- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Evet suluklar plastik oluyor.hayir erime yapmiyor.kaynatirsan koku yapmaz.suluk derken o da mi cam oluyo?? Plastik olanlarda mi kaynatilck.erimezmi
canım doktordan çıkınca haber ver bize dehiç,sorma canım ya 3-4 hafta dha dur bebeğim diye konuşuyorum hergun. Duşa girdim rahatladım biraz uzanıyorum şimdi. İnşallah lotu bişey demez,doktor.
bişi olmaz..hepımız oyle kasılmalar yasıyoruz bılıp bılmeden cuma benımde oldu nst de cok ufak cıktı ama doktor olabılır onemsız dedı...bol su iç dınlen geçer merak etmehiç,sorma canım ya 3-4 hafta dha dur bebeğim diye konuşuyorum hergun. Duşa girdim rahatladım biraz uzanıyorum şimdi. İnşallah lotu bişey demez,doktor.
Peki bu ne kadar da bir olacak? ?bende dun nts ye gırdım
32.haftadan sonra normal nst ...erken degil
gözümüz aydın çatlayanlar kervanına ben de katıldım. göbeğimin altı kırmızı kırmızı olmuş. ağlamak istiyorum gerçekten.
Geçmiş olsun cnm..Kizlar alerjik bisey oldum ya findikla ceviz buyuklugunde kizarikliklr.iki gun once bitane basladi sinek isirdi sandim sonra cogaldi ve buyudu sisti. Cok kasiniyoaz once acile gittik igne yapamam bebege gecer direk dedi. Fenistil jel yazdi ama sursem mi surmesem mi bilemedim ya bi fikri olan varsa yazsin lutfennnn!!!!!!
Doktorum izinde oldugundan konusamadim ki.buz kompres yapiyoruz su an.ilaci kullanmak icime sinmiyo ama napsam bilemedimGeçmiş olsun cnm..ne dokundu ki acaba? Dr una sordun mu onun dediklerini yapmak en sağlıklısı..
Yalnız değilsin merak etme benim de bacagimin sağı ve solu iki taraf ta iki çatlak var benimde moralim çok bozuk o kadar kremler boşuna mi şimdi ???yaa gerçekten moralim çok bozuldu tüm kiloyu göbeğime aldığım için mi bu kadar erken oldu acaba. o kadar da nemli Yaşadığım yer. off harita gibi olucam
Geçmiş olsun tatlım, moralini bozma kremlenmeye devam et.. Ben dha çatlamadım, sanırım sıra bna geliyorgözümüz aydın çatlayanlar kervanına ben de katıldım. göbeğimin altı kırmızı kırmızı olmuş. ağlamak istiyorum gerçekten.
Canim sadece 4 kilo aldim nerdeyse tamami karnimda yani dusundugun zaman.popom ke kalcalarim kirmizi kirmizi hele popomda 1 cm lik bir sürü catlak varyaa gerçekten moralim çok bozuldu tüm kiloyu göbeğime aldığım için mi bu kadar erken oldu acaba. o kadar da nemli Yaşadığım yer. off harita gibi olucam
Doktorum izinde oldugundan konusamadim ki.buz kompres yapiyoruz su an.ilaci kullanmak icime sinmiyo ama napsam bilemedim
boşuna galiba.bikini Hayatım sona erdiYalnız değilsin merak etme benim de bacagimin sağı ve solu iki taraf ta iki çatlak var benimde moralim çok bozuk o kadar kremler boşuna mi şimdi ???
dilini ısır canım. inşallah çatlamazsınGeçmiş olsun tatlım, moralini bozma kremlenmeye devam et.. Ben dha çatlamadım, sanırım sıra bna geliyor
anne olmak zormuş gerçekten her yönden yıpranan biziz.Canim sadece 4 kilo aldim nerdeyse tamami karnimda yani dusundugun zaman.popom ke kalcalarim kirmizi kirmizi hele popomda 1 cm lik bir sürü catlak var
Yok cebi malesef yaa. Ya zaten hastanede olsa bile telefonda sinirli sinirli konusur kendileri.artik gecmezse gidicem tekrar hastaneye.belki onlar arayip sorarlar doktoruma. Ben oraya gitmedim yakindaki devlet hastanesine gittim.sagolsun onlar da kan tahlili bile yapmadilar yani.fenistil jel yazdi yolladiDr unun cep nosu yok mu cnm? Whatsapp ya da msg yazsan? Ya da hastanedeki başka bi jinekologa durumunu anlatsan, yardımcı olabilir..
Kizlar daha sabah muhabbetini yaptik kasilmalarin. 2 saat one falan annemle konustum morali bozuktuteyzemle tartismis agladi falan cok uzuldum ona telefnu kapattim 10 dk sonra krnim resmen tas gibi oldu ama oyle belli bir nokta falan degil krnimin her yeri tas kesildi resmen icim darali boyle nefes alamadim gogus kafesim dar geldi resmen bir10 15 dk oyle sert kaliyor sonra tekrar kendiliginden gevsiyor. Biraz zaman geciyor yine sertlesiyor iki saattir boyle devam ediyo. 10 dk dir falanda belime agri girdi ne oluyor anlamadim doktorumu aradim az once dogumdaymis asistani acti telefonunu bu gece nobetciymis esim altida geliyor gelince gidicez korkmaya basladim. Stres uzuntu boyle seyler yapar mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?