2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bize doktorum 32. Haftaya kdr izin verdi, geçen cumtesi kapanışı yaptık hihihih :)
32ye kadar normalde sıkıntı olmuyor demekki :)aklımda olsun
Canm bize bayramda yasak doktorum bi sorun yok suanlk ama kanaman olursa müdahele edemem şehir dışındaym dedi bizde korktuk 36. Haftaya kadar izin veriyor normalde ama içine bosalmk yasak enfeksiyn için
Prezervtf kullanmak lazım galıba ,enfeksiyonda sıkıntı hamilelikte
Bana dr artık yasakladı benimki ikiz belki o yüzden bu kadar erken veto yedik
Valla bende çift rHimliyimikiz gebelik gibi bişiy yarım rahim sonuçta ..bakalım bisüre daha yasaklara uysak iyi olucak galiba

Orgazm yasak dedi dr ,ozaman ciddi kasılmalar oluyor ama tabi normal bir gebelikte hiç sıkıntı yoksa neden olmasın

ikihafta da bır oluyor artık kontroller her gıdısımızde gırıcez
acıl bı durum varsa bılemem o farklı olur tabi
Yaaa bilmiyorum da 40 lira buna da ücret aldılar çok tuhaf geldi 15 günde bir girersek muayene ücreti kadar nst ye gitcek.Sağlık tabiki çok önemli ama bazı özel hastaneler abartıyor ücret konusunu

Kızlar selam benimde kasık ağrılarım ama düzenli olmadıkça korkulacak birşey yok ağrım olunca Kalkıp yavaş yavaş yürüyorum azalıyor

2k1 .!.:
Evet ben de google da baktım nasıl modeller var, elimdeki malzemelerle öyle birşeyler uydurmaya çalıştım işte :) teşekkür ederim
Eline sağlık cnm cok güzel olmuş.Geçen o suslü Terlikleri 50 liraya satıyorlardi.Ben de kendim süsleyeceğim el emeği daha kıymetli.

kızlar şimdiden bayramınızı kutluyorum. rahim kasılmaları için doktorum; rahim çok hassastır,kasılma sonrası okşadığınızda sertlik yumuşuyorsa bu kasılma değil bebeğin toplanması demişti. eğer pozisyon değiştirme yada okşamayla geçmiyorsa kasılmadır. nst ye girmeye başlayınca ayrımı daha kolay yapabilicez herhalde

Orgazm yasak dedi dr ,ozaman ciddi kasılmalar oluyor ama tabi normal bir gebelikte hiç sıkıntı yoksa neden olmasın
Yanı drun ılgınc geldı bana eger gebelık sorunluyaa olmayacak bırlıktelık bırlıktelık olacaksa orgazm olmassın dıye bıse tohaf kasılmalar olacakta anlık xaten her dr farklı dusunuyor yanı ben 34 haftanın ıcındeyım her gebelık farklı dıyelım ozaman )

Kizlar dogum oncesi fotograf çekimi yaptircam carsamba gunuu :) heyecanliyimmmm :)
Bizde yaptırıcaz fotoğraf çekimi elbisemi aldım hem bayramda giyicem hem fotoğraf çekiminde çok heyecan verici gerçekten

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-30-11-52-37.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 187
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…