-75x160-cm)_73059?d=8926
yatağın genişliği iyi.büyüdüğü zamanda 160 cm oluyor.bizimki hiç ama hiç yıpranmadı.
oğlum 4.5 yaşında hala kullanıyor.ikinci olduğu zaman bunu büyütmeyi düşünüyorum.
içinde birde büyük yatak var.ben aldığıma hiç pişman değilim.tavsiyede ederim.

söylüyorum hatunlar kasılma değil benimki gibi sancınızda olabilir ama kanama su gelmesi yoksa bebek hareketliyse normal. tabi doktorlara mutlaka haber verin

canım çerçeveyi nerden aldın acaba nerelerde bulabilirim ? bende yapmayı düşünüyorum. keçeden vazgeçtim sayende :))

canım çerçeveyi nerden aldın acaba nerelerde bulabilirim ? bende yapmayı düşünüyorum. keçeden vazgeçtim sayende :))
:))) canm ben bursadayım çerçeve yi etrafta aradım bulamadım netten aldım cuma akşam sipariş verdim pazartesi geldi resmini yolluyorum bu boyu ve bu siteden aldım 15 çerçeve 8 kargo ücreti ödedim

Eklentiler

• image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar daha önce de söylemiştim de tekrar sorayim eşimin sackiran i ilerliyor o da kafaya takti. Sarımsak sürüyor z aksamlar i başka bir tavsiye si olan var mi
ankara da tavsiye edeceğiniz bi yer
canım bende 2 yıl önce olmuştum, sarımsak vs hiç çözüm değil. doktora gitsin özel bi karışım hazırlıyor ve onu sürüyorsun kısa sürede çıkıyor. hemen tedavi olmak önemli biran önce gitsin yoksa kortizon tedavisi olur

:))) canm ben bursadayım çerçeve yi etrafta aradım bulamadım netten aldım cuma akşam sipariş verdim pazartesi geldi resmini yolluyorum bu boyu ve bu siteden aldım 15 çerçeve 8 kargo ücreti ödedim

Allah razı olsun canım yaa valla çok mutlu ettin şuan beni :))) bende alcam yapcam bayıldım bayıldım yaaa bitmiş halini paylaşırım :) şimdi bana kalan ismi yazdırmak ve çiçekçide çiçeği yaptırmak :)))

kızlar gecen cuma kontroluum vardı doktor yıne sordu normal dusunuyorsun dımı deıstırmedın dıe yok dedım.su anda hıcbır problemın yok dedı.ama olduda suyun geldı sancın yok acılma yok ozaman sunu sancı verıyoruz bebgı rıske atamıyoruz cunku amnıyo sıvısının azalması hayatı tehlıke sezeryan olabılıyor dedı..yada dıyelım kı gorunen tarıhın 4 eylul 6 eylule kadar beklerız en son kendı kendıne gelmezse bebek ozamanda sezeryan dedı..ama sancın ve suyun normal olagan sekılde gelırse normal dogum ıcın engelın yok dedı

Ben de magvital kullanıyorum ve iyice eriyene kadar bekliyorum her zaman, daha erimeden içmiş olabileceğinizi hiç düşünmemiştim valla, demek benim ondan yanmam hiç olmadı :))))

bende de yok :) bide tarihimde senden önde..tek gobegımde içten acıyan bı yer var.ama catlak vs yok neden acıo anlamadım.gecen bı arkadas ıcten varıs olabılır gibi bişiden bahsetmişti.ona yoruyorum bende
Benim de 5-6 gündür sağ göğsümün altı acıyor, ağrı değil yani bildiğin sanki açık yara gibi cildim acıyor ama üstten bakınca hiçbir şey yok. Bir de acıyan yer hissiz gibi, yan tarafını kaşıyorum hissediyorum, acıyan yeri kaşıyorum his yok bir uyşukluk var. Çok moralimi bozuyor
Bir ara oğlum hep oradan tepikliyordu, internete baktığımda kaburga zedelenmesi filan olabileceğini okudum.
Doktora sordum ısrarlar, bizle alakası olacağını sanmıyorum, bebeğin baskısından olabilir dedi.
Senin neren acıyor canım?

Canim benimde ayni sekilde sag gogsumun alti yara varmis gibi aciyor. Dr bebegin kafasi orda demisti.. Disardan bisey belli diil ama dokunamiyorum bile bikac gundur iyice yukselttim yastigimi ancak rahat edebiliyorum yoksa sabaha karsi iyice oraya dogru kayiyo baski yapiyo

Çok teşekkür ederim bu aralar ciddi anlamda mide yanması yaşıyorum bu yüzden kullanmiyordum. Ben genelde iyi ce eriyene kadar bekliyorum ama o baloncukların geçmesini beklemiyordum :)) bu aksam birde öyle deneyeyim :))

:))) sevindim CNm resmini bekliyorum şimdiden kolay gelsin sana

aa doğru sen evdeydin..evet kesinlikle çalışabildiğimiz kadar çalışacaz artık

ya benimde hoşuma gitti.ama ben yapılışı kaçırdım : (...bende böyle bi kapı süsü istiyordum...alçı kalıptan yapılmış sandım...evidea'dya bakıcam orda da çerçeve oluyordu.yapabilrmiyimki bende acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…