32ye kadar normalde sıkıntı olmuyor demekki :)aklımda olsunBize doktorum 32. Haftaya kdr izin verdi, geçen cumtesi kapanışı yaptık hihihih :)
Prezervtf kullanmak lazım galıba ,enfeksiyonda sıkıntı hamilelikteCanm bize bayramda yasak doktorum bi sorun yok suanlk ama kanaman olursa müdahele edemem şehir dışındaym dedi bizde korktuk 36. Haftaya kadar izin veriyor normalde ama içine bosalmk yasak enfeksiyn için
Valla bende çift rHimliyimBana dr artık yasakladı benimki ikiz belki o yüzden bu kadar erken veto yedik
Orgazm yasak dedi dr ,ozaman ciddi kasılmalar oluyorKızlar kasılmalar normal artık bebek bır yerde toplanıyor gıbı olacak altan sancı gırecek duzenlı olmadıktan sonra normal ılıskı ıcın dr yasak koymadıgı surece bır sıkıntı olmaz bence orgazmında sakıncası yoktur dr olumsuz bıse soylemedıgı surwce yapılabılır ama hem korku hem tercıh meselesı
Cnm o kasık agrıları oluyor çoğunlukla ,idrar tahlılı yaptırmışmıydın ,en feksiyon olmasınKızlar kasiklarimda ağrı oluyor neden acaba off buluttan nem kapar olduk ama korkuyorum napim
Yaaa bilmiyorum da 40 lira buna da ücret aldılar çok tuhaf geldi 15 günde bir girersek muayene ücreti kadar nst ye gitcek.Sağlık tabiki çok önemli ama bazı özel hastaneler abartıyor ücret konusunuikihafta da bır oluyor artık kontroller her gıdısımızde gırıcez
acıl bı durum varsa bılemem o farklı olur tabi
Bende genelde olumlu doğum hikayelerini okuyorum hayırlısıyla bi dogsunlar da emzirmeyi bakımı öğreniriz inşallah o konularda tecrubesizim anneme güveniyorumAy bende bebek gunde kac defa emzirilir fln boyle seyler okuyorum netten ama daha uykum gelmedi
Şimdiden bize alıştırma yapıyorlar herhaldeBen uyumuyorum tospam da uyumuyor mübarek :)
Mina babyde indirimdeydi140 liraya buldum canım sen %50 indirim diyince merak ettim
Eline sağlık cnm cok güzel olmuş.Geçen o suslü Terlikleri 50 liraya satıyorlardi.Ben de kendim süsleyeceğim el emeği daha kıymetli.2k1 .!.:Evet ben de google da baktım nasıl modeller var, elimdeki malzemelerle öyle birşeyler uydurmaya çalıştım işte :) teşekkür ederim
Dogunca alisirdik :)Şimdiden bize alıştırma yapıyorlar herhalde
Yanı drun ılgınc geldı bana eger gebelık sorunluyaa olmayacak bırlıktelık bırlıktelık olacaksa orgazm olmassın dıye bıse tohaf kasılmalar olacakta anlık xaten her dr farklı dusunuyor yanı ben 34 haftanın ıcındeyım her gebelık farklı dıyelım ozamanOrgazm yasak dedi dr ,ozaman ciddi kasılmalar oluyorama tabi normal bir gebelikte hiç sıkıntı yoksa neden olmasın
Canım biz de yaptıracağız ben de heyecanlıyım...nasıl bir elbise aldın cekim için...Kizlar dogum oncesi fotograf çekimi yaptircam carsamba gunuu :) heyecanliyimmmm :)
Bizde yaptırıcaz fotoğraf çekimi elbisemi aldım hem bayramda giyicem hem fotoğraf çekiminde çok heyecan verici gerçektenKizlar dogum oncesi fotograf çekimi yaptircam carsamba gunuu :) heyecanliyimmmm :)
canım çatı muayenesi nasıldı? çok Can'ın yandı mı?
canın acıdımı çatı muayenesinde
ben takıntı halıne getırdım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?