- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım bugün benimki de kuaförde fön sesinden korktuSelam guzel annisler, bugun cok komik bisey oldu. Ben temizligimi yeni bitirmis tam yatmistim biraz dinleniyordum kizim da yorulmus heralde uyuypdu hic hareket yoktu, balkon kapisi da acikti. Cok yakindan boyle siddetli silah patlamasi gibi bir ses geldi karnim bi zipladi :) kizim korktu heralde sicradi kiyamam, cok guldum ama
Cok guzel bi duygu ya buyumusler duymaya baslamislar da bide korkarlarmiscanım bugün benimki de kuaförde fön sesinden korktu
Canım ben de enezdeyim; bugün gittim keşana kontrole; özel keşan hastanesine gittim canım 32 haftalık raporumu aldım; bi sıkıntı yokmuş çok şükür ama Dr un beli ağrıyormuş çok ilgilenmedi, herşey normal dedi; inş canım senin de yolculuğun rahat geçer, ben de diğer hafta dönücem artık inşBende Bursadayim bayram icin sarosa gidicem gokcetepeye annemin yanina yazliga.doktora da sormadim acikcasi cunku dinlenmeye cok ihtiyacim var.orasi da sessiz sakin.4-4,5 saatte variyoruz arada da gemi oldugu icin orda da biraz yururum sorun olmaz diye dusundum.Kismet artik kesan devlet hastanesinde almasak solugu bari
Ya aslinda gozumuzde buyuyo bu buyuk sprey sisesine hazirlamak on sn. Bu da nerden baksan iki ay yeter aslinda cok zor degil. Ama tabi pamuklu su da gayet dogal ve guzel.. Cnm bu popo temizleme işi 2.5 yıllık rutinimiz olck( oyuzden her seferinde bu kadar detay yapabilirmiyiz ki bilmym. Bende biraz ele avuca gelince kaka yaptgnda suyla yikayarm diyorm çis i de pamukla suyla dilerim.günde 1-2 kezde yaglarm diyorm doğal zeytinyağıyla...
Yok canim 36. Dan sonra haftada bire dusuyor zaten. 15 gunde bir olmasi gerekiyormus bu haftalarda. 3 hafta deyince uzun degil mi hocam dedim. Hayir bebegin suyu gayet iyi bir sikinti olmaz. Idrarda yanma geya kokulu akinti falan olursa 3 haftayi bekleme ama bisey olmazsa 3 hafta sonra goruselim dedi.üç hafta mıı yok artık 33 .haftadasın haftada bire düşmesi gerekmiyor mu nst için en azından çağırmadı mı
Sagol csnim. Ya benim karnimda cok yok ta kolumun altinda 1-2 catlak oldu cok sasirfim hemde sadece3,5 kilo almisolmma ragmen.çok sevindim canım rahatlamana. senle konuştuktan sonra bende de oldu bi kaç kez. çatlaklara üzülünce oldu sanırım ;(
Hanımlar bu çerçeveden alan var mı nasıl kullanılır acaba rahatça iz çıkar mi ? Eki Görüntüle 1584377
Benimde hoşuma gitti yakından görmem lazımBize bi arkadaşımız hediye almış ama bebiş doğunca kullanıcaz inş :) kullanım kılavuzuna bakılırsa yapımı kolay görünüyor
Hm tamam bir hafta var ozamanyok canım benim 32+0 oluyor
ben daha dalamadim bileYine uyandiiiimmm uykum bolunduuu uyuyamiyorummmm
Bende maalesef uyuyamayanlardayim ne tarafıma yatacagimi şaşırdımYine uyandiiiimmm uykum bolunduuu uyuyamiyorummmm
Ben uyumuyorum tospam da uyumuyor mübarek :)Bende maalesef uyuyamayanlardayim ne tarafıma yatacagimi şaşırdım
benim uykusuzluk ramazandan önce başladı bari sahura kadar oturayim esimi kaldiririm diyorum oturuyorum. En yogun ve ilk hamile ramazandi benimki de yarin kvye bayramin ikinci günü anneme sonra geri dönüş bayram bitmeden ciks o ayaklar uzanmazBu gece son sahur inşallah bundan sonra uykusuzluk olmaz şu 1 ay nasıl yoruldum uykusuzluktan anlatamam. Bayram temizliğiydi, bebek odasının boyasıydı mobilyasını kurmaydı derken bittim bu ay, eşimde çok yardım etti ama yinede çok çok çok yoruldum. Yarında kvler geliyor bakalım ne zaman ayağımı uzatıp tüm gün yatıcam oğlum doğmadan. İçim şişti yorgunluktan valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?