- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
ya ben hala kızıma isim koyamadım((
Hihii daha almadimm sayilir aslinda 1 2 var ama bilemedim..sifon tul alicam bide ornek resim gosterim nasil kullancak fotografcimCanım biz de yaptıracağız ben de heyecanlıyım...nasıl bir elbise aldın cekim için...
Yani şoyle cnm aslında dr garip değil ,cinsel ilişki yasak tamamen diyemem dedi dr,yani direk yasak diyen dr şundan dolayı yasak diyormuş ;sıkıntılı hastaya diyelimki serbest dedi yasaklamadı ,vur deyince olduruyorlar diyor dr ,yani uzun süreli olması ,sert olması yada değişik posisyonların denenmesi oluyormuş ...dr bna dediki çok sert olmamak kaydıyla ,prezervatımf kullanarak sende orgazm olmazsan cinsellik olabilir dedi ,mesela kadının orgazm olması rahimde ciddi kasılmalara sebep oluyor,ve egerr azda olsa problemli bir gebelikse bu kasılmalar doğumu başlatabiliyormuş ,ama bu normal hamilelikler için geçerli değil ,misal ben çift rahimliyim dr bna bundan dolayı sen orgazm olma zevk alabilşrsin ama kasılman olmasın demişti ,Yanı drun ılgınc geldı bana eger gebelık sorunluyaa olmayacak bırlıktelık bırlıktelık olacaksa orgazm olmassın dıye bıse tohaf kasılmalar olacakta anlık xaten her dr farklı dusunuyor yanı ben 34 haftanın ıcındeyım her gebelık farklı dıyelım ozaman)
karsiyakali1912 canım sana preeklampsi denmemiş miydi? Kendini nasıl bu kadar yorarsın, senin devamlı dinlenmen lazım, yani kötü bişi demek istemiyorum, neticede elbette evladını sen benden daha çok düşünürsün ama bu kadar yorulmak senin için hiç iyi değil, Allah korusun sonra pişmanlık yaşarsın, kv filan gelecekse de yardım etsin sen yan gel yat.
Canım KV evdeysen bile ben odamda uzanıyor m ama benim kayınpeder olmuyor genelde.
Odada uzanacagim diyorum. 8 aylık hamileyim boşver. Ben evin bütün işini yapınca bakıyorlar bu kız hersey ı yapıyor unutuyor lar galiba hamile olduğumu.
Ramazan da bi allah in kulu iftara çağırmadi o kadar istedim ki hazır sofraya oturmayı ailemin yokluğun u bu ramazan da hamilelik den dolayı daha da anladım.
Allah in izniyle bayram ı da gördük
rabbim herkesin ibadetlerini kabul etsin
İyide neden bukadar kendini yoruyorsun ,bırak bu bayramda evin çok temi olamayıversin nolucakki ,
Hayir canimmmmm, drun aksini soylemedigi surece serbest...Kızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmıyani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim
Herkese iyi bayramlar, bundan sonra bebişlerimizle geçireceğimiz nice güzel bayramlarımız olsun inşallah.
Bu arada ben çok zor günler geçirdim uzun süredir giremiyordum foruma. Kasılmalarım başladı rahim ağzı Genişliği 25 milime indi 3 gece hastanede kaldık. Bebeğime Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Banada bir Sürü ilaçlar serum fln derken şu anda iyiyim ama korkuyorum.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğim daha çok küçük 1530 gr bu kadar erken doğmasın.
Sizede geçmiş olsun.Mutlu bayramlar diliyorum oncelikle,benim de kasilmalarim artti ve adalat gunde ikiye cikardik,adet sancisi bel agrisi dun gece basladi uyuyamadim korkudan, doktor erken dogum olsa bile 3 hafta civari erteleyebiliriz dedi, yani gönlünü ferah tut, kritik donemi atlattik, benimkide 1600 cok minik geliyor...haa bir de vajinamda bebek midemden asagi indi biraz,bu agirligi bile tasiyamaz oldumm
Sizede geçmiş olsun.
Ben hastanede yatar yatmaz 20 dak arayla 30 mg 3 nidilat verildi dil altından emerek aldım. Ardından günde 3 kez 2 şer nidilat verildi. Çünkü hastaneye yattığımda kasılmalarım çok yoğundu şimdi sabah akşam 1 adalat alıyorum.
Ama Bebeğin hareketleri çok azaldı merak ediyorum utanmasam eve ultrason cihazı aldıracağım.
35 haftayı bari doldurabilsem çok korkuyorum. Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?