2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Iyi geceler anneler, bebek hareketlerinde azalma var diyen anneler, şimdi nasıl bebeklerinizin hareketleri?

Iyi geceler anneler, bebek hareketlerinde azalma var diyen anneler, şimdi nasıl bebeklerinizin hareketleri?
Belli olmuyor yaa günün bazı saatleri çok sessiz bazen de müthiş hareketli. Benim ki dönmeye çalışıyor da hala dönmemisti inşallah daha büyümeden döner

Bebeg
in gelisimine gore insallah canimmmm

Hareket azalması herkeste var sanırım :)
Normal ama çünki sadece tekme atacak yerleri kaldı, dönemiyor zıplayamıyorlar..
Regl ağrıları bende de var. Uzanıp dinlenince geçmezse doktora başvurmak gerekiyormuş. Yalancı sancılar başladı artık. Doğuma hazırlık aşamasındayız. Doktor bana Agustos sonu Eylül başı diyor doğum için ama, ben daha erken geleceğini düşünüyorum.
Sağlıkla, hayırla gelsin bebekler. :)

Gunaydin kizlar,bayram donusu trafik berbatti 4 saattlik yolu 6 saatte geldik ve trafikte beklememek icin alternatif yollara daldik.Meger oralari da toprak yolmus Sallana sallana geldik cok sukur.bugun dr kontrolum var.Calisabilir raporu alicam kismetse...oglumu cok ozledim bakalim neler yapcak bugun bize gorusuruz.Hepinize iyi haftalar.

Günaydın canım ben elbise aldım sana bugün atarım fotosunu fikir olur beyaz ve de uzun...

Son adet tarihi 20 aralik civari olan anne adayimiz varmi acaba .doğum yapicagim günü tahmini hesaplamak istiyorumda

Kızlar ara ara adet sancisi ve sağ kasığıma kramplar ağrılar giriyor ve bebıse dunden beri gobek deliğimin etrafinda toplanıyor resmen portakal gibi karnım dışarı çıkıyor aksam dr randevum var umarım normaldir...

küçük karyola alanlar 60x120 uyku seti almak istiyorum, kolay bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…