Ay bende bebek gunde kac defa emzirilir fln boyle seyler okuyorum netten ama daha uykum gelmediBende maalesef uyuyamayanlardayim ne tarafıma yatacagimi şaşırdım
Merhaba :)Selamlar uyuyamayanlar kulubuuuu
Benim iki ay olacak böyleAy kızlar bende ilk defa uyuyamadim bu gece nasıl bir eziyet bu yahiç uykusuzluga dayanamıyorum
Canım senin cok erken başlamış allah yardımcın olsun gerçekten çok zormuşBenim iki ay olacak böyleneden bilmiyorum ya
Bende eşime sahur hazırlıyım diye duruyordum ama sonrasında tutmuyor uyku. Sabaha kadar bebek bakımı, bebek odası dekorasyonu, doğumda verilecek hediyeye karar verme derken saat 7-8 oluyor sonra hafif bir uyku 3-4 saat ama vücut isyanda yani artık. her yerim ağrıyor,gözlerim şiş geziyorum.benim uykusuzluk ramazandan önce başladı bari sahura kadar oturayim esimi kaldiririm diyorum oturuyorum. En yogun ve ilk hamile ramazandi benimki de yarin kvye bayramin ikinci günü anneme sonra geri dönüş bayram bitmeden ciks o ayaklar uzanmaz
Cati muayenesini burda hem basta hem sonda yapiyolarccnm, bana 2 .5 ayliken yapildi hic canim acimadi ama simdi yapsalar nasil olur bilmiyorum.canın acıdımı çatı muayenesinde
ben takıntı halıne getırdım de
Ayyynnnennnnnnn :) benim durum da bu...Bende eşime sahur hazırlıyım diye duruyordum ama sonrasında tutmuyor uyku. Sabaha kadar bebek bakımı, bebek odası dekorasyonu, doğumda verilecek hediyeye karar verme derken saat 7-8 oluyor sonra hafif bir uyku 3-4 saat ama vücut isyanda yani artık. her yerim ağrıyor,gözlerim şiş geziyorum.
Amin canim bu saatte de hortladim iste gel de delirme :-/Canım senin cok erken başlamış allah yardımcın olsun gerçekten çok zormuş
Yok benim basta uyumaya calisma uyuyamayinca sinirden kasinma ile basladi simdi sadece uyuyamiyorumBende eşime sahur hazırlıyım diye duruyordum ama sonrasında tutmuyor uyku. Sabaha kadar bebek bakımı, bebek odası dekorasyonu, doğumda verilecek hediyeye karar verme derken saat 7-8 oluyor sonra hafif bir uyku 3-4 saat ama vücut isyanda yani artık. her yerim ağrıyor,gözlerim şiş geziyorum.
Allah anali babali buyutsun darisi basimiza :) benim de arkadasin 2 aylik oldu dogdugundan beri her haftasonu ondayiz :) altini degistir uyut yedir annesine vermiyorum resmen :) karnimdaki halini de seviyorum ama bi dogsa...Kizlar bugun bi arkadas dogum yapti hastaneye ziyaretine gittim. Bebegi kucagima verdiler. Allahimmmmmm boyle bir duygu olamaz... O kadar minik ki.... Ki aslinda yaklasik 4 kg ona ragmen cok kucuk. Elime aldim aglamaya basladi hala etkisindeyim ben de aglayacaktim neredeyse.... Cok cok heyecan yaptim ilk defa... Allahim su iki ay gecsinnn artikkk...
ikihafta da bır oluyor artık kontroller her gıdısımızde gırıcezPeki bu ne kadar da bir olacak? ?
bız aldıkHanımlar bu çerçeveden alan var mı nasıl kullanılır acaba rahatça iz çıkar mi ? Eki Görüntüle 1584377
Canımcım benim karnım çok küçük 5 aylık zannediyor gören , bünye meselesi bu. bebekle alakalı bir sıkıntı değil dedi doktor :)Çatlamalar tam olarak kaçıncı haftada başlıyor?
Birde bnm karnim çok küçük boyut olarak ya bnmle aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar görenler 5aylik fln zannediyo
Günaydın aynen öyle olmuş kimse uyuyamamis bende dahil vücut kendini uykusuzluga hazırlıyor heraldeSelamlar uyuyamayanlar kulubuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?