2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Sonucumu bilmiyorum doktorum arayip soyledi...bnm de tuz yasak, hergun yarim saat yuruyus...tansiyon takibi...
durumlar boyle simdilik....

tşk ederim canım...şimdi görsellere bakıyordum örneklere..normalde fiyatı 90 lira falan..çok uyguna gelmiş olacak..ay inşş yapabilirim.çok heveslendim...

ben 190 tl ye buldummmm uçmuş bu insanlar

Bu bahsettiğin bende de var canım.Sol göğsümün alt kısmı sanki kesilmiş gibi acıyor.Ne yapmak lazım bilmiyorum hamilelik boyunca başımıza gelmeyen kalmadı

Sonucumu bilmiyorum doktorum arayip soyledi...bnm de tuz yasak, hergun yarim saat yuruyus...tansiyon takibi...
durumlar boyle simdilik....
Bayramdan sonra yine gidicem aslında yarındı ama tatil olunca bayramdan sonraya kaldı randevum. Seni ne zaman çağırdı tekrar. Haberleşelim doktorlara gidildikten sonra, benim tansiyon 8/5 ti ilk teşhis konduğunda ama şimdi 10/7 çıkıyor ufak ufak artıyor sanki, tedirginim.

Canım banada 65 liraya felan mal oldu yazı ya biraz fazla ödedim yoksa daha az tutardı

benim 4 harf :) EMİR :) bide kral tacı ekleticem :) nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen :) site çöktü tam çerçeve modellerine bakıyordum söylediğinden beri malesef şuan site açılmıyor heyecanıma oda dayanamadı zaar :))

benim de dr tam tersi bol bol yüz, yürü vs dedi :) kasılmalar bendede var enfeksiyondan olabilir dedi vajinaya çubuk soktu onunla bir test yaptı adını unutum vallahi az kaldı doğuma herşey olabilir bu son zamanlarda
canın acıdımı çatı muayenesinde
ben takıntı halıne getırdım de

Benim yuksek cikiyor tansiyon. 14/9 cikti iki defa...digerleti de 12/8 civari cikiyorr...pazartesi tekrar kontrolum var.magnorm verdi sabah aksam bir tane. Erken dogumu engelliyormus..bebek gelismezse tansiyon cikarsa o zaman erken dogum olur dedi

kızlarrr bayram iznim şu dakikadan itibaren başladı :) hepinize iyi bayramlar :) sağlıkla sıhhatle nice bayramlara inşallah. gelecek bayrama miniklerimizi sağlıkla kucaklamış olalım :) ( vakti gelenler için diyorum tabiki :) )

kızlar yazdım ama kimse görmedi hala aynı durumdayım

c
canım gönlünü ferah tut ve iyi düşünmeye çalış. strese girdiğin için olabilir. benim de belim ağrımaya başladı adalat vermişti doktorum ondan içtim bir tane. şu bebişler 36 ya kadar dayansa keşke

göbek deliğimin sag yanı ıkı parmak enındekı alan

Arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı 32 hafta 5 günlük kilosu 2038 gr boyu 44 cm sizce de normal mi bu arada suyum da biraz azalma varmış doktorum hep iyi diyo şükür ama doğumu soruyorum suan erken diyo hiç çatı muayenesi yapmadı bebek doğum pozisyonunda mi diye sordum başı asagida ama öyle demeyelim daha dedi

hiç,sorma canım ya 3-4 hafta dha dur bebeğim diye konuşuyorum hergun. Duşa girdim rahatladım biraz uzanıyorum şimdi. İnşallah lotu bişey demez,doktor.

suluk derken o da mi cam oluyo?? Plastik olanlarda mi kaynatilck.erimezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…