- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Bebeğin hareketleri bugün daha iyi sanırım hastanede uygulanan tedavilerden yavaşlamıştı Bebeğin hareketleri. Çok nadir hissediyordum. Şimdi normale döndü. Hastanede yapılan Ciğer geliştirici iğne fln sanırım etkiliyormuş ilk etapta Bebeğin hareketlerinicanım hareketler azaldı derken , nasıl azaldı? Benimki de 33 . Haftada iyice azaldı. Seninkinin nasıl şimdi?
Cnm Haklısın ama hiç hareket hissedemeyince insan Herşeyi deniyor. Bide zor bi süreçten geçiyorum erken doğum riskim var ve en ufak şey bile beni tedirgin ediyor. Yemek yedim, tatlı yedim, Mozart dinlettim, soğuk su içtim, sağa yattım sola yattım olmadı bende yabancı müzik dinlettim baktım kıpırdıyor rahatladım.bebeğinin hareketlerini hissetmek harika bir duygu fakat bebislerimizin yüksek ses ve fazla hareketli müziklerden rahatsız olduğu için hareket ederler mış bir yazıda okumuştum tatlı anneler
ıkı gun once benımde bebegımın hareketlerı cokazaldı ne yaptıysam olmadı hısedıyordum ama normalde hısetıgımın ceyregınden az korktum bekledım bırgun sonra normaledondu ara ara oluyor sımdı uykuları yenıdogan bebek kadar gunde 10 hareket olsa yeter aslında drum oyle soylemıstıCnm Haklısın ama hiç hareket hissedemeyince insan Herşeyi deniyor. Bide zor bi süreçten geçiyorum erken doğum riskim var ve en ufak şey bile beni tedirgin ediyor. Yemek yedim, tatlı yedim, Mozart dinlettim, soğuk su içtim, sağa yattım sola yattım olmadı bende yabancı müzik dinlettim baktım kıpırdıyor rahatladım.
Ama çok şükür bugün normal rutinine döndü hareketleri demekki hastanede kullanılan ilaçlardan olmuş.
Günaydın canım pazartesi açılırız artık yazışmaya herkes tatilin fırsatını değerlendiriyor ...Gunaydiiinnnlar kızlaar )))) kaç gündür çok az yaziyorsunuzzz ((((bayramdan dolayidir heralde özledim ya baya alışmış size
Günaydın canım pazartesi açılırız artık yazışmaya herkes tatilin fırsatını değerlendiriyor ...
Aynen ya bende hiç uyuyamadım ilk defa yorgunlukta cabası bide benim ellerim uyuşuyor kaskatı kesildi gece kan dolaşımı hızlansın diye kalktım yürüdüm gece gece tam bir çileydikızlar ben de dün gece hiç uyuyamadım. sağa dön olmuyor sola dön olmuyor. ne yapıcaz bakalım ;(
Canım korkma yarına bebegın Hareketlerı normale doner bırkac gun once bende yasadım cok azaldı bırgunnerdeyse cok az hısetım sancıları duzelır adet sancısı vajınada hasasıyet Rtık hersey normalHayirli bayramlar kizlar. Bayramda hiç bir yere gidemedik. Hem memleketten uzaktayiz hem de ayagim kirikBu arada bende bebegin hareketlerini cok az hissediyorum. Sabaha karsi adet sancisi gibi sanci yasadim korktum biraz. Sizde de sanci oluyor mu?
Canım. Seninle iki gün var aramızda, ben de normalde zaten aşırı sık değil , sakin sakin hissederdim kızımı. Son Günler'de iyice azaldı gibi. Seninki nasıldı da, şimdi nasıl oldu canım? Acaba normal mi bilemiyorumHayirli bayramlar kizlar. Bayramda hiç bir yere gidemedik. Hem memleketten uzaktayiz hem de ayagim kirikBu arada bende bebegin hareketlerini cok az hissediyorum. Sabaha karsi adet sancisi gibi sanci yasadim korktum biraz. Sizde de sanci oluyor mu?
Benim kizim cok hareketliydi disaridan fark edilirdi hareketleri. Hatta ne zaman uyuyor hep hareket halinde derdim. Simdi ciddi azalma var. Ben ayagimin kirigi nedeniyle yerimden kalkmayisimdan kaynaklandigini dusunuyordum ama buradaki bi kac arkadasta ayni durumu yasamis normal galiba.Canım. Seninle iki gün var aramızda, ben de normalde zaten aşırı sık değil , sakin sakin hissederdim kızımı. Son Günler'de iyice azaldı gibi. Seninki nasıldı da, şimdi nasıl oldu canım? Acaba normal mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?