Aman canım erkekse ne takıyorsun :)
Hamilelikten anlamadığı için birden kilo almamız tuhaf geliyordur@tatlilavinya
verdiği kağıtlarda hangi durumlarda olmaması gerektiği yazıyor canım :) ilk ve son ay, kasık ağrın varsa vs..aynen yaa ben de hiç sormadım, o da bişi demedi
yorum yapmasalar bari sorduk sanki nasıl görünüyorum diye
e tabi ben de bozuluyorum. eve gelip kendimi inceliyorum. anne olucam deyip kendimi avutuyorumben de sallamaz gibi yaptım ama içimden sallıyorumbunu diyen de erkek ve zayıf aslında.insan psikolojisinden bihaber ya da bana garezi var...
bak birazdan milli eğitime gidicem kesin o kadın bana yine şişmişsin diyecekyorum yapmasalar bari sorduk sanki nasıl görünüyorum diye
verdiği kağıtlarda hangi durumlarda olmaması gerektiği yazıyor canım :) ilk ve son ay, kasık ağrın varsa vs..
bak birazdan milli eğitime gidicem kesin o kadın bana yine şişmişsin diyecekama ciddi kendisi 90 kilo civarında
aynen ya her gören aaa senin ayakların şişmiş dedi bayram boyunca hadi canım emin misininz diyecektim sanki onlar sölemese ben farkında değilim
ayy ne tavsiyeler ne tavsiyeler sorma. Haklısın biz hiçbir şey bilmiyoruztuzlu yeme diye de akıl verdiler miçünkü bu bilgi onların tekelinde ve benim dünyadan haberim yok
Eylül anneleri günaydinlarbizimde prensesimize tahmini kavusmamiz 26 eylül insallah
Bebek arabası konusunda çok kararsızim alan var mi ya da hangi modelleri düşünüyorsunuz
Harbiden ya :)bide aynı şeyi diyip duruyolar ..bende uzaylıyımya dunyadan haberim yok :)tuzlu yeme diye de akıl verdiler miçünkü bu bilgi onların tekelinde ve benim dünyadan haberim yok
canım ben uzun araştırmalar sonucunda chicco lite way plus siyah aldım. bizim Arabanın bagajı çok küçük o Yüzden seçeneğimiz sınırlıydı. kış aylarında zaten çok kullanmayacağım için yaza kadar da çocuk 1 Yaşında olur hafif olsun araba diyerekten buna karar verdim. fiyatı da uygun. tabi daha elime geçmedi. bugün kargoya verecekler.Eylül anneleri günaydinlarbizimde prensesimize tahmini kavusmamiz 26 eylül insallah
Bebek arabası konusunda çok kararsızim alan var mi ya da hangi modelleri düşünüyorsunuz
Harbiden ya :)bide aynı şeyi diyip duruyolar ..bende uzaylıyımya dunyadan haberim yok :)
Bayramda akrabalardan biri ıkız hamile gibisin davul gibi olmuşun dedi ...bende he oyle oldum deyıp geçtim
Sanki bı kadınlar kendi aralarında anlaşmışlar nasıl bu hamilelerin moralini bozarız diye
Canim internetde gebelik hesaplama siteleri var niye ordam bakmiyorsunki??son adet tarihini yaziyosun cikiyoSon adet tarihi 20 aralik civari olan anne adayimiz varmi acaba .doğum yapicagim günü tahmini hesaplamak istiyorumda
Yav ne aglkıcam :)ben hamile kaldığğım kilouüya yeni geldim ,ilkin çok kilo vermiştim kadın abartıyor resmen :)ben kendimi biliyorum ,birde odem var vucudumda doğumdan sonra hopp inicek hepsi :)ooo çok sert girmiş, davul gibi falan, ben olsam direkt ağlardım gizli gizli :)
tuzlu yeme diye de akıl verdiler miçünkü bu bilgi onların tekelinde ve benim dünyadan haberim yok
Benimki 14 aralık doğum 21 eylül é denk geliyor 27 eylül sanırım seninkideSon adet tarihi 20 aralik civari olan anne adayimiz varmi acaba .doğum yapicagim günü tahmini hesaplamak istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?