2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Normal dogum yapmıa bırı olarak kesınlıkle korkmayın. Ve dr yapabılecegınızıı soyluyorsa yapın umarım bu bebısımde bormal gelır

ya normalde rapor vs alacaktım olmadı.nasip...artık 2 hafta daha çalışsam kar ..
haklısın zor tabi bebekler sırf masraf.. neyse bi de şöyle düşün doğum sonrası daha çok kalacaksın bebekle en güzel yanı o olacak..

canım ya zahmet olmazsa senin şu anlattığın mesajı bulamadım..hangi sayfadaydı

Buldum CNm :) polyester çerçeve, mavi saten kumaş , ismini matbaada laZer kesimle yaptırdım , Çiçekler , halat ip , silikon biraz uğraştırıyor önce çerçevenin içindeki Kapağı çıkarıp ona Şiş durması için 3 kat eşyalar kırılmasın diye sardığımız pıtır pıtır şeyler varya onlardan aynı ölçüde kestim yapıştırdım üstüne iki kat kumaşı daha gergin olsun diye Karşıdan karşıya diktim gerdirdim yani içi hazır olmuş oldu aldım çerçevenin içine yapıştırdım sonra Kenarlara halat ipi yapıştırdım Çiçekleri yapıştırdım en sonda Yazıyı yapıştırdım zor olan içi ve Çiçekleri Biraz zahmetli oluyor ama değiyor

haklısın zor tabi bebekler sırf masraf.. neyse bi de şöyle düşün doğum sonrası daha çok kalacaksın bebekle en güzel yanı o olacak..
onu düşünüp rahatlatıyorum katticim zaten..ücretsize ayrılacaktım hep aklımda o vardı bebeğim olursa diye..ama bebek olmadan bi yatırım işine girdik ve sanırım ücretsize ayrılamıcam..kesin değil ama...en azından 35. haftaya kadar çalışayım diyorum.nolur nolmaz

tşk ederim canım...şimdi görsellere bakıyordum örneklere..normalde fiyatı 90 lira falan..çok uyguna gelmiş olacak..ay inşş yapabilirim.çok heveslendim...

Kizlar birsey danisacagim,
Ben 21 temmuzda 32. Haftamda izne calisanaz raporu alip izne ayrilicam raporu aldigim fun calisacakmiyim yoksa sadece raporu verip iznime baslayacakmiyim? Birde izne ayrilirken is yerinde herhangi bir evrak falan imzalanacak ki?

Allah kolaylık versin cnm umarım planladığınız gibi olur da ücretsize çıkarsın

Kizlar bugun tahlil sonuclarim cikti. Doktor hafif preekalmpsi simdilik dedi. Aranizda var mi bu durumu yasayan

cnm dr gittiğinde raporu sgknın sitesine girip düzenleyecek sen sadece iş yerine telefonla bildireceksin.. doğumda da aynı şekilde hastane online bildirim yapacak..

bende de yok :) bide tarihimde senden önde..tek gobegımde içten acıyan bı yer var.ama catlak vs yok neden acıo anlamadım.gecen bı arkadas ıcten varıs olabılır gibi bişiden bahsetmişti.ona yoruyorum bende

artık hayırlısı canım.. bebişler ne zmn isterlerse o zmn gelsinler sağlıkla gelsinler inş

AYNI BEN :) yediğime içtiğime dikkat etmekten sıkıldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…