2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar günaydın. biz de erken düştük yollara. doktordan çıktık şimdi. Gürbüz bi bebeğimiz olacakmış inşallah. 42 cm 2280 gr olmuş. ama bu makine gerçekten uzak ölçüyor gibi geliyor bana. buarada çalışabilir raporu da aldım. 20 Ağustos'a kadar çalışabilirim inşallah

belmaakca cım çok sevindim canım. Sık çağırmaları abartı değil bence canım, sonuçta yakından takip etmesi lazım ki bir sorun olursa Allah korusun, hemen yakalayabilsin, müdahale edebilsin.

karsiyakali1912 canım sana preeklampsi denmemiş miydi? Kendini nasıl bu kadar yorarsın, senin devamlı dinlenmen lazım, yani kötü bişi demek istemiyorum, neticede elbette evladını sen benden daha çok düşünürsün ama bu kadar yorulmak senin için hiç iyi değil, Allah korusun sonra pişmanlık yaşarsın, kv filan gelecekse de yardım etsin sen yan gel yat.

Canım KV evdeysen bile ben odamda uzanıyor m ama benim kayınpeder olmuyor genelde.
Odada uzanacagim diyorum. 8 aylık hamileyim boşver. Ben evin bütün işini yapınca bakıyorlar bu kız hersey ı yapıyor unutuyor lar galiba hamile olduğumu.
Ramazan da bi allah in kulu iftara çağırmadi o kadar istedim ki hazır sofraya oturmayı ailemin yokluğun u bu ramazan da hamilelik den dolayı daha da anladım.
Allah in izniyle bayram ı da gördük
rabbim herkesin ibadetlerini kabul etsin

Canım çok sevindim senin adına ne zaman çapanın önünden geçsem sen geliyorsun aklıma Allahım su günleri kolaylıkla atlatmanı nasib etsin sana da hayırlı bayramlar

Hayırlınbayramlar cnm :)bak bişiy yok bebeğin hareketli içerde takla atıp duruyor :)inan senin hakkında içim okadar rahatki ,minyon çıtıpıtı kızın doğunca demişti dersin :)
Tavsiyelerin için sağol cnm

Kızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmı yani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim

Enemm kız maşallah tosun olmuş ya senin bebek :)hadi hayırlısı

İyide neden bukadar kendini yoruyorsun ,bırak bu bayramda evin çok temi olamayıversin nolucakki ,

Kakao kremi kuşlan cnm bundan sorrakileri engeller belki bana iyi geldi bu krem

Hadiya yirim ben onun korkmasını :)ya çok tatlılar ben şimdiden karnımdan çıkarıp sevesim var yani

Kızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmı yani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim
Biz hamilelk basladigi gunden korkudan yapmadik cnm ama son 3ay ozellikle riskli erken dogumu tetikliyo bunu net biliyorum ama herkesde ayni olcak diye bisey yok ))))ama riskli oldugu kesin

Kızlar bu arada bayramda tutuyoruz kendimizi ,baklavalar tatlıları abartmıyoruz :)
Şekeri olanada olmayanada zarar ..diökkat edin

Biz hamilelk basladigi gunden korkudan yapmadik cnm ama son 3ay ozellikle riskli erken dogumu tetikliyo bunu net biliyorum ama herkesde ayni olcak diye bisey yok ))))ama riskli oldugu kesin
Yav bekledik bekledik ,bizde koptu artık :)hayırlısı ne diyim ,

Bana dr artık yasakladı benimki ikiz belki o yüzden bu kadar erken veto yedik

Selamlar.. Nasılsınız kızlar?
Adet sancısı gibi sancılar geliyor bana ara sıra geçen cuma doktor birşey yok herşey normal demişti ama arasam mı bilmiyorum.. Spasfone kullanıyorum ağrılar olursa al demişti.. İnşallah vaktinde gelir bütün bebişler hayırlısıyla.. Allah yardımcımız olsun..

Kızlar kasiklarimda ağrı oluyor neden acaba off buluttan nem kapar olduk ama korkuyorum napim

Canm bize bayramda yasak doktorum bi sorun yok suanlk ama kanaman olursa müdahele edemem şehir dışındaym dedi bizde korktuk 36. Haftaya kadar izin veriyor normalde ama içine bosalmk yasak enfeksiyn için

Kızlar kasılmalar normal artık bebek bır yerde toplanıyor gıbı olacak altan sancı gırecek duzenlı olmadıktan sonra normal ılıskı ıcın dr yasak koymadıgı surece bır sıkıntı olmaz bence orgazmında sakıncası yoktur dr olumsuz bıse soylemedıgı surwce yapılabılır ama hem korku hem tercıh meselesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…