Geçmiş olsun canım bende de idararda protein nedeni ile tansiyon ölçüyorum hergün. Protein değerin kaç çıktı? Tansiyonun kaç? Doktor birşey dedi mi? Benim doktor korkutmamak için çok net konuşmuyor, Tuz yasakladı şuan için.
Mama sandalyemiz geldi.....Eki Görüntüle 1584086
tşk ederim canım...şimdi görsellere bakıyordum örneklere..normalde fiyatı 90 lira falan..çok uyguna gelmiş olacak..ay inşş yapabilirim.çok heveslendim...
Bu bahsettiğin bende de var canım.Sol göğsümün alt kısmı sanki kesilmiş gibi acıyor.Ne yapmak lazım bilmiyorum hamilelik boyunca başımıza gelmeyen kalmadıBen de magvital kullanıyorum ve iyice eriyene kadar bekliyorum her zaman, daha erimeden içmiş olabileceğinizi hiç düşünmemiştim valla, demek benim ondan yanmam hiç olmadı :))))
Benim de 5-6 gündür sağ göğsümün altı acıyor, ağrı değil yani bildiğin sanki açık yara gibi cildim acıyor ama üstten bakınca hiçbir şey yok. Bir de acıyan yer hissiz gibi, yan tarafını kaşıyorum hissediyorum, acıyan yeri kaşıyorum his yok bir uyşukluk var. Çok moralimi bozuyor
Bir ara oğlum hep oradan tepikliyordu, internete baktığımda kaburga zedelenmesi filan olabileceğini okudum.
Doktora sordum ısrarlar, bizle alakası olacağını sanmıyorum, bebeğin baskısından olabilir dedi.
Senin neren acıyor canım?
Geçmiş olsun tekrardan inş normale döner değerlerinHicbir sikayetim yoktu rutin kontrolde tansiyonum biraz yuksek cikti. Bu sebeple 24 saatlik idrarda protein bakmak istedi. Protein cikinca da preeklampsi teshisi kondu
Bayramdan sonra yine gidicem aslında yarındı ama tatil olunca bayramdan sonraya kaldı randevum. Seni ne zaman çağırdı tekrar. Haberleşelim doktorlara gidildikten sonra, benim tansiyon 8/5 ti ilk teşhis konduğunda ama şimdi 10/7 çıkıyor ufak ufak artıyor sanki, tedirginim.Sonucumu bilmiyorum doktorum arayip soyledi...bnm de tuz yasak, hergun yarim saat yuruyus...tansiyon takibi...
durumlar boyle simdilik....
Geçmiş olsun tekrardan inş normale döner değerlerin
Canım banada 65 liraya felan mal oldu yazı ya biraz fazla ödedim yoksa daha az tutardı
canın acıdımı çatı muayenesindebenim de dr tam tersi bol bol yüz, yürü vs dedi :) kasılmalar bendede var enfeksiyondan olabilir dedi vajinaya çubuk soktu onunla bir test yaptı adını unutum vallahiaz kaldı doğuma herşey olabilir bu son zamanlarda
Bayramdan sonra yine gidicem aslında yarındı ama tatil olunca bayramdan sonraya kaldı randevum. Seni ne zaman çağırdı tekrar. Haberleşelim doktorlara gidildikten sonra, benim tansiyon 8/5 ti ilk teşhis konduğunda ama şimdi 10/7 çıkıyor ufak ufak artıyor sanki, tedirginim.
