canım ben ilk çocuğa bunu almıştım.Selam kizlar
beşik seçiminiz ne oldu büyüyen beşik tavsiye eden var mi oyle bisey almayi düşünüyorum
http://urun.n11.com/bebek-odasi-tak...nir-besik-buyuyen-komidinli-karyola-P30148038Büyüyen beşiği seçerken nelere dikkat ettn cnm
Teşekkür ederim polyester çerçeve, mavi saten kumaş , ismini matbaada laZer kesimle yaptırdım , Çiçekler , halat ip , silikon biraz uğraştırıyor önce çerçevenin içindeki Kapağı çıkarıp ona Şiş durması için 3 kat eşyalar kırılmasın diye sardığımız pıtır pıtır şeyler varya onlardan aynı ölçüde kestim yapıştırdım üstüne iki kat kumaşı daha gergin olsun diye Karşıdan karşıya diktim gerdirdim yani içi hazır olmuş oldu aldım çerçevenin içine yapıştırdım sonra Kenarlara halat ipi yapıştırdım Çiçekleri yapıştırdım en sonda Yazıyı yapıştırdım zor olan içi ve Çiçekleri Biraz zahmetli oluyor ama değiyortooches
Kizlar mina babyde anne giyim urunlerinde % 50 vardi pijama takimim8 aldim
canım öncelikle hayırlı olsun. bebek Arabası chicco lite way plus mı ?Bizde bunlari aldik ogluma ahsap besigimiz gelmefi daha bayramdan sonra gelcek
doğru hesaplamissin canım 32 de gidiyosunben yanlışmı hesapladım acaba 27 temmuzun başladığı hafta alıcam diye hesapladım ben : S
:))) canm ben bursadayım çerçeve yi etrafta aradım bulamadım netten aldım cuma akşam sipariş verdim pazartesi geldi resmini yolluyorum bu boyu ve bu siteden aldım 15 çerçeve 8 kargo ücreti ödedimcanım çerçeveyi nerden aldın acaba nerelerde bulabilirim ? bende yapmayı düşünüyorum. keçeden vazgeçtim sayende :))
canım bende 2 yıl önce olmuştum, sarımsak vs hiç çözüm değil. doktora gitsin özel bi karışım hazırlıyor ve onu sürüyorsun kısa sürede çıkıyor. hemen tedavi olmak önemli biran önce gitsin yoksa kortizon tedavisi olurKızlar daha önce de söylemiştim de tekrar sorayim eşimin sackiran i ilerliyor o da kafaya takti. Sarımsak sürüyor z aksamlar i başka bir tavsiye si olan var mi
ankara da tavsiye edeceğiniz bi yer
:))) canm ben bursadayım çerçeve yi etrafta aradım bulamadım netten aldım cuma akşam sipariş verdim pazartesi geldi resmini yolluyorum bu boyu ve bu siteden aldım 15 çerçeve 8 kargo ücreti ödedim
Evet canim . Teşekkür ederimcanım öncelikle hayırlı olsun. bebek Arabası chicco lite way plus mı ?
Luckylover canım magnezyum ilacının midemizi yaktığını konuşmuştuk. Eczacı arkadaşıma sordum önce. Magvital ilacı efervesan bi ilaç diye başladı lafa, yani hani tozu suya döktüğümüz böyle fıs fıs köpürüyor ya oymuş efervesan. Bu yüzden midede yanmaya sebep olabilirmiş. Önerisi ilaçtan sonra bi parça ekmek ye oldu. Ama ben de şöyle bi mantık yürüttüm; o halde bu ilaç midemizde de fıs fıs yapmaya devam ediyor ve midemizi yakıyor, o zaman ben bu fıs fıs edişi tamamen durana kadar beklesem belki midemi yakmaz dedim. Denedim ve işe yaradı :) ilacı suya döküyorum, iyice çözülüp eriyene kadar bekliyorum. Rengi beyazımsı oluyor ya başta, normal su rengine dönene kadar bekliyorum. Tadı biraz kötü oluyor ama gazı kaçmış gazoz gibi oluyor Doktoruma da sordum pazartsi kontrolümde. Hani bu kadar bekletmem ilacın etkisini azaltır mı acaba diye emin olamadım ama problem olmaz, öyle rahat ediyorsan içebilirsin dedi :) doktoruma sorunca paylaşırım senle de demiştim ama anca girebildim foruma.. Dene istersen sen de bir :)
Benim de 5-6 gündür sağ göğsümün altı acıyor, ağrı değil yani bildiğin sanki açık yara gibi cildim acıyor ama üstten bakınca hiçbir şey yok. Bir de acıyan yer hissiz gibi, yan tarafını kaşıyorum hissediyorum, acıyan yeri kaşıyorum his yok bir uyşukluk var. Çok moralimi bozuyorbende de yok :) bide tarihimde senden önde..tek gobegımde içten acıyan bı yer var.ama catlak vs yok neden acıo anlamadım.gecen bı arkadas ıcten varıs olabılır gibi bişiden bahsetmişti.ona yoruyorum bende
Canim benimde ayni sekilde sag gogsumun alti yara varmis gibi aciyor. Dr bebegin kafasi orda demisti.. Disardan bisey belli diil ama dokunamiyorum bileBenim de 5-6 gündür sağ göğsümün altı acıyor, ağrı değil yani bildiğin sanki açık yara gibi cildim acıyor ama üstten bakınca hiçbir şey yok. Bir de acıyan yer hissiz gibi, yan tarafını kaşıyorum hissediyorum, acıyan yeri kaşıyorum his yok bir uyşukluk var. Çok moralimi bozuyor
Bir ara oğlum hep oradan tepikliyordu, internete baktığımda kaburga zedelenmesi filan olabileceğini okudum.
