2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay kızlar bende ilk defa uyuyamadim bu gece nasıl bir eziyet bu ya hiç uykusuzluga dayanamıyorum

Bende eşime sahur hazırlıyım diye duruyordum ama sonrasında tutmuyor uyku. Sabaha kadar bebek bakımı, bebek odası dekorasyonu, doğumda verilecek hediyeye karar verme derken saat 7-8 oluyor sonra hafif bir uyku 3-4 saat ama vücut isyanda yani artık. her yerim ağrıyor,gözlerim şiş geziyorum.

Ayyynnnennnnnnn :) benim durum da bu...

Kizlar bugun bi arkadas dogum yapti hastaneye ziyaretine gittim. Bebegi kucagima verdiler. Allahimmmmmm boyle bir duygu olamaz... O kadar minik ki.... Ki aslinda yaklasik 4 kg ona ragmen cok kucuk. Elime aldim aglamaya basladi hala etkisindeyim ben de aglayacaktim neredeyse.... Cok cok heyecan yaptim ilk defa... Allahim su iki ay gecsinnn artikkk...

Yok benim basta uyumaya calisma uyuyamayinca sinirden kasinma ile basladi simdi sadece uyuyamiyorum

Allah anali babali buyutsun darisi basimiza :) benim de arkadasin 2 aylik oldu dogdugundan beri her haftasonu ondayiz :) altini degistir uyut yedir annesine vermiyorum resmen :) karnimdaki halini de seviyorum ama bi dogsa...

kızlar günaydın;
dün haftalık gebelik takibim başladı , dosyam açıldı, nstye girdim hareketleri çok güzel çıktı. bir sürü tahlil verdiler. preeklampsi şüphesiyle alakalı idrar biriktirme ve düzenli tansiyon kontrolü verdi. ama benim tansiyonum hep 9/6 11/7 gibi çıkıyor hiç yüksek çıkmadı bugüne kadar , doktorlar tansiyonuma hep iyi dedi. doktora da bunu söyledim sen farketmeyebilirsin yine de idrar testini yapalım dedi. ödemde oluşmadı hiç sadece bu hafta özellikle geceleri ayaklarım şişiyor ve karıncalanıyor. inşallah idrarımda temiz çıkar. bu arada doktor 34.haftadan sonra 3 günde 1 geleceksin nstye dedi. bana sanki abarttı gibi geldi. !!!! yani bu 34.hafta , haftaya tekabül ediyor. bizden haberler böyle buna da hamd olsun. bu arada kızlar uyarayım sizi. bebek hareketlerini arada kontrol etmeyi unutmayın. dün bizimle sıra bekleyen bir kadın vardı , 37.haftasındaydı 2 gün önce bebek hareketlerini hissedememişti farkında değil , bebek hareketleri yoktu doktor da bu bebeği almamız lazımdı çok geç kalmışsınız demiş kadın ağlıyordu. aman dikkat bebek hareketlerinin az olmasından çok uzun süreli hiç hareket etmemesine dikkat edelim. benimki de öyle hiperaktif değil ama mutlaka yoğun olarak hissettiğim anlar var. akşam , gece , sabah özellikle çok hissettiğim zamanlar bunlar. Artık zaten doktor muayenesinde doktorumun ilk sorduğu soru bebek hareketlerini hissediyor musun oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın bayram ama biz bugün yarım gün çalışıyoruz. bayram tatiline girenlere de hayırlı bayramlar....

Çatlamalar tam olarak kaçıncı haftada başlıyor?
Birde bnm karnim çok küçük boyut olarak ya bnmle aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar görenler 5aylik fln zannediyo
Canımcım benim karnım çok küçük 5 aylık zannediyor gören , bünye meselesi bu. bebekle alakalı bir sıkıntı değil dedi doktor :)

Gunaydinlar herkese hayırlı bayramlarrrr.gece saat 5te uyudum sabah 10 da uyandım uykusuzluk başladı bendede hadi Bismillah oglusum alistiriyoo heralde uyaaaaan annneeee diye geceleri daha çooook uyumuycan diyo heralde)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…