kızlar yazdım ama kimse görmedi hala aynı durumdayımKizlar daha sabah muhabbetini yaptik kasilmalarin. 2 saat one falan annemle konustum morali bozuktuteyzemle tartismis agladi falan cok uzuldum ona telefnu kapattim 10 dk sonra krnim resmen tas gibi oldu ama oyle belli bir nokta falan degil krnimin her yeri tas kesildi resmen icim darali boyle nefes alamadim gogus kafesim dar geldi resmen bir10 15 dk oyle sert kaliyor sonra tekrar kendiliginden gevsiyor. Biraz zaman geciyor yine sertlesiyor iki saattir boyle devam ediyo. 10 dk dir falanda belime agri girdi ne oluyor anlamadim doktorumu aradim az once dogumdaymis asistani acti telefonunu bu gece nobetciymis esim altida geliyor gelince gidicez korkmaya basladim. Stres uzuntu boyle seyler yapar mi acaba
canım gönlünü ferah tut ve iyi düşünmeye çalış. strese girdiğin için olabilir. benim de belim ağrımaya başladı adalat vermişti doktorum ondan içtim bir tane. şu bebişler 36 ya kadar dayansa keşkeKizlar daha sabah muhabbetini yaptik kasilmalarin. 2 saat one falan annemle konustum morali bozuktuteyzemle tartismis agladi falan cok uzuldum ona telefnu kapattim 10 dk sonra krnim resmen tas gibi oldu ama oyle belli bir nokta falan degil krnimin her yeri tas kesildi resmen icim darali boyle nefes alamadim gogus kafesim dar geldi resmen bir10 15 dk oyle sert kaliyor sonra tekrar kendiliginden gevsiyor. Biraz zaman geciyor yine sertlesiyor iki saattir boyle devam ediyo. 10 dk dir falanda belime agri girdi ne oluyor anlamadim doktorumu aradim az once dogumdaymis asistani acti telefonunu bu gece nobetciymis esim altida geliyor gelince gidicez korkmaya basladim. Stres uzuntu boyle seyler yapar mi acaba
göbek deliğimin sag yanı ıkı parmak enındekı alanBen de magvital kullanıyorum ve iyice eriyene kadar bekliyorum her zaman, daha erimeden içmiş olabileceğinizi hiç düşünmemiştim valla, demek benim ondan yanmam hiç olmadı :))))
Benim de 5-6 gündür sağ göğsümün altı acıyor, ağrı değil yani bildiğin sanki açık yara gibi cildim acıyor ama üstten bakınca hiçbir şey yok. Bir de acıyan yer hissiz gibi, yan tarafını kaşıyorum hissediyorum, acıyan yeri kaşıyorum his yok bir uyşukluk var. Çok moralimi bozuyor
Bir ara oğlum hep oradan tepikliyordu, internete baktığımda kaburga zedelenmesi filan olabileceğini okudum.
Doktora sordum ısrarlar, bizle alakası olacağını sanmıyorum, bebeğin baskısından olabilir dedi.
Senin neren acıyor canım?
canım lınk sımdı bılmıyorum ama aqua lohusa pijama takımı yaz kolları dantel olan:)canım çok güzel pijama takımın link verir misin bende baksam
canım su iç artık normal böyle Şeyler zaten doktora gideceksin. biraz rahatlamaya çalış hadi canımkızlar yazdım ama kimse görmedi hala aynı durumdayım
hiç,sorma canım ya 3-4 hafta dha dur bebeğim diye konuşuyorum hergun. Duşa girdim rahatladım biraz uzanıyorum şimdi. İnşallah lotu bişey demez,doktor.c
canım gönlünü ferah tut ve iyi düşünmeye çalış. strese girdiğin için olabilir. benim de belim ağrımaya başladı adalat vermişti doktorum ondan içtim bir tane. şu bebişler 36 ya kadar dayansa keşke
Gönlünü ferah tut canim kendini iyice sıkıntıya sokma uzan biraz ayaklarını uzatipkızlar yazdım ama kimse görmedi hala aynı durumdayım
suluk derken o da mi cam oluyo?? Plastik olanlarda mi kaynatilck.erimezmiRica ederim.evet ıslak mendilin iceriginde saflastırılmış su ve pamuk mendildir yaziyor.1.5 yasina kadar kullandim.sonra normal ıslak mendile gectim.cantamda hala tasirim disarda elini yuzunu sileceksem onla silerim.evde zaten surekli el yüz yıkıyoruz.biberonu ilk aldiginda tencerede 10 dk kaynat.(suluk aldigin zaman bile kaynat.)ben sterilizatör kullanmadim. zaten biberonu 2 ay kullandik.hergun büyük kaseye kaynamış su koyup 5-10 dk bekletiyordum.cocuk doktorumuz demisti hergun kaynatmaya gerek yok sıcak suda beklet diye.arada bir de kaynatiyordum.yikadigimda da kaynamış ve ılımış suyla duruluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?