Doktora sordum ısrarlar, bizle alakası olacağını sanmıyorum, bebeğin baskısından olabilir dedi.
Senin neren acıyor canım?
Çok teşekkür ederim bu aralar ciddi anlamda mide yanması yaşıyorum bu yüzden kullanmiyordum. Ben genelde iyi ce eriyene kadar bekliyorum ama o baloncukların geçmesini beklemiyordum :)) bu aksam birde öyle deneyeyim :))Luckylover canım magnezyum ilacının midemizi yaktığını konuşmuştuk. Eczacı arkadaşıma sordum önce. Magvital ilacı efervesan bi ilaç diye başladı lafa, yani hani tozu suya döktüğümüz böyle fıs fıs köpürüyor ya oymuş efervesan. Bu yüzden midede yanmaya sebep olabilirmiş. Önerisi ilaçtan sonra bi parça ekmek ye oldu. Ama ben de şöyle bi mantık yürüttüm; o halde bu ilaç midemizde de fıs fıs yapmaya devam ediyor ve midemizi yakıyor, o zaman ben bu fıs fıs edişi tamamen durana kadar beklesem belki midemi yakmaz dedim. Denedim ve işe yaradı :) ilacı suya döküyorum, iyice çözülüp eriyene kadar bekliyorum. Rengi beyazımsı oluyor ya başta, normal su rengine dönene kadar bekliyorum. Tadı biraz kötü oluyor ama gazı kaçmış gazoz gibi oluyor Doktoruma da sordum pazartsi kontrolümde. Hani bu kadar bekletmem ilacın etkisini azaltır mı acaba diye emin olamadım ama problem olmaz, öyle rahat ediyorsan içebilirsin dedi :) doktoruma sorunca paylaşırım senle de demiştim ama anca girebildim foruma.. Dene istersen sen de bir :)
Allah razı olsun canım yaa valla çok mutlu ettin şuan beni :))) bende alcam yapcam bayıldım bayıldım yaaa bitmiş halini paylaşırım :) şimdi bana kalan ismi yazdırmak ve çiçekçide çiçeği yaptırmak :)))
:))) sevindim CNm resmini bekliyorum şimdiden kolay gelsin sanaAllah razı olsun canım yaa valla çok mutlu ettin şuan beni :))) bende alcam yapcam bayıldım bayıldım yaaa bitmiş halini paylaşırım :) şimdi bana kalan ismi yazdırmak ve çiçekçide çiçeği yaptırmak :)))
aa doğru sen evdeydin..evet kesinlikle çalışabildiğimiz kadar çalışacaz artıkBen zaten evdeyim şimdi ama kanamam olmadı ne zamandır, risk görmezlerse çalışabilir almayı planlıyorum, doğum sonrasına ne aktarsak kardır.
Umarım bulursun işine yarayacak uygun bişiler.
Ya ben de o kasılmaları bebek sanıyordum, seviyordumama hani bütün karın gerilince kasılma, belirli yere toplanınca bebekti??
ya benimde hoşuma gitti.ama ben yapılışı kaçırdım : (...bende böyle bi kapı süsü istiyordum...alçı kalıptan yapılmış sandım...evidea'dya bakıcam orda da çerçeve oluyordu.yapabilrmiyimki bende acabaAllah razı olsun canım yaa valla çok mutlu ettin şuan beni :))) bende alcam yapcam bayıldım bayıldım yaaa bitmiş halini paylaşırım :) şimdi bana kalan ismi yazdırmak ve çiçekçide çiçeği yaptırmak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?