2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar gunaydin. Bugun inanilmaz halsizim ve bi huzursuzluk var uzerimde. Allahtan oğluşum hareketli ama o kadar halsizim ki kolumu kaldiracak halim yok. Nedendir acaba? Benim gibi olan var mı?

Kızlar bu haftalarda ilişki olayı yasakmı yani bayan orgazm olmasa ilişki olabilirmi ,prezervatif şartmı ,siz n düşünüyorsunuz ,yani 30a geldik şurda ne kaldı diyebilirsiniz ama yinede sormak istedim
ya bende bunu sormak istiyorum . şimdi çapada doktorlara soramadım bir türlü. bu hafta 34.haftaya girdik bitirmeli miyim bilemedim bende ? 36.haftaya kadar devam etsem bir sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum son 3 hafta bırakırım dedim ama bende bilemedim.

canım sorması ayıp ama ne kadar sürede bir ilişki yaşıyorsunuz? çok sık mı?
bence sıklığı da önemli olabilir

çok düşüncesiz insanlar var ya, iş arkadaşım 1 haftalık tatilinden döndü, günaydın faslından sonra bana söylediği şey ''sen bir haftada daha da mı kilo aldın? nolduu?'' ben de olabilir gittikçe şişiyorum normal olarak dedim. hala devam ediyor.. üstelik toplamda 9-10 kilo aldım ve hiç de abartı durmuyorum.

moral bozmak için mi yapıyorlar anlamıyorum.

canım bu benim Şahsi düşüncem tabi.bence riske atmaya gerek yok. kasılmalar başlasa Doğumu tetiklese sonradan pişman olursunuz. değmez diye düşünüyorum

doktorum bana yasak demedı..gerçı serbestte demedı bu adam nedense bana ılıskı konusunda uyarılarda bulunmuyor

canım sorması ayıp ama ne kadar sürede bir ilişki yaşıyorsunuz? çok sık mı?
bence sıklığı da önemli olabilir
biz çok sık girmiyoruz...eşime baglı oluyor genelde cunku bende tık yokve oldugu zamanda kısa sürüyor cunku ben rahatsız oluyorum gobekten

canım kilolu ve özgüveni eksik olan insanlar yapıyor genelde. ben de aynı durumdayım. sadece göbeğim var görenlerin % 95i Tanıyan tanımayan ne güzel bi hamilesin diyor ama beni sürekli gören bir kaç tane kilolu tip var her seferinde şişmişsin diyorlar. ben de normal değil mi artık daha da şişicem diyorum. sallamıyorum daha da bozuluyorlar he he

ben de sallamaz gibi yaptım ama içimden sallıyorum bunu diyen de erkek ve zayıf aslında.insan psikolojisinden bihaber ya da bana garezi var...

Aman canım erkekse ne takıyorsun :)
Hamilelikten anlamadığı için birden kilo almamız tuhaf geliyordur @tatlilavinya

bende kıyafet bulamadım keten dantelli uzun elbise arıyyorum deli gibi..sagda solda gören olursa söylesin banada...
dogum cantamı bu hafta hazırlıcam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…