2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
suluk derken o da mi cam oluyo?? Plastik olanlarda mi kaynatilck.erimezmi
Evet suluklar plastik oluyor.hayir erime yapmiyor.kaynatirsan koku yapmaz.
herzaman degil ilk aldigin zaman kaynatcaksin,sonra gerek yok.ben fircayla yikiyorum.yada istersen sicak suda bekletebilirsin arada.

hiç,sorma canım ya 3-4 hafta dha dur bebeğim diye konuşuyorum hergun. Duşa girdim rahatladım biraz uzanıyorum şimdi. İnşallah lotu bişey demez,doktor.
bişi olmaz..hepımız oyle kasılmalar yasıyoruz bılıp bılmeden cuma benımde oldu nst de cok ufak cıktı ama doktor olabılır onemsız dedı...bol su iç dınlen geçer merak etme

Kizlar alerjik bisey oldum ya findikla ceviz buyuklugunde kizarikliklr.iki gun once bitane basladi sinek isirdi sandim sonra cogaldi ve buyudu sisti. Cok kasiniyo az once acile gittik igne yapamam bebege gecer direk dedi. Fenistil jel yazdi ama sursem mi surmesem mi bilemedim ya bi fikri olan varsa yazsin lutfennnn!!!!!!

gözümüz aydın çatlayanlar kervanına ben de katıldım. göbeğimin altı kırmızı kırmızı olmuş. ağlamak istiyorum gerçekten.

gözümüz aydın çatlayanlar kervanına ben de katıldım. göbeğimin altı kırmızı kırmızı olmuş. ağlamak istiyorum gerçekten.

Benim baldır basen kasiklara kadar kırmızılı kirmizili vazelin mustela uni baby bebek yagi ne bulduysam surdum . Eski çatlakları m da vardi basenlerde.
her dogum da tekrar mi catlayacagiz

Kizlar alerjik bisey oldum ya findikla ceviz buyuklugunde kizarikliklr.iki gun once bitane basladi sinek isirdi sandim sonra cogaldi ve buyudu sisti. Cok kasiniyo az once acile gittik igne yapamam bebege gecer direk dedi. Fenistil jel yazdi ama sursem mi surmesem mi bilemedim ya bi fikri olanvarsa yazsin lutfennnn!!!!!!

Geçmiş olsun cnm.. ne dokundu ki acaba? Dr una sordun mu onun dediklerini yapmak en sağlıklısı..

yaa gerçekten moralim çok bozuldu tüm kiloyu göbeğime aldığım için mi bu kadar erken oldu acaba. o kadar da nemli Yaşadığım yer. off harita gibi olucam

yaa gerçekten moralim çok bozuldu tüm kiloyu göbeğime aldığım için mi bu kadar erken oldu acaba. o kadar da nemli Yaşadığım yer. off harita gibi olucam
Yalnız değilsin merak etme benim de bacagimin sağı ve solu iki taraf ta iki çatlak var benimde moralim çok bozuk o kadar kremler boşuna mi şimdi ???

Geçmiş olsun tatlım, moralini bozma kremlenmeye devam et.. Ben dha çatlamadım, sanırım sıra bna geliyor

Canim sadece 4 kilo aldim nerdeyse tamami karnimda yani dusundugun zaman.popom ke kalcalarim kirmizi kirmizi hele popomda 1 cm lik bir sürü catlak var

Dr unun cep nosu yok mu cnm? Whatsapp ya da msg yazsan? Ya da hastanedeki başka bi jinekologa durumunu anlatsan, yardımcı olabilir..
Yok cebi malesef yaa. Ya zaten hastanede olsa bile telefonda sinirli sinirli konusur kendileri.artik gecmezse gidicem tekrar hastaneye.belki onlar arayip sorarlar doktoruma. Ben oraya gitmedim yakindaki devlet hastanesine gittim.sagolsun onlar da kan tahlili bile yapmadilar yani.fenistil jel yazdi yolladi

Canım sakin ol. Benim doktorumun kasılmalarım olduğu zaman bana ilk sorduğu soru bu ara çok üzüldüğün ya da stresli olduğun oldu mu oluyor. Allah korusun enfeksiyon durumu yoksa stres, üzüntü, sıkıntı da kasılmaları tetikleyebiliyormuş. Uzanıp biraz bebeğinle konuş istersen, insanın stresi siniri falan kalmıyor onlar içerden pıt pıt vurdukça akşam da inşallah iyi haberle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…