2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya bizim Oğlanın hareketler düzenli değil kıpırdatmanın tek yolu çok hareketli yabancı Parça dinletmek
Hem acelecilikte hem müzik zevkinde annesine çekmiş. Artık hep yatar haldeyim. Inş 4 hafta daha dayanacağız.

bebeğinin hareketlerini hissetmek harika bir duygu fakat bebislerimizin yüksek ses ve fazla hareketli müziklerden rahatsız olduğu için hareket ederler mış bir yazıda okumuştum tatlı anneler

Kızlar acil yardım az önce istifra ettim benim kadar bulantısı olan var mı nolur yardim edin çok mrk ediyorm

canım hareketler azaldı derken , nasıl azaldı? Benimki de 33 . Haftada iyice azaldı. Seninkinin nasıl şimdi?

Herkese iyi bayramlar, bir sonraki bayram bircogumuz minnaklarimizi kucagimiza almis olacagiz insallah ...
Kızlar bu arada e- bebekte bebek bezlerinde indirim var, bir bakin derim. Ben aldim...

Ben bugun ugramistim canım Prima 1 num indirim yok büyük bedenler de vardı.
Baby me göğüs pedi aldım 30 lu 2,5a mi ne geldi .
Dagi de 1 alana bi bedava emzirme atleti ı 39 tl ye ikitane oluyor yani ama kullanır miyim kullanışlı mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…