2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yani şoyle cnm aslında dr garip değil ,cinsel ilişki yasak tamamen diyemem dedi dr,yani direk yasak diyen dr şundan dolayı yasak diyormuş ;sıkıntılı hastaya diyelimki serbest dedi yasaklamadı ,vur deyince olduruyorlar diyor dr ,yani uzun süreli olması ,sert olması yada değişik posisyonların denenmesi oluyormuş ...dr bna dediki çok sert olmamak kaydıyla ,prezervatımf kullanarak sende orgazm olmazsan cinsellik olabilir dedi ,mesela kadının orgazm olması rahimde ciddi kasılmalara sebep oluyor,ve egerr azda olsa problemli bir gebelikse bu kasılmalar doğumu başlatabiliyormuş ,ama bu normal hamilelikler için geçerli değil ,misal ben çift rahimliyim dr bna bundan dolayı sen orgazm olma zevk alabilşrsin ama kasılman olmasın demişti ,

Ah keşke canım o kadar isterdim ki ama eleştiri almak nefes almak kadar kolay ve ben üzülmek istemiyorum. Daha önce sınav döneminde geldiklerinde çok eleştirilmiştim. Oysa akademik derece yapmak o kadar kolay değil ve hedefim 3,5 üzeri ortalama idi. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama bir şekilde işimi bitirdim onlar gelmeden. Ona rağmen yarın iş yapılır dendi yani. Evimse bal dök yala iken üstelik. Neyse eşim için katlanıyorum bazı şeylere tabi bir yere kadar ama henüz o sınır dolmadı.

Şanslıymışsın benim kp hep evde bir yerede gitmez hatta bu gün geçici olarak apartmanın altına taşınan camiyi söyledim belki namaz kılmaya gider diye evde kılarım dedi, beni sıcak basıyor ama elbisemi giyip dolanamıyorum ayıplıyorlar diye eşofman t-shirt hep yanıyorum ağzımdan alev çıkacak nerdeyse.

Ramazan dediğin gibi oldu bu sene valla ben kimseyi çağıramayınca kimse de bizi çağırmadı herhalde, okul bile geleneksel iftarını yapmadı bu sene yazık kocam bazen yetiştiremedim diye iftar saatinden sonra yedi yemeğini birkaç kere.

İyide neden bukadar kendini yoruyorsun ,bırak bu bayramda evin çok temi olamayıversin nolucakki ,

aman canım bayrama ağır misafir var yatılı laf olursa bir duyan bin katıyo. Bizimkiler yapamamaış derse duyan akrabanın çenesi ömür boyu kesilmez. Sinirim oynayacağına böyle olsun daha iyi. Hem doğuma gidicem 1 aya kalmaz annemlere ozaman kadar yapacaktım mutlaka zaten, biraz sıkışık oldu ramazanın yorgunluğu da olunca hepten yoruldum.

Herkese iyi bayramlar, bundan sonra bebişlerimizle geçireceğimiz nice güzel bayramlarımız olsun inşallah.
Bu arada ben çok zor günler geçirdim uzun süredir giremiyordum foruma. Kasılmalarım başladı rahim ağzı Genişliği 25 milime indi 3 gece hastanede kaldık. Bebeğime Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Banada bir Sürü ilaçlar serum fln derken şu anda iyiyim ama korkuyorum.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bebeğim daha çok küçük 1530 gr bu kadar erken doğmasın.

Mutlu bayramlar diliyorum oncelikle,benim de kasilmalarim artti ve adalat gunde ikiye cikardik,adet sancisi bel agrisi dun gece basladi uyuyamadim korkudan, doktor erken dogum olsa bile 3 hafta civari erteleyebiliriz dedi, yani gönlünü ferah tut, kritik donemi atlattik, benimkide 1600 cok minik geliyor...haa bir de vajinamda bebek midemden asagi indi biraz,bu agirligi bile tasiyamaz oldumm

Sizede geçmiş olsun.
Ben hastanede yatar yatmaz 20 dak arayla 30 mg 3 nidilat verildi dil altından emerek aldım. Ardından günde 3 kez 2 şer nidilat verildi. Çünkü hastaneye yattığımda kasılmalarım çok yoğundu şimdi sabah akşam 1 adalat alıyorum.
Ama Bebeğin hareketleri çok azaldı merak ediyorum utanmasam eve ultrason cihazı aldıracağım.
35 haftayı bari doldurabilsem çok korkuyorum. Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah.

35.haftayi dolduracagimiza inanıyorum, ben neler neler atlattim bu gebelikte,düşük riski kanama ilac tedavisi hastanede gecen serumlu gunler, cok zordu cook,hatta ozeldeki bir doktor 30 lu haftalari göremeyebilirsin demisti,tahmin tabi,ama tutundu bebek, hem bebegin tepkileri rutin gelmeyebilir artik o normal,belli saatleri var artik,onu fark edebiliyor musun o önemli, benimkininde tepkileri az esref saaati var onlarinda icini ferah tut. Vajinana sakin yüklenme ayaklar havada 4 hafta dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…