- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Bu gece son sahur inşallah bundan sonra uykusuzluk olmaz şu 1 ay nasıl yoruldum uykusuzluktan anlatamam. Bayram temizliğiydi, bebek odasının boyasıydı mobilyasını kurmaydı derken bittim bu ay, eşimde çok yardım etti ama yinede çok çok çok yoruldum. Yarında kvler geliyor bakalım ne zaman ayağımı uzatıp tüm gün yatıcam oğlum doğmadan. İçim şişti yorgunluktan valla.
Canım çok sevindim senin adına ne zaman çapanın önünden geçsem sen geliyorsun aklıma Allahım su günleri kolaylıkla atlatmanı nasib etsin sana da hayırlı bayramlarkızlar günaydın;
dün haftalık gebelik takibim başladı , dosyam açıldı, nstye girdim hareketleri çok güzel çıktı. bir sürü tahlil verdiler. preeklampsi şüphesiyle alakalı idrar biriktirme ve düzenli tansiyon kontrolü verdi. ama benim tansiyonum hep 9/6 11/7 gibi çıkıyor hiç yüksek çıkmadı bugüne kadar , doktorlar tansiyonuma hep iyi dedi. doktora da bunu söyledim sen farketmeyebilirsin yine de idrar testini yapalım dedi. ödemde oluşmadı hiç sadece bu hafta özellikle geceleri ayaklarım şişiyor ve karıncalanıyor. inşallah idrarımda temiz çıkar. bu arada doktor 34.haftadan sonra 3 günde 1 geleceksin nstye dedi. bana sanki abarttı gibi geldi. !!!! yani bu 34.hafta , haftaya tekabül ediyor. bizden haberler böyle buna da hamd olsun. bu arada kızlar uyarayım sizi. bebek hareketlerini arada kontrol etmeyi unutmayın. dün bizimle sıra bekleyen bir kadın vardı , 37.haftasındaydı 2 gün önce bebek hareketlerini hissedememişti farkında değil , bebek hareketleri yoktu doktor da bu bebeği almamız lazımdı çok geç kalmışsınız demiş kadın ağlıyordu. aman dikkat bebek hareketlerinin az olmasından çok uzun süreli hiç hareket etmemesine dikkat edelim. benimki de öyle hiperaktif değil ama mutlaka yoğun olarak hissettiğim anlar var. akşam , gece , sabah özellikle çok hissettiğim zamanlar bunlar. Artık zaten doktor muayenesinde doktorumun ilk sorduğu soru bebek hareketlerini hissediyor musun oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın bayram ama biz bugün yarım gün çalışıyoruz. bayram tatiline girenlere de hayırlı bayramlar....
Hayırlınbayramlar cnm :)bak bişiy yok bebeğin hareketli içerde takla atıp duruyor :)inan senin hakkında içim okadar rahatki ,minyon çıtıpıtı kızın doğunca demişti dersin :)kızlar günaydın;
dün haftalık gebelik takibim başladı , dosyam açıldı, nstye girdim hareketleri çok güzel çıktı. bir sürü tahlil verdiler. preeklampsi şüphesiyle alakalı idrar biriktirme ve düzenli tansiyon kontrolü verdi. ama benim tansiyonum hep 9/6 11/7 gibi çıkıyor hiç yüksek çıkmadı bugüne kadar , doktorlar tansiyonuma hep iyi dedi. doktora da bunu söyledim sen farketmeyebilirsin yine de idrar testini yapalım dedi. ödemde oluşmadı hiç sadece bu hafta özellikle geceleri ayaklarım şişiyor ve karıncalanıyor. inşallah idrarımda temiz çıkar. bu arada doktor 34.haftadan sonra 3 günde 1 geleceksin nstye dedi. bana sanki abarttı gibi geldi. !!!! yani bu 34.hafta , haftaya tekabül ediyor. bizden haberler böyle buna da hamd olsun. bu arada kızlar uyarayım sizi. bebek hareketlerini arada kontrol etmeyi unutmayın. dün bizimle sıra bekleyen bir kadın vardı , 37.haftasındaydı 2 gün önce bebek hareketlerini hissedememişti farkında değil , bebek hareketleri yoktu doktor da bu bebeği almamız lazımdı çok geç kalmışsınız demiş kadın ağlıyordu. aman dikkat bebek hareketlerinin az olmasından çok uzun süreli hiç hareket etmemesine dikkat edelim. benimki de öyle hiperaktif değil ama mutlaka yoğun olarak hissettiğim anlar var. akşam , gece , sabah özellikle çok hissettiğim zamanlar bunlar. Artık zaten doktor muayenesinde doktorumun ilk sorduğu soru bebek hareketlerini hissediyor musun oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. yarın bayram ama biz bugün yarım gün çalışıyoruz. bayram tatiline girenlere de hayırlı bayramlar....
