Benimki hareketliydi bugün canim. Seninki ne durumda?Iyi geceler anneler, bebek hareketlerinde azalma var diyen anneler, şimdi nasıl bebeklerinizin hareketleri?
http://www.anademi.com/bebekisimleri/
diye bir site var oraya bak canım grublandırmış anlamlarına göre isimleri
Belli olmuyor yaa günün bazı saatleri çok sessiz bazen de müthiş hareketli. Benim ki dönmeye çalışıyor da hala dönmemisti inşallah daha büyümeden dönerIyi geceler anneler, bebek hareketlerinde azalma var diyen anneler, şimdi nasıl bebeklerinizin hareketleri?
in gelisimine gore insallah canimmmmMrb anneler.ben kendimi ekim annesi olucam saniyordum ama eylül annesi oluyormusum.size bise sormak istiorm yardimci olursaniz sevinirim.ben son adet tarihini bilmiyordum adetim düzensiz olduğu için.ama ilk hamile kaldigimi öğrendiğimde geri sayim yaptigimda 20 aralikta hamile kalmis oluyordum.yani buna bakilirsa 31 haftalık hamilegim ama ultrason da bebeğe bakildiginda 33 haftalik oluyorum.ben hangi hesaplamaya gore doğum yapicam.SAT tarihine goremi bebegin gelişimine goremi.
Günaydın canım ben elbise aldım sana bugün atarım fotosunu fikir olur beyaz ve de uzun...günaydın eylül anneleri..
geçmiş bayramınız kutlu olsun....ben hala fotograf cekımı ıcın elbıse bakamadım yaaaa ...
33.haftasayız artık yavaş yavaş hastane çantamızı hazırlamaya başlasak ıyı olacak
Gerçekten miiiGünaydın canım ben elbise aldım sana bugün atarım fotosunu fikir olur beyaz ve de uzun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?