2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım bugün benimki de kuaförde fön sesinden korktu

Canım ben de enezdeyim; bugün gittim keşana kontrole; özel keşan hastanesine gittim canım 32 haftalık raporumu aldım; bi sıkıntı yokmuş çok şükür ama Dr un beli ağrıyormuş çok ilgilenmedi, herşey normal dedi; inş canım senin de yolculuğun rahat geçer, ben de diğer hafta dönücem artık inş

Ayy çatlaklar bendede var karnimda kalcamda da üst bacaklarda lierac bende kullanıyorum bende bu genetik bi olay eşim bakıp ogluşumun izleri diyo dalgaya vuruyoruz artık takmiyoruz yavruslar imza atıyorlar ))))

Ya aslinda gozumuzde buyuyo bu buyuk sprey sisesine hazirlamak on sn. Bu da nerden baksan iki ay yeter aslinda cok zor degil. Ama tabi pamuklu su da gayet dogal ve guzel.

Hanımlar bu çerçeveden alan var mı nasıl kullanılır acaba rahatça iz çıkar mi ?

üç hafta mıı yok artık 33 .haftadasın haftada bire düşmesi gerekmiyor mu nst için en azından çağırmadı mı
Yok canim 36. Dan sonra haftada bire dusuyor zaten. 15 gunde bir olmasi gerekiyormus bu haftalarda. 3 hafta deyince uzun degil mi hocam dedim. Hayir bebegin suyu gayet iyi bir sikinti olmaz. Idrarda yanma geya kokulu akinti falan olursa 3 haftayi bekleme ama bisey olmazsa 3 hafta sonra goruselim dedi.

Kızlar bugün bebise alisveris yaptım.ayy nasıl güzel bi duyguymus) cokk tatlı şeyler vardı.kanz da yüzde50 indirimde.tabi bu indirim heryerde ggeçerli mi bilmym ama...bilginiz olsun.annem de besigimizi aliyoo.bitek benim pijamalar ve bebise bez kaldı .çok kolay oldu yaaa..

Kızlar benim kadar catlayan yoktur hamileligimin başından beri var baldırmda kalçalarmda ve arkaya doğruda yayılmaya başladı göbeğimde hiç yok ama goguslerimdede var ( krem kullanyrm bebek yagida cok su içiyorum ama yapıyla alakali kesinlikle toplamda 10 kilo aldm az degil ama yinede bu kadar çatlak çok ya

Bu gece son sahur inşallah bundan sonra uykusuzluk olmaz şu 1 ay nasıl yoruldum uykusuzluktan anlatamam. Bayram temizliğiydi, bebek odasının boyasıydı mobilyasını kurmaydı derken bittim bu ay, eşimde çok yardım etti ama yinede çok çok çok yoruldum. Yarında kvler geliyor bakalım ne zaman ayağımı uzatıp tüm gün yatıcam oğlum doğmadan. İçim şişti yorgunluktan valla.

benim uykusuzluk ramazandan önce başladı bari sahura kadar oturayim esimi kaldiririm diyorum oturuyorum. En yogun ve ilk hamile ramazandi benimki de yarin kvye bayramin ikinci günü anneme sonra geri dönüş bayram bitmeden ciks o ayaklar uzanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…