Enemm kız maşallah tosun olmuş ya senin bebek :)hadi hayırlısıkızlar günaydın. biz de erken düştük yollara. doktordan çıktık şimdi. Gürbüz bi bebeğimiz olacakmış inşallah. 42 cm 2280 gr olmuş. ama bu makine gerçekten uzak ölçüyor gibi geliyor bana. buarada çalışabilir raporu da aldım. 20 Ağustos'a kadar çalışabilirim inşallah
İyide neden bukadar kendini yoruyorsun ,bırak bu bayramda evin çok temi olamayıversin nolucakki ,Bu gece son sahur inşallah bundan sonra uykusuzluk olmaz şu 1 ay nasıl yoruldum uykusuzluktan anlatamam. Bayram temizliğiydi, bebek odasının boyasıydı mobilyasını kurmaydı derken bittim bu ay, eşimde çok yardım etti ama yinede çok çok çok yoruldum. Yarında kvler geliyor bakalım ne zaman ayağımı uzatıp tüm gün yatıcam oğlum doğmadan. İçim şişti yorgunluktan valla.
Kakao kremi kuşlan cnm bundan sorrakileri engeller belki bana iyi geldi bu kremKızlar benim kadar catlayan yoktur hamileligimin başından beri var baldırmda kalçalarmda ve arkaya doğruda yayılmaya başladı göbeğimde hiç yok ama goguslerimdede var( krem kullanyrm bebek yagida cok su içiyorum ama yapıyla alakali kesinlikle toplamda 10 kilo aldm az degil ama yinede bu kadar çatlak çok ya
HadiyaSelam guzel annisler, bugun cok komik bisey oldu. Ben temizligimi yeni bitirmis tam yatmistim biraz dinleniyordum kizim da yorulmus heralde uyuypdu hic hareket yoktu, balkon kapisi da acikti. Cok yakindan boyle siddetli silah patlamasi gibi bir ses geldi karnim bi zipladi :) kizim korktu heralde sicradi kiyamam, cok guldum ama
Aynen canim bende bazen diyorum cikarip biraz sevip sonra yerine koyasim var diyorum esim guluyo :)Hadiyayirim ben onun korkmasını :)ya çok tatlılar ben şimdiden karnımdan çıkarıp sevesim var yani
Biz hamilelk basladigi gunden korkudan yapmadik cnm ama son 3ay ozellikle riskli erken dogumu tetikliyo bunu net biliyorum ama herkesde ayni olcak diye bisey yok ))))ama riskli oldugu kesinKızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmıyani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim
Yav bekledik bekledik ,bizde koptu artık :)hayırlısı ne diyim ,Biz hamilelk basladigi gunden korkudan yapmadik cnm ama son 3ay ozellikle riskli erken dogumu tetikliyo bunu net biliyorum ama herkesde ayni olcak diye bisey yok ))))ama riskli oldugu kesin
Bana dr artık yasakladı benimki ikiz belki o yüzden bu kadar erken veto yedikKızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmıyani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim
Yav bekledik bekledik ,bizde koptu artık :)hayırlısı ne diyim ,
Kızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmıyani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?