2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Sen hangi şehirde sin canim eşim in is hayati o kadar yogun ki dr a gidecek zaman bulamıyor ankara sincan koru hast. Celalettin bey var ona randevu alacağım esim icin inşallah şifa olur. Sana da geçmiş olsun canim

Çok yoruldum yaa
2 makina çamaşır katladım, sonra 2 makina çarşaf nevresim attım makinaya
Bütün dolap boşaltılınca atmam gerekenleri attım, vermem gerekenleri ayırdım
Makyaj malzemelerimden artık zamanı dolmuşları bitmişleri ayıkladım.
Kpss kitaplarından çözdüğüm kitapları, denemeleri, testleri ayıkladım.(
Bakalım yarın neler yapacağım bayrama kadar biraz düzene sokayım şu evi

Kızlar yardıö bugün azmettim eksikleri bitircem şu korse Mevzuna takıldım kaldım özellikle deneyimli annelere sorum ne almak lazım balenli bir korsemi yoksa şu yün korselerdenmi cvp verirseniz sevinirim

Kızlar yardıö bugün azmettim eksikleri bitircem şu korse Mevzuna takıldım kaldım özellikle deneyimli annelere sorum ne almak lazım balenli bir korsemi yoksa şu yün korselerdenmi cvp verirseniz sevinirim
benim yün korsem var ama eylülde yakar o bizi..diğrelerinden alıcam ben..

tşk ederim canım...şimdi görsellere bakıyordum örneklere..normalde fiyatı 90 lira falan..çok uyguna gelmiş olacak..ay inşş yapabilirim.çok heveslendim...
Canım banada 65 liraya felan mal oldu yazı ya biraz fazla ödedim yoksa daha az tutardı

Kizlar daha sabah muhabbetini yaptik kasilmalarin. 2 saat one falan annemle konustum morali bozuktuteyzemle tartismis agladi falan cok uzuldum ona telefnu kapattim 10 dk sonra krnim resmen tas gibi oldu ama oyle belli bir nokta falan degil krnimin her yeri tas kesildi resmen icim darali boyle nefes alamadim gogus kafesim dar geldi resmen bir10 15 dk oyle sert kaliyor sonra tekrar kendiliginden gevsiyor. Biraz zaman geciyor yine sertlesiyor iki saattir boyle devam ediyo. 10 dk dir falanda belime agri girdi ne oluyor anlamadim doktorumu aradim az once dogumdaymis asistani acti telefonunu bu gece nobetciymis esim altida geliyor gelince gidicez korkmaya basladim. Stres uzuntu boyle seyler yapar mi acaba

Sen hangi şehirde sin canim eşim in is hayati o kadar yogun ki dr a gidecek zaman bulamıyor ankara sincan koru hast. Celalettin bey var ona randevu alacağım esim icin inşallah şifa olur. Sana da geçmiş olsun canim
canım kayserideyim ben, benim ki 1 ay da geçti zaten sıkıntı da olmadı saçım çıktı hemen. ama hemen gitmiştimö. zaten saç kıran sıkıntı stresten olur, doktor tatile vs de git der.

Rica ederim.evet ıslak mendilin iceriginde saflastırılmış su ve pamuk mendildir yaziyor.1.5 yasina kadar kullandim.sonra normal ıslak mendile gectim.cantamda hala tasirim disarda elini yuzunu sileceksem onla silerim.evde zaten surekli el yüz yıkıyoruz.biberonu ilk aldiginda tencerede 10 dk kaynat.(suluk aldigin zaman bile kaynat.)ben sterilizatör kullanmadim. zaten biberonu 2 ay kullandik.hergun büyük kaseye kaynamış su koyup 5-10 dk bekletiyordum.cocuk doktorumuz demisti hergun kaynatmaya gerek yok sıcak suda beklet diye.arada bir de kaynatiyordum.yikadigimda da kaynamış ve ılımış suyla duruluyordum.

günaydın hanımlar nasılsınız .... ben bu gece sabahı zor ettim içmediğim yapmadığım sey kalmadı midem yandı bitti sanki offf bide bugun memelekete gidecez inşallah bayramım zehir olmaz..
ilaç kullanmyrsan .bol şekerli su iç .iyi gelir zararıdayok

canım arkadaş çerçeveyi satın altığı sitenin adını verdi buyukesnaf.com dan almış hemde 15 tl :)

canım ben de bundan yaptım malzemeyi de böyle tuhafiyleler var ya bu tarz malzeme satan bebek şekeri nikah şekeri vs . ordan bulabilirsin. polyester çerceve boyası aldım boyadım vernik çektim. tek sıkıntı hastane kapısına nasıl asıcam biraz ağır gibi geldi

SUHAN canım bak yapımını anlattığı mesaj.

Hicbir sikayetim yoktu rutin kontrolde tansiyonum biraz yuksek cikti. Bu sebeple 24 saatlik idrarda protein bakmak istedi. Protein cikinca da preeklampsi teshisi kondu
Geçmiş olsun canım bende de idararda protein nedeni ile tansiyon ölçüyorum hergün. Protein değerin kaç çıktı? Tansiyonun kaç? Doktor birşey dedi mi? Benim doktor korkutmamak için çok net konuşmuyor, Tuz yasakladı şuan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…