- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Ya bizim Oğlanın hareketler düzenli değil kıpırdatmanın tek yolu çok hareketli yabancı Parça dinletmek35.haftayi dolduracagimiza inanıyorum, ben neler neler atlattim bu gebelikte,düşük riski kanama ilac tedavisi hastanede gecen serumlu gunler, cok zordu cook,hatta ozeldeki bir doktor 30 lu haftalari göremeyebilirsin demisti,tahmin tabi,ama tutundu bebek, hem bebegin tepkileri rutin gelmeyebilir artik o normal,belli saatleri var artik,onu fark edebiliyor musun o önemli, benimkininde tepkileri az esref saaati var onlarinda icini ferah tut. Vajinana sakin yüklenme ayaklar havada 4 hafta dahaaa
bebeğinin hareketlerini hissetmek harika bir duygu fakat bebislerimizin yüksek ses ve fazla hareketli müziklerden rahatsız olduğu için hareket ederler mış bir yazıda okumuştum tatlı annelerYa bizim Oğlanın hareketler düzenli değil kıpırdatmanın tek yolu çok hareketli yabancı Parça dinletmek
Hem acelecilikte hem müzik zevkinde annesine çekmiş. Artık hep yatar haldeyim. Inş 4 hafta daha dayanacağız.
canım benim bulantılar 13. haftada bitmişti. normalde de var mıydı bugün mü oldu senin bulantı.Kızlar acil yardım az önce istifra ettim benim kadar bulantısı olan var mı nolur yardim edin çok mrk ediyorm
canım hareketler azaldı derken , nasıl azaldı? Benimki de 33 . Haftada iyice azaldı. Seninkinin nasıl şimdi?Sizede geçmiş olsun.
Ben hastanede yatar yatmaz 20 dak arayla 30 mg 3 nidilat verildi dil altından emerek aldım. Ardından günde 3 kez 2 şer nidilat verildi. Çünkü hastaneye yattığımda kasılmalarım çok yoğundu şimdi sabah akşam 1 adalat alıyorum.
Ama Bebeğin hareketleri çok azaldı merak ediyorum utanmasam eve ultrason cihazı aldıracağım.
35 haftayı bari doldurabilsem çok korkuyorum. Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah.
Herkese iyi bayramlar, bir sonraki bayram bircogumuz minnaklarimizi kucagimiza almis olacagiz insallah ...
Kızlar bu arada e- bebekte bebek bezlerinde indirim var, bir bakin derim. Ben aldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?