2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar almayanlar ıcın soyluyorum ebebekte cok guzel bı ew tıpı anakucagı gordum 199 tlye dusmus baby plus 6 in 1 rocking higher ana kucagı bence bakın almamıs olsam kesın bunu alırdım

Eylül anneleri günaydinlar bizimde prensesimize tahmini kavusmamiz 26 eylül insallah
Bebek arabası konusunda çok kararsızim alan var mi ya da hangi modelleri düşünüyorsunuz

aynen ya her gören aaa senin ayakların şişmiş dedi bayram boyunca hadi canım emin misininz diyecektim sanki onlar sölemese ben farkında değilim

tuzlu yeme diye de akıl verdiler mi çünkü bu bilgi onların tekelinde ve benim dünyadan haberim yok

Eylül anneleri günaydinlar bizimde prensesimize tahmini kavusmamiz 26 eylül insallah
Bebek arabası konusunda çok kararsızim alan var mi ya da hangi modelleri düşünüyorsunuz

günaydın, ben de yeni aldım. mammas&papas armadillo modeli araba sarı ve nuna pipa oto koltuğu izofiksli siyah. güzel bir kombinasyon oldu

http://www.e-bebek.com/mamas-papas-armadillo-bebek-arabasi_MMP-72618

http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-0-13-kg-oto-koltugu-ve-baza_NUN-CF02003

tuzlu yeme diye de akıl verdiler mi çünkü bu bilgi onların tekelinde ve benim dünyadan haberim yok
Harbiden ya :)bide aynı şeyi diyip duruyolar ..bende uzaylıyımya dunyadan haberim yok :)
Bayramda akrabalardan biri ıkız hamile gibisin davul gibi olmuşun dedi ...bende he oyle oldum deyıp geçtim
Sanki bı kadınlar kendi aralarında anlaşmışlar nasıl bu hamilelerin moralini bozarız diye

canım ben uzun araştırmalar sonucunda chicco lite way plus siyah aldım. bizim Arabanın bagajı çok küçük o Yüzden seçeneğimiz sınırlıydı. kış aylarında zaten çok kullanmayacağım için yaza kadar da çocuk 1 Yaşında olur hafif olsun araba diyerekten buna karar verdim. fiyatı da uygun. tabi daha elime geçmedi. bugün kargoya verecekler.

ooo çok sert girmiş, davul gibi falan, ben olsam direkt ağlardım gizli gizli :)

ooo çok sert girmiş, davul gibi falan, ben olsam direkt ağlardım gizli gizli :)
Yav ne aglkıcam :)ben hamile kaldığğım kilouüya yeni geldim ,ilkin çok kilo vermiştim kadın abartıyor resmen :)ben kendimi biliyorum ,birde odem var vucudumda doğumdan sonra hopp inicek hepsi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…