- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
canım bende 2 yıl önce olmuştum, sarımsak vs hiç çözüm değil. doktora gitsin özel bi karışım hazırlıyor ve onu sürüyorsun kısa sürede çıkıyor. hemen tedavi olmak önemli biran önce gitsin yoksa kortizon tedavisi olur
Geçmiş olsun ne şikayetle gittiniz merak ettimKizlar bugun tahlil sonuclarim cikti. Doktor hafif preekalmpsi simdilik dedi. Aranizda var mi bu durumu yasayan
Su şeker katip azıcık kaynatiyorsun. O kadar sadece. Tabi şekeri damak tadina göre ayarlamak lazım.
Tskler katti ☺cnm dr gittiğinde raporu sgknın sitesine girip düzenleyecek sen sadece iş yerine telefonla bildireceksin.. doğumda da aynı şekilde hastane online bildirim yapacak..
benim yün korsem var ama eylülde yakar o bizi..diğrelerinden alıcam ben..Kızlar yardıö bugün azmettim eksikleri bitircem şu korse Mevzuna takıldım kaldım özellikle deneyimli annelere sorum ne almak lazım balenli bir korsemi yoksa şu yün korselerdenmi cvp verirseniz sevinirim
Canım banada 65 liraya felan mal oldu yazı ya biraz fazla ödedim yoksa daha az tutardıtşk ederim canım...şimdi görsellere bakıyordum örneklere..normalde fiyatı 90 lira falan..çok uyguna gelmiş olacak..ay inşş yapabilirim.çok heveslendim...
en düşüğü 90 lira dan başlıyor .çok hoşuma gidiyordu benim..inş bende yapıcam..Canım banada 65 liraya felan mal oldu yazı ya biraz fazla ödedim yoksa daha az tutardı
Geçmiş olsun ne şikayetle gittiniz merak ettim
Evet canım amcamızdan hediye oldu ama biz beğendik...güle güle sağlıkla kullanın cnm.. e bebekten mi aldın?
canım kayserideyim ben, benim ki 1 ay da geçti zaten sıkıntı da olmadı saçım çıktı hemen. ama hemen gitmiştimö. zaten saç kıran sıkıntı stresten olur, doktor tatile vs de git der.Sen hangi şehirde sin canim eşim in is hayati o kadar yogun ki dr a gidecek zaman bulamıyor ankara sincan koru hast. Celalettin bey var ona randevu alacağım esim icin inşallah şifa olur. Sana da geçmiş olsun canim
Rica ederim.evet ıslak mendilin iceriginde saflastırılmış su ve pamuk mendildir yaziyor.1.5 yasina kadar kullandim.sonra normal ıslak mendile gectim.cantamda hala tasirim disarda elini yuzunu sileceksem onla silerim.evde zaten surekli el yüz yıkıyoruz.biberonu ilk aldiginda tencerede 10 dk kaynat.(suluk aldigin zaman bile kaynat.)ben sterilizatör kullanmadim. zaten biberonu 2 ay kullandik.hergun büyük kaseye kaynamış su koyup 5-10 dk bekletiyordum.cocuk doktorumuz demisti hergun kaynatmaya gerek yok sıcak suda beklet diye.arada bir de kaynatiyordum.yikadigimda da kaynamış ve ılımış suyla duruluyordum.cnm çok detay yazmışsn çok sağol.baya fikir oldu.yenidoğan ıslak mendil dediğinpamuk ve su sadece dimi iicerigi.yanı surekli yenidoganmi kullanysn yoksa büyüdükçe normal ıslak mendile mi geciyosn.bnde baya tulum alirm diyodum ayaklı.en iyusi almiyim çok elimde giydirmeden kalck.az aliyim bnde.çam biberon un temizliğini nasılyapiyosn kaynatiyomusun
ilaç kullanmyrsan .bol şekerli su iç .iyi gelir zararıdayokgünaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
ya benimde hoşuma gitti.ama ben yapılışı kaçırdım : (...bende böyle bi kapı süsü istiyordum...alçı kalıptan yapılmış sandım...evidea'dya bakıcam orda da çerçeve oluyordu.yapabilrmiyimki bende acaba
canım ben de bundan yaptım malzemeyi de böyle tuhafiyleler var ya bu tarz malzeme satan bebek şekeri nikah şekeri vs . ordan bulabilirsin. polyester çerceve boyası aldım boyadım vernik çektim. tek sıkıntı hastane kapısına nasıl asıcam biraz ağır gibi geldiya benimde hoşuma gitti.ama ben yapılışı kaçırdım : (...bende böyle bi kapı süsü istiyordum...alçı kalıptan yapılmış sandım...evidea'dya bakıcam orda da çerçeve oluyordu.yapabilrmiyimki bende acaba
Teşekkür ederim polyester çerçeve, mavi saten kumaş , ismini matbaada laZer kesimle yaptırdım , Çiçekler , halat ip , silikon biraz uğraştırıyor önce çerçevenin içindeki Kapağı çıkarıp ona Şiş durması için 3 kat eşyalar kırılmasın diye sardığımız pıtır pıtır şeyler varya onlardan aynı ölçüde kestim yapıştırdım üstüne iki kat kumaşı daha gergin olsun diye Karşıdan karşıya diktim gerdirdim yani içi hazır olmuş oldu aldım çerçevenin içine yapıştırdım sonra Kenarlara halat ipi yapıştırdım Çiçekleri yapıştırdım en sonda Yazıyı yapıştırdım zor olan içi ve Çiçekleri Biraz zahmetli oluyor ama değiyortooches
Geçmiş olsun canım bende de idararda protein nedeni ile tansiyon ölçüyorum hergün. Protein değerin kaç çıktı? Tansiyonun kaç? Doktor birşey dedi mi? Benim doktor korkutmamak için çok net konuşmuyor, Tuz yasakladı şuan için.Hicbir sikayetim yoktu rutin kontrolde tansiyonum biraz yuksek cikti. Bu sebeple 24 saatlik idrarda protein bakmak istedi. Protein cikinca da preeklampsi teshisi kondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?