2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
boşuna galiba.bikini Hayatım sona erdi
Bende çatlamışım ama benim tam kasık üstüne denk geliyor yayılırmı bilmiyorum inşallah yürümez göbeğe doğru ama şimdilik bikiniden görünmeyecek durumda baya altta kalıyo sizin tam olarak karnınızın neresinde

kasık üstünde hafif hafif bel çevremde de var

Canım tahlil yapsalar iyi olur.karaciğer enzimleriyle ilgili olabilir.tabi basit bi alerji olabilir ama en iyisini tahlil gösterir.geçer inşallah çabucak.

Canim benimde ole agrilarim vardi kendi doktorum normaldir faln dedi bi gece cok agriyinca acile gitttik ordaki doktor magnezyum verdi gecti agrilarim sende kullamiyorsan bi danis isters3n doktoruna

Neden kimse benim yazıma bişey yazmadi ki
canım aynı haftada değiliz ben 31 Bittiği gün gitmiştim. 1850 grdı boyunu söylemiyor zaten ve bana diyet yap 2 hafta büyük demişti. yarın diğer doktorumda randevum var onun makinesi normalden de büyük gösteriyor. yani ancak bu şekilde söyleyebilirim

Tamam
Tamam ozaman yarın yazarmisiniz doktorum haftasiyla orantılı diyo ama sanki daha önceki yorumlarda bu haftalarda daha fazlaydı bebislerin kilosu biraz kafama takıldı

oskeortmen canım üzülme bende geçen hafta oturup kalktığımda bi baktım alttan çatlamış göbeğim 1 saatte oldu, çok ağladım biliyor musun ve bende az kilo aldım ama karnım ona rağmen çatladı
Aynaya baktıkça sinir oluyorum İnş ilerlemez çatlaklarımız

Selam fistiklar :) gittim doktora. Bu haftadan sonra gunde 7-8 kes normal dedi. Ama bu kasilmalara adet sancisi gibi sanci eslik ederse mutlaka gel dedi. Kizim 2100 gram olmus :) 3 hafta sonra tekrar gel dedi.

Çatlamalar tam olarak kaçıncı haftada başlıyor?
Birde bnm karnim çok küçük boyut olarak ya bnmle aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar görenler 5aylik fln zannediyo

Selam fistiklar :) gittim doktora. Bu haftadan sonra gunde 7-8 kes normal dedi. Ama bu kasilmalara adet sancisi gibi sanci eslik ederse mutlaka gel dedi. Kizim 2100 gram olmus :) 3 hafta sonra tekrar gel dedi.
üç hafta mıı yok artık 33 .haftadasın haftada bire düşmesi gerekmiyor mu nst için en azından çağırmadı mı

Selam guzel annisler, bugun cok komik bisey oldu. Ben temizligimi yeni bitirmis tam yatmistim biraz dinleniyordum kizim da yorulmus heralde uyuypdu hic hareket yoktu, balkon kapisi da acikti. Cok yakindan boyle siddetli silah patlamasi gibi bir ses geldi karnim bi zipladi :) kizim korktu heralde sicradi kiyamam, cok guldum ama

Çatlamalar tam olarak kaçıncı haftada başlıyor?
Birde bnm karnim çok küçük boyut olarak ya bnmle aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar görenler 5aylik fln zannediyo
Canim kisiden kisiye degisiyor ben burda 2 ay once catlayanlari da gordum, bende de simdiye kadar yoktu gecen bi baktim gobek deligimin alt kisimlari ince ince catlamis umarim cok ilerlemez.
Karninin kucuk olmasi da bazilarinin ic karni genis olurmus oyle diyorlar. Banada soruyorlar 7 aylik diyorum bana da kucukmus karnin diyolar ama bana kocaman geliyor ki gayette buyuk yani bosver sen takma bence oyle seyleri.

valla canım benim de eşim fark etti. o kadar kötü oldum ki aynayı tuttu ağlamaya başladım sonra kızdı bana anne olacaksın boru mu filan dedi yazık kendi çatlaklarını gösteriyor.
valla lierac kullanmıcam artık. saf zeytinyağımız var onu sürüyorum artık. bakalım harita gibi olmayalım böyle kalır inşallah ama zor

çok sevindim canım rahatlamana. senle konuştuktan sonra bende de oldu bi kaç kez. çatlaklara üzülünce oldu sanırım ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…